tekniska museet

 Jocke plutt plutt med bebis i famn

 Liten sitter i bärsele på Jocke :'D

Som vanligt när junior är med i skolan blir de nästan bråk om vem som ska köra barnvagnen, bära honom och idag ha honom i selen. Jocke tog honom i selen efter lunch och Stefan körde omkring med en tom vagn tills vi fick sluta, fast både Stefan & Jocke fick köra vagnen innan lunch med junior i.
Tror båda killarna kommer bli toppen farsor när de väljer att skaffa barn, så Max passade på att retas lite med Jocke när han bar på william så mycket idag men då gav jocke igen och föreslog att han kunde skaffa barn med sin tjej men de tyckte inte Max.

Men jösses vad utveckligen gått frammåt!
Helt sjukt att bilarna varit så stora, knappt haft nå hästkrafter och dragit så mycket bensin om man tänker på alla miljöbilar som finns nu och att de är så små & smidiga.
 Sådär såg en bil ut för ex antal år sen. (Scania)

en trött dag idag

Känner mig så äckligt trött idag, typ som i slutet av graviditeten när jag kunde sova hur länge som helst eller bara ligga i soffan och glo i några timmar och fortfarande vara trött. De är en konstig trötthet jag känner idag.
Förutom att känna mig trött har jag varit på mamma grupp, gått omkring på stan, provat skor, pratat med robin alldeles för ofta (han som ringt), varit på mammas jobb.
När hon slutat gick vi till babyland och kollade på bilbarnstolar det är snart dags att köpa ny så de är ju bra att ha lite kött på benen och sen gick vi till granit & kollade innan jag sprang förbi donken innan vi tog bussen hem.
Sen har ja inte gjort så mycker mer, ätit & matat bebis och bytt blöja, sett på unga mödrar och bytt blöja igen.


 Sjukt bekväma och coola
 Rätt sköna och ser bra ut
Snygga men lite stumma att gå i :/

Vilka skor är snyggast ?!


plugg


Nu har jag spenderat i princip hela dagen till att plugga och försöka bli färdig med min reportage om Camber m.m i engelska men de går lite små trögt men nu är jag nästan färdig, william vill ju ha så mycket uppmärksamhet nu för tiden :D

ps. idag har man ställt om klockorna till sommartid, hoppas våren kommer med sommartiden :)

Jorden


Canberra                           Sidney         Golden Gate bron - San Francisso
   

Earth Hour är en global manifestation för klimatet som på kort tid vuxit till ett världsomfattande initiativ. I Earth Hour deltar städer, företag, organisationer och privatpersoner.
Igår mellan halv nio och halv tio var tanken att man skulle stänga av de apparater som drivs av el & släcka onödiga lampor för en ljusare framtid. Miljontals människor förenas i den enkla handlingen att släcka ljuset som en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatförändringarna på allvar. Hoppas verkligen att det här kan bidra till att folk blir mer medvetna om miljön och vad varje individ kan bidra med såsom energi lampor, sortera sopor, åka mindre bil & mer kollektivt, inte ha tvn på i onödan mm.

Jag själv är väldigt miljömedveten och sorterar sopor, slänger aldrig skräp på marken, åker i stort sett aldrig bil, använder energi lampor, släcker lampor som är tända i onödan & stänger av tvn efter min syster som gärna har den som sällskap. Och skulle jag någonsin få råd skulle jag gärna bygga mig/oss ett grönt hus, alltså ett hus som är eko-smart. Ex. har smarta lösningar för att dra så lite energi som möjligt, är byggt i återvinnigsbart material m.m, vi har nog alla sett programmet på Discovery där de bygger såna hus.

Att bero på miljön så måste jag faktiskt ge min skola lite beröm för jag tycker vi får arbeta väldigt mycket med hur vår skola påverkar miljön då vi faktiskt till och med fick undersöka skolans elförbrukning, leveranser m.m uppe i lindvreten och sen räkna om det till hur mycket koldioxid det blev och skriva ifall vi tyckte man kunde göra något annorlunda.

Ett klipp från gårdagen manifestation världen över.
http://www.youtube.com/watch?v=1CRs-7lRlPo

EARTH HOUR !

Hoppas alla stänger av allt som drivs av el nu i en timme framöver, för miljön ! :)

tråk-helg.


Igår kom Robin förbi på kvällen helt otippat, hade varit och köpt en ny mobil en Nokia Express med blått på kanterna (den platta av alla express telefoner). Nu är jag relativt nyvaken och lite små trött, blev väckta runt sju-åtta som vanlig och strax därefter åkte han hem igen men jag somnade om igen när plutt somnat om. Och det var super gulligt för han låg i min säg och vi hörde hur han pratade med något och sen blev det tyst, så då gick mamma & kollade och då hade junior somnat. Det här kommer bli våran tråk helg då vi måste plugga en massa så det är vad jag ska försöka hinna med under helgen med början efter lunch.

Bilder från de dagar jag va hos robin


Här gräddar han våfflor, mycket huslig av min kära


Här fixar han oss kvällssmörgås.


WIlliam sover på farbror Victor :)


LIten sitter i pappas knä.


Håller om filten som en vuxen lägger armen om täcken, hur gullig kan man bli! :') <3

Sushi


Nyss ätit middag, det blev sushi som jag velat ha hela veckan smakade underbart!
Träffade på pappa när jag skulle handla hem till mamma och mig, vilket sammanträffande :D trevlig med sällskap medans man väntade på maten. Pratade lite om Sveriges värsta bilförare och om han "Gurkan" som blev Sveriges värsta.

Träffade Thessan en kortis och hon var sjuk, hade haft 39 graders feber den stackaren men nu var det bättre förutom att hon nyss tappat rösten och "låter som om jag rökt sönder mina lungor" och de vet vi ju alla att det är ingen vacker röst man har om man rökt så mycket. Köpte en rätt fräsch väst idag för 700kr och den är nästan i samma röda färg som vagnen är, annars så är jag och junior hemma nu och det var riktigt äckligt att gå hem i detta busväder.

