förvärkar :'(

Ännu en dag har gått och de är 1½ dag kvar tills vår älskling är beräknad att komma till världen ! :')
Har massvis med förväkar och de e vidrigt, inte alls trevligt de gör ont och usch vill inte ens tänka på hur ont de kommer göra att pressa ut honom haha.
Förutom att ja har förvärkar till & från hela tiden så träffade jag Thessan,Viccie & Britta igår och vi gick omkring i stan och åt lunch, pratade lite och hade de trevligt :)
Idag så har jag och mamma gått omkring i kurvan och kollat lite, köpt nån sak till min gardinstång, julklapp till faster, pepparkaksformer & sen gick vi till skärholmens centrum "the capital of shopping" och gjorde något där med innan min syster som övningskört under tiden kom och hämtade oss.

Nu ser jag på "Näsvägen 3" haha
http://www.youtube.com/watch?v=qEVx27Ihm80    - KOLLA !

Och om en stund ska vi fika eftersom de är ju faktiskt 1a advent idag & ja måste passa på och fika i lugn och ro innan plutten kommer ut, som jag för den delen känner att de kommer bli mellan inatt eller imorgon natt om jag får hoppas på något :)  Han ska bara veta hur efterlängtad han är.


pepparkakor

 Där sitter min älskling och håller på med hans "bumb fot" form  (; <3
Här bakar vi & som ni ser är min deg mycket plattare och finare (a) haha

pepparkaksbak :') <3

Idag har jag först varit hos läkaren vid 9 på morgonen och lämnat blodprov för att kolla mina levervärden eftersom min klåda kan bero på förhöjda levervärden. Efter det gick vi på ett extra ultraljud eftersom vår barnmorska tyckte det när vi var hos henne igår och hon mätte magen, för hon tyckte fortfarande att ja va lite liten om magen och ville vara på den säkra sidan för hon förklarade att det antingen skulle kunna vara att han bara ligger väldigt långt ner eller att han inte lägger på sig som han borde. Tack och lov så såg allt bra ut & han väger ca 3050g just idag och de är ca 300g under "det normala" men de va inget att oroa sig för. Hon som geggade omkring på magen sa att det såg fint ut och han rörde sig som han skulle, hade normal mängd fostervatten & va fet om magen ^^ hehe
Skulle givetvis ringt till skolan imorse men jag och mamma förvirrade varandra så de slutade med att ingen ringde, men jag får berätta varför på måndag om han inte kommit tills dess .

Sen åkte vi till stan och Robin köpte ny mössa och när de va gjort begav vi oss hemåt och lagade lunch med syster, sov lunch och sen var de dags ! :D
Pepparkaksbak, min personliga åtsikt var att mina kakor blev mycket bättre men mamma tyckte att robins kakor blev bra så ja antar att de är rätt jämt då. Jag anser att hans pepparkakor är lite för tjocka men han orkade inte bry sig så de blev som det blev och huvudsaken är att allt är ätbart !
Tog mycket längre tid än vi tänkt oss så vi använde bara hälften av all deg ^^ , men de är också bra för då kan ja baka mer imorgon eller något.

barnvaktad & pulka åk

Är mycket tacksam för att jag har en sån bra & snäll frissör som jag har , fick hennes gamla BabyBjörn-bärsele, en näst intill oanvänd bebismassage bok och en amningskudde som hon råkat färga rosa :P
Hon uttryckte sig att hon "var glad att bli av med sakerna & att få ge det till någon som kommer ha användning för det, hellre det än att ha de liggandes i garderoben".
Sen så har jag varit på IKEA först själv och sen med mamma då hon slutat jobba och kollat på fotöljen jag ska köpa till vårt sovrum, men den fanns såklart inte i lagret så den införskaffas när den finns i lagret & så va jag och kollade på julklapp till älskling och på ny telefon till mig själv.
I skolan så har jag avslutat svetskursen och ja känner mig väldigt stolt över de resultat jag uppnått :)
Ska till MVC imorgon med robin vid 15:30 och då ska ja passa på att fråga om denna klåda jag helt plötsligt fått, eftersom att de står i två av mina gravidtidningar att klåda kan uppkomma vid försämrade levervärden /:
Kära ska sova hos mig till fredagen för att då är han ledig & jag slutar ändå vid elva, så medans han ligger i min sköna säng och sussar går jag i skolan och då han vaknat är jag hemma och får pyssla om honom.
På fredag för/efter-middag ska vi iaf baka pepparkakor med glasyr & pepparkakshus om vi hinner innan baby ska åka hem :(  blir barnvaktad av storasyster under kvällen då mamma ska bort och inte vill lämna mig ensam "ut i fall att något händer", hon vill hellre vara på den säkra sidan ..
Så jag o storasyster ska ha filmkväll hade vi tänkt :)

