Mycket idag!

Har hänt mycket idag och telefonen fog som vanligt vid fem tiden.. Men jag uppdaterar er om min delvis hemska dag imorgon för nu måste jag sova. God natt!


Och så ned igen...

Jaha så fick vi ett bakslag igen och har återigen hamnat i en grop.. Så himla leds på detta och vill bara hoppa över hela augusti! Säger upp mig från livet ett tag och hoppar på igen när det känns bra igen, om det någonsin kommer kännas bra igen.. Det är väl bara att klistra på ett leende så länge och inte yttra mig om jag inte har något vettigt att säga så med andra ord tänker jag vara tyst som en mus. Fy vad deppigt detta inlägg blev men aa detta är verkligheten, allt är inte bra jämt och just nu känner jag bara för att fly undan denna bittra verklighet. Slippa blodiglarna här hemma och bara få leva i tysthet ett tag. Det är dock inte möjligt varav ett fejk leende och tysthet får vara mina vänner ett tag framöver.


Slapp dag blev till lång dag

Jag hade bara en utkörning idag sedan dödade jag tills lunchtid och då hade jag kunnat sluta. Men det var en som ville ha hjälp med att lasta spriten så jag åkte till Jordbro och hjälpte honom. Det tog några timmar så jag var inte tillbaka vid Lunda förens kvart i fem ungefär. Jag har inget emot att hjälpa andra när jag själv inte har något att göra eller bara lite att göra.


Fördriver tiden..

Seg mamma vill att tiden ska gå så att jag får komma hem till min familj.


Duktig lillgris

Inatt har Viola bara ätit en gång men jag vet inte om hon hade velat ha mer eller inte. För hon har ju gnällt lite men inatt var jag så trött så jag orkade inte lyfta henne och då dög nappen. Så hon kanske bara år snuttig oftast? Hon får gärna äta på nätterna i några månader till men om en gång per natt gör henne nöjd så är glad åt det. Men jag längtar samtidigt väldigt mycket efter att få sova hela nätterna, fast det kommer det med. Hur ofta äter/åt era 6-7 månaders på natten?


Mera jobb på Smålands Logistik

Sören ringde mig nyss och frågade om jag kunde jobba v.33 och jag har inget fast jobb än så jag tackade självklart ja. Sedan sa han att det kanske finns jobb för mig näst nästa vecka så jag hoppas på det också. Jag har precis kommit in i rutinerna där och gillar åkeriet så jag vill gärna jobba kvar där.
Men jag har kollat in några annonser på platsbanken och tänkte söka dem när William lagt sig så att jag kan sätta på datorn. Annars så jobbar jag gärna lite extra under augusti så att jag kan vara lite med familjen också.
Sedan är det bara heltid eller deltid som gäller resten av tiden men just augusti fungerar att inte jobba hela månaden eftersom lönen kommer vara bra då.


Cykel pojken!


Viola sitter utan stöd nu


Nu cyklar han själv!


Öka produktionen?

Det känns som att min mjölk har börjat sina sedan jag började jobba och jag är inte redo att sluta amma än! Vi tycker båda att hon är på tok för liten och jag ville från början amma henne lite i minst 1år. Så vad kan jag göra för att öka mjölkproduktionen? Pumpa kan jag inte göra när jag kör så finns det nåt annat knep? Hon är ju extremt glad i mat men kan jag försöka tvinga henne att ta tutten emellan målen? Hoppas någon har något peppande att kommentera med för jag känner mig lite ledsen över detta..


Tack kära mamma!

Måste bara tacka min fina mamma som ställde upp som barnvakt igår, det gick tydligen jätte bra som vanligt och inget gnäll från någon. Grattis och hoppas att tårtan smakade som jag bakade igår men inte hann smaka innan vi var tvungna att åka. Vi kom hem ganska tidigt och råkade störa mitt under nattningen men Wille somnade snabbt ändå. Viola somnade snällt idag utan någon direkt protest så det var lite lyxigt. Vi har dessutom fått sova ut och de har varit ute i minst en timme och spelat fotboll. Hon tog dessutom Viola när hon hade vaknat och bytte blöjan och nu sitter dem i Williams rum och leker. Så vi har fått en strålande start på dagen idag! Jag ska alldeles strax gå upp och ta hand om mina fina barn, göra lunch och äta en snabb frukost. Sedan komma på något vi kan göra idag, kanske bada för första gången denna sommar? Vi får se vad vi hittar på men klockan fyra ska Kim kolla på matchen.


