Ekipagen jag kör under praktiken :) Volvo FH <3







Det nedernsta ekipaget är helt nytt, hade gått 1600 när jag körde det förra veckan och igår hade den gått 21** mil. Det är inte varje dag man får köra helt nya bilar, en 2011 är det.

Måste bara skryta lite med ett bildbevis på att man börjar bli kung på att backa ;)


Bilder från helgen & veckan som har varit :)









Efter mellis vila

Mamma åkte hem med William efter att vi hade ätit mellanmål för att Kim kunde inte lämna på dagis imorgon och jag börjar ju tjugo över fem så för mig är det omöjligt.
Dessutom tyckte nog mamma att jag var lite grinig vilket jag blev mot slutet, så nu ligger jag i sängen och ser på tv.
Satte på tvn precis när reprisen av Grey's Anatomy började och nu så är det Cougar Town, mår inte så jätte bra idag heller.
Har huvudvärk o är trött, men försökt ändå komma på någon god middag att laga tills Kim kommer hem från hockeyn.
Funderar på kycklingwok med nudlar, men kom gärna med förslag om ni har några på lagret?
Ha en fortsatt trevlig söndag!

AIK - FBK 4 semi @ Globen



VS



Mysdag med mormor blev kaos i butikerna!

Först och främst, vilken sjuk sovmorgon vi fick idag!
William sov ända tills klockan var nio och då väckte jag honom för att han skulle vakna, sen somnade han ju halv nio igår kväll så han sov ju i nästan tolv timmar.
Ändå minuset i den långa sömnen var att han kröp upp i vår säng någon gång under natten så vi låg jätte trångt i några timmar innan ja gick på toaletten och då flyttade jag ut honom mot kanten.

Sen på morgonen så blev de mys i sängen och lite bus, blev frukost och så var det nå tv-program som vi kollade på undertiden och samtidigt så klädde Kim på sig.
Idag så har han faktiskt jobbat några timmar under dagen så blev ingen mys söndag hemma men de gör ingenting.
William är så glad ibland när han säger hej då, fast bara till vissa, så han stod i dörren och sa hej då så glatt och vinkade.
Eftersom Kim skulle jobba idag och jag inte kände för att bara vara hemma och ute så ringde jag mamma på förmiddagen och bestämde att vi skulle äta glass och gå på stan & kolla på skor till William.
Hade tänkt mig att de skulle bli ganska roligt men hjälp mig vad jobbigt det var att försöka kolla på skor med honom, de gick bra till en början men blev jobbigare och jobbigare ju längre tid som gick.
Slutade hur som helst med att de inte blev några nya skor utan en tjocktröja, ett par byxor och ett par tofflor som han kan ha hos Kim.
Kommer foto på hans ur gulliga tofflor senare! :)


Effektivitet mina kära läsare!

Idag har jag varit ytterst effektiv, gick upp tjugo över sju eftersom vi hade tvättstugan från sju till tolv och jag orkade inte gå upp så tidigt att jag började packa maskinen klockan sju.
Så nu har jag tvättat 6 stycken maskiner och all smutstvätt är slut.
Det är inte så ofta som man hinner bli av med precis all tvätt man har men idag blev det faktiskt så.
Passa på att gå ut med Anakin då jag hade satt igång de 3 första maskinerna och gav honom frukost, Kim är ju väldigt morgontrött och jag är ganska pigg när jag väl har vaknat så jag har ingenting emot att göra morgonsysslorna.
Medan jag gick upp och ned så plockade jag bort den torra tvätten ur tork rummet och sen när alla maskiner var slut och allt skulle torka så gick jag upp och tog en dusch & tvättade ansiktet.
Sen när jag hade hängt in den sista tvätten i tork rummet och skulle gå upp så blev jag jätte rädd när Kim stod på andra sidan dörren med Anakin och ville ha skorna som jag hade lånat.
Han såg nästan ut som ett lik, väldigt nyvaken!
Så nu håller vi på att laga lunch, det blir spagetti och grönpepparsås, innan vi ska iväg på fotbollen.
Antar att Bella följer med Robin idag igen så det ska bli kul att följa med, Robin är Kims bästa vän och Bella är hans flickvän.
Så vi försöker umgås ibland och hitta på roliga saker.
Jag lär Kim att laga mat idag hihi, njae alltså han kan säkert laga mat sånt grundläggande men jag lagar normalt sett maten i vårt hus.
Jag gillar det och de blir gott men med tanke på framtiden så är de bra om han kan göra fler rätter, med framtiden menar jag ifall jag skulle bli sjuk och inte orkar laga mat eller när jag blir gravid och inte klarar av dofterna i köket.

