Det fanns en anledning

Jag vet att jag uppdaterade uselt förra veckan om jag ens skrev något på hela veckan? det kanske bara blev bildinlägg.
Hur som helst så blev det så för att jag fortfarande mådde lite halv dåligt efter missfallet och hade ingen lust med att skriva utan hade nog med att få ihop vardagen kändes det som.
Har försökt undvika det på något sätt, lite som att det som man inte pratar om finns inte/har aldrig hänt men det funkar inte så.
Sedan jobbade jag även förra veckan måndag till onsdag och sedan åkte jag med vår gemensamma kompis mellan onsdag till torsdag när han jobbade natt och fy sjutton vad jag har saknat att åka lastbil.
Verkligen älskar känslan av att sitta så högt upp och köra något så stort, tungt och långt. Nu satt jag visserligen bara bredvid och hjälpte till vid lossning men ändå.
Nog för att jobbet som telefonförsäljare har bra tider men det är en helt annan känsla att jobba med det än att vara ute och köra.
Nu har han jag åkte med faktiskt riktigt schyssta tider så hade jag haft liknande tider hade jag inte klagat, 02-12/13 skulle innebär tidig hämtning för barnen och inga monster långa dagar.
Efter han hade slutat så mötte jag upp mamam och var på öppna förskolan med barnen & stannade även på middagen och blev hämtad av Kim efteråt så det var full rulle hela tiden från onsdagen till torsdag kväll när jag fick sova.
På fredagen åkte vi till öppna förskolan på morgonen, sedan hem till Calle på eftermiddagen och ordnade mig en ny tatuering & sedan myste vi till det på kvällen eftersom Kim inte var hemma.
Lördagen minns jag faktiskt inte vad vi gjorde just nu men förmodligen inget speciellt.
På söndagen åt vi middag hos min svärfamilj och det var faktiskt svärmor som påpekade att jag hade uppdaterat dåligt för hon hade inget att läsa haha, då kände jag att när till och med svärmor påpekar det så måste jag ta tag i det.
Nu mår jag i alla fall mycket bättre och känner mig gladare än förra veckan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0