Ikväll är det final i Let's Dance, har inte riktigt bestämt mig för vem man ska heja på om det ska bli Laila Bagge som faktiskt är rätt bra på att dansa eller om det ska bli Magnus Samuelsson som har varit/är världens starkaste man & det tycker jag är riktigt coolt. Att ett sånt muskelpaket kan vara så smidig ändå.
Antar att Robin och Victor hejar på Magnus.

PS.Robin kommer förbi om ett tag då han ska/har köpt ny mobil, åh älskling då slipper man vänta tills nästa vecka.

vilken chilldag

Blev väckt vid strax efter halv sju då junior vaknade och vägrade att somna om och han var pratglad & gullig ett bra tag innan han blev gnällig och tvingade upp oss ur sängen. Men Robin skulle ju ändå till skolan så det gjorde nog inget för hans del men jag som kunde sova hur länge jag vill drog en lätt suck.
Efter Robin åkt till skolan hade jag och jr det trevligt, han  somnade efter ungefär en halv timme och en stund efter det kom Victor upp som hade sovmorgon och när han gått så vaknade jr.
Sen hade vi lite små tråkigt innan han blev övertrött och vi tog en promenad i det sköna vädret vi hade idag!
Hade väl lite små tråkigt efter promenaden tills min älskling kom hem och sen flöt dagen bara iväg & nu sover junior i vagnen och vi tar det lugnt på Robins rum, åt nyss en extremt god apelsin för den delen.
Det är Sveriges värsta bilförare ikväll om jag minns rätt, hoppas junior inte kommer vara gnällig under den timmen :)

Annars träffade jag Victoria & hennes 7 månader gamla son iförrgår och det var väldigt trevligt, man märker verkligen hur man förändrats sen man blev mamma för vi är rätt så lika men ändå inte.
Vi gick i samma grundskola, går båda en fordonslinje, bådas pojkvänner går en bygglinje, våra pappors reaktioner på att vi var gravida var mer eller mindre detsamma, våra pojkvänners beteende påminner om varandra och vi själva har haft vissa saker som varit lika. Vi var hemma hos henne förutom då vi tog en promenad till Karolinska Huddinge och träffade en kompis till henne, sen innan jag skulle åka hem satt vi säkert en timme vid pendelstationen och pratade innan jag äntligen satte mig på ett tåg hem. Sa till henne att vi måste träffas oftare innan hennes mammaledighet tar slutt & hon höll med. :)


våffeldagen idag då :D mums

Sitter här i robins säng och har ont i tandköttet ovanpå min kommande visdomstand, är lite svullet sen jag var hos tandläkaren idag. Usch vad obehagligt och ont det gjorde när han höll på och pillade med någon grej!
Junior tror jag sover i robins mammas famn just nu, skönt för han höll nästan på att bli övertrött.
Åkte till Robins efter jag hade varit hos tandläkaren då jag inte kände att jag skulle hinna till skolan när jag ändå ska hela vägen tillbaka sen. Klev av i Åkersberga och gick & köpte vispgrädde och något att dricka och sen tog jag en lång promenad från centrum hem till robin. Tog säkert en timme eftersom jag inte gick så speciellt snabbt då solen sken och det var perfekt promenad väder, tyvärr så vaknade junior och blev jätte ledsen när vi nästan var hemma och när jag kom till korsningen till deras hus och tåget så mötte jag Victor, han sa att han hörde en bebis som skrek precis som junior :P
Nu tror jag faktiskt att robin blandar ihop våffelsmeten- helt otroligt! ;D  Det är våffeldagen idag för se som inte det.
Annars så har robin sålt däcken han köpte som var 4-bultade och han har 5-bultade däck, Och ikväll någon gång kommer jocke och micke & hämtas robins baslåda som jocke ska köpa, skönt då är han av med den sen för den är mest i vägen. Tog upp nästan all plats i bagageluckan och en hel del av golvet i hans rum när han tog ut den ur bagaget.



william

Liten i vagnen på IKEA.
Mamma älskar dig gubben :)

lagom lång promenad med älskling

Nu har vi precis varit ute och gått i en timme, första gången på typ 2 månader som Robin föreslog att vi kunde ut och gå faktiskt. Gick en bra bit mot Älvsjö innan vi vände och gick tillbaka en annan väg för att gå förbi centrum på vägen hem, sprang in på Coop och VI för att köpa det jag behövde för att laga taco till middag.
Var långt ifrån skönt utomhus, fryser om öronen nu men det går säkert över om ett tag.
Annars så såg vi på Robinson igårkväll då Robins en vikarie i idrott är med i programmet och efter det på någon film på 6an som var rätt bra.
Imorse var det meningen att Robin skulle byta de två morgonblöjorna med bajs i men han latade sig och som tack för att jag gjorde det har han lovat mig massage, som måste var minst en halv timme!

Nu ska vi se på film innan plutt vaknar och det är dags att göra mellanmål, Bedtime Stories med Adam Sandler :)

 William gör SUPERMAN! :D

Bilder från i tisdags


William är finklädd då vi ska ut till pappa.


Robins kusin Tommy håller i junior när vi var där i tisdags.


Pappa Robin håller i en nybytt junior efter en lagom slitsam men tråkig skoldag.

Tillängat till pappa och Robin .

Vet inte riktigt vart jag ska börja men jag förstår om du inte fått det bästa intrycket av Robin med tanke på förra julen och nu den här dramatiken efter nyår. Men om jag är villig att förlåta honom och börja om på något nytt och bättre med Robin, varför kan du inte göra detsamma ?
Du ser väl ändå att han gör mig lycklig när han är sig själv och inte umgås med fel personer och du vill väl att jag ska vara lycklig ? Jag lovar dig pappa att jag inte är så dum att jag är tillsammans med någon som bara gör mig ledsen det fattar du väl själv, så pass väluppfostrad är jag faktiskt.
Hade jag inte trott på oss så hade jag aldrig brytt mig om och kämpat för att få tillbaka oss efter han gjort slut med *det*.
Förstår att du vill mitt bästa och om du inte tycker att Robin duger åt mig men jag tycker att han duger mer än väl och jag är inte så dum att jag vill ha honom bara för att han är pappa till mitt barn.
Det också pappa, jag är inte förtjust i abort men hade jag inte älskat Robin tillräckligt mycket så hade jag gjort en för jag skaffar inte barn med vem som helst. Och visst det blev lite tidigt men de ör bara att göra det bästa utav det eller hur ?
Och hade vi inte hade varit tillsammans hade du inte fått ett perfekt barnbarn heller så något bra har han allt gjort även om han ställt till en del.
Visst har det varit en hel del tjaffs mellan oss men vi är unga och de är omöjligt att säga nu ifall vi håller ihop så länge att vi förlovar oss och kanske gifter oss, men ditt & mammas äktenskap var ju inte heller perfekt för då skulle ni inte vara skilda nu ju så varför ska då Robins och mitt förhållande inte få pendla lite upp och ner.


