Trevlig midsommar allihopa! :)

Nu åker jag med mina två kära familjer till landet för att fira midsommar där, det ska bli väldigt skönt och väl behövt att komma bort från storstaden & all stress!
Få träffa kära morfar, kära fyrhjuling, KÖRA bilen och bada, gå promenader, leka med William i det gröna, träffa grannen som man inte ser så ofta, äta gott.
Sen på söndagen bär det vidare uppåt i landet för min del, till Borlänge och Peace And Love, jag ska jobba som funktionär inom säkerhet men det blir mest natt pass för min del.
Så ni som ska dit och känner mig, släng iväg mig ett mess eller ring för all del!
Ha det bra allihopa!

Bilder från utflykten igår :)










Igår blev det utflykt med Långsjön med mina två favoriter

Medan lilla Emma fick sovmorgon så gick jag och JR upp, gjorde frukost och började packa picknick väskan samt kylväskan med det som skulle behövas för dagen.
Emma L sov hos mig i måndags då hade vi bestämt att vi skulle göra gårdagen till en utflykts dag och så blev det, till lunch blev det billys panpizza, smörgås & banan vilket junior verkade tycka var väldigt gott. Pizzan alltså.
Vi spenderade halva dagen på ena sidan Långsjön och sen gick vi runt till andra sidan för att jr skulle somna.
Men såklart så vaknade han då vi tänkte bada men men det gick rätt bra ändå faktiskt.
Det är ju lite knepigt att få ihop allt när man ska någonstans med små barn men vi fick faktiskt med oss allt förutom vatten till oss själva, klantigt värre!
William verkade ha roligt från början till slutet, vi gick hemifrån halv elva och kom hem klockan sex så igår fick han verkligen bra mycket luft.
Han tyckte det var kul att leka i vattnet också vilket var kul att se då han på senaste tiden inte varit så förtjust i att bada i badkaret.
Fast roligast var ju som vanligt att leka i sanden och göra sandkakor, dock går det inte så bra när det är geggamoja i leksaken för de är det inte bara att slå lite lätt på leksaken när man vänt det för då har det i stort sett fastnat i leksaken.
När vi hade gått till andra sidan Långsjön så kom två av Emmas kompisar förbi efter en stund och det verkade junior tycka var trevligt, men då de kom satt han och åt chips som han för den delen verkligen gillar vilket är lite lagom fel men men.
Sen tittade vi på då tjejerna badade vilket William tyckte var jätte roligt och sen efter en stunds tjatade så fick junior doppa fötterna i vattnet, han tyckte det var jätte kul att se när Emma simmade över halva sjön och tillbaka.
Sen lekte vi med hinken och vatten vilket slutade i att han till slut råkade hälla vatten på skorna och efter det blev de dags att dra sig hemåt.


Smaskens med ost smörgås!

Vi hade helt enkelt en väldigt bra dag igår!
Hoppas att ni också hade en bra dag igår och får en minst lika bra dag idag i det fina vädret.

Vårfest på dagis i onsdags





Woho jag har fått jobb!

Kollade nyss min mejl och såg ännu en fantastisk sak, jag har fått jobb!!
Som funktionär inom säkerhet på Peace And Love precis det jag ville jobba med under den festivalen.

Dessutom gjorde jag ett test på lumpen.nu igår om hur bra jag skulle passa in och jag fick förvånansvärt bra resultat på testet och de utbildningar/arbeten de trodde skulle passa mig verkade rätt intressanta.
Funderar på att gå ungdomsläger till vintern då det är för sent att ansöka till sommarlägret nu, känns som en väldigt bra erfarenhet att ha med sig i livet.
Det är faktiskt inte så att man bara "lär sig att döda andra människor" när man gör lumpen som nu är frivillig för er som inte visste det, för jag hade faktiskt den tanken själv men efter lite intressant läsning på pliktverket, lumpen, svenska lottorna, försvarsmakten och värnpliktens hemsidor så har jag fått en annan uppfattning.

