ett stort hål i hjärtat

Känns som att mitt liv idag bara stannade upp nu idag, tog slut med robin nyss & jag är väl helt förstörd ... Jag vet ju att det inte varit så bra mellan oss de sista månaderna men jag hade så jävla gärna velat försöka att få det att bli bra en sista gång, att få se hur det skulle funka nu till våren då han börjar skolan igen- det kanske skulle bli jätte bra vem vet ?
Och hade det inte varit någon förändring så skulle jag iaf få känna att jag försökt & gjort mitt bästa men nu när det tog slut så drastiskt känns allt hundra gånger värre än vad det annars skulle gjort.
Men han har tydligen känslor eller "känslor" för någon elin som de måste var något fel på, eftersom hon visste att vi va tsm då de träffades för första gången och hon är inte smart nog att låta honom vara när han har familj och allt ne ne för hon gillar ju tydlgien honom :S
Känns som ett stort hål i hjärtat/magen nu när allt är som det är, ni känner säkert igen känslan om ni blivit sårad & sviken någon gång av någon ni verkligen gillat.
Men nu är iaf hans mamma här så jag får ju höra hur det har varit hemma hos dem den sista tiden och aah...
Tobbe & Micke och hans tjej skulle komma förbi efter elva då tobbe slutat jobba och de tycker också att robin är helt dum i huvet som håller på som han gör och de är ju alltid en tröst att få höra att fler än jag tycker han gör helt fel just nu.

Jävla måndag !

Idag är ingen bra dag, eller alltså den började ju bra och sådär :) Har köpt nya kläder idag en amningströja från boob och 2 tröjor från h&m som också är amningsvänliga och dessutom snygga.
Förutom det så har jag inte gjort så mycket, är riktigt förbannad på robin idag & funderar på att göra slut för jag orkar inte med hans ego och att han aldrig är här, att han hellre är med hans fittkompisar & kör bil än att umgås med hans egen familj. Så idag fick ja ett utbrott då han inte kom fast han lovade igår att göra det, skickade ett sms till hans mamma & försökte få henne att prata med honom eller nåt och de hjälpte väl lite men han är ju som han är- hopplös i vissa fall !
Så vi får väl se hur det är slutar, men personligen så är jag sjuuukt trött på honom nu & att jag alltid ska komma i 2a hand, det passar inte mig. Får se ifall han skärper till sig för han har ju faktiskt en son att ta hänsyn till och intresset på den fronten tycker jag har varit alldeles för dåligt under jullovet..
Annars så är jag allmänt ledsen idag & på dåligt humör, har helt enkelt en usel dag :/ det kanske är för att det är måndag som denna dag suger så jävla hårt eller så är det bara för att jag är förbannad på robin.
Som jag för den delen har varit mer eller mindre hela helgen.
Nej nu skriker jr så jag får göra ett försök att trösta honom, på återseende.

veckans sista dag

Thérése kom vid halv elva-elva punktlig som vanligt och jag var faktiskt vaken, gick upp vid nio typ för då vaknade jr och skulle äta. Så nu har tanta Thessan äntligen fått så William i vaket tillstånd, vi bestämde oss för att gå på stan så jag fick söva jr med lite bröstmjölk innan vi kunde bege oss hemifrån och han sov under hela tiden vi var i stan.
Nu har lille William varit på NK för första gången ;) han vaknade inte förens när vi var på väg hem vid mariatorget & då fick jag byta blöja i vagnen på tuben, gick hur smidigt som helst. Men sen fick ja skynda mig hem när vi kom till fram eftersom det inte funkade med nappen längre då.
Kom hem vid fyra typ & jr är fortfarande vaken, ligger och äter just nu :P tråkigt att han bara sovit korta stunder för nu börjar jag bli trött & vill att han ska sova men men..
Sen är jag väldigt irriterad & sur på robin som fan aldrig har tid att prata i telefon längre ..för han gör ju alltid något när jag har tid att ringa. Tråkigt att han inte ens kan ta sig lite tid att prata med mig när han vet att jag bara kan ringa när jr sover :( ;@
Aja nu skriker han igen så nu msåte ja kila, på återseende


Unge Herr William

   Mästerfotograf syster som tagit de två fotona.
   Jag älskar er <3      jag själv med plutt


Där är en bild på William i bodyn & byxorna han fick av gamla 9c (det finns en passande mössa) och fin strumporna han fått av hans moster :)