Sen efter det så ska vi åka och hämta William som är på Ekerö hos syrran.
Han skulle ha varit där imorgon också men nu så ska syrrans pojkvän jobba och hon skulle förbereda något inför måndagen.
Men jag tror han är väldigt glad över att få ha sovit med dem för det är inte så ofta som de händer.

Nej nu är maten färdig!
Smaklig måltid till alla andra som kanske äter lunch nu och ha en bra dag i det fina vädret :)

Vilket fint väder vi har idag!

Har äntligen lyckats äta lunch o vila så nu känner jag mig lite bättre.
Tänkte faktiskt ta och diska nu innan jag ska gå ut på en promenad i det vackra vår vädret, kanske åker in till stan en sväng eller så åker jag direkt och hämtar William.
Så kan vi ta en glass och vara ute och leka, fast jag tänkte fråga Kim om vi kan hämta Anakin så vi kan leka med honom.
Kim ska ju ändå på hockey ikväll så då har jag gärna Anakin hemma så att han och William får leka och förbättra deras relation.
William måste förstå att hunden ibland vill vara ifred och att han inte får hetsa honom så att han hoppar o nafsar, han gör det inte med flit men de kan ju gå så fel och därför får vi fortsätta att säga när han gör fel o när han är duktig med hunden.
De finns ju inge gulligare än att se honom gå ut och gå med hunden & hålla kopplet och när han säger "tyst, anakin tyst!" då han skäller när han inte får göra det.
Nej men nu ska jag nog skynda på med städandet så att jag kommer ut innan solen försvinner helt.
Att bero på det så behöver vi verkligen köpa ny dammsugarpåse så att man kan städa ordentligt någon gång och så ska jag boka tvätttid medan jag kommer ihåg.
Hoppas ni får en bra dag och att min får bli så bra som jag vill!

Vilodag

Idag ligger jag hemma och mår dåligt, har ont i huvudet och mår illa så jag tyckte att det var bäst att stanna hemma från praktiken istället för att bli akut dålig längs vägen.
Börjar ju tjugo över fem så går upp vid fyra men imorse när alarmet ringde så mådde jag bara så dåligt så jag tänkte att det är bäst att stanna hemma o vila en dag så att jag förhoppningsvis mår bättre under dagen.
Fick dock panik när Kim äntligen gick upp och påminde mig om att jag stod på lastplatsen så fick raskt klä på mig och gå med honom när han skulle åka till jobbet och parkera om min bil.
Blev lite sur när de kom en bil som snodde parkeringen jag skulle ta eftersom ja va tvungen att köra ned en bit för att kunna vända menmen hittade en bra parkering längre ned.
Ska försöka plugga lite sen efter jag har lyckats äta frukost och förhoppningsvis bli färdig med någonting.
Nej nu ska jag fortsätta vila och se på tv, hörs nog lite senare.

Kärlek vid första ögonkastet

Eftersom jag inte minns att jag har berättat hur jag och Kim träffades så tänkte jag göra det nu.
Det började med att jag och min kompis Jocke satt och pratade kärlek efter att jag hade krockat, jag beklagade mig över dåliga killar o han över dåliga tjejer.
Bara vanligt prat och sen dagen efter när vi hade slutat o jag skulle hämta jr på dagis så skojade jag lite med honom och frågade om inte han kände någon kille som skulle passa mig.
Då tänkte han lite och så sa han jo en fast sist jag presenterade honom för en kompis blev han kär o sårad så vet inte om han vill ha någon brud nu men kan ju vara diskret o höra mig för.
Dagen efter på bussen så kom det samtalsämnet upp igen och så skojade jag lite o sa något i stilen med "om du har någon bra kille som skulle passa mig så ge han mitt nummer, men du vet att han måste vara äldre än mig, ha jobb, bil och egen bostad annars kan jag lova att de inte kommer bli något" så han skrattade o sa okej klart jag kan kolla.
Förresten han heter Kim och han har allt det där. ;)

(Anledningen till att jag har de där kraven är att jag inte vill dejta folk i min egen ålder då de inte klarar av att jag har barn särskilt bra och sen för att jag inte vill ha massa korta onödiga förhållanden samt att jag vill hitta någon som vill allt jag vill, förlova sig, skaffa barn, familjebil, hus etc.)

