Där är bilen jag körde igår

Bosse fick backa in till lastkajen för det var lite små trångt.

Då var praktiken över efter 6 veckor & nästa vecka är man tillbaka i skolbänken.

Nu är min praktik på Kyl och Frysexpressen slut efter 6 veckor, de två första med Nisse & då körde vi en hel del fryst och lite utanför själva stan och sen de två nästa med Benny & då var det enbart stadstrafik.
De sista två veckorna var blandat, Bosse, Tommy, Ekorren & Benny . Igår var underbart!
Åkte med Ekorren fram till nio tiden då såg jag Bosse på terminalen och frågade vart han skulle & vad han körde. Trailer till Örebro!
Inte helt fel tänkte jag så då åkte jag med honom resten av dagen och han körde till Arboga där vi åt lunch & därifrån fick jag köra till Örebro vilket var lagom långt. Sen när vi hade lossat & lastat igen så fick jag köra hela vägen hem! Och det gick så himla bra, var så stolt över mig själv!!
Det snöade dock ändå från Kungsör så sista milen var lite påfrestande för huvudet & ögonen men de gick bra ändå.

promenad hos gammel morfar


blir lite bilder när jag ändå är igång


William kan också!

Tänkte uppdatera lite om vad han har lärt sig senaste tiden.

Han har ca 11 tänder varan 5 nere och 6 uppe så han kan nog bitas så det gör ont men sånt han har inte börjat med än och hoppas att han inte tänker börja med heller.

Han kan säga: mamma, pappa, titta, där, den, brum brum, nej, ja, god natt och säkert något ord med

Han har lärt sig: att snurra runt i en cirkel, stänga av tvn, springa lite, sparka boll, kasta boll, klättra upp på stolar och liknande, skjutsa stolar/pallar dit han vill och sen klättra upp.

Peka mot kylskåpet/skafferiet och peka på vad han vill ha, äta själv utan att kladda om han vill, äta yoghurt med sked, äta mat med barn gaffel utan att göra illa sig. Dra upp mamma/vänner/etc från ex soffan för att gå sno ens plats, han älskar att prova skor så när jag har kompisar över går han omkring med deras skor och det ser skit roligt ut, han kastar sina egna blöjor i sopkorgen.

Han trivs på dagis och gillar att leka utomhus och blir jätte arg när man måste gå in, har gått på några ett års kalas och föredrar faktiskt banan & yoghurt framför tårta (?) men äter gärna kaka någon gång ibland & helst hembakat då.

Han älskar också att kolla på när man lagar mat och diskar samt att han gärna hjälper mig när jag dammsuger och skjuter på dammsugaren haha.

Ser att jag har ett gäng ambitiösa läsare som inte ger sig för att de aldrig uppdateras.

Men som ni ser så TODAY IS THE DAY! Har haft så galet mycket på senaste tiden, har varit helt slut sen praktiken började. Är inte så himla pigg på att gå upp tio i fem på morgonen för att hinna äta frukost, klä på mig, packa och sen gå för att börja sex & inte veta när arbetsdagen är slut heller. Men sen när man väl är igång så går det an. Är riktigt stolt över mig själv för i början tyckte jag att rullburarna på några hundra kilo var jätte jobbiga och senast nu i veckan orkade jag dra en helpall sprit på ca tonet med palliften, så jag blir lite stark på köpet och sen så har jag äntligen börjat gå upp i vikt. Vägde mig hos kära Emma L i lördags morgon och vägde 53.7kg så vågen visar resultat åt rätt håll, minst 3 kilo till så kanske man kan börja träna lite igen. Har dessutom börjat med p-pillar så de kanske hjälper till lite på traven.

RSS 2.0