Lite info om julen & de närmsta dagarna

Här sitter jag och pumpar mjölk till william så att det finns tills då han tänkt äta igen för nu sover han , han sover väldigt bra i bilbarnstolen. Kom hem för någon timme sen och då somnade han ändå innan vi åkte och det tog 2timmar hem.
Glömde skriva att ja skulle fira julen på landet innan vi åkte så det är därför jag inte uppdaderat på ca 1vecka.
Önskade mig inget speciellt i julklapp och fick ändå massvis med praktiska saker som 2st tavlor som jag målat med ram till mitt rum, videokamera av pappa (TUSEN TACK !), barnmats bok till mig & robin, strumpor, leksak av mamams faster & hennes man och lite fler saker. Så bra julklappar fick man trots att man inte önskar sig något spec och de är ju alltid kul :) det värsta som finns är ju när man får saker man inte vill ha.
Och William har skrattat för första gången hemma hos Ström i deras soffa, lät hur gulligt som helst ! :') <33
Han har också nästan sagt ett ord 2ggr, vi misstänkte ju att plutten haft/har någon mild form av kolik så när han skrek som värst i förrgår så googlade min syster på hennes Iphone och då hittade vi 2 övningar man kunde göra (vattenhjulet och sol & mån-rörelsen). Tack och lov så hjälpte det så efter jag utfört bebismassagen så lättade han på trycket och slutade skrika, så nu gör jag de två övningarna minst 3ggr om dagen för att hålla igång hans mage samt att jag dricker fänkåls te som tydligen ska vara snäll mot hans mage.
Nu är jag uppe i 65cl mjölk, de går ju inte så överdrivet snabbt att använda handpump så det är tur att han fortfarande sover.
Önskar robin kunde logga in på msn eller något fast jag egentligen är lite små irriterad på honom, men fan alla par bråkar ju det är ju så det är.
Har inte köpt hans julklapp än men de gör ju inget eftersom den ändå inte kommer reas under någon mellandags-rea och jag har till och med kommit på en perfekt födelsedagspresent så de behöver jag inte heller tänka på :D
Tur att jag är så påhittig av mig.
Ne men imorgon så kommer tant Thérése över för att träffa William, hon kommer runt 11 tiden så ja måste fan gå upp efter första gången han ätit :'( buhu vad tidigt men det är de värt !
Och efter det funderade jag på att åka till Robin eftersom att han och Viktor ska till Falun till deras pappa under mån-ons så ville jag passa på att ses ett tag, för vi har ju knappt setts något sen lovet började.
Men till kvällen på onsdag är han iaf hemma & har mer eller mindre lovat att tillbringa nyårmed oss och jag har varit så snäll & sagt att han får bestämma vart vi ska vara för det spelar ingen roll för mig :)
På tisdag & halva onsdagen är jag helt ledig så om någon vill ses är de bara att höra av sig.

Nu måste jag fortsätta pumpa & äta något innan junior vaknar, hoppas alla haft en bra jul !

Skolavslutning

Ja idag så var de ju avslutning i skolan & ja kände mig tvungen att gå för jag har ju ändå gått hela terminen fram tills den 28e nov för jag var hemma från skolan den fredagen den 29e och måndagen den 1a december var han född :)
Aa så jag gick dit, kom ca 10-15min sen eftersom ja försov mig lite lätt för ja va så äckligt trött när klockan ringde och tänkte "snälla bara 30min till" och sen stängde jag av den då de gått 10min på min snooze. Och när jag vaknade nästa gång tio i tio så var det bara 40min innan ja skulle vart i skolan.
De var ju bara att hoppa upp ur sängen & klä på mig i en rasande fart, klä på william & byta blöja, få honom att somna och bära ner vagnen och gå mot bussen tillsammans med mammsen som följde med eftersom vi skulle gå i centrum sen efteråt.
Fick vårtermingens terminskort av skolan vilket var väldigt bra för då kan jag ju åka till skolan när jag behöver lämna in arbeten jag gör hemma. Nu kommer vi till det bästa: vi gick ner i verkstad 1 (den stora verkstaden) efter vi varit i klassrummet och där fick vi pepparkakor & julmust och btr.rektor Kenny höll tal och då var de en del av det då han sa ungefär såhär "Det är såhär att vi har fått tillökning på skolan då Anamaria fått barn och vi har en liten present till dig, så om du kan komma upp och ta emot den så vore ju det jätte bra".
Så jag gick ju fram och tog emot min present samtidigt som han passade på att önska lycka till & sådära, fick en liten body och ett kort :)
  Tycker det var suuuuper snällt av skolan att köpa en present till mig/oss :$ :)
Fick massvis med applåder samtidigt och folk önskade lycka till & grattis då jag ändå var i skolan.