PS. skulle egentligen åkt pulka hos robin idag men han vägrade, han hävdar att "små björnar som dig ska inte åka pulka, de är farligt du ska ligga och padda dig i soffan istället" och mamma instämmer. Hon anser att jag ska vara rädd om mig och blabla, tänk om vattnet går och lala :P "vänta tills efter han är född istället" tycker hon.
Så de är precis det jag får göra, åka pulka efter junior är ute ur magen ^^

Iphone, vad är skönheten med den ?

Nu har jag bytt tillbaka till min gamla telefon som varit på service & funkar prima men som jag bara ska ha tillfälligt tills jag kommer på vilken ny telefon jag vill köpa/önska mig. Har ju ändå haft den här telefonen i ett år & då har den varit på service några gånger + att jag fått ersättningstelefon från servicen , så nu får de vara nog :)
För den delen så har min syster köpt en Iphone idag, vad är det egentligen som är så himla speciellt med de telefonerna ? de kostar bara onödigt mycket pengar och får fingeravtryck så fort man rör vid den :S
Jag menar har man en bra fungerande mp3,digitalkamera & skjysst data hemma- vad ska man då med ännu en musikspelare,kamera,internet och massa trams tillsammans med ringfunktioner till ? varför köper man inte bara en vanlig telefon fast med snyggt utseende då ?
Så ofta surfar man ändå inte på internet via mobilen eller ? :S
Hur som nu ska jag se på andra avenyn på data innan det är dags för middag innan ugly betty & grey's anatomy börjar, får se om jag gör en paus för unga mödrar som börjar om en tia .



Ett gratts idag igen till min klasskamrat Erikas vän som fått sin bebis som heter Simon & väger 3.6kg :')

studieplan..

Eftersom jag inte praktiserar så har jag lektioner med B & G klasserna som slagits ihop till en klass under de här två veckorna, eftersom de båda är halvklasser . Halva klassen är på praktik och halva i skolan så de passade perfekt.
Har haft fordon under eftermiddagen med Mr.X *haha*  då fick vi skruva isär bromsarna fram & bak på volvon och de va absolut inte så svårt som de kanske låter, bra att kunna sak faktiskt :')
Sen vid 3 hade jag möte med mammsen, studierektorn, min mentor & skolans studievägledare angående min framtid & fortsatta studier hemma. Kom med en bra lösning och jag hoppas att jag klarar av allt, ska plugga matte,sv,eng & viss fordon hemma och göra nationella under våren och eventuella examinationer i andra ämnen.
Kan ju inte bara vara hemma i ett år utan att göra något för då kommer jag bli helt utbränd av pluggande när jag ska tillbaka till skolan så därför passar jag på att studera under tiden jag är hemma .
Annars så hade mamma ringt försäkringskassan & ställt lite frågor om saker och ting så nu är man lite mer upplyst på ekonomi fronten (;

ps.
ett stort grattis till min gamla klasskamrat från 9c som blivit storasyster igen just idag, en fin dag att födas på ! :)


