Nu är vi hemma igen

Kom hem i måndags kväll och tiden går alldeles för fort igen, får riktigt dåligt samvete över att jag uppdaterar min blogg så dåligt men jag känner verkligen att ju äldre han blir ju mindre tid har jag över till att bara sitta och göra ingenting, men det hör till när man är mamma antar jag så jag ska inte klaga.
Nu måste jag kila igen för William tuttar så vi ska sätta oss vid tvn och fortsätta se på filmen på 9an tror jag (?).
Får se när jag får tid att uppdatera igen, ha det bra tills dess alla underbara läsare!

Regionaltåg Stockholm C - Sala

Imorgon åker jag, mamma & William till landet och ska vara där i minst en vecka, ska bli jätte roligt att få träffa morfar för vi har inte setts sen påsklovet då vi var där hela familjen och mamma.
Morfar kommer hämta oss vid stationen i Sala och tåget går från Stockholm Central klockan11:44.
Han kommer antagligen hamna i chocktillstånd när han ser hur stor William har blivit och hur mycket han väger nu, hoppas att det blir någolunda bra väder så att man inte behöver stänga in sig för att slippa regnet.
Morfar och jag har bestämt att vi ska plocka blåbär om det finns några och så blir det väl en och en annan promenad & förhoppningsvis lite fiske.
Robin kommer upp när han eller jag vill det men som tidigast i slutet av veckan för nu ska han söka jobb konstant även om han inte kommer bli anställd nu när de flesta har semester men han kan visa att han är ambitiös eftersom det syns på arbetsförmedlingens hemsida (tror jag iaf)

NU ska jag leka med WIlliam som står mot m

Förslag på resa för par önskas?

Förresten jag fick ju lite extra pengar till semsester denna sommar och jag & Robin funderade på en utlandsresa men vi glömde helt bort att jag fortfarande ammar så det är ju uteslutet.
Tänkte om någon har några bra förslag på vad vi kan göra eller resa utan barn i några dagar eller en vecka?
Någon som vet något bra men inte svindyrt spa inte allförlång härifrån, helst i Sverige men grannländerna går också bra.
Tacksam ifall någon har nå bra förslag.

Känner att vi behöver göra något som par för att komma varandra närmre igen, det sliter ju lite på förhållandet att ha barn så lite par-tid skulle inte skada.

Tiden räcker inte till längre

Jag märker verkligen att tiden bara rullar iväg desto äldre William blir, idag ställde han sig i krypställning helt själv och jag gjorde allt för att försöka få han att göra det igen och få det på film men det gick inget vidare så nu har jag satt kameran på laddning så nu är jag redo dygnet runt.
Ännu en typiskt sak jag märkt, hinner inte skriva längre på detta inlägg för nu har han vaknat och vi ska mysa innan jag ska äta middag. Undra hur det kommer gå att plugga till hösten nu när han vill ha all uppmärksamhet han kan få, det ska bli spännande.

Lite foton från Småland

 Fångade en någolunda bild av ledsna läppen, vem får inte ont i hjärtat av det där?

 Ska kanske inte klaga på kroppen om den där passar efter 7månader.. (Victorias Secret för den som undrar)

 Jag blir också trött av värmen

 Skönt det är att bada i den här hettan

 Mina pojkar det, den ena tuffare än den andra

 Pappa är så rolig ibland!

 Jag älskar er mina pojkar

Hem ljuva hem, borta bra men hemma bäst!

Nu är vi hemma i Stockholm igen efter två veckor i Småland, vi fick bo i deras Farbrors hus för det hade blivit för jobbigt & trångt i Robins pappas hus om vi skulle bott där. Finns ju inte rinnande vatten i hans hus förens till nästa sommar. Fick rasta på McDonalds i Linköping eftersom vi var tvugna att värma Williams mat, ja just han har börjat med burkmat! Ska givetvis göra min egen barnmat för så pass huslig och husfru-aktig är jag allt, men det känns jätte roligt att han äter ett riktigt mål om dagen och mellanmål som oftast är en banan. Sen väntar vi på att han ska ställa sig i krypställning och ta ett eller två steg frammåt, vi ser verkligen att det bara är frågan om en vecka eller två innan det smäller, han är så nära nu!

Nej nu kallar William på uppmärksamhet och jag ska se på Halv åtta hos mig.
Har letat lite jobb till Robin nu under kvällen, Robin föreslog att vi kanske kunde åka till Spanien nu i sommar men jag vet inte, vill hellre stanna i Sverige och bara åka någonstans där vi har hus, mitt landställe skulle vara perfekt.
Fick de extra pengarna jag ansökte om hos BUPs fond för lite semester, det är därför vi funderar på att göra en liten tripp till innan det ska jobbas och tjäna pengar och gå i skolan med William.


RSS 2.0