God kväller

Nu ska vi krypa ned i sängen och fortsätta denna mysiga dag med en film innan vi somnar. Tror dock Kim har förberett för en skräckis och då lär jag knappast somna på en sekund sedan. Vi har haft en riktigt bra kväll och jag känner verkligen hur välbehövligt det var att få komma iväg bara vi. Något vi måste fortsätta att göra för att inte glömma bort oss och för att få ladda upp oss så att vi orkar med allt. Hade vi bara varit bättre på detta tidigare så tror inte jag att bröllopet hade blivit inställt.. Men jaa jag kan inte tvinga honom men en ny förlovnings ring kanske kan få det att kännas lite bättre. Jag längtar redan tills nästa tillfälle dyker upp att göra något vuxet utan barn igen. Nej nu ska jag ändra min uppmärksamhet åt filmen och min fina sambo, natti natti!


Sovande skönhet

Vi ska dock ta bort kudden för det känns bättre så.


Helvetes bowling...

Ja jag är den värsta förloraren som finns....


Detta hade vi för oss själva i en timme!


Barnfritt och massa lyx!

Nu är vi på väg in till stan för att njuta av 130 minuters avkoppling och mys. Det kommer bli så otroligt skönt att få massage av kunnig personal! Därefter väntar bowling och middag. Just nu är jag tok kär i min underbara karl och det är så underbart att känna så. Nej nu ska jag njuta av vädret innan vi ska gå in, vi har en halvtimme på oss så vi tar nog en promenad först. Ha en bra lördag!


God morgon!

Nu är vi vakna och ska slå till på mys frukost. Sonen har önskat ägg, varm choklad och smörgås att doppa och lite yoghurt så då får det bli så. Vi har båda drömt inatt, Wille drömde att han ska sjunga för mormor och jag har drömt om tårtor. Så nu är det bara att sätta igång så att vi hinner med allt som ska göras innan jag och Kim måste åka. Hoppas ni har sovit gott för det har jag!


Dags för skönhetssömn!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova för jag vill vara så utvilad som möjligt imorgon. Dessutom är jag trött efter veckan som varit och då är det extra skönt att sova. Imorgon ska jag passa på att städa och sedan göra lunch och baka mamma en tårta med William som vi ska bjuda på. Får se vad vi bjuder på men vi har en ide. God natt!


Sova på mage?

Viola har börjat sova på magen och första gången kände jag mig lite oroad men sedan tänkte jag om. Då tänkte jag såhär "om hon sover bättre på magen och inte gnäller som förut och dessutom sover längre så får hon sova så för jag behöver sova". Nu sover hon så i sängen men inte bara på magen utan på sidan och rygg också. Hon kan vända sig men inte så bra från mage till rygg, hur gör ni som har barn? Låter ni dem sova hur de vill eller vänder ni på dem?


Kort om dagen

Ja vart ska jag börja? Det har inte hänt något idag, inte direkt. Jag har jobbat och hade en lång dag men allt flöt på bra ändå och det har gått bra med backningen på de få ställen där jag var tvungen att backa med släpet. Tyvärr fick jag boka om tiden till frisören då jag inte hann till min tid eftersom jag hade mycket att göra idag. När jag kom hem passade jag på att pussa på Kim innan han skulle åka och då fick vi böter för att bilen stod utanför porten. Det tänker jag ringa om på måndag för så länge stod den inte där! Kim har ätit middag hos en kompis och kommer väl hem runt midnatt någon gång. Jag hade njutit mer av att vara själv hemma om Viola inte hade varit så jobbig vid nattningen.. William sover sedan någon timme tillbaka så jag behöver inte lyssna på honom också.


Fler bilder från Mantorp


Fast första portionen åkte i golvet..

