Fördriver tiden

Vaknade sjukt tidigt vid tio över sju då jr vaknat och inte somnade om, han brukar aldrig vakna före åtta i vanliga fall men idag så passade det tydligen inte att sova lagom länge.
Så vi gick upp och åt frukost kommer inte ihåg vad vi gjorde sen men efter någon timme då han väckt Victor också så somnade han äntligen och jag & robin gick o la oss. Vi var så trötta så att vi somnade och då vi sov som allra skönast hör vi victor skrika " HAN HAR VAKNAT!"  och de var den stunden.
Sen skjutsade robin victor till hans någon kompis & då passade jag på att dammsuga hans & victors rum, trappan och biten emellan deras rum. Efter det så har jag plattar håret medans robin vad borta och under tiden han lagade lunch.
Har nyss varit ute och gått med junior för robin var alldeles för lat för att följa med ut.
Så jag har inte gjort så mycket hittills denna dag och klockan är bara tjugo i fyra och de känns som att klockan är strax efter sju men de var väl för att vi gick upp så tidigt.

Annars så har vi pratat lite om diverse saker och inte kommit fram tilll någon bra lösning på någonting..som vanligt typ.

Nu  ska jag gå och titta till jr som ligger i vagnen och sover.

fy vilket händelsrikt liv man lever...

Matar junior just nu, sittandes i robins rum för del delen. Jr & jag ska bo här tills söndag eftermiddag/kväll, hoppas verkligen att vi kan ha det trevligt de dagarna vi är här och undvika onödiga bråk.
Det räcker med bråket vi hade igårkväll och med bråket med mamma imorse, som är en av anledningarna till att vi ska bo här tills söndag. Känns konstigt att sova hos robin nu när vi inte är tillsammans längre.
Skickade massa sms igårkväll, han skrev bla att han älskar mig men att han inte är säker på att vi är rätt för varandra och en hel del mer.. är så trött på att det hinner hända så sjukt mycket saker på så kort tid !
Säger att han inte vill ha någon av mig & elin men hon måste vara helt efter som vägrar inse sanningen eftersom han skickade att ingen av oss är egentligen hans "drömtjej" m.m och att vi varit slampiga men då fick jag ett litet utbrott eftersom jag verkligen inte särat på mina ben för vem som helst, sen om hon har gjort det är ju hennes & hans problem !
På en vecka händer det lika mycket grejer som de händer under en hel månad av någon annans liv.
Annars så var Johanna och Jakob hemma hos mig igår en stund, fick en skit najs tröja av henne & Anndao, men anndao är alltid så upptagen och kunde inte följa med så johanna drog med jakob till mig.
Var kul att träffa dem för ja har inte träffat någon av dem på evigheter.

Nu lyssnar vi på Lady Gaga - Pokerface som går på radion och studerar junior som sprattlar & pratar i sängen :) <3
Måste åka o köpa blöjor sen för ja glömde paketet hemma & sen ska jag köpa mjölk och youghurt eftersom jag är laktosintollerant och inte dricker samma saker som de gör.

Annars är jag väldigt förvirrad och vet knappt ut eller in om någonting, men ja vill fortfarande ha idioten men ja vet inte riktigt. Robin har iaf lovat att vi ska ha de kul i helgen och se på film som han laddar ner.

lunch

Nu har jag varit och köpt mat, det blir vårrullar för jag blev sugen på det när jag låg i sängen & myste med jr imorse.
Väntar på att robin ska komma vilken minut som helst.
Johanna & Jakob kommer förbi och träffar william idag vid två, frågade robin om det var lugnt och det var det. Robin är inte så förtjust i alla mina vänner men de flesta tycker han är okej så därför frågar jag alltid honom om någon vill komma över då han är här :)
Men nu är det färdigt så nu ska jag äta, samtidigt som jr för den delen :P

