Ett stort grattis till bästa vän Jozephine!

Hoppas att alla som känner mig och vet vem Jozephine är lämnar ett grattis till henne på facebook eller ett sött avtryck i hennes telefon.
Idag blir en av mina närmsta vänner 17år och jag tänkte ägna ett kort inlägg till henne.
Vi har kännt varandra i 4-5 år va? och jag lovar dig att jag aldrig tänker lämna din sida, kompisar som dig hittar man inte vart som helst så därför är jag rädd om våran vänskap & hoppas att du är detsamma gumman!
"VILKEN JÄVLA SMÄLL SICKAN! HAHA"
Du är en av få personer som vet det mesta om mig och jag tror att jag är en av få som vet en hel del om dig så vi låter det vara så, du vet själv att du blir glad när du ser och hör mig, att jag har gett dig en jävla många skratt genom min klantighet!
Jag hoppas att du får en bra dag på jobbet & en trevlig eftermiddag med släkten så ses vi till kvällen.
Grattis igen älskade vän.

uppdaterar lite kort

Robin är med Victor,Tobbe och Andreas på Åland och fiskar nu, de åkte igår morse och under tiden njuter jag av all ensamhet jag får. Kanske låter konstigt men jag tycker det är skönt när han är borta i några dagar just därför att vi får sakna varandra och det är en otroligt bra sak för då kommer vi närmre varandra när han kommer hem.
Måste ju hålla gnistan vid liv så att den inte dör.
För den delen gick Robin med på överrenskommelsen om att det max blir 2st aborter och skulle jag bli gravid igen innan vi tänkt på ett syskon till junior så tänker jag behålla ovasett vilket ålder jag är i då och om jag fått jobb.
Vilket glädjer mig för jag vill inte ha för många år mellan mina barn & jag vill ha en stor familj.
Men missförstå mig inte, nu slarvar vi inte med preventivmedlet som förut utan kör på den gamla hederliga kondomen så vi försöker verkligen inte skaffa ett till barn nu.

Idag är det otroligt bra väder så jag, junior & möjligtvis mamma ska pallra oss ut i solskenet och gå en promenad, behöver kolla på gummistövlar eftersom jag inte äger några med högt skaft. Ska självklart fiska annars skulle jag hellre lägga ner pengar på nya kläder som PASSAR MIN KROPP, är så trött på den här kroppen och skulle man kunna få en vältränad kropp genom piller på en vecka skulle jag inte tveka en sekund!
När det kommer till pengar så har jag räknat ut att jag kommer få en hel del genom föräldrapenningen och bidrag så hade jag väntat med barn tills jag haft haft arbete men fortfarande bott hemma hade jag nog kunnat unna mig en resa.

Att bero på resa, jag och mina älskade pojkar +Victor åker till Småland på fredag förmiddag och de kommande två veckorna blir det inget bloggande, men det har jag skrivit förut då vi inte ha internet där nere.
Men sen någon gång beroende på hur det blir med jobbet som Robin vill ha tänkte jag eller vi åka till mitt landställe några dagar & då ska vi passa på att fiska i båten och åka fyrhjuling och förhoppningsvis ta oss ett ett dopp i det blå.
Sen till hösten någon gång funderar vi på en kryssning eller något, bara komma bort en helg och vara för oss själva men allt beror självklart på hur William är.

fiske utflykt med familjen och Victor

 Robin gör debut med jr i sele 

 Knyter ny taffs efter att ha slängt iväg första draget

 Junior vaknade till slut och sparkade av sig strumpan som vanligt.

 Mycket gladare än så här blir jag inte mamma

 Sommaren är på väg, jag känner det!