Hon har tydligen fått långa armar


Dags för gröt

Å mums mums!


Städa städa

Nu håller William på att städa i sitt rum för att kunna gå och lägga sig. Han försökte självklart smita undan först men jag har som regel att han ska städa varje dag så att man kan gå i rummet utan att ramla på natten. Det är alltid jag som vinner för jag vägrar låta hans rum se ut som om en orkan dragit igenom rummet.. Han är väldigt duktig och det ser nästan alltid bra ut efteråt.


Dags att göra magen glad

Nu ska jag luncha med pappa på Heron City för att jag är tvungen att ha rast nu. Sedan ska jag försöka skynda mig bäst det går att bli av med resten på bilen och hoppas på att det går fort på Coca-Cola när jag ska tömma släpet där.


Bilder från Mantorp

Lambon (den orangea bilen) fick de inte köra då den var ny och jag fick ett sms om att den fanns att köra under tisdagen. Dock till ett pris på ytterligare 700kr och de tog bara kontanter och det visste vi inte så då kunde den inte betala där.


Fler som har problem mer appen?

Å jag blir så irriterad på denna app ibland! Jag hade förväntat mig att appen skulle fungera bra efter den långa tiden som appen inte fick att använda med tanke på att de skulle förbättra sidan då.. Men nej den strular fortfarande för mig ibland men bara när jag vill ladda upp foton. Är jag verkligen den enda med detta problem?! Jag har ju en ide när jag bloggar om hur inläggen ska vara och när ett uteblir så förändras ju helheten och det känns så humla tråkigt.


On the road again

Nu är vi på väg hemåt och Viola är lite små gnällig men Wille äter så glatt både vindruvor, äppel bitar och gurkstavar. Det är i alla fall bra saker han äter och det får kompensera lite efter en dålig McDonalds middag efter besöket på Mantorp. Vi blev tvungna att rasta nu vid Norrköping för att testa om tutten kan få henne att var tyst sedan. Jag tror att vi alla kommer att sova gott inatt även fast jag inte kommer få sova ut. Tidigare idag så har vi lekt massor ute på tomten, William har hoppat på studsmatta och spelat fotboll med Robin och Kim.


Nu är det dags!

Nervösa killar kan jag tala om! Genomgång innan de ska få sätta sig i bilarna.


Riktig syskonkärlek!

Igår kväll när de skulle sova så insisterade William på att Viola skulle sova hela natten i hans rum och i samma säng. Så vi testade det och efter en del skrik och gnäll från henne så somnade hon till slut. William somnade förvånansvärt nog när hon gnällde och höll på. Han försökte natta henne och klappade på kinden & gav henne nappen när hon tappade den. Hon sov där ett tag tills hon började gnälla då fick vi flytta henne till vår säng. Sedan säger han också att det är hans lillasyster och att han kan ta hand om henne. Igår innan de skulle sova så busade dem och då satt William lurad över henne och skrattade och då började hon också att skratta. Så höll de på i minst fem minuter våra hjärtan. Åh man blir verkligen helt varm i hjärtat när man ser dem tillsammans!


God morgon


Sen bar det iväg

Efter min långa arbetsdag så skyndade jag mig att du packa i ordning mina kläder och annat som skulle med. Duschade lite snabbt och sen åkte jag till mamma för att skriva ut ett papper och få lite nödproviant att ha längs vägen. Hon var ganska nojig över att jag skulle köra när jag var trött eftersom jag krockade min bil för snart två år sedan då jag fick för mig att köra 56mil ned till Kristianstad klockan sex på kvällen.. Men det gick strålande och jag var aldrig trött faktiskt, det försvann efter att jag åt en cheeseburgare. Jag kom hit runt halv-kvart i tio och det är så otroligt fint här nere! Barnen somnade jätte sent igår men det blir så ibland, runt elva-halv tolv ungefär. Vi gick och lade oss vid ett men nu är det full rulle, bara Kim och Robin som sover men de behöver ju vara utvilade när de ska köra så de får vakna när de vill. Vi har jätte fint väder så vi får se vad vi hittar på idag!