Önskar du kunde förstå på något sätt att pappa inte är så överförtjust i dig, men de är inte bara ditt fel de är ju bådas.
Ni är ju som barn ibland men visst har de varit lite bättre senaste tiden men jag önskar att ni kunde umgås under samma tak och bete er som normala personer göra istället för att vara så stela mot varandra, inget blir ju bättre för det ?
Visst som du säger " de är ju inte din pappa jag är tillsammans med" men ändå, de vore ju roligare om ni gillade varandra och om inte för eran skull så för min skull.
Han vill ju ändå bara mitt bästa antar jag och kanske har lite svårt att tro på att det faktiskt är du, jag vill ju inte ha någon annan än dig och det vet du & det måste ju han märka kan jag tycka.
Pappa kanske inte har varit så jätte skjysst mot dig jämt men han har ju ändå varit i lägenheten när du varit här utan att vara helt tyst som förut eller att ha lämnat/sagt det han skulle och sen bara gå.
Plus att han har ju tillåtit din data att använda vårat internet när du är här och det hade han säkert aldrig gjort för ett tag sen, det kanske är en början på något ?
Är ändå glad  över att du blev lite *cp* nu när William är liten istället för om några år så att jag hade varit tvungen att förklara allt för honom eller dra en vit lögn efter nästa vita lögn.


Jag vill bara inte känna att jag måste välja den ena framför den andra jag menar jag älskar ju dig pappa även fast jag är sämst på att visa det (men du vet ju att ja inte är strålande på att visa känslor jämt) och jag älskar Robin men på ett helt annat sätt & kan omöjligt tänka mig att välja den ena för att göra den andra glad.
Nu kanske ni tycker att jag överdriver men det gör jag inte och den här julen är ett lysande exempel !
Robin skulle ju kanske följt med till landet men valde att inte göra det för att han tyckte det skulle bli jobbigt att vara runt dig pappa för att du ogillar honom och han vill inte att det skulle bli konstig stämning så därför stannade han hemma..förstår du nu att jag tycker de är jobbigt att ni knappt kan vara i samma rum utan att de blir någotlunda tryckt.
Hoppas det blir bättre med tiden för jag vill att William ska kunna vara runt sin morfar i hans pappas närvaro utan att ni blir helt stela mot varandra.

latmask dag..

Usch har dåligt samvete över att jag stannade hemma idag men jag var så himla trött när mamma frågade om jag skulle till skolan och sen var jag inte säker på om vi hade gym eller bad/simning imorse heller och då sov jag heller vidare.
Kompenserade det lyckligtvis med att ta en promenad med Emma under hennes håltimme till Segeltorps Centrum och sen gick jag  samma väg tillbaka hem & bar upp sittdelen med liggkorgen i med junior i, så jag bar ändå upp ca 10kg upp för tre trappor ;D
Inte varje dag jag bara bär sittdelen men jag kunde ju inte vänta tills mamma kom hem och chassit orkar jag inte gå och hämta just nu så det får stå innanför porten.
Ska vara med Emma idag, hon kommer väl om ett tag för den delen och sen till middag ska vi över till henne en stund utan jr tror jag, mamma kan få mysa med honom i 1-2 timmar om hon orkar. De är ändå så nära till Emma att om hon inte orkar bära honom är ja hemma på tjugo minuter.

Förutom det så har min kompis syster äntligen fått sin bebis och om jag ska jämföra min förlossning med hennes så var min 4gånger så snabb och enkel så ja har insett att ja hade tur med min första förlossning :)
Hade tänkt hälsa på henne idag om jag fick men nu när ja hört hur de gick och så kan hon få vila & inte bli störd, får hälsa på imorgon om det går bra för henne och innan Robin kommer hit.

Priset på en bostad i och utanför Sthlm.

Sitter här och har såå tråkigt, jag är verkligen dålig på att vara ensam hemma.
Junior sover iaf i sängen och jag ska snart fixa mig något att äta innan jag ska diska och städa lite.

Har kollat på villor och lägenheter en stund och jag måste säga att de är sjukt hur de skiljer sig på priser på bostäder utanför stockholm och i stockholm. I Västerås, Bjurhovda kan jag få en lägenhet på 40kvm för 55 000kr och i Stockholm, Botkyrka får jag 45kvm för 375 000kr eller om jag vill bo i villa så kan jag få 103kvm för 795 000kr i Köping, Kolsva eller 106kvm för 2 100 000kr i Österåkerm Ljusterö.
De är ju sjukt hur mycket de skiljer i pris om man bor i eller några mil utanför Stockholm, visserligen är det huvudstaden och har tillgång till all sorts kommunikation men ändå så långt ifrån ligger inte Köping och Fagersta.
Så den dag jag och Robin flyttar ihop om vi gör det så tänker vi absolut inte betala flera miljoner för en lägenhet eller villa bara för att bo centralt när vi kan köpa lika stort i utkanten eller några mil bort för under en miljon.

adjö syster ha det bra.

