Bort mot nya äventyr, Falun idag med min lilla familj

Vi träffade aldrig V och hennes son igår för lilla E var lite dålig så vi skjöt upp våran träff, inte alltför länge hoppas jag. Idag blir det att åka bil upp till Falun till Robins pappa och fru, det ska bli roligt att få höra vad de tycker om lilla skrutten. Han var ju tre-fyra månader när de åkte ner och hälsade på oss men sen har visserligen Robins pappa träffat William under sommaren men ändå.
Så efter att jag har ätit frukost ska jag försöka packa lite, det är ju kallare där uppe så man vill ju inte frysa när man ska ut men jag tror inte det är någon snö där uppe så vinterkläder kan jag lämna hemma.
Nej nu har jag inte tid att skriva längre för någon står och drar mig i morgonrocken får se om det blir ett till inlägg innan vi åker, om inte så önskar jag alla en trevlig helg!

Dagarna som varit i sin korthet..

Nu är vi hemma igen efter att ha varit ute hos Robin sen ja hur blir det nu då, jr lämnade jag i fredags eftermiddag/kväll och själv åkte jag ut i söndags. Måndagen var riktigt roligt med  K, vi får verkligen ta och göra om det!
V klarade teorin så alla var på bra humör den dagen, grattis!

Sen skulle våra barn ha lekt på tisdagen men hon hade glömt säga till sin mamma att hon inte skulle lämna V på dagis så när hon gick upp var han inte hemma, men men så kan det gå och vi ska ju ändå ses nästa helg så de kan leka då!
Men jag och min lilla prins begav oss till Åkesberga ändå och tog en promenad och gick omkring lite i centrum sen åkte vi hem i väntan på att få höra om V hade klarat det eller inte och hade han inte tack vare en konstig lärare. Men så var det för min syster också ena gången hon körde upp, gjorde allt rätt men den hon körde med hittade i stort sett på egna punkter bara för att kugga henne. Aja han borde klara det nästa gång, för ungen kan köra bil.
Igår onsdag då åkte vi hem från Robin och gick omkring i Täby, usch vid det här lagret borde jag veta att jag inte ska gå in i butiker som har fina underkläder...så det slutade med att 4 par ur läckra s-trosor fick följa med hem och göra alla andra paren sällskap. Min syster förstod inte det fina i dem utan sa "usch trådar haha".
Hittade ett par super snygga stövlar samtidigt så jag ska försöka få mamma att betala hälften, nej de är inte jätte dyra men jag vill inte att alla mina pengar ska gå åt till mig själv fast det är ingen risk men ändå. Att fråga skadar inte.
Sen mötte jag L vid fem och vi har inte setts på flera år, säkert fyra år! Så det var jätte kul att ses även om det inte blev en jätte lång stund, de blev lite kvalitetstid hemma hos mig istället. Nu får det inte dröja flera år innan vi ses igen, det blir väl en månad kanske för när William fyller 1år blir det kalas och då är alla gamla godingar bjudna!
Idag ska vi träffa V och hennes son E så om ett tag ska jag ringa och fråga vilken tid vi kan komma över, behöver planera lite eftersom vi måste ta pendel till henne och så att han inte sover när vi äntligen är hos henne som sist vi var hos henne. Det ska bli kul för vi har inte setts sen innan sommaren så nu är det dags igen!
Vi har ju en hel del att prata om, sist var hon förlovad men så är det inte längre.
Nej nu ska jag äta frukost medan min lilla buse försöker väcka grannarna och sin moster med att slå en plast låda i golvet.

Filmkväll med K ikväll, looking forward to it!