Lång lång arbetsdag

Igår hade jag en riktigt lång dag men från början trodde jag att den skulle bli jätte kort för jag hade bara fyra ställen att leverera till. Men då ringer såklart telefonen och jag får två hämtningar. Där blev min korta dag till en lång dag på 11 timmar! Men jag blev så glad för jag fick in släpet själv på Tamro med hjälp av en kille och helt själv på Alcro-Beckers i Nykvarn. Vid fem hade jag slutat så då var det gasen i botten för att komma hem så fort som möjligt.


Rolig sovstil


Tidig natt för mig idag

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig och hoppas på att få ta igen lite sömn från igår Känner mig väldigt trött nu och imorgon ska jag gå upp tidigare för att ta ur bilbarnstolarna ur bilen så länge inte Kim gör det nu under kvällen. Men nu kom jag på att jag måste packa ned några ombyten till barnen inför imorgon. Sov gott när det är dags för er att dejta kudden! Kan jag inte somna så kanske det blir något till inlägg.


Svar på fråga

"Har du några roliga planer inför veckan?" Förutom att jobba så har jag faktiskt det, imorgon åker mina fina iväg med Robins bil ned mot Mantorp under förmiddagen. För Bellas pappa har hus/sommarstuga där nere(?) och då frågade hon om inte vi ville åka ned dit på tisdagen. För på onsdagen ska Kim och Robin köra sportbil på Mantorp som var en av mina presenter till Kim och då slipper vi åka fram & tillbaka samma dag då barnen ska med. Så det blir lite utflykt och så hittar vi på något medan de kör under onsdagen. Jag kommer ta bilen ned efter att jag har slutat jobba. På fredagen ska jag till frisören och det ser jag faktiskt som en kul grej för då får jag koppla av och slippa tänka på allt. Få bli omhändertagen och bara njuta av att vara ifrån min familj några timmar. Ska permanenta håret igen och klippa topparna och kanske lite mer. På lördagen ska vi som sagt på spa, bowla och äta middag och det ska bli super roligt och skönt. Längtar så himla mycket efter att bli masserad och bara få njuta!


Tacomys

Idag bestämde Kim att vi skulle äta tacos så jag fick handla i centrum när jag ändå kom därifrån. Det var riktigt gott för jag har varit sugen på tacos ganska länge. Hittade en kul bild på Google och den som står för sången i vår familj är barnen med deras gnäll, skrik & skratt.


Dess eviga vägarbeten!

Varje år, vid samma tid, överallt samtidigt...


Kort dag

Idag blev det en kort dag precis som jag hade hoppats på, tre ställen och sedan fick jag fördriva tiden i väntan på att klockan skulle bli mer. Så jag tog en timmes lunch och innan det så segade jag på tamro när jag tömde släpet fast det var i och för sig knök fullt där idag så jag hade nog inte kunnat skynda mig ändå.
Nu är jag på väg mot Lunda för att avsluta dagen och så har jag även varit i Tullinge och hämtat tre pallar som ska av i Lunda. Backa till kajen på tamro gick dock åt pip svängen och tull slut gav jag upp och bad om hjälp!
Jag känner mig verkligen helt värdelös när jag inte klarar det helt själv... Så jag bad inte om hjälp med ett leende på läpparna men han skrattade bara och berättade att han också tyckte det var jätte jobbigt i början.
Han kunde till och med bli gråtfärdig ibland och det känns faktiskt skönt att höra för då är inte jag den enda som känner så ibland. Idag kommer jag inte ta hem lastbilen och varför berättar jag senare idag men det ska faktiskt bli skönt att åka kommunalt för då kan jag vila längs vägen.


För bra för att vara sant

Det blir en tidig dag idag så länge jag inte får massa konstiga hämtningar men hittills har jag aldrig fått någon hämtning när jag kört med släp.


Upp och iväg

Nu är jag på väg till lastbilen för att åka till jobbet och idag är jag trött men det är mitt egna fel.
Viola har bara ätit en gång så jag känner hoppet att inom en snar framtid få sova hela nätter! Hon fick gröt igår och det är säkert därför hon sovit så bra.
Jag hoppas på en bra körning idag. Hoppas att det inte regnar alltför mycket idag för det har ju regnat inatt.