Från att ha varit ledsen och nedstämd till att vara glad med ett humör på topp, vilken vändning anamaria! :D

KÖRKORT!! :D

Nu har jag äntligen tagit mitt körkort och det känns så himla skönt!
Han hade inget att säga om min körning vilket gör att det känns ännu bättre då den andra tjejen hade som jag körde med i onsdags. Känslan jag kände när han kryssade att jag hade klarat det, vilken jävla lättnad!! Nu slipper jag äntligen vara beroende av alla andra som har kortet utan nu behöver jag istället låna bil eller skaffa mig ett jobb och köpa en egen.
Nej nu ska jag söka lite jobb då man faktiskt får köra budbil nu du man har B-kort haha.

usch.

JAG HATAR DIG!

Kasta soporna med mammsen :)


Det går lite snabbt i nedförsbacken.


Jaha och nu dåå?!

Det är så kul att livet går så himla bra för mig jämt!
Precis när det känns som att allt kommer bli bra så ska något såklart hända, tror inte jag har sovit så dåligt som jag gjorde inatt på säkert flera månader & då kan jag ändå klara mig på väldigt lite sömn.
Men inte den här sortens sömn, ni vet när man ligger o vrider på sig hela tiden & har en molande känsla i maggropen (nej inte mensvärk) utan den känsla man får när man måste släppa taget om någon som man verkligen gillar.
Så säg inte till mig att jag ska lita på dig när du sen ändå sviker mig. Vad var det du ville att jag skulle lita på?
Att du med tiden tänkte välja den enkla vägen.
Förstår heller inte hur det kan kännas så bra ena veckan och sen så här dåligt nästa vecka eller varför man säger fina saker till varandra eftersom det ger falska förhoppningar. Jag är så extremt j*vla less på det här katt och rått spelat man måste leka för att hitta kärleken, om killarna nu bara känner för kortvarig förhållanden och lek så kan jag leka tillbaka för jag är trött på att hoppas mer när det ändå inte blir så.
"Jag är inte som alla andra killar" vilket skitsnack!

Jag är helt enkelt väldigt arg & ledsen idag som ni märkt men nu känns det en gnutta bättre.. Det är i alla fall väldigt fint väder idag!
Tack dock för att du ens bryr dig och lyssnar för det trodde jag inte du skulle göra, du vet vem du är..

Alla fyllons räddning en sen vinter-/sommarkväll


Bjuder på två sköna låtar att städa till..

För den som gillar rock så att säga.
Spotify låt 1: http://open.spotify.com/track/1bj6zKfayvbpypyRTWaGP4
Spotify låt 2: http://open.spotify.com/track/3SfegQ7orQv1bkmRtpcS8Z
Kopiera in länken och klistra in den i en webbläsare så borde det fungera, glöm inte trycka enter.

För er som inte har spotify kan ni söka på, Crashdiet - Falling Rain och Sabaton - Ghost Division.

Rocka loss och hoppas att ni får lika mycket städat som jag får. Lycka till det kanske behövs!

Vart tog det fina sommarvädret vägen?

Som rubriken lyder, vart tog det varma sköna vädret vägen? Vill ha sol och 20+ så att man kan sola och få fina bikini ränder, ligga med en tidning på stranden eller spela fotboll med William och dig vid stranden hemma hos dig. Vill helt enkelt ha dig för mig själv tillsammans med min son så ni får umgås & lära känna varandra.
Du får inte glömma att även fast du jobbar väldigt mycket så är du fortfarande bäst i mina ögon.
Jag saknar dig och längtar tills vi ses igen babe.
Vi får tänka att ditt företag behöver dig annars skulle du inte behöva jobba så ofta! :)

Igår tog jag faktiskt mitt första bad, mitt i natten dock, tillsammans med en anonym kompis och Jozephine men hon badade aldrig eftersom hon är sjuk.
Det var sjukt roligt men jag frös verkligen innan jag hade vant mig vid kylan och efter det så åkte vi hem till honom och kollade på film men jag somnade efter bara några minuter, hehe fail. Sen blev vi hem skjutsade så jag var hemma kvart i fyra i morse.

Nu ligger jag hemma hos bästa vännen och bara tar det lugnt efter en halv dag i Kista, hittade såklart två klänningar jag dör för men men. Två jätte söta svarta små klänningar.
Hon köpte ett par jeans, två bikini underdelar & strumpbyxor sen så bjöd hon mig på en milkshake innan vi åkte hem, det var gulligt av henne.