sjukhus

Nu sitter jag och läser på webben om vad som skiljer danderyd, karolinska huddinge & södertälje-sjukhus åt ex. hur länge man får stanna, vad det kostar då man är där m.m
Undrar vart det blir när de väl är dags, kan ju hända att de man först tänkt (Danderyd) inte har plats eller att vi är hos mig och då får de bli huddinge. Antar att de ska bli spännande men ah usch lite små äckligt när han komemr ut och är alldeles kladdig och sådär :$ hemskt men ja måste be dem torka av honom någotlunda innan han läggs på min mage.
Däremot är de sjukt att robin som är pappa till barnet ska betala 200/350kr/dygn för att sova över på danderyd !
Har iaf lagt iordning de mesta nu men jag har inte packar ner det i någon väska än men de ska jag göra i slutet av veckan, är hur taggad som helst till förlossningen !
Ska bli så underbart att få mysa med vår bebis sen <3

Ne nu börjar gossip girl så nu ska jag kila & dessutom är det dags för kvällsmål :P

ät-och-sovklocka

Idag har man fixat min nya patientbricka till förlossningen så nu är det gjort, har kollat på fotölj till mitt/vårt rum & hittat en jag funderar på att köpa samt kollat på telefonen ja möjligtvist vill ha. Men den finns inte i butik än så jag får vänta ett tag & efter det så har jag handlat med mamma & lagat middag :')
Sov som en sten direkt efter jag ätit klart och vaknade för ca 15min sen hehe, har huvudvärk igen men annars inget att klaga på. Skulle träffat en kompis idag men så blev det inte riktigt ;/ får se ifall de finns tid i veckan att ses .

I veckan ska jag och älskling baka pepparkakor så de finns till 1a advent - får se ifall syster oxå vill baka för någon annan dag ska vi iaf göra pepparkakshus med glasyr och sånt onyttigt på ^^ <3
Samt att ja o robin funderar på att baka lussebullar men vi vet inte riktigt när så jag föreslår kommande lördag utifall vattnet går någon dag från o med söndag.
Bara av att sitta här och uppdatera blir jag jobbigt trött, de är outhärdligt att vara trött så ofta men fasen ska väl vara glad så länge men får sova när man vill . Ne nu är det dags för kvällsmål innan man ska sova igen .
Som jag skrev i en svenska uppgift i skolan, jag känner en viss likhet med skalman och hans ät-och-sovklocka :P haha

KOLLA LÄNKARNA ! :')

Eftersom han är min pojkväns lillebror och min sons farbror så måste jag länka han & hans 2 klasskamraters skojjvideo de har gjort i skolan :P
Och så ni vet han "porre" är ju inte såndär på riktigt så ingen tror det hehe .
Skrattade faktiskt en hel del då jag såg dem för första gången, feel fre to comment ! (:


Den här länken är till 1a videon:
http://www.youtube.com/watch?v=ODiJdvT0Xvw&NR=1

Och den här länken är till den 2a videon:
http://se.youtube.com/watch?v=5jBdz9jXGAY

läsvärt !

Igår var jag ju hemma från skolan eftersom jag vaknade med huvudvärk igen ,sov till typ tio och fick låsa efter mig eftersom ja va sist hemifrån robin för de hade ju dragit för länge sen :P
Sen sorligt eller konstigt nog så somnade jag iaf ÅTTA på kvällen ! ;O måste vara kroppens sätt att förbereda sig inför förlossningen så att jag inte ska vara dö trött när de väl är dags .
De i skolan trodde iaf att vattnet hade gått igår eftersom jag inte var i skolan haha , det fick jag höra idag men ja sa att jag bara varit hemma och haft huvudvärk .
Idag i plugget har jag iaf kränkt däck, balanserat däck, utfört säkerhetskontrollen på engelska framför kamera & bytt lampor på Saab 9-5an & Volvo 850 turbon :) lite små stolt sådär hehe.
Måste ju få var lite stolt, jag menar jag är ju faktiskt väldigt höggravid & går ändå i skolan som om ingenting, har inte ens bett om hissnyckel. Vattnet skulle ju kunna gå när som helst egentligen men ja går ju hellre i skolan än går omkring hemma,har tråkigt & väntar på att vattnet ska gå :P 