Sen gick veckan och helt plötsligt på någon dag i oktober så fick jag ett mess.
"Hej det är Kim, Jockes kompis han gav mig ditt nummer och sa att jag fick messa dig så nu gör jag det. Vad gör du då? :)"
Ganska precis så var hans första sms och först blev jag lite chockad och sen började jag skratta lite över att Jocke verkligen hade gett honom mitt nummer.
Så följande dagar smsade vi väldigt mycket och de gick en vecka eller två och sen skulle vi båda festa och då lite smått dragna båda två så började vi prata om fyllesex o sovsällskap.
Det slutade med att jag åkte hem till honom och sov, vi låg o pratade hur länge som helst o nej no sex! (Den 30 oktober för att vara exakt)
Minns hur de kändes som att jag drunknade i hans ögon och att vi båda sa att vi inte ville ha sex första gången vi sågs för att de inte kändes bra.
Så jag somnade med hans arm runt min midja.
Sen sov jag över dagen och dagen efter det också och redan andra dagen när jag sov hos honom så lämnade han lägenheten åt mig när han åkte på fotboll.
Vi hade ju väldigt djupa konversationer och inte de vanliga "hej jag är glad o kåt bla bla" och ganska snabbt kom vi fram till att vi ville fortsätta att ses och umgås.
Det underlättade ju väldigt mycket att Jocke var kompis med oss båda för han var ofta med i början, vilket kändes bra för mig.
Vi träffades ju verkligen i en väldigt känslig period för mig eftersom ja precis hade krockat o de var en hel del bråk hemma så på helgerna när William var hos sin pappa så flydde jag till honom eftersom att det var så fridfullt att vara där.
Det blev en del lugnt festande i början när vi träffades eftersom de va socialt och då var Jocke ofta med tillsammans med hans någon kompis och de blev väldigt avslappnat mellan oss.

Med den vanliga turen jag har med killar så hörde ju såklart hans störda ex-ragg av sig igen när hon insåg att han hade träffat någon bra så de blev ju lite kaos i några veckor men vi sågs hela tiden under den perioden.
Det var väldigt jobbigt för oss båda men sen när han verkligen blev av med henne så ville vi båda två fortsätta på det vi redan hade börjat bygga upp & han blev väldigt mån om att visa sin uppskattning mot mig på ett bra sätt.

Så alla som träffade oss har ju sett oss som ett par sen slutet av november kanske men vi ville vänta lite extra tills allt var helt lugnt innan vi ville göra det offentligt.
Så vid jul så frågade han om jag ville följa med honom och hans familj på nyår eftersom jag hade sagt att de spelar ingen roll vad vi gör bara jag får vara med dig.
Jag var ju så nervös att jag hade kunnat dö två dagar innan nyår, fick ju verkligen träffa föräldrarna för första gången noja.
Men det var ju verkligen i onödan för de var jätte trevliga och de var nog mitt bästa nyår på några år.
De var hur trevliga som helst mot mig och Kim skvallrade såklart och sa att jag var jätte nervös när vi åkte till dem för att göra sällskap dit vi skulle.
Det var ju lite kul att vi skulle hem till Kims barndomskompis som råkar ha en lillebror som gick i min skola förra året, så de va lite kul att få träffa honom också.
Så vi ser oss som ett par från 1 Januari och idag några månader efter att vi började träffas så är vi förlovade och kärare än någonsin.
Vi tycker båda att ibland så vet man bara när det är rätt och vi är ett sådant undantag som inte behövde vara tillsammans i flera år för att bli säkra på att det är rätt.
Jag älskar mig själv och därför kan jag älska honom också och tvärtom för hans del.
Länge leva lyckliga slut!

I'm engaged!