Vi hade sån fisketur haha (ironi) Robin hade bort tre drag. Två på under fem minuter och det var riktigt komiskt, Victor och jag hade riktigt svårt att hålla oss för skratt!
Så vi bytte sjö och då kastade han iväg ytterligare ett drag och sen vad det Victors tur men han förlorade bara ett drag, fick några napp men fiskarna släppte tyvärr så vi åkte hem tomhänta men med en erfarenhet rikare i livet.
Älskar famljelivet och min underbara pojkvän, livet leker verkligen och är på topp just nu!

tar en bloggpaus

Som ni säkert märkt så har jag inte uppdaterat på ett litet tag och det är såhär att jag tar en bloggpaus nu.
Har så mycket annat jag kan göra på den tid jag spenderar framför datan, som att vara med William även om han sover, plugga, städa & diska- helt enkelt vardags sysslor.
Sen ska vi ändå till Småland om någon vecka och där finns det absolut inget internet, inte ens rinnande vatten än så länge.

Hämtade mina betyg idag och jag är mycket nöjd. Fick två MVGn, fyra VGn och tre Gn. Ingen fick MVG i svets för Stefan tyckteatt  vi har haft för lite svets för att få det och det kan jag hålla med om, så jag hoppas att jag får svets till nästa år och kan höja mig till MVG då.
Mamma tyckte nästan att vi kunde rama in mina betyg för så bra betyg har jag nog aldrig haft. Borde fått nästan lika bra betyg i nian men då blev jag sänkt för att jag var hemma och spydde var och varannan dag.
Sen tog jag hem allt i skåpet och ska tvätta mina arbetskläder, men hängselbyxorna jag fick speciellt i tanke på min mage som inte blev särskilt stor ska jag se ifall Robin eller Victor kanske kan ha, annars sparar jag dem tills jag går ut trean.
Kanske blir gravid igen innan dess vem vet (a) ;) ?

Annars så tog Robin studenten i fredags så nu behöver han aldrig med gå i skola och han tycker det ska bli jätte skönt att slippa alla jobbiga personer i hans klass. Firade med släkt och smörgåstårta hans mamma bakat, den var så god att jag sa att hon skulle kunna göra smörgåstårtor på beställning och ta betalt. Någon intresserad kanske ?
Robins moster Nina körde oss i hennes veteranbil, en Pontiac tror jag och det var kul men de blåste ju en hel del så junior tyckte det blev kallt efter en stund.

GO-KART!

Vaknade sex imorse i ett ryck när junior ville äta och sen somnade jag om med honom hängandes vid tutten och sen en timme senare helt av mig själv så vaknade jag, låg och drog mig i några minuter innan jag gick upp och åt frukost.
Studerade väldigt noga vädret och graderna innan jag klädde på mig och tog med regnbyxor, Jr hann vakna innan jag gick hemifrån och var sådär äckligt mysig som han brukar vara när jag sa hejdå.
Sen åkte jag till T-centralen och tog pendeln mot Kungsängen,träffade på några ur klassen på pendeltåget och gick av i Kallhäll där bussen vi brukar åka med i skolan stod och väntade.

Kanske fem minuter efter att vi var framme vid Järfälla go-kart så började det regna men första loppet fick vi köra på hyffsat torr bana och då kom jag sist eller näst sist.
Andra loppet vi körde så hade det regnat en hel den och banan var ganska så blöt så då var det lite svårare att ta kurvorna.
Vid ena kurvan hade jag alldeles för hög fart för att ta kurvan bra och sen bromsade jag inte i tid så jag körde i stort sett rakt in i däcken som är där, sen fick jag rejäl sladd och snurrade runt ett varv tre gånger innan loppet var över och tack vare det kom jag näst sist men hade hunnit köra 6varv så lite stolt vad jag ändå. Huvudsaken var ju att vi hade det roligt inte att jag vann och fick bäst tidet, i alla fall inte för min del.
Skolan bjöd på grillad korv & bröd, förstår inte att de alltid har råd att bjuda oss på massa saker men det är ju trevligt.
Var så sjukt roligt att köra go-kart, har aldrig gjort det på en så stor bana förut!