Nu är jag hemma igen och har ont i någon kroppsdel hela tiden först var det ryggen, sen vänstra tutten, sen huvudvärk och nu magen- hoppas allt försvinner tills imorgon.
Nu står syster här och säger hejdå till William då hon ska ska med papppa och sova där innan hon åker till USA i minst två veckor. Hon ska besöka familjen hon bodde i då hon var utbytesstudent i ett år efter hon gått ut nian.
Hoppas hon kommer ha det bra därborta och inte saknar oss alltför mycket, de är ju inte vardag att åka dit men de är vardag att träffa oss så jag hoppas hon njuter av resan och inte tänker alltför mycket på oss.
Laddar upp lite bilder från igår när ja får tillbaka USB-sladden som jag glömde hos Robin idag när jag skulle hem då vi antagligen inte lyssnade på varandra haha.
Är lite upptagen nu så de kan inte bli något långt inlägg nu.

älskling


Saknar dig nu när jag ligger här i sängen ensam :( <3

Annars så är Robins kusin Tommy i sthlm så imorgon eller på onsdag ska jag & jr åka ut dit så att han får träffa bebis innan han ska åka hem på torsdagen, blir första gången jag får träffa hans kusin faktiskt.
Innan det ska jag och mammsen till BUP vid kvart över tio, tidigt men de gör inget för junior vaknar ändå alltid senast nio nu för tiden.

mums :'D


Har nyss bakat en plåt med hälften banankaka och hälften banankaka med chokladströssel i fast i muffuns formar som ni ser, orkar inte med massa sketen disk så fort man ska göra något !
Nej vi har ingen diskmaskin eftersom vi har ett 50tals-kök och som de ser ut nu finns de ingen diskmaskin men i framtiden kanske de införskaffas en (hoppas på det, de är lite små drygt att diska hela tiden)
Muffinsen skade hur som ursökt !  riktigt nöjd faktiskt :)

Var på mamma grupp för oss unga imorse fast ja inte tänkt gå eftersom plutt inte är helt frisk än men vi gick ändå och det är jag glad över, super skönt att få komma ut och vara lite social för jag har ju mer eller mindre varit hemma & osocial den senaste veckan.
När mamma gruppen var slut åkte jag till stan och gick omkring & innan ja åkte hem gick jag förbi Ooups och införskaffade mig glidmedel & provade lite underkläder. Fast sen bestämde jag mig för att åka till Skärholmen och lämna tillbaka en bok som var försenad för andra gången och sen gick jag omkring i centrum & fördrev tiden i väntan på att mamma skulle sluta så att vi kunde göra sällskap hem.
När hon slutat träffade vi på hennes arbetskamrat och hennes syster så jag passade på att tacka för presenten jag fått, en randig skjorta och en tröja typ fast utan ärmar- kommer inte på vad en sån kallas just nu och sen köpte jag mig en stor macka till lunch/mellanmål innan vi gick till bussen.


sötsug

Usch en sån jobbig början på denna dag, junior har strulat något så fruktansvärt inatt och en del av morgonen.
Ville inte sova i sin säng som han börjat med, vaknade av hostan eller något och hade svårt att somna om, fick för sig att försöka få upp mamma & pappa ur sängen vid fem tiden men de kom inte på frågan.
Lat som Robin är tog jag hand om junior tills jag tröttnade, då fick mamma rycka in och han var nöjd en bra stund tills han ville äta. Sovit dåligt har han också så jag är långt ifrån utvilad idag, blev sen frukost som blev en lunch istället och sen mellanmål efter tre, tänkte baka nu och sen måste ja fixa middag :)
Så sugen på kakor eller något sött (a)


frukost

Har nyss ätit frukost, väldigt sen dock men jag var så himla trött när junior vaknade för första gången så jag gav honom till mamma som ändå var uppe och åt. Sen kom hon in med honom då han skulle äta och han måste somnat efter han ätit för han har legat i sängen med mig från dess till alldeles nyligen.
Ska damsuga och städa lite innan robin kommer och sen ska jag hinna baka också, men det gör jag nog när junior tänker sova nästa gång. Robin har ju tankat några filmer som vi kan se på ikväll- hoppas de är så bra som han påstår.

Nu sitter junior och pratar med en handuk :) haha


Ny design, snyggt eller ?

Som ni kanske ser så har jag gjort om bloggen lite, ny bakgrund & header.
Passade på att fixa med det då jag kom hem, hoppas ni tycker det ser bra ut för det gör jag.
Finner det väldigt passande med de ljusa pastell färger jag har lite här och var & bilden på vattnet, jag får en mycket harmonisk och lugn känsla.

Sen såg jag att Facebook ändrat lite på sitt utseende men det blir säkert bra.

Men nu måste jag sova så att jag är pigg imorgon, jag och junior börjar äntligen bli bättre & bättre för varje dag som går. Snart är vi nog helt friska :)

Spa-kväll :')

Har spenderat hela helgen & dagen till att ta hand om mig själv i stort sett, imorse begav jag mig till en lektion i skolan som  jag trodde var studietid men visade sig vara elevråd (?) och eftersom jag anser det vara lite halft onödigt för mig att vara jätte delaktig så tog jag upp datan och pluggade undertiden. Ska fråga min svensk och engelsk lärare om hon är nöjd nästa gång jag ska till skolan då jag & plutt är friska.
Efter det gick jag till mammas jobb och stannade där hela förmiddagen, när mamma fick rast satt vi i deras fika rum och jag passade på att få en kort stunds massage i deras massagefotölj och sen när jag tröttnade på att sitta på hennes jobb så gick jag och kollade i butiker i centrum, hittade ett par sjukt sköna och snygga skor jag nästan skulle kunna döda för- tyvärr kostade de en hel del ! :/

Sen när mamma slutat gjorde vi sällskap till kurvan hade tänkt att jag skulle följa med henne och handla men jag orkade inte så jag gick mot bussen (mamma skulle ändå få skjuts hem av pappa & ja hade sagt att han inte behövde ta med bilbarnstolen). Första bussen kom och den var olyckligvis full så jag fick vänta på nästa buss som kom efter ca 20-25 min.