Första lediga dagen på sommarlovet

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit!.
Jag lämnade William på dagis vid åtta på morgonen och sen sov jag till två & när jag vaknade så fick fem min att prata i telefon med min sötnos. .
För den delen ibland är det lite svårt att tolka dina signaler och jag saknar dig extremt mycket nu när du jobbar så mycket, de är inte så lätt för mig heller så du vet det.
Efter det öppnade jag min post och kollade när jag har uppkörning och teori, klockan kvart i tolv har jag teori på måndag och klockan nio har jag uppkörning i Jakobsberg..
Det ska bli lagom roligt att ta sig ut dit kommunalt..
Nu ska jag och sonen ned till tvättstugan och boka tid och sen ska vi vara duktiga & tvätta allas sängkläder, medan det ligger i tvätten ska vi diska och dammsuga lite, vi ska helt enkelt städa!.
Hej så länge!.

Jag älskar min son

Har haft tre jätte mysiga dagar tillsammans med sonen min, känner mig som en lyckligt lottad mamma som nu under sommaren kommer kunna vara hemma när jag vill med min son utan att förlora pengar på det för om ett år är det inte så längre.
Brukar ju annars vara lite smått sur på mamma när hon är hemma med William då han är sjuk för att hon får spendera dyrbar tid med honom men vi har ju bestämt att det är så vi löst det för att jag inte ska börja halka efter i skolan.
Har sovit i nästan två-tre timmar idag med honom och det var både väl behövligt och riktigt skönt!
Men nu ska jag äta middag så vi hörs!

Grattis alla underbara 3 or till studenten, fy fan vad ni är bra!

Vill bara gratulera alla kära vänner som äntligen tagit studenten!
Kommer bli riktigt tomt i skolan nästa år då det är jag som går i trean och tar studenten, känns ju helt sjukt!
Dels för att det innebär att jag kommer börja jobba & få en inkomst = kommer bli helt sjukt skönt att äntligen slippa vara ekonomiskt beroende av mina föräldrar, bidragen och kärleken, sen för att William kommer vara två och ett halv år när jag tar studenten (!), sen innebär det att flytta hemifrån blir mer verkligt eller ja det beror på hur det ser ut med kärleken om ett år men men, ännu mera ansvar och jag måste lära mig betala räkningar och allt.
Men det ska bli roligt att få sjunga den berömda student sången & spruta ned kompisarna med öl på flaket.
Tur att jag har ett helt år kvar! haha.
Blev tyvärr inge flak eller slutskiva för mig dock eftersom William har varit lite dålig sen i måndags och sen behöver jag spara pengar men vi åkte i alla fall till ut springet och sa grattis till de flesta killarna, var ju ganska trångt och det var lite krångligt att ta sig fram med vagnen men alla var glada och lagom lulliga.
Nej nu ska jag plugga teori!

SOMMARLOV!

Nu har jag äntligen sommarlov och jag ska verkligen njuta av mitt sista lov för näst år då blir det till att arbeta och tjäna pengar.
William fick följa med mig till skolan idag för igår kväll gjorde han illa sin lilla stor tå och då tänkte jag att det skulle vara skönare för honom att stanna kvar hemma och det tyckte han nog också.
Sen gjorde vi ett besök på mammas jobb innan vi åkte hem till Emma L och där efter kanske en timme med lite feber så spydde han.
När han spytt tog jag tempen och då visade det på 40.5 grader så vi åkte hem och när vi kom hem hade han 39.4 så han fick ett litet rump piller.
Han fick i sig lite drick youghurt och sen slocknade han och har sovit sen halv fyra, undra om han tänkt sova hela natten för då lär det bli välling i natt igen.
Nej nu ska jag ta mig något att äta & fortsätta se på Djävuls Rallyt.

Du har gjort mig schitzo...

Allt som du har gjort mot mig, allt du kallat mig för när du har varit arg, allt som jag bara har tagit emot, allt som jag gjort för dig som jag inte borde ha gjort har förstört så sjukt mycket för mig.
Du har gjort så att jag inte vill lita på någon i rädsla för att bli sårad eller utnyttjad och det är så sjukt orättvist för alla som träffar mig nu, det ska inte vara så att man inte vill släppa folk nära inpå livet bara för att ens rädsla för att bli sårad eller lämnad på något konstigt vis tar över.
Jag har alltid haft svårt för att låta folk komma mig nära men allt jag upplevt under de senaste åren har gjort det ännu värre.
Jag kan ju inte stöta ifrån mig alla människor jag träffar hellre för då lär jag ju hamna ensam om några år då folk tröttnat på att jag stöter ifrån mig dem när de kommer mig för nära.