pysslar om mammsen min

Nu ligger jag i soffan och vilar, ser på The Jane Austen book club som vi har fått/köpt och aldrig öppnat. Så nu inviger jag filmen och hoppas på att den är rätt bra.
Annars så har jag nyss gett min mamma lite uppmärksamhet och spa, fotbad och nagelbandsmassage med olja precis så som Robin fick det igår, hon blev jätte sömnig av att bara sitta och bli ompysslad så nu sover hon och lika bra är det så att hon orkar med kvällen.
Hon ska ha William medans jag klipper mig men de följer med till salongen annars blir det säkert ett väldans liv innan junior beslutar sig för att somna. Efter middagen innan vi måste åka lovade hon att ha ansiktsmask och gurka på ögonen.
Älskar att ta hand om mig och mina närmaste, det är så rogivande- tänkt att ha det som arbete, dermatalog kallas det va?

Eftersom William sover nu så ska jag nog smyga in och klippa & fila hans naglar också så är det gjort så kan jag fortsätta se filmen sen medans jag äter mellanmål.

bilder från helgen

 William flyger!

 Titta pappa på sjöhästen mamma sytt, fin va?

 Det är viktigt  att det blir rätt på millimetern.

 Victor sliter och kämpar i hettan



den blåa texten

Förstår inte hur i hela fridens namn en del av inlägget innan blev i stor blå text och jag vet inte hur jag får bort det så tyvärr får det vara kvar. Jag hoppas verligen att ni ser vad det står ändå!

fix & trix inför älsklings student

Efter att vi hade ätit sen lunch och åkte Robin hem igen. William hade sin sex månaders kontroll vid elva idag så Robin åkte hit för att vara med på den.

Han somnade på vägen hem och medans han sov passade jag på att ge Robin lite spa-behandling, ansiktsmask, testa att bleka tänderna med en citron skiva (ska tydligen hjälpa enligt tidningen STHLM City) fast han har så vita tänder så det var svårt att se någon skillnad.

Sen masserade jag hans nagelband med nagelbandsolja och petade tillbaka dem med en sån där sak och doppade hans händer i ljummet vatten med salt och citron i, så nu är han super fräsh!

Låter kanske lite "bögigt" eller "fjolligt" att låta sin flickvän göra sånt på en men han tyckte det var avkopplande och skönt så varför tacka nej till ett sånt erbjudande ?

 

Gjorde samma sak för mig själv igårkväll men jag testade att borsta tänderna med salt & en torr tandborsteför att få vitare tänder (skulle tydligen också hjälp enligt STHLM City).

Vill ju vara lite extra fin till Robins student på fredag!

 

Sen skulle jag och William gått hem till Malin så kunde junior fått leka med hennes son Sam men William var så gnällig att jag skickade ett mess och sa att vi kunde ses imorgon. Så nu har jag och mamma varit och handlat och tagit en liten promenad i det här storm vädret och nu har William äntligen somnat.

Malin skickade ett sms och sa att imorgon skulle några ut mammagruppen till stan och frågade om jag ville följa med, så efter jag kört Go-kart med skolan ska jag träffa dem en stund och sen ska jag hem & äta innan jag ska klippa mig.


utbildning

Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja, otur som man har så började vi itydligen inte förens nio idag och jag var här kvart över åtta för att vara i tid ifall vi skulle ha börjar halv nio som vi brukar.
Ska fråga hur det blir med Go-karten imorgon ifall det regnar och vilken tid avslutningen är och sen ska jag hem igen till William som är med sin mormor och moster.
Kollade nyss på fronter och jag har 8vg 2 mvg och 6gn hittills så jag är ganska nöjd!
Kom på att jag har varit på näst intill ingen lektion i körkortsteori så jag ska skicka ett mejl till vår lärare och fråga vad mina klasskamrater har läst under detta halvår så får jag läsa och övnignsköra under sommaren.
Längtar galet mycket tills jag får mitt körkortstillstånd så att jag får börja övningsköra, tillhör nog de fåtal 17-åringar som ännu inte övningskört lagligt.