Nu är jag och min buse hemma men vi ska alldeles strax åka förbi stan och lämna tillbaka skorna jag köpte förut, han verkar inte gilla något av paren så då sparar jag in pengarna och väntar lite. Jag kommer nog märka när det är dags att köpa ett par som han kommer vilja gå i nästa gång!
Vi har varit på mamma grupp idag och det var kul, jag har inte varit på så många mamma träffat det här halvåret men ska gå flitigt fram till jul då William blir ett år och är för gammal för att hänga kvar i gruppen då nya unga mammor vill in i gruppen.
Har nyss matat min prins och nu sitter han och smaskar på ett äppel-päppel som han tycker är jätte gott och älskade Robin med släkt & familj, ni behöver inte oroa er han får lagom stora bitar och han sätter aldrig i halsen.
Nej vad tiden går snabbt när man bara sitter och såsar, nu ska jag fixa till Grodan (nya vagnen) och sen måste vi åka eftersom jag måste fylla på matförrådet ute hos Robin=handla och tågen går bara två gånger i timmen ut dit.
Annars så ska jag och K se på film ikväll och prata, helg enkelt mys utan barn som hänger och klänger (ta en titt på hennes blogg när ni ändå är i farten) http://kajsaochvincent.blogg.se/
Och imorgon ska vi och våra söner leka i någon lekpark i Berga och det ska också bli kul, William älskar att gunga!

Street Cars Fest Final 2009 @ Gamla tryckeriet Alvik (Bromma)

Jag låter bilderna tala för sig själva. <3

William stuntar ned från sängen den busen..

Igår hade tydligen William gråtit/skrikit/varit arg och ledsen i hela 2-3 från nio någon gång till tolv på natten då han äntligen somnade.
Han stuntade ur min säng fast jag hade ställt spjälsängen framför men han hittade en liten lucka att trilla ned ifrån ändå, jag trodde han sov för jag hade precis varit inne och tittat till honom & precis när jag satt mig i köket hörde jag dunsen och där låg han på golvet. Jag blev en aning chockad och det verkade han också ha blivit och ledsen än att han hade ont någonstans för han slutade skrika efter bara någon minut och resten av dagen var han glad.
Så när Robin hade slutat jobba lämnade jag över plutten till älskling vid danderyd och då hade allt varit lugn.
Men just när Robin skulle natta honom så hade han varit jätte jobbig och inget verkade hjälpa så sen bytte han med hans mamma och då somnade han till sist runt tolv någon gång.
Så det är för att jr är ute hos Robin som jag kan ägna i stort sett hela helgen till att plugga om jag vill.

plugg, plugg och ännu mera plugg

Min lördag består än så länge av att plugga, jippie vad roligt!
Nej men så går det när man inte lämnar in sakerna i tid då får man göra det när man är ledig, det är en hel del i engelska B som jag inte har gjort då jag inte visste ifall jag tänkte fortsätta eller sluta men de lutar åt fortsätta för annars kommer jag ångra mig då William har börjat på förskola.
Läser en bok som jag rekommenderar alla att läsa på svenska eller engelska spelar ingen roll men vi läser den i engelskan.
John Steinbeck - Of Mice And Men
Möss och Människor heter boken på svenska.
Vi kom fram till att det antagligen finns en film av boken så om ni ser den i någon videobutik eller på någon internet sida tycker jag att ni borde se den med.
Sen ska jag skriva en novell på engelska också, undrar vad den ska handla om då vi får välja att antingen skriva om en känd saga eller hitta på själva.
Nej nu ska jag fortsätta läsa och svara på frågorna!

Ingen rubrik.

Haha jag hade lite roligt med Williams bokstäver
Du är så söt när du sover min prins!

I'm tired of feeling this way, i'm pretty sure that it's not meant to be like this. I've forgotten how it's supose to be cus i'v been living whit how it's not meant to be...

Känner mig lite vilsen just nu, vet inte riktigt vad jag vill eller hur jag vill ha det. Jag vet bara att det till och från inte känns som det borde göra. Men jag vill inte ångra något därav all förvirring.
Nej jag är inte på humör för att uppdatera idag men jag tackar bästis Emma för att du ställde upp på mig idag och åkte till mig efter skolan och lekte med William tillsammans med min syster så att jag kunde vara i skolan idag. <3

William gnisslar tänder, vad gör man åt det?!

Märkte idag att min lille busa har lärt sig hur man gnisslar tänder. Det är inge farligt i sig men det är ju lite lagom obehagligt. Jag gnisslade tänder när jag var ganska gammal tio något tror jag och jag lyckades ju slipa ned mina huggtänder en aning och jag vill inte att han också ska göra det.
Så finns det något man kan göra så att han slutar gnissla tänder?