Skrev ju faktiskt förra veckan att Kim hade friat och igår fick vi ringarna så då friade han igen och de va så fint.
Jag är tyvärr för trött för att skriva detaljerat just nu men lovar att jag ska skriva imorgon!
Jag är hur som helst så sjukligt lycklig just nu, kan inte beskriva hur otroligt bra det känns.
Riktigt sprudlande kär med fjärilar i magen, ett konstant leende på läpparna, tacksam över vad jag har, lycklig över att se min son ha det så bra, kär i kärleken och allt vi ger varandra, älskar min familj som glädjes åt över att de går bra för mig.
Det är helt otroligt hur ödet kan föra två människor tillsammans men de berättar jag mer om imorgon, för jag tror inte att jag har berättat hur vi träffades.
Snart kanske de finns ännu mer att vara lycklig över men det kommer jag inte att säga något om förens det är dags.
Får bli min och Kims hemlighet tills vi vet helt säkert, de är något riktigt kul i alla fall så håll ut ;)
Nej nu dör datorn snart för batteriet är slut o ja orkar inte hämta laddaren, mina batterier är också slut för stunden.
På återseende!

Våra ringar (: <3







Jag älskar dig!

Trötta killar

William somnade halv åtta och då var själva nattnings processen inte längre än en halv timme ungefär och Kim borstade tänderna med jr som vanligt, sen bytte jr kläder o kröp ned under täcket.
Sa god natt o pussade o kramade lite och sen så var de helt plötsligt väldigt tyst o han låg stilla och då hade han somnat.
Så idag är en riktig lyx kväll då vi får se de program vi vill i lugn och ro och då man kan somna vid en human tid då vi ändå hunnit med kvällsmys & prat om dagen.
Sen skulle Kim hoppa in i duschen men då tyckte jag att han kunde ge mig puss först och då på nolltid så råkade han somna till i mitt knä.
Vilka trötta pojkar man har idag men de är inte så konstigt för jag och William har varit ute sammanlagt 3-4 timmar idag och Kim hade haft mycket på jobbet idag.

Nu är Kim och duschen och jag kollar på Familjen Annorlunda som helt klart är ett av mina favorit program och efter det så är det En Unge I Minuten, ska få Kim att kolla lite på det med mig för de är nyttigt spec eftersom vi vill ha barn.
Som grädden på moset så är det BB efter det och sen kan man lägga sig och sova.
Nej nu ska jag koncentrera mig på programmet.
Ha en bra måndag kväll!

Mamma, pappa, barn & hund

Ja det är väl precis så det känns just nu, har varit ute och lekt med William och Anakin i lite mer än en timme och båda sitter nu o gnäller över att jag vill värma mig en liten stund.
William är verkligen ett ute barn som älskar att kunna gå ut och leka när som helst och Anakin verkar också väldigt förtjust i att vara ute o leka fast det är kallt.
Snart ska vi fixa lite lunch fast vi får nog åka förbi mammas jobb eller åka hem för vattnet är avstängt fram till ett någon gång..
Jag börjar bli rätt less på det här stambytet för de känns ju som att det aldrig blir färdigt, de är ju 3 veckan som vi går in på nu och de är inte så himla roligt att inte kunna diska i köket.
Att dessutom inte veta när stambytet ska vara klart gör mig ännu mera irriterad men men.

Det ända som fattas för att få de tre kompletta V na är Villa för Volvo kör vi båda och Vovve har ju Kim sen blir de ju faktiskt Volvo, Villa, Vovve.
Och så självklart flera barn, vi vill ha två tror vi men får se har man otur i turen så blir de tvillingar fast de vill jag ärligt talat inte ha.
Vill kunna njuta som jag borde ha gjort när jag var gravid med William, att Kim pratar med magen, pysslar om mig när jag mår dåligt, leker med jr och Anakin och hjälper mig.
Mysa med hela familjen på helgerna & ta mysiga barnvagns promenader o hälsa på våra familjer på saft och bullar & massvis med gulligull med nykomlingen i familjen.
För det är ändå så att jag ser oss som en familj fast han inte är Williams biologiska pappa, de blir ju styv pappa Kim (?)
Och den titeln gör mig ingenting för han är en jätte bra styv pappa och man behöver ju inte vara den "riktiga" pappan för att få förtjäna titeln pappa.
Det fungerar olika i alla familjer och i våran så kommer det bli så att William kan kalla dem båda för pappa.
Det var precis så som Kim sa till mig då vi hade den här diskussionen i förra veckan.

Nu ska vi åka så vi kanske hörs senare idag igen.