God natt!

Nu måste jag sova för imorgon väntar ännu en dag på jobbet och med släp så då blir det inte att sluta vid tolv. Jag väntade tills Viola sov innan jag gick och lade mig idag så slapp jag bli störd och det är därför som jag uppdaterar så sent.


Mitt i allt kaos

Även fast vi till och från lever i kaos så har vi äntligen tagit oss tid & råd att göra något bara vi. Så nästa lördag ska vi på spa, 130 minuters avkoppling! Det kostar men det unnar jag oss och efter det ska jag äntligen få min födelsedags present som är bowling och middag. En riktigt mysig eftermiddag och kväll kommer det bli! Innan så ska vi fira mamma som fyller år och vi får göra något extra till henne eftersom hon passar barnen på hennes dag men då har hon aldrig varit så mycket för att fira hennes födelsedagar. Vi funderar även på en utlandsresa i höst/vinter och det lutar just nu år Grekland, Turkiet, Egypten eller något annat varmt land som inte kostar en förmögenhet. Kom gärna med tips på bra resmål i oktober-december! Det är förutsatt att jag får fortsätta jobba med en bra lön. Sedan om allt fortsätter att kännas bra och bättre med tiden så har vi pratat lite om en hemlighet som kan bli som en nystart för oss.


Trött på detta!

Jag vet inte riktigt om det är något fel på mig eller om jag fortfarande har ett överskott av hormoner men jag har nog alltid varit sådan när jag tänker efter.
Jag har extremt kraftiga humörsvängningar och de påverkar helt klart vårt förållande och mestadels negativt..
Kim tycker det är jätte jobbigt att jag kan vara super glad ena sekunden och sedan få ett utbrott över en bagatell och det tycker jag också, det är ju inte så att jag vill vara sådan och tycker det är kul att kunna vända på en sekund.
Min familj måste ju vant sig för länge sedan och vet att det bara är att bita ihop när jag hamnar i dessa svackor men för en "ny" person kan jag förstå att det är jätte jobbigt.
Jag själv hatar verkligen mina humörsvängningar och önskar att jag vore "normal" och inte blev så fruktansvärt arg över små saker eller sur så himla fort.
Jag är ju tveksam till att det har mer hormoner att göra då jag varit sådan sedan innan jag fick barn men skulle det ha med hormoner att göra så vill jag bara att de ska försvinna så fort som möjligt.
Hoppas att de kanske blir bättre när jag börjar med mini-pillerna som jag ska börja med imorgon.
Jag kan ta ett exempel, igår skulle Kim golfa med Robin och jag skulle träffat Ebba och Abbe men så fick han feber och det blev inget men det gjorde mig inget att de skulle åka och golfa förens de bestämmer sig för en bana som enligt google maps skulle ta nästan EN TIMME att åka till.
Då blev jag från ingenstans jätte arg och surade ihop totalt, "hela dagen var förstörd"..
Jag hade önskat att de skulle golfa någonstans i Stockholm så att vi fick äta middag tillsammans vid middagstid och om de inte blev av så ville jag i alla fall ha Kim hemma till kvällen med tanke på Violas gnäll nu för tiden.
Men efter en timme så började det gå över och då bestämde jag med pappa att vi skulle spela mini golf med barnen och sedan tänkte jag inte mer på det.
Ni hör ju själva hur larvigt det kan vara ibland? Vem blir arg över en sådan sak..
De hade flyt och Kim var till och med hemma INNAN oss så jag var verkligen arg helt i onödan.

Mys i Nacka reservatet

Var ner till sjön i reservatet bakom oss en dag för två-tre veckor sedan. Hon gillar banan! Mysigt med puss.


Vart tog vår snälla Viola vägen?