Väl hemma så rann tiden bara iväg och helt plötsligt var klockan åtta och Let's Dance började och jag kletade på en ansiktsmask och målade tånaglarna under tiden masken skulle värka, åt extremt sen middag och mellanmål samtidigt som Legally Blonde 2 börjat och jag & syster hoppat in i filmen då det blev reklam i Let's Dance.
När junior somnat och jag lagt honom i hans säng så hoppas jag in i duschen & gud så skönt det är att vara ny duschad.
Har alldeles nyss haft ett fotbad så nu känns mina fötter gudomligt mjuka och lena, har användt nagelbandsolja också så ja känner mig super fräsch från tå till topp!
Hoppas att Robin kommer märka att jag ansträngt mig lite då han spenderar helgen med oss ;)

ps. hör hur junior snarkar nu, gud så gulligt han är sin far upp i dagen när de kommer till deras sätt att sova på & väsnas när de sover haha :')

sådär ja :)

Nu är jag på lite bättre humör eftersom robin faktiskt har ju ändå spenderat större delarna av kvällen att få mig att skita i vad de skrivit och sagt för att han älskar mig och vill ha mig och så & de känns ju lite bättre att veta att han bryr sig och inte bara viftar bort de har sagt till mig.
Sen säger han att jag ska börja lita på honom och jag vet att ja måste det för det kommer aldrig funka om ja inte kan lita på det han säger, han gjorde bort sig rejält men alla är värda en andra chans speciellt då jag gjorde allt för att få honom tillbaka och nu när jag har det ska jag ju vara rädd om oss och inte stöta bort honom för att hans idiot till ex och hennes kompisar försöker förstöra.
Ska äta morotsstavar och dipp nu, mums!

Hoppas på att robin & jag kan spendera helgen ihop så vi får ha lite kvalitets tid med varandra efter en lite jobbig tid..

Usch vad trist..

Fy fan vad less jag blir på alla idioter som försöker förstöra för mig och robin genom att ringa och skicka konstiga sms till mig och hitta på alla möjliga saker som han tydligen ska göra,har gjort eller har sagt. Robin blir ändå bara arg på alla idioter eftersom han säger att han älskar mig och vill ha mig och försöka igen, han säger till & med att han skäms jätte mycket över hur han betedde sig med elin och allt det där. Så varför skulle jag tro på alla dessa person som inte ens har bevis ?
Visst tycker jag det är skit tråkigt att nu när vi äntligen besämt oss för att försöka få allt bra så ska någon försöka förstöra för oss, de suger ju verkligen men ja tänker försöka lita på det han säger för de verkar ologiskt att han skulle ha tid att träffa någon annan eftersom han nu varit sjuk i en vecka & innan dess har vi umgåtts med varandra väldigt mycket.
Så när skulle han då haft tid att träffa de som nu påstår sig träffa honom och alla möjliga saker som de slänger ur sig, fattar ju själv att de antagligen är hon Elin och hennes kompisar som bara ska vara dryga.
Önska att robin, jag och jr bara kunde åka iväg någonstans över en helg och vara för oss själva ett tag.

Förutom det där tråkiga så har jag varit på ungdomsmottagningen med Emma i Huddinge då hon skaffade p-piller.
Hade super mysigt med robin inatt då han sov här :)  tyvärr klantade vi oss imorse när väckarklockan ringde och jag stängde av den efter jag sagt till honom att klockan ringt.
Då skulle ju han bara sova i fem minuter till och sen tjugofem minuter senare så vaknade han då jag äntligen somnat för junior vaknade vi fem imorse och var pigg & vaken i någon timme innan han somnade om igen.
Tiden hade givetvis runnit i väg och klockan var fem i sju då vi vaknade så jag gick upp och gjorde frukost till honom medans han klädde på sig, tyvärr så kom ju Robin sent till skolan idag igen vi som planerade morgonen så bra igårkväll.

sömnlöst natt för min del

Idag är en riktig gnäll dag för junior och sen har han hostat så fruktansvärt mycket vid två tillfällen att det nästan lät som att han kvävdes och sen kom de upp hiskligt mycket slem ! 
aldrig sett så mycket slem någonsin tror jag, stackars liten vilken tur att det kom upp.
Inatt var enda natten sen han föddes då han varit riktigt besvärlig, eftersom han hostar så mycket så gick de inte att sova liggandes för han vaknade hela tiden så de slutade med att jag fick lägga lite kuddar i sängen som jag kunde luta mig mot så fick han sova mot mig så att han sov upprätt.
Men då sov jag istället väldigt dåligt fast hellre jag än honom, så natten var mer eller mindre sömnlös för min del.
Nu sitter vi här i köket och väntar exhalterat på att våran älskling ska komma om ca en timme och tills dess får vi underhålla oss bäst vi vill :)
Just nu sitter han i babysittern och är nöjd, misstänker att de snart är dags för lite tutte.

Annars så har jag ont i halsen nu och beklagar mig över det lite då och då, tur att mamma köpte hem Vicks Blue nyss.

tungviktare i bärsele

Nu ligger william i sin säng och sover, han sov i min famn undertiden jag såg på Tzatsiki och för en timme sen flyttade jag honom till hans säng och han sussar så gott där fortfarande. Till lunch blev det pizza och jag o min syster tackar Donna Bella pizzeria i Fruängen så hemskt mycket de goda pizzorna, the pizza made my day !
Tog med plutten i bärsele när jag skulle ner och köpa pizzorna, stackars min rygg för han har blivit så tung, aldrig mer bärsele känns det som efter idag ! 


Förutom att ha köpt pizza och vilat idag har jag gjort i stort sett gjort ingenting.