Söndags mys

Idag har jag ju verkligen varit ett lik, men lite pasta carbonara till lunch gjorde susen och efter det vände de.
Tack vare kära mamma som lagade det åt mig en gång då jag mådde lika dåligt som idag så visste jag att det var bra återhämtnings mat och tack för att vi fick fly hem dit för att kunna laga mat.
Sen blev det massa bus med William innan Kim skulle åka till sina föräldrar på middag då hans farfar också var där och eftersom han då åkte via Älvsjö så fick jag och William skjuts dit.
Sen tog jag och William tag i städandet och slängde alla flaskor och pantade alla burkar.
Men när vi skulle dammsuga så fungerade inte den så vi fick låna grannens, sen när Kim kom hem så hjälptes vi åt med disken så nu är 2/3 borta.
Vi missade dock solsidan eftersom vi var så uppe i diskandet och eftersom man ändå inte hör något när jr är vaken så får vi se avsnittet via tv4 play, men vi åt chips och dippade till big Brother men då hade William gått och lagt sig med egen vilja.
Nu ska jag o Kim strax se på någon film som han har laddat ned o bara njuta av att vi har haft en så bra helg.
God natt allihopa!

Hey Ho let's go!

Det blev nog lite för mycket alkohol för mig igår lr så borde jag ha ätit middag ist för kladdkaka xD 
Hinken o toan var min bf igår , tack alla som kom jag hade sjukt kul innan jag däckade :P 
Är hur som rejält bakis nu!
Tur att man har en sån bra pojkvän som alltid tar hand om mig :) <3
Nej nu ska jag försöka äta något o kanske sova vidare lr se big Brother som jag missade i fredags.
På återseende !

Vilket flyt!

I fredags åkte jag på jobb intervju och samma dag en timme efter intervjun så fick jag gå på utbildning som säljare och idag så har jag haft mitt första arbetspass.
Igår kväll firade vi lite att jag hade fått ett jobb och sen så friade Kim till mig så nu är vi förlovade!
Imorgon ska vi kolla på ringar och familjen vet inte om det än men vill inte säga något förens vi har fått ringarna.
Vi är väldigt eniga om hur vi vill att ringarna ska se ut och vilket material det ska vara.
Just nu har vi massa kompisar hemma hos Kim och har det riktigt trevligt, lyckade sälja ett abonnemang idag också så jag är extra glad.
Det här måste vara ett av mina livs absolut bästa helger!
Ha en fortsatt trevlig kväll kära läsare.

God natt gott folk!

Nu är jag vaken alldeles för länge men min underbara pojkvän fyller ju år snart så jag ahr suttit och klurat lite på den optimala presenten.
Vad vill en blivande 24 åring ha? (tips önskas hemskt gärna!)
Har tre stycken ganska så bra idéer men jag har fortfarande gott om tid på mig att bestämma dem mest lämpade kombon till Kim, jag vill att det ska vara något som han verkligen kommer att uppskatta och bli glad av.
Får fundera vidare på det där med födelsedags present.
Nej nu måste jag gå och lägga mig, sov gott!

Sommarminnen!











Vårkänslor!

Snön smälter, solen värmer, det är ljust när man kliver upp, fåglarna kvittrar & sjunger på morgonen, folk blir trevligare, lyckoruset ökar lite.
Ja de är bara några av de känslor man får såhär lagom på vårkvisten.
Det är underbart med lite värme men man ska inte hoppas på för mycket för rätt som det är så kommer säkert ett hysteriskt snöfall igen.

Med våren så kommer också alla roliga aktiviteter;
Påsklovet= Elmia Bilsportmässan i Jönköping (22-25 april)
EDPS= En Dag På Strippen;
först ut är Emmaboda 21 maj sen Piteå 4 Juni & sist Sundsvall 16 Juli
Sen blir det säkert en och en annan helg på Kjula Dragway i Eskilstuna.
Vallåkraträffen 20-21 Augusti

Utöver mina race aktiviteter så har vi ju käraste Peace And Love som är den 28 juni till 3 juli och jag har redan anmält mitt intresse att arbeta som funktionär det här året också.
Sen hoppas jag att mamma lägret blir av den 20-23 Juni dagarna innan midsommar och veckan innan P&L.
Har ju nästan inte tid att arbeta känns det som när jag ser allt som jag vill hinna med och då har jag inte räknat in allt kul jag har tänkt göra tillsammans med Kim och William.
Fast allting förutom festivalen och lägret är ju på helger så det ska nog funka att skaffa ett bra jobb och åka iväg på allt roligt.
Jag hoppas verkligen det!

