Tårarna rinner ned för kinden och det är långt ifrån tyst, det skriks & grinas..

Jag verkligen hatar att lämna William på dagis när han blir sådär tok ledsen när jag går och i morse var en sådan dag, det hugger till i hjärtat när jag måste gå därifrån och hör hans skrik ändå tills jag har passerat tunnelbanestationen.
Jag lämnade honom inte förens halv tio idag eftersom jag inte har någon skola förutom besöket på min praktik plats och då var de ute när jag skulle lämna honom och jag vet att han brukar bli ledsen när jag lämnar honom då de är ute men ändå hade jag hoppats på att det skulle gå lite bättre idag.
Tack och lov så vet jag ju att han slutar gråta efter en stund men ändå alla vi mammor vet vad jag menar och ja det går över snabbare än man tror och snart är det heller inte långt kvar tills de dagar kommer då han inte vill hem från dagis för att han ska leka haha!
Så jag ska nog njuta av tiden som är.
Adios amigos!

Besök på praktikplatsen imorgon.

Min enda och ganska stora & viktiga skoluppgift imorgon är att befinna mig vid Kyl & Frysexpressen imorgon klockan tolv då jag och två till från min klass som ska praktisera där ska få träffa våra handledare, ta reda på information vi behöva, visa upp oss helt enkelt och hoppas att vi gör ett bra intryck!
Resten av dagen är jag så gott som ledig på men jag behöver dock arbeta med svenskan eftersom språkprojektet ska vara inlämnat på fredag och sen har jag en komplettering på ett prov som jag ska göra på fredagen.

William har tandvärk

Som jag skrev för någon dag sen har han fått en hörntand där nere på vänster sida och håller på en ovenför på samma sida och igår såg jag att han håller på att få en hörntand på högersida.
Där har vi antagligen svaret på varför han är lite kinkig & gnällig, det är nog inte så skönt att få tänder och allra helst inte när man får dem lite överallt i munnen.
Sen kollade jag på kroppen och jag inbillade mig säkert men tycktes se små röda prickar lite här och där, är det så som jag befarar så håller han på att få vattkoppor också.
Ja det är inte lätt att vara liten och inte kunna säga det man vill!

Mys med käraste Emma L

Sitter hemma hos Emma nu och vi skojjar lite med en person över telefon haha. Annars så hade vi tänkt se på Beck filmen som går på tv nu men hennes tv strejkade så nu lyssnar vi på musik och pratar lite, de var för länge sedan som vi tog oss tid för varandra så det känns ssuper skönt att bara ta det lugnt.
Junior är hemma och sover med mammsen min så jag vet att han har det bra, nej nu ska jag vara social.
Ha en bra lördag kväll alla läsare!

Jag ser det snöar.... det var väl roligt hurra!

Helt ärligt, jag älskar att det snöar under vintern och än så länge har jag absolut inte tröttnat på snön!
Jag ser hellre att det snöar ofta och att det stannar kvar än att man ska gå omkring i slask o bli blöt om fötterna.
Blir sugen på att åka pulka,tefat eller snow racer i en schysst backe nu!
Att vara barn en sådan här vinter måste vara underbart. Synd bara att min egna lilla knodd är för liten för att uppskatta snön så som äldre barn gör.
Snälla rara till och med jag blir som ett barn av all underbar snö.
Den är rolig för barn som kan bygga snögubbar, åka pulka etc och den är rolig för ungdomar i körkorts-ålder eftersom snön kan utnyttjas på flera olika vis.

Blev ingen körning i morse..

Tack vare vädret i morse och snö kaoset så fick vi inte köra något så istället satt jag i lastbilen med Max när han körde undan snö, Andreas fyllde den med snö.
Så något vettigt har man ändå gjort fast man inte fick köra själv.
Sen gjorde lite svenska kompletteringar och började söka lite om vår nya uppgift som ska lämnas in nästa vecka på torsdag. Sen på eftermiddagen innan gjorde jag ett teori prov och var två poäng från att bli godkänd så jag hoppas på bättre lycka nästa vecka.

Ser fram emot praktiken!

I veckan har jag faktiskt haft truck A i måndags-tisdag och en del av onsdagen och det gick ju sisådär haha!
Det var inte så himla enkelt som jag trodde att det skulle vara o att jag väger så lite underlättade inte.
Idag fick jag reda på att jag ska göra min praktik på kyl och frysexpressen så det ser jag verkligen fram emot!
Hoppas att Peter är en TYA-instruktör så att jag får köra med honom men om han inte är det så gör det mig inget ändå, det ska bli roligt och lärorikt hur som helst.
Sen körde jag simulator på eftermiddagen och det gick faktiskt väldigt bra, speciellt andra rundan förutom att jag inte fick i backen men jag vet inte varför de inte gick, de kanske blev något knas med växellådan så då fick jag köra in och parkera istället för att backa. Det var första gången det hända sa Per.

bloggtorka..