Annars så har vi nyss ätit lunch och fått besök av P som hade en körning här i fruängen så då passade hon på att titta förbi under hennes lunch. Nu ska vi snart ut för det är dags för unge herrn att sova, vi vaknade runt åtta-halv nio idag så vi har sovit lagom länge fast vi gick inte och la oss förens tio igår eftersom vi såg på Ugly Betty och Desperate Housewives.

William har fått två par nya skor idag, undra vilka han kommer gilla mest.

Av någon anledning har inte blogg.se fungerat för mig på två dagar så när jag hade tänkt uppdatera ville inte bloggen som mig. Därav ingen uppdatering!
Men nu verkar det fungera som det ska och då kan jag säga att William har varit med i skolan idag och att det gick bra ända tills sista stunden av svenskan på eftermiddagen då han hade tröttnat men annars tycker iaf jag att det var lugnt större delen av dagen.
Efter skolan mötte vi Emma L vid T-centralen och då kollade vi i lite butiker och jag köpte William två par skor fast jag ska förmodligen lämna tillbaka det ena paret eftersom tanken var att jag skulle köpa ett par men hade svårt att välja vilket par som var bäst så jag köpte båda och då kan han gå lite med dem här hemma eftersom det är tio dagars öppet köp.
Blir nog en bild på skorna senare ikväll.
Min plutt hade tydligen så stora fötter att storlek 20-21 var lagom för honom. Jag som trodde att han hade 19-20 i skor men då hade jag underskattat min lilla prins lite.
Nu blir det mode visning här hemma då William ska visa sina nya skor för övriga familjen.

Film mys en vanlig söndag eftermiddag

Nu sitter jag och älskade & ser på film, någon som pappa har spelat in till mig men den är hur som helst jätte rolig och bra. Killen som jag inte minns vad han heter just nu har i alla fall åkt till ön (?) Hope för att kunna glömma sin tjej ex fästmö och ja den är helt enkelt väldigt rolig.
Oj vad bortskämda vi är, mamma är ute och går med William som vanlig nu för tiden då hon vill gå så mycket som möjligt. Hon har blivit en aning manisk när det kommer till att räkna steg då hon går med stegräknare på sig dygnet runt i stort sett. Men det verkar ju gå bra ändå!
Jag känner att jag uppdaterar dåligt när Robin är här men det är nog bara för att jag vill passa på att vara med min kära när han väl är här då han jobbar just nu.
Nej nu ska vi mysa, kanske hörs senare.

Vilken sovmorgon man fick idag, halv tio vaknade vi!

Som rubriken lyder vaknade vi inte förens halv tio så idag är vi pigga och rejält utvilade!
Nej nu ska vi äta lunch och sen blir det till att fortsätta leka eller William kanske vill ta en eftermiddagslur för han gäspade nu.
Hoppas att alla andra hade en lika bra natt & morgon som vi hade, ha en bra dag så hörs vi senare!

Folks reaktioner när de kommer på att jag är 17år och mamma är alltid lika rolig!

Idag har jag faktiskt varit utanför dörren och jag kände att det var ansträngde när jag kom hem & hade ätit för jag somnade i soffan fast William kröp omkring. Vaknade av att han petade mig i ögat, det är en ny grej han har börjat med men det är inte så jätte mysigt jämt, hur som så hade han bajsat men inte ens det reagerade jag på.
Så den bajs blöjan fick mamma ta medans jag mornade mig lite, kan erkänna att jag blir lite bortskämd av all hjälp jag får genom att jag bor hemma. Men jag tvekar inte en sekund på att jag skulle klara allt själv & med Robin i eget boende!
Nu är de i alla fall ute och går medans jag sitter vid datan och har ont i halsen, fick hicka nu vad typiskt..
Jag var i alla fall förbi barnläkarmottagningen i fruängen vid elva idag och läkaren trodde att jag var där för Williams skull tills hon kollade i pappret och frågade om jag var mamman, hon såg så chockad ut när hon sa "är du mamman, född 92?! :O" haha det är alltid lika roligt att se folks miner när de inser att jag är mamma & född 1992. Alltså skulle jag kunna vara lika gammal som deras egna barn.
Hur som fick jag göra ett hals prov och det såg bra ut så hon trodde bara att det var ett virus i halsen & det borde gå över av sig självt. Men idag kunde jag i alla fall äta för igår åt jag inte ens middag för att jag var så svullen och för att det gjorde så ont när jag svalde.
Hoppas jag är frisk till nästa vecka.