lite funderinger och nonsens

Igår natt funderade jag lite efter att ha pratat en stund med mamma i telefon och jag var väl kanske inte sådär jätte glad efter de samtalet när jag äntligen fick sova. Både robin och jag var lite små ledsna igår kväll fast vid olika tidpunkter.
Frågade bland annat om robin önskar att ha lika lite kontakt som ett normalt par har som gjort slut & bara prata om junior då vi hörs och då sa han nej och att han ville ha mycket kontakt, så vi får se om jag tycker de fungerar bra med mycket kontakt och om inte så får han faktiskt förstå varför & acceptera om ja inte vill ha så överdrivet mycket kontakt som vi har.
Robin skrev också att vi ska ha kul med jr i sommar & då skrev jag mm om vi fortfarade kommer bra överens då och att han lär sig krypa då typ :)
Jag skickade ett sms där de stod "fast du sa ju alltid förut att du ville ha barn med rätt person och att man ska vara säker o blabla, isf ångrar du inte lite att du fick med mig då?" han sa nej på den frågan och jag måste säga att det var riktigt skönt att höra för jag har tänkt på de där väldigt mycket o ibland känns de som att ja fick han att göra något han inte riktigt ville, men så är det tydligen inte & de är ju kul att höra.
För hon bruden han träffade efter mig är nästintill allt han sa till mig att han inte tyckte om :S (vill inte lämna ut sånt som han har sagt eftersom att jag inte vill att någon ska bli sur på mig, allra främst robin)
så jag måste ju säga att ja kände/känner mig ganska utnyttjad när han gjorde slut med mig för henne ? :( 
Men han säger att han inte tycker att jag ska känna så och att jag var en bra flickvän men ja kan ändå inte låta bli att tänka på allt jag kunde gjort annorlunda och hur bra vi kunde haft det nu.
Sen har ja också funderat på att om vi skulle försöka igen någon gång så skulle de omöjligt kunna bli som förut utan antingen skulle de bli något nytt och mycket bättre eller så skulle de aldrig funka för att jag bara skulle tänka på det han gjorde mot mig..

Fast just nu är de enda jag fokuserar på skolan, mina betyg och min nya data som ja hoppas kommer snart om några dagar senast i slutet på nästa vecka. Försöker att inte tänka alltför mycket på mig och robin för det får jag bara ont i magen & huvudet av . . sen tänker jag också på något bra sätt att komma över honom på- någon som vet något bra sätt ?
Vill ju egentligen inte komma över och skaffa mig någon ny men ja mår ju knappast bra av att vilja ha någon som inte vet vad han vill, för ibland säger han ju att han har känslor för mig och nästa dag vill han inte prata om det och nästa dag så vill han inte ha någon alls.

Sen så skämtade (tror jag) min morbror om att han tänker köpa min plutt en minicross som han kan köra när han blir något år, han hävdade att han kan lära sig köra cross före han lär sig cykla haha !
Men det är mycket möjligt att han får en minicross när den åldern är inne att han kan börja med sånt och sen när de är dags för mc så köper vi/får han en sån också.

PS.har kommit på ett projekt jag tänker göra med min första bil, ska bli så jävla najs då man äntligen har råd med bil.
Ska göra en grej med robins bil också men först frågade jag om lov & jag fick leka lite med den ^^ hehe
Fast det var på villkoret att han inte planerar att köpa ny bil inom de närmsta åren, han har ingen aning om vad jag tänkt göra med hans bil ojoj om han bara visste ! hahah :D
Men jag måste ju säga att han verkar lite på mig väldigt mycket som låter mig leka med hans bil när jag inte ens sagt vad jag tänker göra, fast de blir inte inom den närmsta tiden ändå.
Det kommer bli när junior inte skriker så fort jag inte är i närheten av honom.

lite mer bilder på mig & plutt


älskling och hans mörka ögon

galet söt min lilla prins är !

den där dressen hade jag när ja va liten (:

inne i värmen efter att ha varit ute och gått

I bilen på väg hem, plutt & grodis

lite bilder från en kväll ute

 pappa & plutt precis innan vi ska ut jag & älskling åkte skridskor ^^ Ser ni att han ler lite, han gillar nog snö :)
 
mina skirdskor är mycket tuffare än dina för jag har röda snören & pump ! ;D

borta bra hemma bäst (tror jag iaf)

Nu kom vi hem från landet och de var ärligt talat skönt att vara där några dagar, extra kul att morfars sambo var där så att hon fick träffa del lilla innan han blir stor och klumpig.
Tråkigt dock att robin skickade sms om att han och hans nörd (usäkta uttrycket) till kompis som inte ens har körtkort (!) krockade/körde av vägen då han enligt robin skulle sladda lite och hamnade på en isfläck och flög ner i ett dike så hela hans bil looks like shit. Äckligt värre så satt såklart elin och hennes kompis i baksätet och de två gjorde sig illa men mår rätt bra nu idag (hade inte bälte på sig så egenltigen får de skylla sig själva, de finns ju en anledning till att man ska ha bälte i bil.)
Robin åkte ju ambulans med elin för att hon bett honom och det & tack o lov så var han inte så ego att han sa nej utan följde med till sjukan. Blev hemskjutsad av en annan av hans kompis vid halv tre typ för då skickade han sms igen, kan ju säga att jag inte var glad över att han va på sjukhuset så länge men han hade ju inget val o blabla...
Ja menar ska man åka till Falun sen på morgonen behöver man ju gärna inte vara uppe halva natten ?
Men om man som sitter i baksätet och är obältad så är man ju faktiskt en fara för de som sitter fram och hade tjejerna gjort så att robin gjort illa sig då kan ja lova att hon elin aldrig mer skulle få träffa robin för mig.
Han har barn och de har han valt att skaffa och då om hon eller hennes kompis hade gjort så att han hade fått skador för livet säger det sig självt att de inte behöver ses mer, han ska ta hand om sin son istället för att leka cool i en jävla bil !

