Effektivitet mina kära läsare!

Idag har jag varit ytterst effektiv, gick upp tjugo över sju eftersom vi hade tvättstugan från sju till tolv och jag orkade inte gå upp så tidigt att jag började packa maskinen klockan sju.
Så nu har jag tvättat 6 stycken maskiner och all smutstvätt är slut.
Det är inte så ofta som man hinner bli av med precis all tvätt man har men idag blev det faktiskt så.
Passa på att gå ut med Anakin då jag hade satt igång de 3 första maskinerna och gav honom frukost, Kim är ju väldigt morgontrött och jag är ganska pigg när jag väl har vaknat så jag har ingenting emot att göra morgonsysslorna.
Medan jag gick upp och ned så plockade jag bort den torra tvätten ur tork rummet och sen när alla maskiner var slut och allt skulle torka så gick jag upp och tog en dusch & tvättade ansiktet.
Sen när jag hade hängt in den sista tvätten i tork rummet och skulle gå upp så blev jag jätte rädd när Kim stod på andra sidan dörren med Anakin och ville ha skorna som jag hade lånat.
Han såg nästan ut som ett lik, väldigt nyvaken!
Så nu håller vi på att laga lunch, det blir spagetti och grönpepparsås, innan vi ska iväg på fotbollen.
Antar att Bella följer med Robin idag igen så det ska bli kul att följa med, Robin är Kims bästa vän och Bella är hans flickvän.
Så vi försöker umgås ibland och hitta på roliga saker.
Jag lär Kim att laga mat idag hihi, njae alltså han kan säkert laga mat sånt grundläggande men jag lagar normalt sett maten i vårt hus.
Jag gillar det och de blir gott men med tanke på framtiden så är de bra om han kan göra fler rätter, med framtiden menar jag ifall jag skulle bli sjuk och inte orkar laga mat eller när jag blir gravid och inte klarar av dofterna i köket.

Sen efter det så ska vi åka och hämta William som är på Ekerö hos syrran.
Han skulle ha varit där imorgon också men nu så ska syrrans pojkvän jobba och hon skulle förbereda något inför måndagen.
Men jag tror han är väldigt glad över att få ha sovit med dem för det är inte så ofta som de händer.

Nej nu är maten färdig!
Smaklig måltid till alla andra som kanske äter lunch nu och ha en bra dag i det fina vädret :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0