Fyndade det här på Antikboden i Västertorp

Ett förkläde jag tänkt använda vid bakning & matlagning, lite lagom retro stil för mig. Älskar att man ser så "hemma fru-aktig" ut i det.
Mamma tyckte att jag var söt i hatten så den fick följa med mig hem, ska se till så att den blir ordentligt använd och slipper bosätta sig i garderoben.
Vad tycker ni om mitt köp ?

Juste jag har efter mycket om och men äntligen satt William i dagiskö...men inte till min stora glädje.

Det glömde jag ju att berätta men det är väl ca en månad sen mamma tvingade mig att sätta honom i kö och själva processen var ju inte jobbigt men om han skulle få en plats precis när han är ett år skulle jag bli jätte ledsen.
Vi vill ju helst inte att han ska gå på dagis alls men vi har inget alternativ direkt eftersom Robin dels inte är fast anställd och ändå inte tjänar tillräckligt mycket för att jag ska kunna uppfostra honom hemifrån så är ju dagis eller förskola det enda alternativet. Men det kommer säkert bli bra ändå!
Kan ju tänka att om vi har ett lagom stort mellanrum till nr2 så kan det regna tätt mellan 2 & 3 så kanske jag kan vara hemma med med de två ett bra tag i alla fall.
Men det dröjer tills det blir fler barn, vi vill gifta oss först innan det blir några syskon till William.
Min lärare Markkus ungar har haft den turen att de aldrig har behövt gå på förskola för de löste det så att han jobbade och drog in pengar och hans fru stannade hemma med barnen, gud vilken lyx!?

Har ni satt era barn i dagis kö än?

skönt det är med sovmorgon när man är sjuk..

Idag blev det ingen skola för min del, jag vaknade när klockan ringde (använde telefonen för att ja kände att min vanliga väckarklocka inte skulle ringa) och jag var så himla trött!
Så jag låg och drog mig i sängen till halv åtta då William började rycka och sen vaknade, satte ner honom på golvet och han verkade ju nöjd. Ett tag i alla fall sen började han gnälla och jag låg där i värmen och tänkte "åh snälla mamma jag hoppas att du hör att han är vaken nu!?" och det gjorde hon också så efter fem min stod hon där i hallen och pratade med William sen kom hon och frågade hur det var och då bestämde jag mig för att stanna hemma & försöka bli frisk!
Så sen vaknade jag efter nio någon gång & somnade igen med William vid halv elva, blev väckt en gång av Emma men jag lyckades somna om igen men nej då ringer Robin och väcker mig för han skulle till Södertälje (runt ett visserligen men ändå, jag sov ju) och då åker han förbi mig så han kom upp och åt sin lunch i en rasande fart. Vanligtvis brukar han äta snabbt för jag påpekar det var och varannan dag om att han inte ska någonstans & att maten redan är död så han kan äta i vanlig takt men idag då kunde han inte ens sitta ner!
Han gick runt i lägenheten och åt sin lunch, tror aldrig att jag har sett någon göra så förut faktiskt haha.
Men men sen åkte hem igen & fortsatte att jobba. Märkte att William inte riktigt hängde med i svängarna för han verkade väldigt förvirrad när Robin hade gått igen.
Nu är mamma och William ute och går i höstvädret medan en annan vilar & är sjuk.

Natti Natti!

Nu ska jag krypa ner i sängen efter att ha kämpat och hållt mig vaken för att se Ugly Betty & Desperete Housewifes.
Känner mig sjuk, har haft ont i halsen sedan igår och i värsta fall utvecklas det väl till halsfluss för mamma lös med ficklampan i halsen på mig och tyckte att det såg ut som prickar i halsen & en definitiv svullnad.
Det känns som om jag skulle ha kilat fast en halv köttbulle på högra sidan av halsen, inte okej!
Så jag har druckit ett glas apelsin jucie och tre bitar marabou & hoppas att det gör susen, under dagen knaprade jag mucoangin men blev inte mirakel frisk för det.
Någon som har några bra knep mot halsont ? Vad gör ni då ni har ont i halsen ?
Mamma skulle vara hemma imorgon så jag får lyxa med ännu en barnfri dag i skolan, tror dock inte att det blir någon Engelska B men det beror på hur jag mår imorgon.
älskar dig..