Har nyligen varit hos barnmorskan och då skulle hon känna med händerna hur han låg. När hon kände efter hur huvudet låg blev den lilla lite upprörd av att hon höll på att klämma så sen när hon skulle kolla hjärtslagen så hade de stigit till 163, så när hon skulle kolla ifall de gick ner så rörde han sig så mycket och sparkade/slogs mot saken hon hade på magen att hon fick vänta en stund. När han lugnat sig kunde hon höra hjärtslagen och de hade sjunkit till normal nivå på 143 eller nåt sånt, hon sa att de var bra att han regerade som han gjorde när hon höll på att klämma och att det var helt normalt ;'D

onsdag kväll

Har nyss sett klart på Grey's Anatomy som jag bad robin att ladda ner på datan eftersom de inte har 5an här ute i skogen, haha Merdith tappade en njure på golvet när hon skulle lägga ned den i personens mage :P
Sover här ute inatt det är därför ja bad han ladda ner det eftersom jag är för lat för att åka hem nu plus att jag har en hemsk huvudvärk som inte vill försvinna !  Har haft det sen jag vaknade imorse men de försvann en stund under dagen.
Som för den delen var rätt slapp, skrev säkerhetskontrollen på engelska & skickade den till Markku så nu har jag bara bokrecensionen kvar att göra samt några matte uppgifter. Hade studietid hela dagen eftersom jag inte ska praktisera någonstans och inte behövde åka iväg och presentera mig själv som de andra fick göra.
Om en liten stund ska vi gå och lägga oss tror jag, de är ju inte direkt som att vi somnar så fort vi lagt oss & dessutom ska ja tvinga min kära att massera mig eftersom jag har sån huvudvärk.
Det är faktiskt lite små fascinerande vad ja får han att göra nu när jag är gravid ex behöver ja typ aldrig diska längre när jag är här för de brukar ja be honom göra o blinka lite extra med ögonfransarna :) haha , brukar bar behöva sätta mig på en stol och vifta lite med fötterna så tar han av mig mina byxor så jag slipper anstränga mig. 
Men de är ju inte som att ja tar det som en självklarhet och jag gör och kommer få göra saker för han sen ändå så det jämnar ut sig.
Nu kommer klunsen för det hör jag i trapporna, hej så länge :)

a regular tuesday

Vad ska man säga om idag då, jo klockan åtta är det ugly betty och nio desperate housewifes & de måste jag givetvis se.
Kollade via play på svt nyligen på veckans andra avenyn - staaackars david som inte är biologisk pappa till Silvia enligt testet & snälla ulla , inse att slusk-greger försöker förstöra för dig !
Förrutom det så var vi hos barnmorskan men eftersom fel tid stod på almanackan hemma så kom vi ju 30min försent & då det var Öppen mottagning så fick vi boka ny tid , fredag klockan 15:00 .
Annars så har ja lite av en "dålig vecka" eftersom jag är lite små orolig & nervös inför bebisen, inte för själva förlossningen för det kommer bli kul och spännande , utan allt som kommer efter han är född.
Hur ska det gå med vårt förhållande, om det kan överleva alla sena nätter med en otröstlig william & typ alla sånna tankar som spökar och inte vill lämna hjärnan ifred :P,  just nu har vi det relativt bra om man ska jämföra med för ett tag sen men ändå man vet ju aldrig. Och visst är de kanske lite onödigt att tänka så negativt men om jag inte skulle fundera alls på det och något skulle hända sen så skulle ju det komma som värsta chocken .
Jag är ju rädd för att det verkligen inte ska gå så bra som jag hoppas när vår ängel är född, vi älskar ju varandra men de är en helt annan sak. Vi blir ju en familj sen och kommer alltid att ses resten av livet oavsett om de bli som ett par eller som williams föräldrar , åh ja vill bara att allt ska gå bra efter graviditeten också.
För innan ja blev gravid hade vi faktiskt det väldigt bra :$ :) <3
Om han bara kunde lova att han kommer göra allt för att de ska bli så bra som möjligt & för att få oss att hålla så länge som möjligt så skulle jag aldrig behöva bli *orolig*, men och andra sidan så behöver ju inte hans ord vara det som jag tycker & tänker är "så bra som möjligt"..
Njae får nog fundera vidare på det här, är hur som helst tacksam över den fina pojkvän jag har & över vår bebis i magen <3