Förutom det så köpte jag en ny amnings-bh idag och de var ju precis så att man hann det för han började ju skrika då jag nästan var helt påklädd, så idag har ja ammat offentligt för första gången och de gick bra.
Mamma och jag gick förbi apoteket när vi skulle hem och hade turen att träffa på en kompis till familjen där och då fick jag en tidig julklapp av henne, nämnligen en pump och flaska så jag kan pumpa ur mjölk.
Och låta robin främst mata William när han är här, så att han får hålla i honom lite mera och sen så att mamma & syster kan hjälpa till på nätterna eller när som när det behövs.
Hon tyckte att min plutt var lik mig hon också och att han var söt, sen träffade vi på en annan vän till familjen bara någon meter efter vi gått från apoteket och han tyckte att han var jätte söt han med.

Men nu måste jag kila för nu får jag strax besök av Ludde, Hans mamma Maria & Albin från gamla 9c :D
Fick besök av jossan igår och av thessan & siri i onsdags- de var också trevligt, skönt med besök faktiskt.

William <3

  Första turen med barnvagnen  Världens sötaste älskling :)
  Se så söt han är när han sover !

Han bara växer och växer för var dag som går, jag ser ju inte så jätte stor skillnad men det gör tydligen alla andra och det är ju bra :)  vi saknar robin just nu eftersom han är hemma för stunden då han sålt ena bilen men vi kan glädjas åt att han är här om någon timme !
Just nu ligger plutten i min famn o vilar efter att ha ätit, han ligger o kollar på allt runt omkring oss & verkar väldigt fascinerad.

Junior :)

Idag är William 1vecka & 4dagar och han blir bara större och större :'D
Tänkte att eftersom alla tjatar så fruktansvärt mycket om att få träffa han/oss så skriver jag här: Ingen får träffa plutten förens i början av nästa vecka som tidigast för att han fortfarande är så liten och känslig & vi vill inte att han ska bli sjuk,
och de som vill träffa honom nästa vecka får ta och åka hem till mig för jag orkar inte ta mig någonstans med honom.
Dels för att de tar hundra år innan man väl är ute ur lägenheten och sen för att de är så jobbigt, plus att de är så mycket bakterier i luften utomhus att jag helst stannar inne.
Men ah de är väl bara att ringa och höra efter så är ni välkommna hit :)

Angående babyshowern som ska hållas så blir det efter jullovet och då är storlek 50 för litet så de som tänkt köpa kläder vet det :)

Nu vill han ha mat, vi hörs.
Och jag hoppas ni är förstående att det är svårt att uppdatera bloggen lika ofta nu när junior är född.

<3

  Nyfödd liten plutt       Första bilresan för lille William
 Där sover vår plutt i pappas knä :)

ÄNTLIGEN ! :D

06:46 den 1/12 kom han äntligen till världen, 3290g vägde han vid födsel och idag ca 3-4 dagar senare så har han nästan återfått sin födselvikt vilket är väldigt bra.
Och min mjölk fungerar fint & ja har tydligen väldigt mycket av den också och de är ju aldrig fel, tyvärr så är de jätte svullna och de gör skit ont !
Ska ju lägga sig om någon dag men ändå de är näst intill outhärdligt och för att de är så svullna för junior inge bra grepp så ja använder en amninsnapp för tillfället. Det gör att han inte tappar greppet utan kan suga tills han är mätt.
Känns otroligt skönt att ha fått tillbaka min kropp men såklart så är jag ju ledsen över det nu istället för så glad som ja trodde att jag skulle vara, för nu känns de jätte ovant att de inte ligger någon därinne som rör sig och så .. /:
Men så kan de tydligen också vara har de sagt, 3e dygnet skulle vara värst och då kunde man gråta över allt möjligt och så var det ju givetvis. Grät nigara mängder igår över lite allt möjligt men idag är de bättre :)
Kom hem idag för den delen och förlossning gick bra, rätt snabbt kom ju in vid ca halv ett och han var ju ute vid kvart i sju.
De gjorde sååå mycket ondare än jag trodde det skulle göra, men ja fick strunta i min envishet om ingen smärtlidnring för ja testade lustgas och de tycker jag va absolut värdelöst !
Sen fick jag ryggmärgsbedövning för att de skulle ta hål på fosterhinnorna så att vattnet skulle gå och då skulle värkarna bli mer intensiva och om det skulle göra mer ont än ja redan hade så skulle jag dött, därför gick jag med på att testa bedövningen och det var de verkligen värt.
Kände knappt något då ja hade som intensivast värkar men sen fick jag dropp för att känna värkarna igen och då satte det igång, krystade några gånger och sen var han ute i det fria :)

Nu ligger han och sover i sängen och middagen är snart färdig, har inte ätit sen frukost för de har jag inte haft tid med.
Ja hoppas verkligen man hinner äta i lugn och ro innan han ska vakna och äta för då är man ju fast med det i någon timme.

RSS 2.0