Titta vilken fin pyjamas han har fått av sin farmor!

Visst den är rosa, men vad gör det? Det är ju bilar på den!
Dessutom ska han bara sova i den och mysa på kvällen & morgonen och för den delen tycker jag att killar han bära rosa med måtta. Det behöver inte var så att tjejer ska ha rosa och killar blått.

så här ser det ut när William äter äpple själv

Jag antar att bilderna säger mer än vad jag kan komma på att skriva.
Kan säga att det var ganska kladdigt på bordet och golvet när han var färdig, vid två tillfällen kastade han äpplet på mig efter att det lät som att han sa "TA!".
Den där ungen för mig så tokigt lycklig, vad vore en dag utan han & hans bus.

Är man trött så är man då får tiden vara vad den vill..

Igår gick jag och la mig halv nio med William och vi somnade som två stockar!
Jag var bara så himla trött, låg i sängen precis innan jag somnade och tänkte "åh jag behöver verkligen plugga men jag är så himla trött, hur ska jag göra?" och fem minuter senare så hade jag somnade.
Vaknade inte av väckarklockan imorse utan av mamma som stod o pratade med mig, klockan ringde aldrig så jag kan behöva ladda batterierna så att jag inte försover mig imorgon!
Mamma vad hemma idag så jag kunde gå ytterligare en dag i skolan utan att behöva ha med jr, men imorgon tror jag nog att han kommer få följa med om jag inte har lite tur igen.
Fick MVG i rekonditionering i alla fall så igår var en bra dag förutom att jag började bli sjuk då så idag har jag jätte ont i halsen trots 3st mucoangin. Känns som att jag har halsfluss eller har svalt en halv köttbulla som fastnat på höger sida av halsen, hoppas att det går över snart.
Nej nu måste jag plugga, hörs!

hem ljuva hem, mjuk & stor säng väntar till kvällen + mys med bebis!

Nu är jag hemma eller jag kom kom för ett tag sedan men har inte haft tid att uppdatera förens nu. Hade inte så stora förväntningar på helgen utan tänkte att det blir som de blir men jag tycker att det var riktigt roligt!
Orkar inte riktigt skriva exakt vad vi gjorde just nu för jag är så himla trött, blev väckt kvart över sex Finsk tid alltså kvart över fem Svensk tid för att äta frukost och packa!
Men jag kan skryta med en sak i alla fall, jag var den enda målvakten som höll nollan...fast då fick jag bara ett skott på mål och vi vann med 10-0 men ändå haha.
Så Eken köpte mig en påse med kexchoklad i taxfreen för de hade jag ställt som krav att få någon slags belöning om ja höll nollan.
Köpte en parfym också på vägen hem, Clean - Shower Fresh. Älskar den just därför att den luktar så fräscht, inte godis o sött som hälften av alla parfymer gör.
Kan också berätta att sängen jag sov i var sjukt kort för det var precis så att jag fick plats i sängen och jag är ju inte särskilt lång & madrassen var ganska hård så det ska bli skönt att få sova i min säng inatt.

Fast and the Furious 2

Nu sitter jag och Emma och kollar på film, igår såg jag på ettan eller en del av den i alla fall och idag sända 2an.
Första matchen vi spelade idag blev oavgjord 1-1 och den andra matchen vann vi med 4-3 och jag stod den så jag var jätte besviken och arg på mig själv i någon timme över att ja hade släppt in sådana skit mål och inte höll nollan menmen..v ivann ju iaf.
Imorgon har vi våran första match klockan åtta på morgonen men den ska inte jag stå så då slipper jag stressa för livet bara att äta frukost, packa och gå mot ishallen.
Färjan hem imorgon går klockan halv två Finsk tid så man är väl i Sverige vid fyra eller något sånt, får se hur och när jag ska hämta William för jag måste hämta honom imorgon eftersom Robin ska jobba i veckan.