Igår kväll bestämde robin och jag att vi ska ta det lugnt nu i början (motsatsen till vad vi gjorde när vi först träffades) för att jag vill känna att de känns rätt nu när allt varit så jätte jobbigt ett tag, så till en början ska vi typ *dejta* och då menar jag exlusiv tid utan barn då det bara är han och jag. Vill dejta för att skilja på oss som föräldrar och oss som par och se ifall de känns bra och om det gör det så kan vi fortsätta som innan.
Och imorgon kommer robin men då blir det som pappa och på kvällen när liten somnat kanske de blir som par och nej jag syftar inte på galet hett sex, jag menar menar mys-pys och prata, kanske se på en film på någons data får se.
Är i alla fall jätte glad över att han fortfarande vill ha mig eftersom jag fortfarande vill ha honom trots det han gjorde,
men han har lovat att vara en bättre person och så nu för ja har sagt att jag tänker inte vara tillsammans med honom igen om du tänker göra något liknande om någon månad och då sa han "**** men om vi ska bli tillsammans och vara en familj igen gör jag inte samma misstag".
Får se hur allt blir men nu är båda i alla fall rätt glada och han vill ju ha mig så jag har ju fått som jag vill eller hur jag nu ska uttrycka mig.

ps.har fastnat på låten Remember When med Alan Jackson som robin skickat till mig.

junior är inte kräsen han

Nu är junior mätt, har fått ren blöja och är relativt nöjd. Stackarn är förkyld och har hosta, jr är alltså mer förkyld än vad jag är för ja känner mig bättre & bättre för var dag som går- hoppas man är helt frisk snart :)
William är väldigt gnällig nu när han är förkyld och jag tycker så synd om honom, för nu är de lite svårare att tolka hans signaler men ja gör mitt bästa och hoppas han är hyffsat nöjd. Har sovit i någon timme med honom nyss och de var väldigt skönt.

Vi har börjat med tygblöjor när vi är hemma och jr är långt ifrån kräsen, han har aldrig gnällt om något faktiskt.
Första gången han fick napp tackade han och tog emot, när vi bytte napp märke gnällde han inte om att napparna kändes olika utan tog den nya nappen utan problem, när han fick flaska första gången åt han utan problem, när jag köpte pumpen följde det med nya dia-nappar och han tog de med utan problem och nu har vi börjat med tygblöjor under dagarna och han klagar inte över det heller. Måste säga att det är väldigt skönt över att han inte gnäller om något.
Ni kanske tycker det låter äckligt med tygblöjor och jag måste säga att det gjorde jag med till en början men sen visade mamma mig hur de såg ut och hur man gjorde och de är inte alls lika äckligt & ohygieniskt som det låter.
Kom däremot på hur äckligt det är med vanliga blöjor, de är sjukt hur mycket kiss som de rymmer !
Dessutom är det bevisat att barn som använder tygblöjor blir torrare snabbare eftersom då känner de när de blir våta och det gör man inte i en vanlig blöja förens den är drypande tung av kiss.

Förutom att ha sovit med min förkylda klump i några timmar idag, köpt hamburgare till syster & mig till lunch så har jag chattat med robin och han skickade låtar från youtube till mig, rätt bra faktiskt och han var noga med att säga hur långa alla som sjöng var. De är någon störning han och hans bror har att kunna längden på allt och alla :P haha
Sen skickade jag sms till robin och sa "när du blir frisk så vi kan ses kan du börja bevisa att du vill ha mig (om du ens vill det) för att jag är inte så dum att jag stannar hos någon som inte älskar mig o som bara låtsas det."
då sa han "okej vist bumb :) " så vi får väl se hur han tänker vara när vi kan ses igen, hoppas såklart på det bästa.

Nu måste ja kila bebis vill ha uppmärksamhet och dessutom börjar unga mödrar nu.

ps. nu har mamma åkt och köpt de möbler vi ska ha i vardagsrummet- äntligen ! :D

fått något gjort

Hittills idag har jag myst med min förkylda plutt, sovit, städat, diskat-duschat-diskat igen och gjort rent brödrosten & nu ska jag försöka plugga innan plutt vill ha mat igen. Han har faktiskt sovit i sin säng i ca 40min efter att jag la ner honom för först sov han en stund i famnen då jag kollade på tv. Känner mig mycket bättre idag fast ja har lite hosta nu och det hade jag inte igår, men ja känner mig mycket piggare så ja hoppas att jag är frisk snart.
De är lite små kul att vara mammaledig faktiskt kanske verkar lite gammaldags att tycka de är roligt att stå i köket som en annan hemmafru men ja gillar det faktiskt, de är bättre än ja hade trott det skulle vara men jag tror inte att jag bara skulle kunna vara hemma, städa, laga mat & diska jämt. Men de är lite mysigt ändå att lyssna på radio och diska medans william ligger i sängen och sover, gillar när man får något gjort under dagen.
Och sen när man flyttat hemifrån och wille kanske sitter och leker i sitt rum medans man själv står vid spisen & lagar middag och väntar på att mannen ska komma hem, hur mysigt är inte det ? att göra saker för den man älskar som att laga middag och diska och veta att han uppskattar det :)

Nu när mamma äntligen bestämt sig för vilken tv-möbel hon ville ha så fanns den såklart inte i den färg vi ville ha så då gick hon till IKEA idag och då hittade hon en annan möbel som fungerade lika bra och som fanns i den färg vi gillar- så nu äntligen kanske de blir lite ordning och reda på tillvaron.

Så under helgen har jag faktiskt fått en hel del gjort, nu gnäller lillen lite så ja misstänker att det är dags för mat så då ska han få näsdroppar innan han får mumsa i sig lite mat.

vårstädning

Nu har jag möblerat om rummet, sorterat bort för små kläder och ska strax vädra mina sängkläder och så hoppas jag att ja blir frisk lite snabbare. Ska vila sen om jag hinner med det innan mamma och plutt kommer hem.
Sjukt skönt att jag gjort något vettigt de timmar de inte var hemma imorgon planerar jag att plugga järnet om jag inte är sjukare än idag, så får mamma gå ut och gå med plutt igen i någon timme.
Annars så har ja chattat med robin på msn samtidigt som jag städade och han tjatar som vanligt över att han har ångest över det han gjorde..men ja sa att de behöver han inte ha för jag älskar honom så han kan vara glad.
Då sa han " mm och jag saknar junior varje minut  nu för tiden" då svarade jag att de blir nog så när man inte bor med sitt barn :/
Sen bestämde han att vi ska ha roligt med honom i sommar och det tyckte jag med såklart.
Efter det beklagade han sig över att hans hjärna alltid blir "cp" på vintern och att han ska åka utomlands nästa vinter- haha !  och ärligt talat vore de skönt med en lugn vinter någon gång för förra året var inte heller så himla toppen. Sen döpte han sig som extra text på msn "*****> finns ingen duktigare än dig ana" fint tycker jag :) <3
Men ärligt talat ifall någon tycker allt verkar konstigt så vet ja faktiskt inte om vi är tillsammans eller inte, men de känns som ett mellanting med tanke på saker vi gjort den senaste veckan.