Förutom det tråkiga beskedet hade jag det riktigt kul hos morfar, har åkt långfärdsskidor,skidskor och varit ute & gått.
Junior sover bäst i vagn utomhus och i bilbarnstol så han har sovit bra alla nätter förutom en, då vaknade han vid fem och behagade sig inte att somna förens ca halv åtta och då var jag långt ifrån glad men han är ju min älskling så jag var vaken till han somnade om. Lyckades få honom att somna om igen när han vaknade vid halv tio så vi fick inte upp förens ca elva den morgonen :)

nu ger vi oss av ifrån stockholm

Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma och hämta oss så att vi kan åka :)
Har packat färdig och william sover i babysittern, ska byta blöja och overall innan vi åker om han vaknar men annars byter jag bara overall och så kan jag byta blöja då jag o pappsen ska stanna och handla på vägen upp.
Ska bli så jävla skönt att komma ifrån stockholm och allt deppande här i några dagar, blir extra skönt när jag vet att robin & victor ska till deras pappa under helgen för då behöver jag inte tänka på att robin träffar det *höhö* när ni inte är i sthlm.
Och när vi kommer hem har han bara varit hemma i två ½ dagar typ, han kanske tänkte åka förbi oss när han & victor ska hem igen och bara hälsa på älsklingen men vi får se hur det blir med det.
Är borta tills onsdag kväll eller torsdag förmiddag för de som undrar, sen är de bara att ringa så har jag tid att ses tills datan kommer för då ska jag mysa med den ^^

Imorse så var jag gymmet, fan va najs det var !    (visserligen är jag rätt klen just nu men ändå)
Kan nästan lova att om ja inte hade gymmat idag hade jag med 80% säkerhet fått abstinensproblem under lovet, för jag brukade åka på något slags läger varje sportlov och de tillhörde ovanligheterna att jag bara satt hemma och degade ett helt lov.  Efter gymmet fick vi reda på resultatet på svetsprovet och jag är riktigt nöjd, fick 43/51 p och det är VG och då har jag bett om att få göra en fråga muntligt efter lovet för den frågan ger 5p & jag kunde itne svaret på den så därför fick jag abra 43p men de är bra ändå :D
Efter lovet ska de som fick VG få göra praktiskt prov för att uppnå MVG men deär inte obligatoriskt men jag tänker självklart göra det, man ska ju sträva efter så höga betyg som möjligt :)

ps.bjuder på några biler från förra året då jag och robin var i småland :') <33     ;'/

 
 

systeryster som fotat

 mamma älskar när du är glad william <3


 Se så söt han är när han ler

 Han studerar nog sin moster som fotar

 I badet, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom !

 Haha han kan det där med att göra miner :'D

Det är underbart att vara mamma till en sån här rolig & fin son även fast de är mycket arbete.


långdragna torsdag..

Idag har jag fixat så att vår nya köksklocka hänger på väggen, spikat upp en tygsak med mönster och grejer som är från colombia som hängt i mitt & min systers gamla rum som hänger på väggen så nu har william massor med färger och mönster att studera och sen har jag slagit upp den där sladden som legat på golvet sen jag målade om, samt lagat lunch.
William var sjuk eller är fortfarande för 5 utan 7 gånger som han ätit idag har han spytt upp minst hälften av allt han klunkat i sig :( som om det inte gått över tills imorgon ska jag ringa vår bvc-sköterska.
Annars så fryser jag som fan, de e något skummt med vissa element för de var lite kallt förut också men sen blev det bättre och nu är det allt igen *brrr* ;/
Men nu har unga mödrar börjat så nu ska jag se på tv kanske hinner uppdatera imorgon innan jag o skrutten åker till landet med pappa så att jag äntligen får träffa morfar <3

Annars så längtar jag sjuuukt mycket tills min nya bärbara data kommer ! ^^ <333



william


William ser ytterst bekymrad ut


Har hittat något intressant på golvet som han kollar på.