Som jag säkert skrivit flera gånger förut så har Viola varit super enkel sedan hon föddes och vi har fått sova så bra men nu de senaste veckorna så är nattningen rent ut sagt ett helvete.
Gnäll, gnäll & skrik på det..
Min tanke är att det kan vara omställningen med att jag inte är hemma längre och att Kim dessutom nattar henne?
Samtidigt hoppas jag att det är tänder på gång för jag vill tro att detta kommer gå över och bli bättre annars känns det hopplöst.
Jag tycker verkligen synd om Kim eftersom jag ibland vaknar till av att jag hör honom svära för sig själv och vara arg, klart man blir frustrerad.
Han vaggar henne till sömns eftersom inget annat går och vi kan inte låta henne ligga i sängen och gnälla för att jag måste få sova ostörd, jag lägger mig runt nio så om hon hade somnat med mig hade allt varit busenkelt och skönt.
Men som det ser ut nu är det gnälligt 1-2 timmar innan han somnar och igår var hemskt, tjugo över tolv somnade honom efter att ha skrikit i minst 30 minuter oavbrutet!
Vi behöver verkligen hjälp så alla råd om hur vi ska få nattningen att fungera mottages mer än gärna.
Förut somnade hon själv i spjälsängen eller babysittern.
Vi alla vet ju att brist på sömn kan förändra en väldigt mycket och skapa otroligt dålig stämning..så en fungerade nattning skulle nog förändra mycket hemma hos oss.
Kan tillägga att hon sover nästan alltid lugnt och fint på natten men om hon somnar sent (som igår) så är det ändå ingen garanti på att hon sover längre dagen efter.
Idag vaknade hon runt 6-7 men då ignorerade jag henne och då måste hon ha somnat om för sedan vaknade jag runt 9 och då var William vaken och underhöll henne.

Fotbolls premiär för Viola!

Vi gick på fotboll för två veckor sedan när William ändå var på landet. Svärföräldrarna var utomlands och då kunde vi låna svärfars årskort. Det gick faktiskt väldigt bra och inget gnäll alls förens hon skulle sova och då gick jag. Passade på att träffa Kajsa och hennes Vincent en snabbis eftersom de bor i Solna nu.


Mini golfproffset!

Igår spelade vi mini golf med morfar.


Ute i arbetslivet!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag har börjat jobba och jag hade verkligen sånt otroligt flyt när de kommer till det.
Fick ta över min gamla handledares körning då han gick på semester och det är jag väldigt tacksam över!
Under de två veckorna så blev jag erbjuden tre veckor till och imorogn går jag in på andra veckan av de tre och har tänkt prata med Sören ifall det finns någon chans till att få fortsätta på företaget fast med någon annan körning då.
Alltså inte köra undertiden någon har semester.
Samtidigt så måste jag fortsätta att söka jobb och jag ska ringa på ett numer jag har fått genom en kille om en grusbils körning fast då är kravet från min sida att jag får ta hem lastbilen för jag vill inte pendla till solvalla varje dag..
För den delen så får jag ta hem en av de små lastbilarna nu för att slippa pendla då jag sa till dem att jag inte kunde ta bilen längre då min sambo behöver den när han är hemma med båda barnen, främst eftersom William är ledig tills vecka 32.
Hur schysst är inte det? Jag är inte ens anställd där och de rör ju inte dem om jag får pendla dit i 1½ timme så länge jag är där i tid och inte kommer sent, ne jag gillar verkligen detta åkeri!
Jag måste faktiskt säga att det är väldigt skönt att arbeta även om jag väldigt ofta tycker det är riktigt jobbigt, just när jag inte hittar och kör fel eller som denna vecka då jag kört själv med släp för första gången någonsin & fått klara mig själv.
När man kommer till ett ställe där det är krångligt att backa till kajen och ingen kan hjälpa en, då känns det överdrivet jobbigt och hopplöst eller då gubbarna läst igenom mina fraktsedlar och ger mig en tid som de tror att jag är färdig vid och jag är klar 3 timmar senare, då känner jag mig också illa till mods och riktigt dålig..
Men mamma brukar säga att jag inte får jämföra mig med dem för jag är ny och de har kört i 15-30år och det säger ju allt.
Fast man kan ju inte ge upp bara för att det är jobbigt ibland eftersom de finns dagar då allt flyter på bra och jag hittar till alla ställen utan problem, då är det riktigt kul!
Sedan känns det helt underbart att få en riktig lön och inte lägsta föräldrapengen som för den delen ligger på ca 4400kr/månaden.
Nästa månad kommer jag kunna betala min första telefon räkning helt själv, någonsin och min del på hyran!
Nej jag har inte betalat min telefon tidigare.

