Skoltrött

Sitter just nu i skolan och kämpar med mitt projekt, jag vill bli färdig någon gång!
Jag vet att jag har ett väldigt enkelt arbete och det skulle egentligen bara ta mig några timmar för att skriva färdigt allt men jag orkar bara inte och att inte orka är livsfarligt för då skjuter man på det och så skjuter man på det ännu mera och sen slutar det i ångest strax innan det verkligen måste vara inlämnat!
Men jag har nyss lämnat in det för att min handledare ska kolla och se ifall det ser bra ut och sen är det bara att forsätta skriva.
Förutom mitt i övrigt roliga projektarbete så har jag två rester kvar från förra terminen som jag verkligen måste göra snart!
Skulle varit inlämnat för någon månad sedan så lika bra att försöka ta tag i det hur tråkigt det än är..
Det blir ju inte bättre för att jag sparar det tråkigaste till sist.
Jag är bara skoltrött just nu och känner inte alls för att skriva om massa tråkigt och läsa massa religion och samhälle, jag vill sitta i min stora tuffa lastbil och köra 8-10 timmar om dagen och vara king of the road!


Nej nu är det strax dags för lunch och jag är jätte hungrig!

LHC - SIF 27/11

Det är de här jag lägger ned så mycket tid på, <3 hockey!






Eat, Sleep HOCKEY!

Hej jag har inget liv? haha.
Nej men den senaste veckan har det varit sjukt mycket hockey:
Match mot AIK förra fredagen, 1-4 till dem men då stod jag bara sista perioder och med 30 sek kvar så spräckte dem min nolla.
Målvakts träning på lördag förmiddagen som jag inte gick på.
Match mot Linden i söndags, 2-3 till dem och det var en riktigt jobbig förlust eftersom vi ledde med 2-1 ända till sista perioden..
Träning i måndags.
Match mot SSK i tisdags, tror det blev 2-4 till dem så ah.
Match mot Tullinge igår, 5-2 inkl ett självmål från vår sidan men ah det var bara en besvikelse över att inte vinna mot just dem.

Hemsk statistik för våra senaste spelade matcher och då är det två matcher kvar denne vecka, Linköping på lördag och sen vet jag inte om jag är reserv till Järfälla matchen på söndag med Dam2.
Men jaa det är väl bara att sova och äta och ladda om!
Har en vilodag idag i alla fall så idag ska jag vara med sonen och leka :)

Muren..

Usch vilken tung förlust mot Linden nyss, 2-3 till dem.
Jag gjorde en av mina bästa matcher sen vi fick barn och höll nollan i två perioder men sen blev vi trötta och då kom två snabba mål & sen var segern dem.
Det svider verkligen att förlora mot ett sånt skitlag som varken spelar schysst, är bra vinnare eller som förtjänade att vinna.
Inte för att vara självgod men jag var verkligen som en mur i 2½ perioder och det kändes så jävla bra!
Första målet var ett självmål så det räknade jag inte, pucken studsade på en av våra egna spelare och sen i någonting annat och sen in i målet så det kändes inte så tungt.
Vi som verkligen kämpade och spelade schysst trots allt fult de gjorde mot oss och vi var ändå en hel kedja färre än dem & hade tidvis riktigt bra tempo.
Neh ska deppa lite över förlusten och sen ta nya tag och se framåt och fokusera på matchen på tisdag, SSK bortamatch klockan åtta på kvällen, blir ingen skönhetssömn då inte.

Utflykt till IKEA

Oj vilken annorlunda morgon det var idag!
William vaknade kvart i sex och gick in till mormor som så snällt gick upp och lekte med honom medan jag fick sova vidare och vid nio somnade de om och när jag vaknade, kvart i elva, så fick jag nästan lite panik över hur tyst det var!
Så när jag gick in i vardagsrummet och skulle informera mamma om tiden så råkade väcka dem båda då men det var ju bra bra för man kan ju inte sova hela dagen.
Sen var det bara att klä av sig och vandra mot bussen som vi precis hann med och sen spenderade vi ca två timmar där. Så nu är den anonyma killen ägare till fler saker till hans lägenhet så som en större kastrull, större stekpanna och konservöppnare samt lite burkar att förvara mat i.
Innan vi lämnade IKEA avslutade vi med en delikat måltid köttbullar som verkligen är en favorit hos William, mums!
Vilken dag och sen när vi klev av bussen hemma så såg vi lastbil efter lastbil, kranen, plogen, grävmaskinen oj oj vilken liv det var. Så innan vi ens hann upp för backen hann Robin komma och sen drog de nästan lite snabbt som vi kom hem.

Vilken sötnos till son jag har!






Lek i snön!



Det är ingen hemlighet att min son tycker om att vara ute vilket väder det än är, inte ens när han ligger halv begravd i snön gråter han.
Bilden säger ju sitt.
Vi var ute och lekte i nästan två timmar utan ett endaste ljud om att han frös eller ville hem så sen fick vi gå hem bara för att äta mellanmål och då efter halva vägen sa William att han tyckte det var kallt.
I sommar har jag tänkt testa att tälta med William för jag tror att han skulle tycka det var jätte roligt han som skriker och kastar sig och gråter förtvivlat varje gång man måste gå in, tänk dig vilken himmel att så sova utomhus en natt?