Taget för någon dag sen (troligtvis tisdag) då jag och mamma var på IKEA.
Robins mamma frågade oss igår om vi inte var stolta och då svarade båda att det var vi ,
som när man är ute och går på stan eller åker tunnelbana och jag måste ta upp honom ur vagnen och folk kommenterar att han är riktigt söt och ibland till och med , den sötaste bebis de har sett.
Vid de tillfällena så blir jag så sjukt stolt och tänker " fan robin vi har ju iaf gjort något riktigt bra ihop! " och då kan jag glömma hur jävligt allt är för de är så himla kul att få höra hur söt vår älskling är.

gårdagen

Efter halva engelska lektionen efter lunch var jag tvungen att gå, den lilla hade vaknat men var trevlig tillsammans med mamma på hennes jobb så de var ju bara att ta mitt pick & pack och bege mig till mamma så att den lilla kunde få mat.
När han var mätt klädde jag på honom och gick mot tunnelbanan, hade som alltid den stora oturen att missa 15:05 tåget från stockholms östra *SUCK* förstår inte varför det alltid är just det tåget jag missar menmen, så jag fick ta 15:30 tåget istället.
Victor och Paloma tyckte att William växt väldigt mycket sen de sist såg honom och de har han ju också, väger snart 6kg och är ca 61-62cm och sist de såg honom vägde han ca 5,5kg och var 58cm så visst växer han för var dag som går :)
William var väldigt trevlig och glad när vi var där ute och log nästan varje gång victor stod och jollrade med honom, var rätt kul att vara där ute igår eftersom alla var glada men väldigt trött speciellt jag och robin.
Victor drabbades av någon hemlig längtan att frysa (?) så han gick ut och joggade, tog väl ett varv runt täljö för han var inte bort särskilt länge.
Jag själv behöver verkligen inte jogga för att få träningsvärk kan jag säga er, det räckte tydligen med att gå i högklackat hela dagen igår för att få lite träningsvärk i låren. Hemskt att jag har blivit så ovältränad ! :(

skola..

Nu har jag rast men annars så har vi engelska, har gjort svetsprovet nyss och det gick faktiskt rätt bra så nu känner jag mig ganska lugn.
Bebis är med mamma och han lär väl komma hit snart för att äta skulle jag tro, frö det jag pumpat ut som stod i kylskåpet är ju självklart redan slut.
Men nu måste jag gå telefonen ringer hörs kanske senare i eftermiddag.

måndag & tisdag

Här sitter man idag igen och är relativt nyvaken junior var ganska jobbig igårnatt när vi skulle sova. Han somnade men måste drömt en mardröm för helt plötsligt vaknade jag av att han grät & skrek så mamma tog han en stund men sen tog jag tillbaka honom och då lugnade han sig och somnade om efter en stund, men ändå de är hemskt att bli väckt när man precis har somnat.
Jag ska egentligen vara i skolan nu men jag orkade inte gå upp när klockan ringde eftersom jag sovit rätt dåligt för att jr hållt på, men de allt gnäll och skrik gör mig egentligen ingenting för han är så himla mysig på morgonen när han vaknar.
Ligger och pratar med täcket och lampan & skrattar för sig själv precis lagom länge för att jag ska hinna äta frukost ostört.
Nu har jag kopierat två filer till min mejl så att jag ska kunna öppna den i skolan imorgon och göra klart de två läxorna som bara är halvfärdiga, för imorgon ska jag iaf till skolan hur trött jag än är !
Annars så ska jag och mammsen till IKEA idag och köpa galgar och något mer så man slipper vika de kläder som egentligen borde hängas in i garderoben och för den delen är de synd att man aldrig vinner på lotto för då kunde jag få göra en ny garderob och med det får jag lite extra utrymme menmen sånt kostar så de lär ju inte bli av på något år.
Sen ska robin fråga hans mamma & bror när det passar bäst att vi åker ut till dem för farbror victor och farmor paloma har inte träffat plutten på 2 veckor och han växer ju väldigt mycket på bara 2 veckor, så nu är det snart dags att träffa honom igen.

Annars så var ju robin här igår och vi hade de rätt lugnt och kul tillsammans, blev lite ledsamt innan han skulle åka hem för att vi satt och smsade om lite saker jag undrade & sådär men i det stora hela var dagen lyckad.
Svaren på vissa frågor jag ställde var kanske inte de svar jag hade velat få men jag föredrar ärlighet före lögner så aa men sen skrev han ju en sak som iaf gjorde mig lite glad men de är privat så det skriver jag inte här.

Massagestund på alla hjärtans dag

Robin gör censur över juniors penis :) haha

 Robin är väldigt koncentrerad på det han gör :')

Vi filmade även när robin gav junior massage men den ligger i min videokamera och kommer ej att laddas upp men jag jan säga att filmen är ganska rolig för wiliiam kissade under tiden och robin var ju så seg på att upptäcka det så allt blev ju blött så jag fick se till att byta handduk så att de kunde fortsätta. Men jag tror att robin tyckte det var ganska kul med bebismassage.
Förutom att massera jr så badade vi honom och det gillar han.
Men första gången jag & robin skulle bada junior så skrek han väldigt mycket och jag kom på att han skrek dels för att vattnet inte var så varmt som de borde varit och sen för att vi stoppade ner hela han istället för benen först och kroppen sen. Så robin trodde att han skulle skrika jätte mycket men det gjorde han inte då vi gjorde rätt den här gången :)


älskade vän så du ser ut ibland (a)

 HAHAHA skrattade så sjukt mycket när jag såg att han såg ut sådär, han hade nämnligen somnat i famnen och vaknade i bilbarnstolen så kan kanske var sur över det ?
Han påminner iaf lite om Damian i The Omen.