Till dig:
Ena sekunden vill jag verkligen låta dig känna mig och dela mina hemligheter, problem ja allt med dig och andra sekunden så vill jag bara fly så att jag slipper ta chansen att antingen bli obotligt lycklig eller oturligt nog sårad.
Men och andra sidan måste man väl våga hoppa? För just nu står jag i en korsning och vet inte om jag ska gå över eller stanna kvar.
Fast jag vill gå över gatan, ta dig i handen, le och ge dig en kyss, bygga en framtid för jag vet att du kan göra mig lycklig för som jag känner när vi träffas har jag inte gjort med någon på ett bra tag.
Jag säger bara att jag inte har känt så här på väldigt länge vilket gör mig rädd och osäker men jag älskar känslan som du ger mig fast som jag sagt nu så behöver jag nog jobba med mig själv & de problem jag har fått efter all dålig erfarenhet innan jag kan leva mig dig.
Snälla ge inte upp hoppet, du är underbar.

Go-kart i Uppsala


Grillmästarna!

Brum brum! :)

Efter en tur på flak..



Innan jag duschat.

Efter duschen, mänsklig igen.

Strumporna efter flaket, helt dränkta i öl och smuts!

Trötter!


Utspring och studentmottagningar!

Igår tog min kära mamma vän Kajsa (http://kajsaochvincent.blogg.se) studenten så jag säger GRATTIS till dig! Jag tycker det är grymt starkt gjort att gå i skolan med allt som det innebär & med bra betyg dessutom och samtidigt uppfostra en son helt själv med enbart familjens hjälp, det är inte alla personer som klarar av det och inte att göra det så bra som du verkar göra heller.
Jag beundrar dig verkligen för till råga på allt så är du en jätte bra vän också och i sommar ska vi göra massa roliga saker tillsammans med våra söner och utan dem när du inte jobbar vill säga.
Jag är så glad att jag träffade dig hjärtat och grattis igen!!

Idag tog kusin-vitamin Cecilia studenten så ett stort grattis på henne!
Åkte flak med bruden och jag var smart nog att åka i bara strumporna så slapp jag förstöra mina vita skor!
Hade inte tänkt åka från början så det blev den klockrena outfiten leggings och vit skjorta, kände mig lagom fräsch sen när vi åkte hem och man verkligen stank öl!
Som grädden på moset så torkade ju ölen i håret och topparna blev alldeles stela, ännu mysigare.
Men efter en dusch så kände jag mig mänsklig igen.

Imorgon tar Linda, Helena & Sandra studenten så det är dagar som imorgon jag önskade att man kunde klona mig så att jag kunde gå på allas utspring och mottagningar men det går ju tyvärr inte.
Får se om jag ens hinner till något utspring för jag vet inte när vi kommer tillbaka från go-karten men jag ska i alla fall på Lindas mottagning.
Fredagen blir säkert bra hur som helst, spännande att se hur allt löser sig men nu ska jag i alla fall lata mig vid datorn en stund innan jag ska lägga mig.
God natt!

Lista..

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Richard
2. Personen du pratade I telefon med: baby <3
3. Du fick SMS av: baby <3
4. Du kramade: William

IDAG
5. Kläder: Tunika & leggings
6. Bättre än igår: Hann äta frukost

IMORGON
7. Är det: onsdag
8. Planer: studentmottagning
9. Något tråkigt som händer imorgon: Vet inte än

FAVORIT
10. Nummer: 18 tror jag
11. Färg: rosa,svart & röd
12. Årstid: vinter, sommar
13. Saknar du någon?: Yes
14. Humör för tillfället?: Lugn och glad

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Gick på toa
16. Vad åt du sist?: Chokladpuffar & mjölk
17. Vad irriterar du dig på?: Folk som lånar pengar men aldrig betalar tillbaka
18. Tror du på distansförållanden?: Kan funka men då ska båda verkligen vilja
19. Vem tänker du på just nu?: baby <3
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Ja fast han drömmer eftersom han sover
21. Vart reste du sist?: Emmaboda, dragrace
22. Vad gjorde du igår kväll?: Såg på tv & datan
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Who knows? adopterad. :)
24. Ler du ofta?: Ja
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min och sonens
28. Vilken färg har din tröja?: lila, beige, rosa