Om en timme är det samling och om två timmar lämnar vi fastlandet & beger oss till sjöss. Till ön Åland.

Precis som jag heter så är det de som väntar mig den närmaste tiden för jag & laget ska till Åland över helgen för att spela Eckerö Tjejcup. Har för mig att vi kommer möta två Finska lag och det gillar jag, ska bli kul att få se hur bra de är och hur det kommer gå för oss i mötet mot de lagen.
Nej men hur som helst så ska det bli jätte kul att åka bort över en helg och bara vara ungdom, eftersom jag vet att William har det bra med sin pappa.
Nej nu ska jag äta lunch och packa vidare, har ingen väska att packa i förens pappa kommer eftersom att mamma har nyckeln till förrådet där den väskan är. Så jag får lägga alla kläder och prylar på sängen och lägga ner det i väskan när jag hämtat den.
Sa nyss hej då till mina älsklingar och det kändes bra men ändå inte, det känns verkligen att han åker bort ifrån mig för det blir ett litet tomrum i magen när han inte är där jag är.
Får se om jag tar med datorn över eller inte och om de finns internet för annars blir det inga fler inlägg förens på söndag/måndag.

vilken mysig höstdag det är idag, vilken tur att jag får tillbringa den med min lilla familj!

Åh va typiskt, idag skulle vi i skolan köra gokart och jag hade tänkt följa med men någon gav mig sovmorgon så jag vaknade när bussen gick och min pojkvän var inte alltför pigg på att skjutsa mig så jag sov vidare.
Sen hade vi världen morgonmys här hemma och det verkar som att William har intresset för att försöka äta själv, något jag inte är över förtjust i men rent utvecklingsmässigt är det en ba sak. Det är bara lilla jag som har kladd-skräck, jag hatar när han kladdat ner hela bordet för jag älskar när allt är skinande rent.
Även om det inte alltid är det vill säga.
Vi bestämde oss för att göra något så det blev en sväng på IKEA och sen skopunkten, din sko & Ecco borta i Kungens Kurva, jag leter efter ett par bra vinterkängor till vintern. Hittade ett par men de är ganska dyra 1400kr och då är det ingen garanti längre på att man ens får någon snö. Efter att vi hade gått färdigt i butikerna gick vi och handlade på Kvantum och precis innan vaknade William.
Så nu ska vi väl snart ut och leka eller hitta på något och sen sa jag laga lasange till oss och en speciell lasange enbart till William, åh jag hoppas han kommer gilla den!
Till oss vuxna blir det en hemlig efterrätt som jag hoppas kommer smaka.

Tio månaders kontrollen idag

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra lite gröt till mitt matvrak och sen är det dags att klä på oss och sen bär det av ner till BVC.
Ska bli kul att få veta hur lång han har blivit och om han har gått upp något i vikt.
På sex månaders kontrollen kallade läkaren honom för ett "A-barn" så om det är samma läkare kan vi alltid hoppas att hon fortfarande tycker det om honom.
Och eftersom vi ska på läkarkontroll kvart över åtta blir det ingen skola idag heller i alla fall inte på förmiddagen, för ja har bup sen vid elva till tolv så om jag ska till skolan får det bli efter men vi får se hur jag gör.
Robin kommer till tio ungefär så han ska leka med William hela dagen!
Ska bli skönt att ses eftersom vi saknar varandra.
Sen kommer pappa hem någon gång under dagen från landet eftersom syrran har uppkörning nu idag fast i Sala och jag tycker allt att hon borde klara det den här gången för hon kan köra bil!
Hur som helst så ska vi till HockeyMonkey när han är hemma och prova/köpa ett nytt kombinat till mig och då hinner vi precis hem till träningen jag har ikväll och det blir jätte bra för då hinner jag använda det en gång innan vi ska till Åland.
Oj tiden rinner igen, adios admigos!

du är det bästa som finns!


