Gott Nytt År Önskar William & Jag! :)



Jag tänkte passa på att önska alla mina läsare ett gott nytt år och jag hoppas att ni får en riktigt trevlig dag & natt imorgon!
William firar nyår hos Robin då jag hade junior under julhelgen och då bestämde vi att det blev bäst såhär så jag undrar vad de ska hitta på imorgon för att fira det nya året.
De får det säkert trevligt imorgon och resten av kvällen och jag hoppas att William inte kommer vakna av några fyrverkerier.
Själv så ska jag fira nyår med en speciell kille som jag har lärt känna de senaste månaderna genom en vän i skolan som min son tycker om, kommer inte avslöja hans namn i första taget så han förblir anonym och mystisk.
En bekant från skolan som gick ut i våras har en storebror som min dejt känner, de tre har växt upp ihop och dem ska vi hem till imorgon tillsammans med hans föräldrar som är vänner med hela den familjen.
Jag hoppas att det blir en bra kväll då mina senaste nyårsfirande inte varit så lyckade, förra året låg jag kräksjuk med en ledsen son..inte så rolig start på det nya året!
Så Gott Nytt År! :D



Träning! :D

Kom hem från träningen för ett tag sen och det var en rolig träning!
Tilly som normalt sett är målvakt var idag utespelare och Sanni som är utespelare var idag målvakt, de bytte utrustningar och det var riktigt kul.
Lena som spelar i Dam 1 fick hjälpa Sanni att spänna benskydden och så fick vi guida henne i vilken ordning man tog på sig utrustningen, oj oj vad kul det var.
Tilly kan ju skjuta o åka skridskor men Sanni var ju stel som en fiskpinne och så är hon skott rädd.
Det var riktigt kul att se och övningarna på isen vad roliga och det gick rätt så bra så känner mig bara glad just nu.

Kritik till alla idioter på stå läktaren under derbyt!

Jag tycker det är hemskt hur folk beter sig under matcher, det satt barnfamiljer där?
Familjer som kanske aldrig mer tänker gå på derbyn, barn som har sina idoler på isen men som kanske aldrig mer kommer vilja se dem spela för att de är rädda för att gå på hockey.
Hur tänker man egentligen när man uppför sig så?
Skäms över alla supportrar som förstörde matchen för alla andra!
Hoppas på ett bättre uppförande på nästa derby!

Bilder från julen :)















DERBY IDAG!

Jag är så otroligt avundsjuk på Kim som får se matchen ikväll och på alla andra människor som ska dit och få höra Globen sjunga alla vackra lag ramsor och få njuta av den underbara stämingen ett derby innebär.
Säger bara att en favorit i repris vore inte fel!



VS



Tomtenissen William


Liten tomtenisse på dagis på lucia.


God Jul alla snälla barn önskar William.

Jul lov och en välbehövlig visit på landet.

Nu har jag äntligen jul lov, mitt sista jul lov någonsin skulle jag tro.. Det känns ju ändå lite speciellt att alla lov vi har är de sista någonsin om jag inte skulle få för mig att vidareutbilda mig och det är inte särskilt troligt.
Så nu ska jag packa väskan eller väskorna med allt vi kommer behöva, ska bli som kallast -25 grader imorgon kväll så får se till att ta med ordentligt med kläder till William så att vi i alla fall kan vara ute på dagarna och leka.
Känns som att han kommer bli till en isbit om vi ska ut och åka pulka eller skridskor.
Måste packa innan jag ska åka till frisören och bli snygg inför jul & nyår, känns så bra att jag hann få en tid innan jul till och med för det hade jag inte förväntat mig att hon skulle ha tid nu innan jul med så kort varsel.
Det ska bli så skönt att få komma bort från Stockholm över jul och få träffa kära släkten och min älskade bil som jag saknar nå fruktansvärt.
Tror jag har beklagat mig över att inte ha någon bil att köra minst två dagar i veckan nu när det snöar i stort sett varje dag.
Haha jag känner mig helt handikappad med andra ord.
Sen ska det bli skönt att få sakna folk för då uppskattar man dem bättre sen när man ses igen och det är ju bra.

William med familj och släkt önskar alla en riktigt God Jul! :)

Iphone 4Gs come to mama!



Har beställt en Iphone idag, blev en svart men funderar på att ändra min beställning och vänta tills de första vita telefonerna kommer som är om 4-5 månader trodde han eller om man kunde ha den svarta tills din vita har kommit. Det vore ju perfekt!
Så om tidigast en vecka skulle den komma men jag tror inte det är särskilt troligt nu under jul och nyår, så eftersom jag bara kommer ha en bra telefon nu så ska jag sälja min gamla Nokia 5800 Express Music, vid intresse så kommentera gärna! :)


Så imorgon säger jag farväl till min comviq nummer som har följt med mig genom många telefoner och i många år och välkomnar mitt första 070 nummer.

Ett extremt internt skämt

Min anonyma kompis bor i en ganska så fin liten etta här i Stockholm och jag har spenderat lite tid i den på helgerna.
Men en dag då jag hade lägenheten för mig själv för att han åkte och jobbade så fick jag ett litet utbrott på hur fruktansvärt mycket ölburkar de stod överallt och att de skulle vara så fint egentligen så jag städade hela hans lägenhet.
Han blev ganska så glad när han kom hem kan jag säga!
Kylskåpet är dock en historia för sig själv, det finns inte särskilt mycket i det.
Sprit, öl, ketchup, något mer fanns de säkert också och HAVREBOLLAR.. som säkert funnits där hur länge som helst.