 Där ser han ut som en gubbe istället, nästan som en lastbilschaffis med lite ölmage och byxorna på sne och en arm hängandes i fönstret hehe.
Tur att kameran var så nära till hans att jag hann fånga de här två ögonblicken och föreviga dem :) hehe

Annars så har jag pluggat lite nyss och lagat plättar till lunch & nu tänkte jag se på film eller något medans jr sover i robins famn, känner mig lite ledsen idag men de är inte så konsigt.
Årets mysigaste dag och jag är precis lämnad ensam med vår son att ta hand om, kuuul !

ps. någon önskade att jag skulle ladda upp fler bilder och jag tänkte självklart kan jag göra det, men glömde bort att datan med massor av foton på är totalt kraschad och befinner sig hos pappa tills den är om installerad och det lär dröja och på denna data har jag knappt några foton.
Så jag får försöka få några bra bilder på mig så laddar jag upp så fort jag har det helt enkelt.
Hoppas alla blir nöjda och glada då :)

spa kväll :)

Nu har jag haft ansiktsmask, målat naglarna, rakat benen & haft forbad så nu känner jag mig super taggad tills imorgon, inte för att jag har någon att mysa med direkt men kul att ha piffat till sig lite ändå.
Robin ska ju hit och de tycker jag e perfekt för då ska jag försöka hinna plugga lite medans han tar hand om jr sen så är ju han faktiskt den jag vill ha (jaa fortfarande & trots allt)  så imorgon tänkte jag laga något gott till middag och jag & jr hoppas han sover här. Mest för att jag vill få en hel natts sömn och sen för att de skulle vara lite mysigt för då kan vi kolla på någon rolig film på kvällen men vi får väl se hur det blir med det.
Har iaf köpt hem geléhjärtan så att det finns.

Sen kollade jag på Dell datorerna som har demostration i skärholmens centrum eftersom de är en sån jag ska köpa, pappa & en av nissarna stod och pratade och jämförde de olika erbjudanden mellan Inspiron och Studio 15 ett bra tag.
När de pratat färdigt så hamnade vi i en heeelt annan prisklass, den som pappa tycker jag ska köpa kostar strax över 9tusen men han hävdar att den är värd det för att man får så mycket i det priset plus att man får 2års garanti och gratis hemleverans.
Så det blir antagligen en Dell Studio 15 fast i vilken färg har jag inte bestämt än, skulle vara lite tufft med rosa kanske ?

Där är alla färger den finns i, vilken ser bäst ut ?

Nu ska jag se vem som åker ut i let's dance, ha en fortsatt bra kväll allihopa

lite om gårdagen och dagen

Ja då var det gjort , nu har jag och Robin testat på par och föräldrar-rådgvning för första gången och det glädjer mig att Robin tyckte det var roligare och bättre än han hde trott att det skulle vara så nu får väl tiden utvisa hur allt kommer gå.
Men båda är iaf eniga om att vi vill kunna ses utan att hamn i massa onödiga bråk :)
För våran skull och för juniors såklart.
Efter samtalet kom tessan hem till mig för jag kände inte för att vara ensam eftersom jag var lite nedstämd så lite gott sällskap satt fint i någon timme.
På kvällen så ringde Pontus och vi pratade väl i någon timme och de va rätt najs för vi har inte pratat på jätte länge bara messat, lovade att vi måste ses någon dag för vi har inte sets på ca 1år eftersom robin hatade/hatar pontus men nu när vi inte är tsm träffar jag vem fan jag vill ! :D
Annars så var jag i skolan under förmiddagen igår och räknade lite matte och pratade med katarina & svets stefan, har matte prov & svets prov på måndagen men jag trodde svetsen var på måndagen och matten på onsdagen :S suck hur i hela fridens namn ska jag hinna plugga och få bra på båda proven !
Nu måste jag iaf klä på mig och göra det relativt snabbt för vid 1 ska vi vara vid BVC för mamma grupp och ha bebismassage och prata lite och de är ju bara 45min dit :P hehe
Emma ska iaf komma hit när jag varit där så ska vi väl göra något lite små kul.
hörs senare om jag har tid.

ps. har kollat på bärbar data eftersom jag behöver en och den från skolan kanske inte går att fixa :)

lite foton :)

Det var lite kallt inomhus o hans händer kändes kalla & vad gör man inte för sina barn :') <3
 Plutt brevid sin pappa <3