Vinst mot Tullinge med 1-0

Kunde inte hålla mig borta från ishallen så fem min innan samling ringde jag Eken men inge svar sen ringde C upp från hans telefon och då sa jag att hon skulle hälsa att jag kommer fast jag inte hade tänkt det.
Så igår hade jag träning på morgonen och jag är ju ändå vaken vid åtta så halv tio var ingen pers direkt.
Efter det hade vi lite teori och pratade lite Åland sen fick vi jätte god lunch!
När jag hade ätit färdigt var pappa där och så åkte vi hem, hämtade William och åkte förbi E & E och lämnade hennes ett års present. Klädde såklart upp William lite men jag glömde ta foto när han lämnade över presenten. Han höll i alla fall i presenten och sträckte den mot henne (med min hjälp) och då tog hon den. Stannade en kort stund och pratade lite sen var vi tvugna att åka hem och lämna William hos mamma så att vi kunde åka vidare till matchen som vi vann med 1-0.
Men det var mer ett tur mål från våran sida än ett snyggt mål i krysset.
Så idag har jag ännu ondare i min handled än igår fast på ett annat sätt, sen sträckte jag mig på träningen och en gång till under match uppvärmningen i ljumsken så nu går jag på tiger balsam & hoppas att det går över snart.

Trist att man ska få ont i handleden...

Efter att ha polerat bilen i skolan under rekond har jag jätte ont i min högra handled så det blir ingen träning imorgon eller någon träningsmatchså jag får ringa och säga det till Eken imorgon bitti.
Ringde inte under dagen idag för att jag hoppades att det skulle gå över men det har de inte gjort..
Hoppas det går över snart!
ps William lyckades röra tandborsten som man ska göra helt själv nyss!

William får tacka sin mormor för de fina vinterkläderna han fick!

Det verkar som om William redan har börjat öva med att vinka åt kameran
Flörtar med kameran gör han också haha.
Ne men overallen satt rätt bra på honom, den är i storlek 80 så den ska passa bra. Lite lång över lag men det gör ju inget för när han kryper i snön ska det inte läcka in snö någonstans.
Jackan är lite lång men då kommer den passa jätte bra till våren hoppas jag och den kan han ändå ha under vintern. Det är ju svårt att säga hur mycket han kommer att växa tills han är ett år.
Nu är det dags för oss att krypa till sängs, natti natti!

Har för mig att när man letar present till någon hittar man ofta något till sig själv också

Det blev en smurf outfit till min älskade son, hade tänkt köpa passande strumpor men de fanns såklart inte kvar i hans storlek så det blev mössa, body, tjocktröja och mjukisbyxor.
Och vårat uppdrag i Skärholmens centrum var att hitta en present till en bekants dotter som vi ska på 1års kalas hos imorgon, men lugn vi hittade något vi hoppas att hon kan ha!

Det här fyndades idag på Västertorpsmarknaden

Ett par gummistövlar åt min son för 59kr
Ska bli så mysigt att ha hans skor stående i våran skohylla och få ta på honom dem och traska ut i ruskvädret!
Det blev ett par rätt så varma vantar till vintern också så att man har.

Idag är Västertorpsmarknaden

Det känns ganska häftigt att förra året när jag och mamma gick förbi västertorpsmarknaden så var jag gravid och kunde knappt knäppa min höstjacka och de här året när vi ska dit ska man bära ner vagnen, klä på William så att han inte fryser och ha med mat utifall att & jag kan knäppa alla mina jackor utan problem.
Herre gud han är ju 1år om två månader?!
Hur kunde tiden gå så fort, han var ju nyss en pytteliten BB-bebis som ville äta dygnet runt.
Det känns hur som helst underbart att vara mamma och jag längtar tills vi får köpa skor åt min son, fast vi har ju fått lite skor och har sparat en del men ett par nya skor får det allt bli ändå.
Nu ska jag klä på mig för det är snart dags för unge herrn att sova och då passar det bra att vi börjar gå.

myspys med sonen min innan träning ikväll

Hade tänkt uppdatera lite nu men jag hinner inte för någon liten typ på inte ens en meter piper ifrån vårt rum så vi ska mysa, äta middag och leka innan jag ska på träning ikväll.
Har nyss skrivit klart och skickat in loggboken så något vettigt fick jag gjort den korta stund han sov.
Ha en bra fredag allihopa!

RSS 2.0