Kanske kanske

Om barnen somnar snällt idag och vid human tid så borde jag hinna uppdatera er läsare om den senaste tiden. Kim är på fotbollen såklart och det innebär att jag är ensam hemma men ska jobba imorgon så vill lägga mig i en bra tid för annars blir jag så trött imorgon. Ni har ju fått några bilder då och då men inga långa inlägg eller ja knappt några alls, ni undrar väl varför?


Somnade på magen igår

Någon blev väldigt trött att av gyma!


Nya jeans!

Underbart med färg.


Dagens ekipage


På väg till jobbet

Denna vecka ska jag köra bil och släp men utgår från Lunda och därför blev jag tvungen att gå upp jätte tidigt. Klockan ringde först kvart över tre och sedan tjugo i fyra och bussen gick tio över fyra. Jag ville så hemskt gärna somna om och strunta i att jobba men så fungerar det inte så jag fick vackert gå upp. Min känsla just nu är att detta inte är hållbart och inga humana arbetstider för någon med små barn hemma och som ej får sova ostört på nätterna än.. Men jag kommer förmodligen att få ta hem lastbilen och då kommer jag kunna sova till fem! Fast jag måste ringa till Stockholms stads parkering och fråga om jag också får ställa lastbilen där en annan står precis vid oss. Annars får jag ställa den längs gatan någonstans i närheten för utanför oss får man inte parkera på gatan. Jag har ju denna vecka på mig att känna efter om jag orkar med dessa arbetstider eller inte. Det är ju pengarna jag tjänar nu som får mig att orka gå upp varje dag. Jag tror att en grusbils arbetstider är mer passande för oss just nu då de brukar vara sju-fyra. Så jag ska ringa ett nummer jag fick av en kille förra veckan och kolla om han behöver folk för han hade tydligen grusbilar.


Tappat lusten

Av någon anledning så har jag tappat lusten helt för att blogga. Förmodligen för att allt är som det är och för att jag börjat jobba och knappt har någon ork till något längre.. Sedan kan jag inte blogga när jag kör heller så då blir det ju färre tillfällen att uppdatera. Trist men det blir säkert bättre med tiden och jag har ju en hel del att uppdatera er läsare om undertiden appen inte fungerade. Får hoppas att ni stannar kvar och inte tröttnar men vi har ju alla upp och ned gångar i livet och ja är i en dal just nu.


Terapi

Är just nu hos mamma med barnen för att Kim skulle få lite egentid och kunna se matchen i lugn och ro. Dessutom hade han huvudvärk så då fick han vila huvudet lite. Just nu är vi ute och har plockat röda vinbär, Viola gungar nu och Wille och mamma plockar bort ogräs från lekparken. Vi ska snart åka hem och då har Kim lagat middag, idag blir det lasagne. Sedan blir det mys med läsk och chips tror jag Kim hade köpt. Det är så tyst här att det känns som terapi för hjärnan. Ikväll tänker jag nog unna mig lite egentid och antingen gå ut med någon kompis eller ha spa hemma. Vi får se hur det blir. Ha en fortsatt trevlig lördag gott folk!


Gungar för första gången! :)


Våra fina!

En halv tjurig Wille som surar över ett suddgummi som han haft sönder och nu vill ha helt.. Men en glad Viola iaf!


Sov morgon!

Idag fick vi en rejäl sovmorgon! William vaknade nio och Viola runt halv tio sedan har de varit vakna tysta till halv elva. Då blev jag tvungen att gå upp och ge stora något att äta snabbt sedan mös vi vidare. Runt elva ville dock Viola äta lunch så jag fick gå upp och göra i ordning mat,," hon fick potatis och palsternacka puré och lite majs puré fast hon hade ätit tutte precis innan. Glupska lilla flicka! Utvilade är vi idag som ni kan förstå och vi hoppas på fint väder idag. Morgon och hoppas ni också sovit gott.