Men nu ska William bada tillsammans med alla ankorna och hinkarna med bubblor i badet sen blir det mera lek innan vi får besök.
Junior har redan sagt att han ska sova i mammas säng och att vi ska bädda med de ny tvättade sängkläderna innan kvällen & att han ska sova i sin säng.
Man ska inte underskatta barn, de förstår så otroligt mycket mer än vad man kan tro!

Trotsåldern är bra mysig *inte* :')

Jag har en extremt trotsig son här hemma och måndagen & tisdagen var rent utav hemska!
Det blev en hel del bråk om allt hela tiden kändes det som, det är jätte bra att min son lär sig så snabbt och kan så otroligt mycket fast han bara är två år men det skulle inte skada om han förstod att det är okej att hjälpas åt.
Man kan faktiskt inte allting när man är två år.
Så tålamodet har minst sagt prövats ett par gånger de senaste dagarna!
Men idag är det mycket bättre, inga onödiga bråk och inte utbrott från hans sida och nu ska vi ut och leka innan lunchen.
Sen kommer ju Williams nya favorit person hit efter jobbet så då kanske kvällen blir lugn ändå eftersom vi ska bort sen på kvällen och se på bio så hoppas jag att han blir tillräckligt trött innan vi ska åka för att somna med mormor utan andra världskriget som i måndags kväll.
Jag har märkt att min son verkligen behöver stimuleras under dagarna för att vara lugn sen på kvällen, han är ett riktigt energiknippe och behöver nya utmaningar hela tiden!
Ha en bra dag ute i det vita så kanske vi hörs senare! :)

Ibland är det skönt med träningsvärk, idag är en sån dag!

AJ!
Jag trodde nästan att jag skulle dö igår när jag hörde vad vi skulle ha för fys, först springa/cykla i 25min i halv snabbt tempo och sen 50*3 kasta ben och 20*3 armhävningar!
Hallå jag har inte rört på mig sen senaste träningen för någon vecka sen o har ätit betydligt mycket mer än jag har rört på mig och sen på köpet så blir man ju knappast smalare av alkohol.
Så jag är ändå nöjd med min insats, hann med halva fysen innan träningen och gjorde andra halvan när jag kom hem och idag känns det i kroppen fast på det sköna sättet.
Jag kan röra mig normalt men har ändå lite ont överallt, åh mys!

Nyår!

Tänkte bjuda på några foton från nyår men av respekt mot de personer som jag firade med så kommer jag inte att ladda upp foton som de är med på och där de syns bra eftersom jag inte har möjlighet att fråga om det är okej.








Raggsockor är livet! :D


I drömmarnas land kan allt hända

Jag bara måste säga det här men hur skumt är det inte att drömma att man köper raggsockor åt sin pojkvän?! haha.
Joo det är såhär att den anonyma killen äger inga raggsockor och fryser väldigt ofta om fötterna så inatt drömde jag att jag köpte han ett par raggsockor, röda faktiskt, men precis efter att ja hade betalat dem så vaknade jag såklart..
Som vanligt när man drömmer något roligt.
Sen äger han inga bra vinterskor utan går omkring i ett par schyssta sneakers men hur varmt är det på en skala? Inte särskilt och inte håller det tätt heller.
Så i lördags skojade hans mamma om att han verkligen borde köpa sig ett par nya skor så nu har jag fått uppdraget att se till att han införskaffar sig ett par schyssta skor inom en månad.
Därför ska jag och William åka och kolla på både raggsockor och nya skor till denna fina kille jag träffar.
Nej nu ska jag äta frukost, brunch eller lunch. Något blir det för jag är vrålhungrig!

Vinterstädning!

Normalt sett så höst och vårstädar man väl men i mitt fall blir det även vinterstädning, städar man lite nu under vintern så slipper man ju att städa som en idiot sen i vår.
Å ibland är jag bara så smart, think outside the box!
Ja så förra helgen eller om det var i veckan så sorterade jag alla min papper o la in dem i ordning i mina pärmar, dammsög & rev papper med William.
Kastade juniors gamla madrass och igår städade jag den anonyma killens lägenhet, finns inte en endaste burk kvar nu!
Bara spritflaskorna kvar men de kunde inte jag & Ida få med oss.
Jag och Ida skämtade om att lägenheten aldrig varit så ren som då han flyttade in och jag vet inte om killen skojade men imorse sa han att det var nog faktiskt så som vi sa.
Han uppskattade det i alla fall väldigt mycket vilket är väldigt trevligt att få höra när man gör något för en person som man gillar, uppskattning!
Men här hemma återstår en hel del städande för att det ska bli skinande rent men det är på gång, ska ställa dit vår nya hylla vi fick av grannarna när de flyttade men då måste vi städa lite i källaren för att kunna ställa ned gamla klädhängaren där.
Däremot är mitt rum väldigt rent och fint nu och köket och halva hallen så det känns ju bra.

RSS 2.0