Nu ska jag äta mellanmål så att ja får något i mig innan wille kommer och ska äta för ja känner på mig att det är mat som gäller när han kommer hem.

<3 ?

Önska jag visste vad du ville med oss för jag kan inte sluta tänka på allt spec inte sen igår eller sen den senaste veckan och allt vi gjort, tänker på dig & oss och allt vi kan få hela tiden. Det är lite lagom orättvist att du vet exakt vad jag vill och jag inte vet vad du vill..  

J<g älskar dig fortfarande Robin.

sjukstuga

Åh så rogivande det är att höra när bebisar sover, nu ligger junior i min famn och sussar så gott men snart kommer han att vakna. Annars så tog jag mig en rejäl promenad idag, tror jag gick i två timmar ungefär.
Kändes skönt att röra på mig även fast jag är sjuk och robin håller som vanligt på att dö när han är sjuk- haha stackarn.
Mamma säger att vi kan ha sjukstuga här hemma eftersom min syster också är sjuk & så kan robin och victor åka hit så åker mamma till dem, så är alla sjuka på samma ställe så kan deras mamma och våran arbeta och dra in pengar så kan alla andra ligga och se på film och fördriva tiden haha.
Emma kanske kommer eftersom hennes mamma fyller å och ska ha över lite kompisar så jag ska nog sms och fråga hur hon ska göra, skickade sms imorse och sa att vi är lite sjuka så det är på egen risk om hon vill komma hit ändå.

Hoppas att  jag ite blir så jätte sjuk för de skulle bli jobbigt spec när ja inte känner att jag har tid att vara sjuk.

Lite svårt att skriva med honom i famnen så jag får uppdatera senare igen om jag orkar/hinner.



aldrig får man sova ut

Ligger här i sängen och lyssnar på musik just nu spelas Coldplay - Clocks, känner mig riktigt risig idag verkligen förkyld :( usch de måste varit robin som smittat mig i måndags precis innan han blev super sjuk.
Lill plutten ville självklart vakna halv åtta istället för nio-halv tio som han brukar göra men de gör inget faktiskt, hellre att han är lite morgonpigg än att jag måsre kämpa för att få honom att gå upp när han blir lite äldre. Mamma sa att när jag och min syster var små så var jag morgonpigg och hon morgontrött och det stämmer än idag för jag är oftast pigg på att gå upp såvidan jag inte är äckligt lat av mig.
Men det är ändå en sak jag tänkt på sen jag fick barn, när man var ungdom och endast det kunde man ju sova bort halva dagen om man ville och tycka att det inte gjorde något men nu när jag alltid går upp innan tio så märker jag hur mycket jag måste missat då jag sov till ett någon dag för att ja var vaken lite halv länge på kvällen. Fast de är klart att vissa dagar då han kanske varit lite små jobbig under natten så önskar jag ibland att jag fick sova till ett men kämpar mig upp ur sängen ändå då han vill upp och jag måste säga att de känns bättre efteråt. Är ju väldigt tacksam över att min son sover på nätterna redan nu (men de kan ju ändras om ett tag vem vet) för ja vet inte om jag hade orkat med skolan om han hade varit ett barn som gärna är vaken mitt i natten.
Sen kan de kännas väldigt jobbigt att aldrig få bestämma själv när man vill gå och lägga sig men så är det ju när man fått barn, ens liv anpassas efter dem och de är oftast roligt men självklart jobbigt i vissa lägen.

Nu har plutt tröttnat på att leka i sängen och vill ha mat.

love is beautiful.

The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return.




Om jag kan älska dig igen kommer du vara mig trogen då ?

älskade data, välkommen hem !

Igår fick jag min efterlängtade data ! :D  Satt och fixade med foton på den imorse eftersom internet inte är helt fixat på den än, vi har ju hemligt internet och de är massa lösenord hit & dit för att komma in och shit. Så pappsen får åka hit efter jobbet och se till att allt fungerar som det ska.
Nu kommer jag äntligen komma igång ordentligt med mitt pluggande hemifrån fy vad skönt.
Annars så är ju robin sjuk, min syster har ont i halsen och jag känner mig lite snuvig så jag hoppas att william klarar sig ifrån allt !
Förutom allt det så har robin äntligen sagt upp kontakten med den där elin & anser att jag också ska göra det *inte för att vi ses eller något sånt men ja har henne på msn & facebook* eftersom hon skrev till robin igår på msn att hon vill förstöra för oss :S
Kan säga henne om hon läser det här att det kommer du aldrig lyckas med ! :')


Nej nu måste jag kila så att jag hinner köpa lunch innan vi ska dit eftersom jag är för lat för att laga lunch idag.


 Där står den och väntar på att packas upp tillsammans med en dataväska jag fick av pappa.

 Bjuder på en ful bild på mig, men där har ni skönheten i limegrönt :D

vanlig onsdag

 vilostund i sängen efter vaccinationen

 lekstund i babysittern efter vilostunden med pappa.

Idag var vi på bup imorse och efter det gick jag förbi skolan & de var ju tur för då träffade jag på Erika på skolgården och fick lite papper från igår som man ska göra tills nästa tisdag, har prov eller något liknande på alla vägmärken.
Sen gick jag förbi lärar rummet och fick läxan vi ska göra i naturkunskap istället för att gå i skolan på fredag & efter de gick jag o mamma till IKEA och kollade på förvaringsmöbler till mitt rum och vardagsrummet, funderar på att möblera om i mitt rum :)
Nu har jag precis målat naglarna och haft lite egen tid då junior ligger och sover på mamma, funderar på vad jag ska laga för middag. Känner mig sugen på tacos så jag funderar på att gå och handla det som behövs för att kunna laga det.
Men först ska jag diska innan jag kan gå någonstans & packa upp väskan om inte tiden rinner idag.
Har glädjande besked att pappa hämtat min älskade data idag :'D <3
Längtar tills jag får ta på den ska bli mysig haha !
Annars så är robin lite sjuk så därför gick vi inte på föräldrar och par-rådgivningen idag men vi fick ny tid till nästa torsdag, får hoppas att han blir frisk snart så att han inte blir sådär dödligt sjuk som man blir när man är man haha för de är odrägligt att stå ut med. Är ledig på fredag så vi får se vad jag hittar på då, antingen träffat jag robin när han slutat praktiken eller thessan som jag lovat att träffa när hon & jag har tid samtidigt eller emma som ringde & frågade om det nyss :P eller så är jag bara hemma och pysslar har några alternativ att välja mellan.