Uppe med tuppen!

Nu är jag på väg till jobbet och är nästan helt säker på att jag får åka till Lunda och lasta på Schenker terminalen. Blir att äta frukost då också för jag har tagit med mig så att jag kan få sova så länge som möjligt istället. Hoppas på en lugn och bra dag med lagom mycket. Måste komma ihåg att ringa killen om det eventuella grusbil jobbet och fråga hur det blir för de är bättre tider på de jobbet än som jag har nu. God morgon i alla fall även fast de flesta sover nu.


Spöket Laban!

Nu ska vi se på Spöket Laban, en ny film som Kim fixat. Till och med så att jag tycker det är spännande. Efter filmen blir det bok mys i sängen och Wille vill att Kim ska läsa så jag och Viola får lyssna. Vi åt hamburgare idag som grabbarna grillat och de smakade gott, hoppas att mitt illamående försvinner nu. Efter boken blir det sängen för min del så jag hoppas att William somnar snabbt så att Kim kan ta Viola om inte klockan blir så mycket att hon också somnar. God natt!


Några av inbjudningskorten..


Rullar runt runt runt!

Viola vänder sig från rygg till mage hela tiden och imorse/inatt rullade hon ur sängen igen(!). Hon rullade även ur sängen igår på morgonen då hon och Kim låg och myste. Hon hade ätit och hade nog precis somnat och även jag så vaknade jag av en duns. Snacka om reaktionsförmåga, jag flög upp ur sängen! Stackars lilla Viola men hon somnade om sedan och då lade jag henne i hennes säng. Så i fortsättningen får jag väl lägga ned henne i sin säng efter varje matning.. Tydligen så har hon gnällt till och från sedan 5 imorse så Kim är bra trött nu. När hon inte ramlar ned så är det självklart jätte kul att hon vänder sig hela tiden. Hon ålar även och förflyttar sig men kryper inte än fast om någon månad kanske.


Kärlek

Idag har jag och min andra halva varit förlovade i 1år & 4 månader.
Vi har redan gått igenom helt sjukt mycket som par och tagit igenom oss en och en annan mindre kris och är mitt uppe i en stor kris.
Men när kärleken finns där så tar man sig igenom det mesta och även denna gång så kommer vi att lyckas.
Vi vet hur bra vi har det tillsammans när allt är bra och det gör att vi inte vill upp för lätt, eller någonsin!
Man är två i ett förhållande och det krävs att vi båda anstränger oss i framtiden och gör vi det tror jag verkligen på att allt kommer bli som förut. Vi vill och kommer fortfarande att gifta oss någon dag men tyvärr inte på det utsatta datumet.. Ja det orsakade en del bråk när vi ställde in bröllopet men nu börjar allt kännas bättre igen och vi har fullt upp med den nya vardagen då jag jobbar och Kim är hemma.
Istället för ett bröllop ska jag spara ihop till en ny ring till Kim som kommer vara lika fin som min ring.
Han förtjänar verkligen det och det i sig blir som ett löfte på en bättre framtid.
Jag älskar dig Kim och jag kommer alltid att göra det, du är underbar och tillsammans är vi oslagbara!
På bilden ser ni Kims tugga till höger och min till vänster, det blir nog en tavla av denna bild.


Fotbolls premiär!

Lillan följde med på matchen i söndags och hon var nöjd i stort sett hela tiden.


Kalas bilder från i lördags

Hampus fyllde 1år igår och i lördags var vi på kalas.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/760011/images/2012/pic_4ffa4a5ce087c321e00002fe.jpg" class="image">


Morgon mys!


Äntligen!!!

Nu funkar appen igen så nu blir det en rejäl uppdatering om senaste tiden och bättre uppdatering i framtiden. Men just nu ska jag sova då jag inte mår så bra, god natt!


Strejk!

Känner att jag strejkar lite mot blogg.se eftersom de aldrig tycks fixa appen!
Så j*vls dåligt, jag hade lätt bytt bloggportal om jag hade orkat..men det gör jag ju inte..

RSS 2.0