bebiskläder <3

Under helgen har jag haft fullt upp med att sortera bebiskläder enligt storlek och lägga fram de i rätt ordning samt att jag gjort i ordning skötbordet, lagt fram de bebiskläder vi ska ha med till sjukhuset i bilbarnstolen.
Och så har jag lagt in mina kläder i min garderob i mitt nya rum istället för att ha de liggandes i min gamla klädställning som mamma fått nu , nu har jag lämnat in min telefon på service igen och får väl vänta i tusen år som vanligt innan man får tillbaka den !
Träffade min kompis Eda i lördags och det var skit trevligt, hade inte setts på tusen år så de va kul . Hon har växt en del sen sist så nu är hon längre än mig som typ resten av sverige :P haha

Imorgon ska vi på vårt sista möte hos barnmorskan :') <3 kul men ändå lite små sorligt antar jag ...
Men nu måste jag gå för nu ska jag ner i verkstaden och öva på säkerhetskontroll på engelska. - som för den delen gick finfint .

btw: igår föll första snön och den försvann fanemej lika snabbt också ! :(  men de va fint så länge det snöade, någon mer än jag som såg alla stoora fina flingor falla till marken ?
Hoppas de är snö under julen, de vore ju lite trist med en jul utan snö /;
nu ska jag gå igen, ska se på las vegas och sen på premiären av unga mödrar som börjar igen på 5an .

tvättstugan

Då är denna dag snart över, ja alltså kvällen är ju kvar men jag gör inte så mycket under kvällarna nu för tiden så för min del är dagen iaf slut om några timmar.
Har fått en hel del gjort faktiskt, stod under mässan på förmiddagen & dela ut lite papper om vår skola och svarade på frågor och de var faktiskt förvånansvärt kul . Inte så långtråkigt som det låter .
Träffade faktiskt på lite folk man kände bla. Max,Anna,Mikaela & alla tre frågade om bebisen och så :P haha
När jag kom hem så gick jag raka vägen till tvättstugen och täcknade tid och när den gick ut täcknade jag ännu en tid, hann alltså tvätta 5maskiner och nu är våra bebiskläder äntligen rena & tvättade med rätt medel :)  skönt att ha fått ut något bra av dagen, men nu är jag helt slut . Skulle kunna somna nu men då skulle jag ändå vakna sjuhundra gånger innan jag ska upp och de är meningslöst ..
Imorgon ska jag äntligen träffa Eda som jag inte träffat på typ minst 6månader, så länge vi inte sågs i sommras och jag blivit senil men då var jag hur som helst inte lika rund som nu . Efter det ville jag bowla med min älskling men vi får se hur det blir med de , kanske gör det nästa fredag då vi ändå ska på vår sista kontroll hos barnmorskan ! ;O :D
Ska passa på och fråga om det spelar någon roll vilket sjukhus jag föder på eller om både Danderyd & Huddinge går lika bra , sen måste jag tråkigt nog plugga i helgen men de borde gå rätt bra.

ps. jr & jag tänker på dig älskling <3

Äntligen :') !

Nu kom jag nyss hem efter att ha köpt madrass till spjälsängen och bilbarnstol , en Brio Primo med bas med 09ans färg.
Hittade tyvärr ingen bild på stolen på Brios hemsida för de hade ingen bild på färgen än så aa sorry och jag är för lat för att ta en egen bild. Känns iaf skönt att äntligen ha fått det gjort :)
Nu ska jag passa maten så det inte kokat över & robin sover ju här, så jag måste va social när han äntligen är med oss <3
Annars så har jag haft en bra dag & lunchade med pappa och syster då maten i skolan för förfärligt vidrig !
Ska för den delen stå under gymnasiemässan mellan kl.9-12 på fredag för de som bryr sig , bara och komma förbi.