 Sötast i världen har somnat med rumpan i luften :D <33

plutt med ludde kanin <3

 <3
Det var hemskt att lämna min älskling ensam i min varma säng imorse när jag var tvungen att gå upp eftersom jag skulle till skolan men jag höll mig lugn eftersom ja visste att han skulle ha det så bra där hemma med hans mormor :)
De var iaf väldigt skönt att gå i skolan en halv dag och bara vara mig själv för efter lunch kom mamma och plutten för då hade herr.glupsk redan ätit upp allt jag pumpat ut till honom :P
Vi pratade om fordonsträdet och sånt idag eftersom idag är en körkortsteori lektion fast idag hade vi Anders, Kristins brosa och han var rätt najs :D lite lagom sträng och rolig.
Efter att jag slutat så åkte jag till skärholmen och pratade med mina lärare där & lånade hem 2 tekniska ordböcker till engelska läxorna jag har så att de kanske går lite bättre och tog hem svets papperna så att jag kan plugga till provet som vi har på måndag. Satsar självklart på ett mvg efter att ha läst mina omdömmen för någon vecka sen och det ser väldigt bra ut alla ämnen ugenom :)

ps.bakade syltgrottor/hallongrottor igår och resultatet blev bra :) !

mera hockey

Igår då var det söndag juste jo men då blev jag osams med mamma vid frukosten (som vanligt suck) och orkade inte vara hemma så jag träffade Emma och vi kollade på hockey i Segeltorps hallen.
Först såg vi på Sif BJ - Nacka och sen på Dam2 - tullinge, killarna förlorade med 3-7 och Dam2 matchen såg vi inte sista perioden på.
Junior skötte sig rätt bra dagen igenom faktiskt.
Nu ska jag träffa min unga mammor grupp så vi får se om jag hinner uppdatera senare.
Ha en bra dag så länge :)

LG Hockey Games

Vaknade tio i nio och robin var hos mig strax efter vilket var perfekt för då låg han med junior i sängen medans jag kunde klä på mig i fred. Halv tio stod pappa utanför med bilen så då var det dags att åka, vi var framme vid globen tio i tio där vi mötte emma, ronja & jossa sen fick vi vänta en stund på Maria. Hon som emma känner som fixat våra jobb och medans vi väntde gick jag och köpte fruukost för de hann man inte äta hemma :P
Vi jobbare som publikvärdar typ, såg till att de var lugnt under matcherna och att folk inte går till sina platser när de spelar utan väntar tills det blir avblåst.
Robin klarade sig bra faktiskt men ett tag då hann skrek precis efter att jag åkt så tyckte han att det var jätte jobbigt och det förstår jag, men han tyckte de var kul och mysigt även fast han sa att han kände sig låst- våga bara klaga efter en dag säger jag !
Han åkte hem vid halv nio typ och de var faktiskt kul att vara tillsammans från att jag kom hem, inte ett endaste tjafs under hela dagen typ :)
Fast jag var lite ledsen efter att han åkt hem eftersom vi pratade & smsade om oss, han & henne och säkert något mer halv tråkigt..


william din busunge

Haha glömde skriva att när junior åt när vi var på IKEA så satte han i halsen så att han spydde upp allting och då lyckades han spy på mina byxor så att det såg ut som att jag ahde kissat på mig :P :$ hehe
Sen när han fick massage iförrgår kväll i soffan så kissade han på mig & soffan 3ggr och kvällen innan det kissade han också 3ggr i soffan, men de gör inget för han ligger på en filt och två handdukar för att soffan inte ska bli förstörd ;)
Lilla william föredrar tydligen att kissa utanför blöjan och de är ju skönt för då kan man hoppas att han blir blöjfri tidigt, fast och andra sidan de är robin som ska ta hand om det där :D
Ska bli roligt att se hur det kommer gå ! hehe

nu flyger william på min axel, hej svej vad det går bra

halv tråkiga fredag

Idag var jag & mamma hos SOC vid elva imorse, de här måste vara en av de värsta nätter hittills !
Eftersom jag pumpar mjölk för att ha tills imorgon så har mitt högra bröst svullat upp lite och tack vare det så har jag sovit jätte dåligt och inte nog med det, junior ska ju självklart vakna vid fem typ och vara pigg & sen när ja inte kunde få honom att somna blev jag jätte ledsen eftersom jag var så trött så mamma fick gå upp och ta honom tills han ville ha tutte- tack & lov för att mamma finns !
Sen när jag var uppe så skulle jag passa på att pumpa lite mjölk men då fick jag en svim / ont i huvudet attack så de var skönt att mamma tog honom så jag fick sova en stund, för när ja vakande nästa gången kändes det redan lite bättre.
Efter vi varit hos SOC så åkte vi till IKEA och gick omkring lite, köpte en klocka till köket äntligen (!) och blommar till köket som kan vara på balkongen när de blir varmt ute.
Nu sitter jag här och tänkte plugga lite engelska men fan inga av de ord jag inte kan existerar e någon ordbok, iaf inte på internet !
så de går inte så jätte bra men jag ska be om hjälp av Katarina när jag är i skolan nådon dag nästa vecka :)
Ska också passa på att äta mellanmål och pumpa medans wiliam sover.