Nu börjar vi snart skönt.

natte natti på er alla läsare!

 Helt utslagen är han min lilla prins

Nu kryper sig natten allt närmare och det är dags för mig att krypa till sängs för att få lite skönhetssömn.
Har haft lite spa nu och ska fortsätta imorgon, det är så harmoniskt att pyssla om sig själv utan skrik från en hungrig liten bebis. Något som alla mammor borde prioritera lite oftare för mår man själv bra och är glad så sprider det av sig på ens omgivning.
Som ordspråket lyder "man blir som man umgås".
Sen har jag fått en tid hos vår frisör halv nio på torsdag kväll (hon har börjat studera så nu är hon inte frisör på heltid längre varav tiden är på kvällen) så jag kommer förhoppsningsvis se super fräsch ut till Robin s student och jag hoppas att det spricker upp en liten stund på fredag för det ska regna då också.

Ska förbi skolan imorgon bitti innan Williams sex månaders kontroll på BVC som Robin för den delen ska vara med på och fråga hur det blir med go-karten om det är dåligt väder vilket det antagligen kommer vara.

Visst kan väl bebisar ha mardrömmar ?

I lördags natt var allt lugnt och vi sov precis som vanligt, junior hade till och med somnat tidigt utan att vakna innan vi skulle sova.
Men sen helt plötsligt börjar han vrida lite på sig och jag tänkte aha han är säkert hungrig nu så jag la fram tutten men då från ingenstans börjar han gråta och skrika lite i sömnen, så jag blev ju tvungen att ta upp honom och vagga honom tills han blev lugn. Men efter en halv timme-en timme så gjorde han samma sak igen och han tystnade när jag stoppade in nappen och vaggade honom. Han måste ju ha drömt något eller ?
Jag menar han slog inte ens upp ögonen.


Skulle publicerat det här inlägget tidigare men jag råkade spara det som utkast klantig som man är ibland.

Svar från Stockholms Stads Bostadsförmedling

Jag skickade ju ett mejl till Stockholms stads bostadsförmedling i fredags och fick svar igår morse så nu väntar jag på ett brev från dem med en blankett som jag ska fylla i & sen står jag äntligen i bostadskö.
Så nu är det bara att hoppas på att man får en lägenhet om något/några år så att vi kan få börja leva som en riktig familj någon gång, det känns verklgien som en milstolpe att flytta ihop & börja på det "riktiga" livet.
Fast den dag man får lägenhet måste jag börja ta ett mycket större ansvar inte för att man inte behöver ta något ansvar alls bara för att man bor hemma men sen när man flyttar hemifrån finns det ingen annan som gör det åt en.

William kladdar gröt överallt

Nu försöker William att somna själv i sin säng, det låter ganska tyst därinne så jag antar att han lyckades.
Annars så har har geggat grönt i köket. Det hamna på bordet, stolen, golvet, väggen & på sig själv såklart :P haha, kan inte förstå att jag satt och längtade tills han skulle börja sträcka sig efter saker.
Så jag har nyss torkat upp efter honom och sitter vid facebook och nördar.
Om ett tag ska vi ut i detta skit väder, ska köpa ansiktsmask och lite andra nödvändiga saker & sen måste jag eller mamma handla mat  & mamma cyklade till jobbet imorse så det blir antagligen jag som kommer få handla.

Annars så bygger Robin vidare på deras veranda fast det är sånt ruggigt väder men men det måste ju bli färdig så då är det bara att bygga oavsett väder.

Har varite lite mycket hemma de senaste dagarna det är färför jag slarvat med att uppdatera bloggen, hoppas ni förlåter mig!

PS.NU ÄR WILLIAM 6MÅNADER :D <3 !

RSS 2.0