FLODHÄST !

Och här ser alla min skönhet som jag först gasskärde och sedan använde en plasmaskärare för att göra alla fina "streck" som ni ser, denna flodhäst är då tillägnad min pojkvän och jag hoppas han ser likheten mellan dem :D (a) hahah.

Den rätta ?

Nu har man lunch och har ätit två gånger eftersom jag inte blev mätt första gången hehe, har matte & hjärt och lungräddning innan jag slutar. Ska möta Thessan runt tre vid pressbyrån och sen ska vi upp till skolan och hoppas våra gamla lärare är där , tänkte passa på nu när jag är tjock och inte spyr längre och sen ska jag tillbaka efter han är född.

Men förutom det så tänkte jag på en sak igår: Den rätta.
Om man träffat någon som man verkligen älskar men som ändå inte är helt enligt ens vision av hur "den rätta" ska se ut och vara, ska man då sluta fokusera sig vid ens gamla tanke på den rätta och bara låta sig själv älska den person man träffat ?
Eller ska man då göra slut och fortsätta leta efter den person som är allt som man tycker att ens "den rätta" ska vara , men om man då ger upp den person som man bara älskar väldigt mycket i sin desperata jakt på den rätta skulle man lika gärna kunna ägna resten av livet till att hitta den personen.
Och tänk om man inte hittar "den rätta" sen då , då hamnar man ju ensam ändå och kommer ångra att man var så dumdristig..
Eller om man bara slutar vara så fokuserad på "den rätta" och bara tillåter sig själv att älska den person man träffat kan det då visa sig att det har han/hon som var den rätta trots allt ?

Helgen

I fredags var jag ledig från skolan (varför vet jag inte, vi hade ingen lektion) så då sov jag väl längre än vanligt och fixade lite hemma, sen åkte jag till robin & de va fint.
Minns inte riktigt vad vi gjorde eller vi såg på Moulin Rouge och sen på Idol (som suger så jävla hårt!) , när de va slut gick vi och la oss och myste . Gud vad skönt det är ibland att bara ligga brevid robin och känna hur hans kroppsvärme smittar av sig , värt att notera: natten till lördagen var den första som ingen slog ner den andra från sängen sen jag blev så stor om magen. Vi lyckades sova brevid varandra utan större problem i hans 90 säng !
Medans jag sitter o skriver känner jag hur junior verkligen ligger och tar upp all plats i magen, har sån fruktansvärd värk i mina vänstra revben för det ligger något som trycker där . Lite ego som man måste få vara tillåter jag mig då att säga att jag längtar tills min kropp endast tillhör mig själv igen och till viss del robin, minus brösten som jr har tillträde till ;)
När jag kom hem igen på lördagen hjälptes mamma och jag åt att flytta sängramen & min madrass som stod i vardagsrummet till mitt nymålade sovrum och flytta hennes madrass till hennes nymålade rum ( vi har bytt rum nu ) .
Måste säga att även fast min säng är 30cm bredare än hennes Hästens madrass så är den så jävla tung ,
höll nästan på att skita i det men då hade jag ju sett mig själv som svag så jag stod ut ;D
Efter det kom Thessan över och vi såg på Sex And The City filmen som faktiskt var väldigt bra & hade det trevligt .
Ska ladda upp en bild på hur mitt nya rum ser ut den dag rummet är färdigmöblet och så för just nu står ramen till vänster och madrassen till höger, för madrassen är lite otymplig att bära & man behöver vara två för att lägga i den utan att förstöra något . Så jag får nog vänta tills Robin & pappa är här samtidigt .