(Dessutom hade jag väntat mig att robin skulle komma idag men nejnej han åker ju fyrhjuling med CPjocke just nu ! och kommer hellre imorgon klockan 8a på morgonen. Suck de var ju han som absolut aldrig med skulle prata med dem nå mer, men munnen är tydligen större än förståndet han har. Riktigt klent att inte kunna hålla det han sa...!)

ps. sjukt äckligt väder idag !

William


Bebis tränar, han kollar faktiskt på tvn men de syns inte :P hehe
Av någon anledning är han mycket förtjust i tvn, de kanske är för alla färgskiftningar ?


Upptäcker Ludde kanin som han fått, som Vera kanske skulle ha sagt " de ä ett visst suuug! "

kollar efter lämplig bil för rimligt pris

Nu är vi hemma och junior har äntligen somnat, ska äta mellanmål nu medans mamma sover och sen ska vi börja med städningen av mitt rum. ska bli kul och se hur fint de kommer vara efteråt :)
Annars så kollar jag bilar på blocket, har hittat en helt näst intill perfekt Volvo 855 T5-R för 29 900kr.
Skickat ett mejl och frågat lite om bilen samt om de är möjligt att få ner den i pris, sen är problemet att bilen befinner sig i Höör... så vi får väl se hur det blir.
Men jag fortsäter att kolla efter andra bilar, jag är ju öppen för förslag :D har inte tänkt att köpa bil precis nu iaf för de har ja inte råd med men man kan ju kolla så att man vet ungefär vad man vill ha när det är dags.
Skulle varit kul om man hade haft råd och kunant köpa bilen nu och ställa av den tills jag har mitt kort men om jag har tur kanske den finns kvar då jag har lite med pengar, fast de är väl inte så troligt men man kan alltid hoppas.
Nej nu ska jag inte sitta här för länge, ska ta vara på tidens om han sover.

ps. om jag har tur så kanske jag hinner testa min nya pump innan junior vaknar igen ! ^^

skola idag igen

Nu har vi rast till kvart i två, jag är i skolan förstår ni idag igen.
En riktigt lugn dag utan william för en gångs skull, mamma har william och de 2/3 gånger han behövt äta har jag gått till henne och matat honom och sen gått tillbaka till skolan. Känns super skönt att vara på lektion utan att bli störd av hans skrik eller uppmärksamhets behov :)
Idag har vi haft matte, naturkunskap och nu har vi engelska. På naturkunskapen pratade vi lite om klimatet och ett häfte de fått förra veckan och gick igenom svaren på det samt pratade lite om idrottsdagen imorgon och nu på engelskan pratar vi lite om väderlekarna m.m typ det vi gjorde på naturkunskapen fast på engelska.
När jag kommer hem ska jag slå upp två tavlor i mitt sovrum och dammsuga & tvätta golvet och lägga ut min nya matta.
Igår kväll bäddade jag min säng extremt ordentligt, nästan så att mamma tyckte jag var hopplös ! :P haha

Nu börjar vi igen, på återseende.

ps. lagade min egen middag igår ;D

tisdag eftermiddag

Nu är vi hemma efter en lite halv jobbig dag då plutten inte sov sig igenom skoldagen men de funkade ändå fast de var på gränsen att jag tänkte åka hem vid lunch men det gjorde jag inte.
Och nu har vi varit på BUP så nu känner jag mig en smula gladare än innan menmen ni vet allt vad jag tycker om att gå dit.
Måste säga att de verkligen känns att jag är ensam och bor hemma för som nu när jag vill ta de lugnt en stund och laga mat så går ju det inte för att han skriker och mamma är och tvättar, fruktansvärt tråkigt att aldrig hinna med sig själv riktigt men jag hoppas det blir bättre ju äldre han blir. Nu har jag tröstat jr och han sover i min famn så de är ju mysigt även fast de är jobbigt vissa stunder.
Nu börjar las vegas så jag ska slänga mig i soffan & chilla så får väl mamma fixa maten för de går inte så bra med en halft sovande bebis i famnen :P hehe
Sen ska jag se till att den nya pumpen steriliseras & rengörs så att jag kanske kan testa den imorgon ^^

Hörs imorgon innan/undertiden/efter jag har varit i skolan ! :)