Så idag då vi gick och handlade så köpte han faktiskt en yoghurt & snabbtänkt som jag är började jag skoja om att yoghurten kommer begå självmord så fort den ställs in hans kylskåp.
"När du gått och lagt dig och hör ett konstigt ljud från köket så springer du dit och när du öppnar kylskåpet kommer din yoghurt att falla död till golvet.."

När vi hade skrattat ett tag åt det så lät de helt plötsligt såhär.

"När du hör de där konstiga ljudet från köket så tassar du försiktigt ut ditt beredd på att få se det värsta och när du sedan öppnar kylskåpet kommer din yoghurt att ramla ur kylskåpet och kippa efter andan och säga ***** sedan delas den i två bitar och du ser då hur det forsar ut vätska men i den ser du något konstigt, GIFT!
Hon förgiftade din yoghurt! "
Hahaha vad vi skrattade åt det där, skrattar till och med åt det nu när jag skriver.
De blir ju aldrig som då det exakt hände men har försökt göra så gott jag kan, det interna i skämten kanske till och med syns utåt?
Kärlek till dig mannen, mår så otroligt bra när vi umgås! (: <3



PULKA! :DD <3



Bjuder på en bild på mig från förra veckan då jag åkte pulka bakom en kompis bil, det var så sjukt roligt! ^^

Let me explain..

Sen tänkte jag skriva lite snabbt nu när jag ändå är i gång att anledningen till att jag uppdaterat lite senaste veckan är för att den har varit mycket händelserik så jag har inte riktigt haft tid över till att bara sitta och skriva.
Men jag ska försöka uppdatera nu de kommande dagarna om vad William & jag har haft för oss, ganska spännande faktiskt!
Nej nu väntar duschen, mat och sängen så vi hörs.

Grattis till mig själv! :)

Tänkte bara informera folk om att jag klarade CE teorin den 19e November på första försöket! :D
Jag är ju så himla bra ibland!!
Så nu har jag bara uppkörningen för släp kvar och den har jag tänkt boka innan vi slutar skolan och satsa på att ha den innan eller under nästa praktik.
Blir så stolt över mig själv att det i alla fall går bra för mig att ta alla mina körkort även fast allt annat verkar pendla upp och ned i en väldans fart!

Sen så fick jag köra släp i tisdags och det gick bra men de va väldigt ovant att köra manuellt igen och sen att backa med ett två axligt släp jag som precis vant mig med 3-4 axlar.
Men som oftast så gäller det bara att lära sig tekniken på hur man ska kolla och hur mycket man behöver ratta och med skolans släp behöver man absolut inte vrida på ratten särskilt mycket för att det ska vika sig.
Lite kul var det dock att jag fick kärringstop (motorstop) i backen sen när vi skulle därifrån för att jag la i fel växel, så de blev lite halt där ett tag men klarade upp situationen bra.
Handbroms - diffspärr - dragläge - försiktighet.
Sen var de bara att brumma på som vanligt.

Idag är ingen vanlig dag, Idag är Williams födelsedag :)) <33


Idag fyller världens bästa son 2 år, det är ju helt otroligt vad tiden går fort!?
För två år sedan den här tiden låg vi på BB och då kanske han låg och sov eller ammade, jag minns så väl hur han drunknade i blöjorna i början och nu om jag jämför den minsta blöjan vi sparat med de han har idag så är den ju hur liten som helst!

Jag tyckte att det första året gick så himla fort, från att ha varit ett litet spädbarn och bott vid tuttarna till att kunna sätta sig upp, lära sig krypa och sen börja med smakportioner. Jaha sen var vanlig mat intressantare och han slutade amma bara sådär, sen fyllde han 1 år och började på dagis.
Men oj oj vilken dagis ångest jag hade i början, han fick ju inte börja förens han kunde gå så så fort han kunde ta några steg så fick han börja, jag hade fått för mig att han kanske skulle blir retad eller knuffad om han inte kunde gå haha jaa vilken idé!
Så den 8e december började han på dagis och en vecka senare hade han lärt sig att gå.

Så var vi inne på hans andra levnadsår och det har minst sagt hänt så otroligt mycket under det året!
Han lärde sig gå, springa, springa ännu snabbare och leka med leksaker, prata, från ett ord till flera ord till små meningar och nu idag så är han så himla stor.
Nu diskar han, städar, lagar mat, klär på sig, klär av sig, hjälper oss andra att hämta och lämna saker, vet sina dagis kamraters namn och pussar/kramar dem när han ska gå från dagis. Han är bara så himla stor helt plötsligt.
Det gick så snabbt men det är så otroligt roligt samtidigt, klart han är ju sjukt envis och bestämd så det är ju jobbigt vissa dagar men oftast så är det hur kul som helst.

Jag älskar dig William du är det absolut bästa jag har och om något skulle hända dig vet jag inte vad jag gör. <3

RSS 2.0