till pojkvän <3

Just nu idag är väl inte allt på topp & de är mycket som inte är som de borde eller som inte känns som man hade trott att de skulle göra men ändå.
Jag älskar dej så sjukt mycket & jag har nog aldrig varit så här kär i någon,
jaja jag är bara 16år men ändå jag har haft min första kärlek och då var de inte samma sak som nu.
Känslorna jag har nu är tusen gånger starkare än de jag hade för honom.
Vi väntar visserligen bebis som äntligen föds snart men bara för det innebär ju inte det att allt måste vara så himlans underbart & att vi måste vara så förälskade som vi var i början, för jag tycker inte de verkar så naturligt .
Jag menar alla bråk vi haft sen mina hormoner började spöka gör ju att de där nykär försvunnit lite, men ja vill inte att vi ska ge upp än för allt skulle ju kunna bli underbart när vi får hålla vår son i famnen.  Och vi skaffade barn väldigt tidigt och väldigt snart i vårt förhållande men jag tycker inte att vi bara för det borde döma vår relation att inte kunna hålla speciellt länge för det vet vi ingenting om.
Som sagt det kan gå åt helvete och de skulle kunna bli det bästa val vi gjort i våra liv.
Du är allt jag kan önska mig, mer eller mindre perfekt - självklart har du dina brister & dina stunder då ja får lust att hugga ihjäl dej med en kniv (som idag) , men sen har du de dagar då jag är sååå glad över att du är min och ingen annans.
Det är ganska precist ett år sen jag sa "jag älskar dig" till dej för första gången och jag kommer aldrig glömma bort den känslar jag hade då, eller hur glad du blev över att jag äntligen sa det för jag hade ju väntat i 3månader på det rätta tillfället.
Givetvis önskar jag att det ska hålla så länge att du någon dag vill förlova dig med mig, men då väntar jag hellre en evighet och är säker på att den dag du vill det så kanske de leder till ett gifemål än att vi blir tvungna att bryta förlovningen för att vi förlovar oss för tidigt. En ring runt fingret skulle inte göra mig lyckligare om anledningen till att den sitter där är av fel orsak.

Demontering av motor

Så har ännu en dag gått och här sitter man igen :)  Stefan va här för ett tag sen och spacklade väggarna och imorgon börjar han måla, om allt går som det ska borde det vara färdigt tills fredag.
Nu ska min syster bjuda några vänner på middag & första gästen är här som för den delen är hennes barndomskompis , mamma är också borta på middag så jag är egentligen överlämnad till min syster & hennes vänner.
Tack och lov att de är bra program på tvn ikväll så man inte blir helt utmobbad ! :D puuh
Vi har fått en ny lärare i skolan som faktiskt är väldigt bra & sådär, en sån lärare man inte hatar helt enkelt och idag hade vi verkstad hela dagen och då fick vi först skruva loss bromsklossarna på ett par skivbromsar till en volvo.
Efter lunchen fick vi montera isär & ihop en motor till en saab och när vi var klara med det fick "mitt lag" montera ihop volvo motorn medans de andra i väntan på att vi skulle bli färdiga med saaben, byta bromsar eller något sånt på den upphissade saab 9-5 an i verkstad 1 med Olle .
Det tog oss sisådär hundra år att montera ihop saab motorn eftersom Stefan den busen tog loss en del i topplocket och när vi skulle sätta tillbaka det höll allt på o jävlades , men det var inte bara hans fel för de var sån oreda bland verktygen att när man skulle ha något så fick man ju leta i en evighet innan det var den storlek man behövde.
Men att montera ihop volvo motorn var hundra gånger enklare så de va ju inte så konstigt att de andra blev klara så snabbt men nästa gång vi har Richard skulle de få montera isär & ihop saab motorn haha. Så jag tycker faktiskt att den här dagen har varit rätt naajs trots att kvällen lär bli lite halv tradig :P