Skola..

Imorgon ska jag förbi skolan, de blev ingen praktik på KoF för de som kör släp kände inte att de hade tid med en CE just nu men Kennet uppskattade hemskt mycket att jag åkte dit själv och pratade med honom istället för att ringa.
Men kära Thessan ringde mig och berättade om en hemlig praktikplats, så vi ska dit tillsammans på tisdag när killen vi ska prata med är hemma från Tyskland(?) och så hoppas jag att jag får börja där från och med nästa onsdag då.
Kan säga att det stället verkar riktigt bra och deras lastbilar är riktigt schyssta, välvårdade och oftast nytvättade.
Hur som helst så ville Thessan att vi skulle sätta oss ned imorgon och skriva färdigt mitt projektarbete så att det är ur vägen någon gång och de känns skönt!
Har jag tur så blir vi färdiga med det under förmiddagen och då kan jag ju göra någon annan rest på eftermiddagen och sen skulle jag kanske få köra lite simulator också.

Däremot så åkte jag med min gamla tränare Peter som kör för ICA och hjälp mig vad mycket jag har skrattat idag!
Man har sällan tråkigt i Peters sällskap, det är lite kul att jag som också ska bli lastbilschaufför får se hur han är i sitt arbete och vet hur han är på hockeyn.
Det är inte alla som man träffar på det viset, jag tror att ni förstår hur jag menar nu.
Vid vår väldigt sena lunch gick snacket om att Kyl och Frys tydligen ska köpa in lite nya bilar och att de skulle behöva lite mer folk så man kanske ska slänga in sitt CV och hoppas på ett sommarvikariat i bästa fall.
Pengar som pengar så länge det är en hyfsad körning.
Jag kan verkligen tänka mig att en del av er läsare blir helt förvirrade av allt lastbilsprat men det är bara att vänja er, ni kommer nog in i det med tiden.
Ju mer ni läser ju bättre kanske ni förstår allting.
Kan ju erkänna själv att man blev lite snurrig i början när alla andra pratade "tradar språket" och man själv stod där som en liten nybörjare och inte förstod någonting.
Nu är det snart ombytta roller!

AIK - HV71

KÄÄÄÄÄMPA A I K!!

Kan nästan (med stor överdrift) höra hur klacken sjunger ramsor för att heja fram AIK till ännu en vinst, hur tifot kämpar för att visa stöd på läktarna.
Hur publiken sjunger med i ramsorna efter klacken.
Vi é Gnaget:
Åh, vi é Gnaget, vi é Gnaget, AIK
Alltid när ni spelar är vi där med vårt stöd
Med dig vill jag leva och för dig vill jag dö

Varje andetag:
Varje andetag
Varje natt och dag
Varje slag jag slog
Var för AIK
Stolta AIK

Jag sörjer lite över att jag inte är på matchen med Kim och hans kompis Matte och att ingen av mina kompisar skulle gå på matchen.
Men äsch ska se näst sista kvartsfinalen nästa tisdag.


VZ



Praktik

Jag sa ju att det alltid finns nödlösningar och jag ringde till Jörgen Westerlunds åkeri som kör för Bring Frigoscandia och de hade nog en plats åt mig men då var ju problemet att de utgår ifrån jordbro och från Kim är det 1,5 mil det alltså 3 mil om dagen.
Jag och pappa räknade snabbt ut att de skulle bli ca 1000-1500kr i bensin bara pendla fram och tillbaka vilket jag tycker är ganska mycket och om man sen ska lägga på kostnaderna för mat så är jag ju helt pank typ efter praktiken.
Inte så kul med tanke på att alla studentskivor ligger under hela praktiken och jag vill ju ha råd att gå på våran och någon annan nära väns skiva.