är i skolan

Nu sitter jag i skolan och det är fem minuter kvar av lunchen, äntligen är lillen tyst och sover det blev lite jobbigt under lektionen innan lunch för han skrek lite och spydde ner två ombyten av kläder så nu har sitt tredje ombyte av kläder på sig.
Har lektion med Kristin och vi har pratat lite om körkorten och vad skolan står för och sådär, sen ville hon att vi ska skriva loggbok varje tisdag sista halvtimmen.
Efter skolan ska jag på BUPigen, alltså jag tycker ju det är skit jobbigt och lite lagom tråkigt att veta att jag ska dit och jag jublar inte av glädje under besöket men jag vet att jag mår bra av det med tiden.
För när jag var 13/14år så gick jag också på BUP och när jag slutade gå där så mådde jag mycket bättre och var mycket gladare än innan och att jag vet att det ger något att gå dit även fast det inte är kul motiverar mig till att fortsätta gå.
Sen ringde Adam under lektionen och vi fick tid klockan tre nästa onsdag för föräldrar rådgivning.

bebismassage :) oh så skönt

Igår glömde jag ställa klockan på väckning så det var ren tur att mamma väckte mig kvart i nio, fick skynda lagom mycket och hann i väg i tid och kom bara 5min sen och missade inte massagen.
William gillade bebismassagen och vi fick med oss ett häfte hem med övningarna vi gjorde så idag köpte jag bebisolja till de kommande massage stunderna vi ska ha här hemma & sen tänkte jag lära robin hur man gör, för då kan han knyta band til william genom en mysig massage stund när de känns som ett bra tillfälle för båda.
Och då robin ska ha william på lördagen medans jag jobbar under LG Hockey Games så är det ett ypperligt tillfälle !
Läste för den delen att de döpt om Globen till Ericsson Globe och ja måste säga att de inte låter så himlans tjusigt och ja tycker nästan det är onödigt att byta namn på Globen menmen.
Jag skulle ju egentligen åka skidor på torsdag i Kungsberget med skolan men de blir nog lite jobbigt eftersom de är så långt ifrån william och det är ju inte bara att åka hem om ja det skulle behövas, så jag får väl åka nästa år istället.


Sen har jag köpt en ny bröstpump idag, det blev en Philips Avent inkl förvaringsset för 600kr precis lagom mycket pengar för mig som inte har någon vidare ekonomi. Några stycken från mina mamma grupper använder Avent och de är alla nöjda med den så jag hoppas att jag också ska bli nöjd med mitt köp.
Jag har ju en annan handpump som jag fått av mammas vännina som är vän till familjen, den är från apoteket och enligt mig inte så smidigt om man vill ha ut en större mängd på kort tid så därför köpte jag en till pump.
Robin har äntligen gått med på att testa föräldrar rådgivning och det glädjer mig, vi har turen att få en tid redan nästa vecka och det är Adam från unga mamma gruppen som arbetar med föräldrar & par-rådgivning.

Nu måste jag kila, plutten gör ledsna läppen och det innebär att han i värsta fall blir jätte ledsen och även om han inte gör det är det fruktansvärt att se på honom när han gör den minen.
Han har blivit riktigt mammig nu under senaste veckan, inte ens min mamma duger längre och de känns lite häftigt och mysigt men samtidigt lite små jobbigt att ingen annan kan lugna honom på samma sätt som jag kan.
Sen har vi börjar sjunga barnvisor för honom och hans favorit just nu är Imse Vimse Spindel :)

aj vad ont det gör !

Jag håller ju på att få en visdomstand på högra sidan där nera och det gör så ont & är ömt, finns inget bra sätt att beskriva det onda tyvärr. Vi som har fått eller håller på att få en visdomstand vet vad det är för slags ont jag menar.
Så imorgon ska jag ringa tandläkaren eftersom jag inte orkar gå och ha ont i onödan eller iaf längre än nödvändigt..
Förutom det så har vi lite familjemys nu i helgen, robin är här och hjälper till lite fast visserligen blev vi lite smått osams en kort stund igår men det gick över efter vi ätit lunch tack och lov.
Vi såg på Freedom Writers igår eftermiddag/kväll och den var väldigt bra, en rätt hemsk film egentligen men ändå lite små rolig vissa stunder- lätt värd att se !
Patrick Dempsey är med i den filmen men varken ja eller robin tyckte att han gjorde någon jätte insats i filmen, han fanns mest där vissa stunder, men Hillary Swank däremot var väldigt bra i filmen.

Nu borde jag få något gjort så jag ska nog passa på att plugga lite medans junior ligger och sover I SIN SÄNG ! wiie ^^
Får se hur lång tid det tar innan han vaknar hehe.
Funderar på att jobba under LG Hockey Games på lördagen för lilla Emma frågade om jag ville det & då kan jag bara pumpa ut mjölk så är robin hemma med Jr och om de strular kan han ringa mamma så får väl hon åka ut dit.
För hon sa att om ja ville det behövde jag bara fixa mat till jr så ordnar sig resten :)

RSS 2.0