Fiskens hockeyskola 2009

Kom nyss hem från plugget och såg att jag fått post, öppnade såklart kuvertet och såg att där ligger tröjan man får när man är föranmäld/änmäler sig innan jul till Fiskens hockeyskola.
Hade nästan helt och hållet glömt bort att ja flyttade min plats från årets v.32 till v.25 2009, jag måste fått hjärnsläpp i den stunden för hur i hela fridens namn ska ja hinna komma i så pass bra form att jag inte dör under elitveckan.
Så nu står jag för dilemmat att ringa o typ lämna återbud eller något eller försöka träna som en idiot samtidigt som jag ska ta hand om min son (?) , de är ju fint att man tänker innan man bestämmer saker.
Men det såklart, ja tänkte inte så långt fram då de ringde i sommras och ja ändrade alltihopa .
Nu sitter jag iaf här och funderar samtidigt som jag mumsar på en pirog & dricker Cola (sjukt onyttigt, jag vet) och jag tänkte ju försöka sälja min utrustning och om jag gör det kan ja absolut inte åka på något läger, behåller jag den tills ja bestämt mig kanske ingen vill köpa den längre så hm vi får se hur jag gör . .

morfar <3

Satt och pratade lite med morfar,mamma & hans sambo vid köksbordet innan lunchen idag och då sa morfar "den där gör ju så att man blir så himla gammal" och då syftade han på mig . Men ja sa "att de är ärofyllt att bli gammelmorfar" så blev han glad och skrattade :D för jag tycker faktiskt de e tufft att han ska bli gammelmorfar eftersom de är ju inte så många som lever så länge att man hinner bli det.
Efter det så pratade vi om att jag ville ha en nytt kastspö (fast egentligen sa jag bara ny lina eftersom min gått av typ tusen gånger och började bli lite kort) & då frågade han vilket spö, men de visste inte riktigt jag så ja sa att de kan vi ta tills de blir sommar & sen sa jag också att ja gärna skulle vilja lära mig flugfiske.
Så vi började prata lite om när han var yngre och varit och fiskat lite överallt & om någon harr han fått upp på över 1kg m.m :)
Tycker jag har en väldigt underbar morfar o jag önskade att han aldrig skulle behöva dö men de kmr väl en dag för det också , efter samtalet åt vi lunch och då kom robin & viktor som faktiskt hittade dit utan problem .
Och morfar hälsade robin välkommen åter när vi skulle åka eftersom han visste ju att han kommer få träffa honom en hel del hädanefter & så beklagade han sig lite över att de träffats så få gånger innan menmen :P


hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen , resan hem var väl mycket bättre än resan dit som va näst intill HEMSK :P haha
När robin skulle lämna mig hade han vid enköping någon gång blivit rasande arg på mig o Viktor och tyckte vi va helt odugliga som inte kuna läsa kartan o blablabla , bara de att ja läste inte kartan de gjorde viktor & ja satt heller inte o kollade på skyltarna direkt men fick skällning ändå .
Så när vi skulle svängt vänster efter en väg så att vi kom hem till mig så svängde vi höger ist vilket var rätt för deras skull men fel för mig :P kom ju på de efter ett tag men då va vi så arga på varandra att ja sa att han lika gärna kunde släppa av mig vid åkrahallen så kunde morfar hämta mig och så blev det.
Morfar kom och hämtade mig med hans sambo och bjöd på fika medans vi väntade på mamma som skulle komma med tåget 30min efter han hämtat mig :)
Blev ju så förbannad att ja aldrig sa hejdå och slängde igen dörren så hårt så att ja kunde tänka mig robin bli riktigt arg för det, samt att ja lovade att inte höra av mig under hela helgen - vilken idiot som helst fattar att de inte höll .
Förutom det dåliga hejdå vi fick så var helgen väldigt fridfull och resan hem gick mycket bättre och utan utbrott .
Mellan måndag-onsdag eftermiddag ska Stefan måla om rummen och då måste robin vara här och hjälpa till att montera isär min sängram & när han ändå är här och fixar det skulle vi lika gärna kunna kolla på bilbarnstol.
Sen på onsdag ska vi på kontroll hos barnmorskan .

RSS 2.0