Så jag ringde min gamla tränare Peter som kör för Kyl & Frysexpressen och imorgon ska jag åka med honom när han kör Ica, han skulle bara höra med lastbilens ägare om det var okej.
Alla Ica svängar utgår ifrån jordbro och alla andra från KoF i Västberga så det passar ju mycket bättre.
Så jag svängde förbi och pratade med Kennet som har hand om oss praktikanter och sa att jag gärna vill ha en CE plats och han lovade att höra efter och ringa mig senare i eftermiddag/kväll.
Om han inte hade ringt så skulle jag ringa honom så att jag fick ett svar idag.
Gunnar jobbar också där och han är min gamla lagkamrats pappa som jag har känt i flera år nu så jag stod o pratade med honom ett tag om allt möjligt och han rekommenderade Mats om det gick.
Han är tydligen väldigt duktig på att köra så jag hoppas att jag får åka med honom några dagar/veckor.
Men han börjar lasta halv sex i Enköping så det blir väl halv tidiga morgonrar för han börjar runt halv fem.
Men det är de ju värt, de är ju en chans till ett jobb även om det bara blir ett sommarjobb till en början.

Vårstädning och sista minuten plugg!

Sitter hemma hos Kim och ska göra ett riktigt städ ryck i lägenheten och städa vartenda litet hörn!
Har ju köpt hem skurhink och mopp så nu kan man våtlägga golven också så att det blir riktigt rent.
Ska passa på att göra det nu när ingen är hemma men fick börja med att plocka undan alla leksaker och sen dammsuga, sen ska jag svabba golven och under tiden det torkar så ska jag plugga.
Fast innan jag börjar med allt det så ska jag gå ned i tvättstugan och se om man kan få någon tid den här veckan för nu behöver det verkligen tvättas!

Jag och Marie räknade ju ihop alla mina rester innan lovet och det är sex stycken plus engelska och matte så jag tänkte försöka få undan de små saker så att jag kan fokusera på de uppsatser som ska skrivas.

William är på dagis och har det bra, är nog kul för honom att vara tillbaka efter ca två veckors ledighet.
Få leka med de andra barnen och ha fasta tider att äta o vila på.

Praktik ångest..

Min praktik på 9 veckor börjar på måndag och jag har ingen plats!
Jag har lite smått panik med att lösa något snabbt, jag hade först tänka att vara på Smålands logistik igen och köra med Robert den här gången men han är sjukskriven i två-tre veckor till och Peter kände inte att han hade tid med någon praktikant (hade tänkt åka med Peter tills Robert blev frisk) .
Sen ringde jag posten och de tog nästan två veckor på sig att säga att posten Stockholm inte tar emot praktikanter (de ringde igår) så de var ju kul för jag trodde att jag skulle hamna där.
Johan från Tommy Nordberghs hörde inte av sig så jag antog att han valde någon annan ur klassen som han pratade med men jag tycker att man ändå kan ringa och säga att man tackar för intresset.
Så jag får väl ringa runt lite på måndag morgon och åka förbi skolan innan jag ska iväg med junior.
Jag hoppas att det löser sig, det finns ju alltid nödlösningar.

Praktik ångest..

Min praktik på 9 veckor börjar på måndag och jag har ingen plats!
Jag har lite smått panik med att lösa något snabbt, jag hade först tänka att vara på Smålands logistik igen och köra med Robert den här gången men han är sjukskriven i två-tre veckor till och Peter kände inte att han hade tid med någon praktikant (hade tänkt åka med Peter tills Robert blev frisk) .
Sen ringde jag posten och de tog nästan två veckor på sig att säga att posten Stockholm inte tar emot praktikanter (de ringde igår) så de var ju kul för jag trodde att jag skulle hamna där.
Johan från Tommy Nordberghs hörde inte av sig så jag antog att han valde någon annan ur klassen som han pratade med men jag tycker att man ändå kan ringa och säga att man tackar för intresset.
Så jag får väl ringa runt lite på måndag morgon och åka förbi skolan innan jag ska iväg med junior. Jag hoppas att det löser sig, det finns ju alltid nödlösningar.

Kämpa AIK!

Är så avundsjuk på Kim och alla andra människor som är på hovet nu och får se AIK - MODO live!
Men jag sitter här med sportbladets hockeyapp uppdaterandes hela tiden och just nu står det 2-2 med ca 5 mon spelade av sista perioden.
Kämpa AIK!
Årets sista match i grundserien och det kämpas om en plats i kvalserien eller att fastna i ingenmansland.

Ha en fortsatt trevlig vecka alla glada människor!