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: joo...
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: mjo..
31. Gråter du när du skadar dig?: Ibland kanske

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Ja
33. Vad gör dig glad?: sonen, kärlek, familj & vänner
34. Önskar du att du var lyckligare?: Lite kanske
35. Är lycka överskattat?: Nej
36. Kan musik göra dig glad?: Yes!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: :$ <3
40. Är du nöjd med det?: Väldigt
41. Är du kär?: Ja

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: ...
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Säkert när jag var yngre
44. Är du en mobbare?: Nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Tror det
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Gillade..
48. Favoritämne?: Körning & fordon
49. Värsta ämne : Matte
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Tror jag inte

Oliv pojken i trapphuset!




18 månaders kontroll

Har varit hemma nu en stund men halv nio var jag och William på 18 månaders kontroll och det gick bra. Han var inte så pigg på att gå in till sköterskan men det gick när han fick ta med sig en bil och hon tyckte att han hade utvecklats bra och att han verkade vara en glad liten pojke.
Det stämmer väldigt bra men jag la till att pojken har ett humör och att det kan vara lite jobbigt att säga nej men jag är bäst på det om jag jämför med övriga familjemedlemmar och det märks eftersom han alltid försöker flirta till sig kakor, smörgås etc av alla andra förutom mig, jag orkar helt enkelt lyssna på hans skrik lite längre än någon annan.
Jag vet ju att det går över inom fem minuter.
Däremot är det trist att se när han börjar leka med maten eftersom han äter så himla fint ibland!
Han väger i alla fall ca 11.6 kg och är 84-85 cm lång :)


Om jag inte sagt det i tidigare inlägg så har hans fyra tänder nu spruckit igenom tandköttet och börjar komma upp rejält för att göra lite nytta.
Sen pratar han bara mer och mer för varje dag som går och snart säger han väl halva meningar eller hela i hans hjärna men halva för omgivningen.

Tänkte bara förklara lite hur saker och ting ligger till..

Om jag själv inte levde mitt liv så skulle jag nog vara väldigt förvirrad speciellt om jag ska tänka på vad jag har skrivit i tidigare inlägg sen jag startade bloggen.
Men som ni säkert har märkt så har jag och Robin gjort slut tidigare i år och det finns en hel del anledningar till det, jag vet att vi gick på bröllops mässan precis innan det tog slut och det var inte som att jag tänkte "jo men jag gör slut bara några veckor efter vi går på den".
Jag tänker också lite på intervjun som jag var med i och som fortfarande finns på Internet, det jag sa om oss var ju inte en lögn bara det att vi inte fungerade tillräckligt bra som par för att förverkliga de planer jag nämnde i intervjun.
Fick helt enkelt nog och då fick tajmingen vara hur dålig som helst.
Jag minns inte vad jag har skrivit om oss som par och vad folk har fått för bild av oss men det är väldigt sällan så bra som man får det att verka & så var det även för oss däremot försöker vi göra allt för att fungera så bra som möjligt som föräldrar för William även fast vi har slutat leva tillsammans.
Vi försöker ju se till så att de ska få ses så ofta som möjligt på helgerna och det är ju tack vare att Robin har William väldigt ofta på helgerna som jag får den fritid som ungdom som jag behöver & som är största anledningen till att jag har kunnat festa lite den senaste tiden.
För jag är inge den som festar när jag vet att jr kommer ligga i sängen och vänta på mig!

Nu kommer vi till en av grejerna jag tänkte förklara och det är att jag från & med nu inte kommer skriva lika mycket om mitt privatliv så som vem jag träffar och vad personen heter, bor, jobbar med etc utan det kommer förbli onämnt och anonymt.
För jag tycker inte det är lika relevant längre då kommande personer inte har någon koppling med William längre mer än att de dejtar hans mamma.
Däremot om det skulle bli väldigt seriöst mellan mig & någon man så kanske det nämns på bloggen men de som känner mig vet ju allt sånt och därför tänker jag inte skriva om det här för personer jag inte känner.

RSS 2.0