vaccination

Idag har junior vaccinerats och de va hemskt, fy så ledsen han blev av sprutorna. Det gjorde ont i hjärtat av att se min prins så ledsen, men de gick som tur var över ganska snabbt och han lugnade ner sig när vi la han i vagnen på väg hem.
Snäll som robin faktiskt är ibland så följde han med idag då jag bett honom om det igår & han praktiserar nu i en månad framöver och då han faktiskt var med oss halva dagen istället för att vara i skolan så uppskattar jag det. Lagade raggmunk till lunch och robin tyckte det smakade gott & jag håller med, dessutom var det kul att laga mat idag :)
När william somnat efter vi ätit lunch så la jag honom i sängen och han sov faktiskt där i 1 timme utan problem och medans han sov låg jag & robin i min säng och pratade lite o så ;)
Berättade om hur jag tänkt möblera om rummet & robin låg bara där och sa mm & log, vi hade de rätt mysigt idag igen.
Känns super skönt att vi senaste tiden kommit överens på ett helt annat sätt än när han dejtade den där bruden...för då var det ju tjaffs om det mesta och de enda vi blivit lite osams över senaste tiden var då hon försökte psyka ner mig under lördagen förutom det har allt varit rätt bra.
Just nu sover plutten i mammas famn och de är på tiden för han har bara sovit en timme på hela dagen och då vaknade han vid halv nio. Några av biverkningarna av vaccinationen kan bli feber under 38 grader, nedsatt aptit, diarré, kräkningar och irritabilitet. Men jag hoppas att de kommande 1½ dygnen inte ska bli alltför besvärliga.

Imorgon ska jag iaf till bup kvart över tio på morgonen så då ska jag inte till skolan, var inte där idag heller men på fredag ska jag dit. Halv fyra ska jag och robin (förhoppningsvis) på par & föräldar-rådgivning så länge robin inte blivit sjuk då han är lite förkyld nu eller william fått feber & är otröstlig. Och ärligt talat vet jag inte vad vi är längre för de tycks hända så mycket på kort tid hela tiden :S :P

Nu måste jag gå och fortsätta med middagen, det blir korvstroganoff och ris.

helgen

Nu sitter jag i skolan och pluggar lite, har naturkunskap med stefan men de är mer som studietid så nu ska ja skriva om toe-in & toe-out. Fick rast nu så nu sitter jag i uppehållsrummet under tiden jag väntar på mamma.
Innan dess var jag på öppna förskolan i liljeholmen och träffade min unga mammagrupp under frukost, junior fick massage innan vi satte oss vid frukostbordet.
Igår kom jag hem från robin och junior var rätt ledsen vid några tillfällen under kvällen, måste ju kännas konstigt för honom att vakna och så är inte pappa där och sen ser allt annorlunda ut. Robin försökte väcka plutten men de gick inte och precis när han åkt så vaknade han.

Annars så har alldeles för mycket hänt på kort tid som vanligt.
Hade de de trevligt under helgen, i lördags så ville robins mamma att vi ungdommar skulle ut och göra något roligt så jag pumpade ut mjölk så att de fanns ifall han skulle bli hungrig. Men robin han självkalrt bli irriterad på sin mamma och fick ett litet urbrott så jag gick ut och tog en promenad i friska luften medans robin var sur, men han fick väl dåligt samvete eller något för han skickade säkert 10sms om att jag skulle komma tillbaka och bad om förlåtelse för att han lät sin aggresion gå ut över mig m.m så efter ett tag gick jag tillbaka.
När jag var 5min från huset så skickade han sms om att vi skulle åka och göra något roligt men haha, vi åkte till arninge och gick i lite butiker och efter det åkte vi hem :P

Såg en tjej som var jätte lik hon Elin jag skrivit lite om så jag skickade ett sms till henne & frågade om hon var i arninge men de var hon inte, sen bröt väl helvetet loss...
Jag & robin gjorde ju en grej i helgen och jag frågade om han sagt det till henne men de hade han inte & då försökte hon få mig att säga det men de gjorde jag inte i första taget, så hon skickade väl lite små konstiga sms.
Påstod bla att de aldrig hade gjort slut och att robin ville att de skulle ljuga om det, så jag gav robin en ärfil och bad honom förklara det och berätta allt. Som jag trodde så var det hon som hade velat det och inte robin..
Ena sekunden ville hon skita i honom och i nästa så skulle hon kämpa och göra allt för att få honom tillbaka, men ja vet inte hur de blir med det men han sa iaf att han inte vill ta tillbaka henne så att jag inte skulle oroa mig & till slut på kvällen skickade hon att hon skiter i honom och frågade som alltid om vi var tillsammans igen..
Sa iaf till robin sen att jag inte vill bli utnyttjad av honom så om de vi gör inte betyder något så klarar jag mig utan det och då sa han att han inte ville att jag skulle känna mig utnyttjad och att det visst betydde.


Nu börjar jag så får uppdatera om söndagen senare idag.

grattis jr :')

Lite små löjligt kanske men ändå, grattis älsklingen på din 3 månaders dag !

Annars så tänkte jag uppdatera bloggen ordentligt när jag kommer hem så tro inte att jag glömt bort er mina kära läsare men när vi ändå är här har vi passat på att ha familjemyss & sådär :) (sen har det hänt en hel del på kort tid som vanligt i mitt liv)
Ha en forsatt trevlig söndag, uppdaterar ikväll om jag får tid annars blir det imorgon.

RSS 2.0