Ska lägga på ett kol och packa det vi ska ha med oss till landet nu, vi åker ju om ca en timme!
Så har inte riktigt tid att sitta och skriva något långt inlägg men ah undra hur William kommer ta begravningen? Återstår att se antar jag.
Det absolut enda bra med begravningen är ju smörgåstårtan som kommer efter allt gråtande, lite tröst ätande på något vis.
Men ska bli skönt att få se morfar en sista gång..
Eftersom min snälla morbror köpte en 740 glt av sin kompis så ska jag få ha den nu under vintern tills vi har fixat min bil men såklart så skulle ju den oxå strula lite så just nu står den i hans någon kompis verkstad.
Dragkroken ska bort och nytt avgassystem ska på sen är det bara att åka och besiktiga den på fredag och sen tuta & köra!
Ha en trevlig helg så hörs vi när vi är hemma igen.

Foton från gårdagen :)











Heldag med min kära ungar :)

Har haft Anakin och William hemma idag och vi har hittat på massa bus!
Jag orkade inte med stamrörs killarna som borrade och höll på så vi flydde tidigt imorse, att åka kommunalt med hund och barn var ju en utmaning minst sagt!
Anakin har ju inte det bästa beteendet med andra hundar, han blir väldigt ivrig och skäller en hel del och vill gärna springa fram till den andra hunden och de går ju inte.
Så jag hade en hel del att hålla koll på men det gick bra ändå, blev lite svettigt några gånger men de löste sig.
Vi åkte i alla fall och hälsade på mamma på jobbet och sen segade vi oss hem med ett besök på en djurbutik (den bredvid babyland i Kungens Kurva) och kollade vilken storlek Anakin har på regndräkter.
Efter det tog vi bussen hem och så fick hunden bada, han verkade tycka det var skönt och nu är han ren och fin.
Sen har vi ätit lite mellanmål och nu ska vi åka hem igen och laga middag tills hjärtat kommer hem från jobbet.
Så de är dags att börja klä på oss och gå ned mot bussen.
Jag och Kim skojade lite igår, vi hade pratat om de här med lägenhet och så kom de på tal om barn eller lägenhet och då han sa nej till lägenhet så skojade jag med mamma och sa något i stilen med.
"Jaa Kim tyckte ju inte att jag skulle skaffa egen lägenhet så de blir barn istället haha ;)"
"väldans vad trångt ni ska bo då, fyra pers och en hund i en 1a ".
De var lite roligt faktiskt, men de kommer inte att hända på ett tag eller?
Vem vet, vi har inte tänkt skaffa barn nu men de kommer med tiden för vi vill båda ha barn och Kim tyckte 2 till vilket är helt rätt.
Det är kul med syskon!
Nej men oj nu måste vi verkligen klä på oss!

Lägenhetsångest...

Jag har beslutsångest över de här med lägenheten, jag vet inte om jag ska tacka ja eller nej.
Jag vill ju flytta och ha ett eget hem att åka till istället för att pendla mellan Kim & mamma (som bara är jobbigt eftersom man glömmer vad man har hos vem), kunna säga till Kim *kom över på middag hjärtat*.
Inge mera jag har ff (föräldrafritt)..
Men samtidigt är de väl så som vissa säger att de kommer underlätta om jag har haft en fast inkomst ett tag innan så att man hunnit spara lite och har råd med allt man vill ha i lägenheten.
Jag får ju se det positiva i att tacka nej;
Jag har råd att mecka ihop bilen och cruisa lite i sommar
Jag har råd att åka på Peace And Love
Jag kommer inte behöva söka bidrag för att ha råd med hyran
Jag kommer kunna ha helt fokus på praktiken & att göra ett bra jobb där
Jag kommer inte behöva tänka något på allt med dagisplats och byte
Vi kommer ha råd att åka utomlands i höst/vinter
Vi kommer kunna åka på massa roliga utflykter i sommar
Kims & min ekonomi kommer blir betydligt bättre den dag vi flyttar ihop då jag hunnit börja jobba
Jag slipper ha en grinig pappa eftersom han var emot de här med egen lägenhet

Ja det finns en del punkter som är både bra och vettiga med att tacka nej men såklart så finns det massa bra saker med att tacka ja..
Som alltid finns det två olika sätt att se på saken.
Vi får se vad mitt svar blir, måste ju lämna besked idag så hade ju inte så lång tid att tänka och se över ekonomin.

RSS 2.0