Som ni nu har märkt så är jag inne i en bloggtorka, känner ingen lust allt för att blogga just nu av många anledningar.
Bland annat av hur situationen med min familj är just nu & sen för att jag inte har haft tid senaste tiden.
Kan dock glädja er med att William håller på att få två hörn tänder, en uppe och en nere på vänster sida & sen dansar han precis hela tiden oavsett om det är reklam musiken på tvn, mobilen som ringer, eller radion som dunkar musik. Han gillar helt enkelt att dansa!
Sen har han varit hemma hela veckan för att han har haft feber fram och tillbaka, kvart i fem idag hade han 39.4 graders feber men nu har den sjunkit till 38.6 men då har han fått en alvedon.
Han är ju allmänt avslagen & gnällig i sitt allmäntillstånd.
Nej nu ska vi fortsätta att lyssna på bra musik via Spotify och dansa lite innan han ska sova.
Just nu spelas Walking On A Dream - Empire Of The Sun.

Vilken härlig dag....lalala tralala lalala!

Har haft en sjukt roligt dag och de finns mycket att skriva om egentligen men jag är väldigt trött just nu och gör bara en sammanfattning av dagen istället.
  • Dagens fail: Killen i ettan som klantade sig rejält i ett hopp vilket resulterade i två brutna revben och en punkterad lunga och en tur till sjukhuset. Men ack vad jag o D skrattade när vi satt i liften då vi bevittnade hela händelsen, vi skrattade för att det såg en aning roligt ut när han bokstavligt flög över guppet!
  • När Jag trasslade in mig i P:s skidor med mina i liften när vi skulle sätta oss och fick galet ont i mitt knä då jag fick vrida det lite knasigt, men lite roligt var det ändå.
  • När jag på något vis lyckades ramla fast jag stod perfekt för att ta emot ankarliften, kunde omöjligt inte skratta åt det heller.
  • När J och N ramlade när de skulle stiga av sittliften och de uppstod lite kalabalik där ett tag.
  • När jag ramlade i backen och ena skidan flög av, undra hur det såg ut från håll?
  • Alla gånger J ramlade i backen av den anledningen att det såg så graciöst ut haha.
  • När jag åkte ankarliften med S och han ramlade av & då skrattade J åt det och ramlade själv av liften bara några meter senare, haha! Tog mig dock upp fast ja trodde ett tag att jag skulle bli tvungen att släppa liften eller släpas hela vägen upp på toppen.
Helt enkelt alla gånger någon ramlade plus alla roliga stunder och bra åk.
Sov både i bussen dit och hem men jag sov längst på vägen hem och det var ju inte så konstigt, härligt att man hörde hur folk titt som tätt skrattade helt plötsligt åt filmen som gick i bussen.
Nu ska ja käka något och sen vid tio eller något hade jag tänkt ta mig ett välförtjänt bad.

Kungsberget imorgon, woho!

Imorgon har vi vinter idrottsdag och då ska jag åka skidor, de ska bli intressant att se hur extremt dålig jag kommer vara då sist jag åkte skidor var på vinter idrottsdagen i nian och de är ju något år sedan!
Jag har löst det med William så att mamma lämnar honom på dagis och sen vet jag inte om syrran min eller mamma hämtar honom & eftersom jag ska köra lastbil på fredag kan det hända att min syster får lämna honom på dagis och det uppskattar jag för annars skulle jag få stå över veckans körning.
Nej nu ska jag fortsätta packa och se till att jag får med mig allt jag ska ha imorgon men först tänkte jag nog se lite på tv, nej jag har inte glömt bort att jag ska baka chokladbollar även kallade negerbollar tills imorgon så J & D kan få några under bussresan, till frukost va? haha.
Natti natti!

Oj vad mycket som händer nu förtiden

Har lite mycket i skolan och kring mitt privatliv just nu så därför har de inte blivit några inlägg och jag kan inte garantera några heller men om jag har tid över eller lust att skriva så lär ni märka det!
Nu ska jag leka med William. Vi hälsar pappa Robin att krya på sig så att du kan komma över imorgon och lämna jackan till mig.
På torsdag är det vinteridrotts dag och då blir det till att åka till Kungsberget och åka skidor, de ska bli roligt!
Ps Tack Daniel för att jag får använda ditt spotify konto, jag gillart!

Match idag och jag är inte ett dugg taggad...

Idag har vi match mot SSK i Södertälje och jag ser faktiskt inte ens fram emot den eftersom de senaste två matcherna har jag kämpat som ett as och det känts som att ute spelarna inte ansträngt sig lika mycket som mig så idag går det som de går, börjar faktiskt längta tills säsongen är över och då funderar jag på att sluta och börja gymma eller något.

Oj vad trött jag är på att någon i min familj jämt ska vara sjuk..

I onsdags var det Williams tur att kräkas och det var lite lagom roligt samtidigt som det var så himla äckligt. Han spydde ner min arm eftersom vi låg och sov och så fick jag bädda om hela sängen & vara livrädd för att han skulle spy mer då han faktiskt spydde i sömnen!
Nu har ingen av oss spytt något mer men vi är båda förkylda och hostar till och från för glatta livet.
Får nog bli lite bisolvon tror jag om det inte går över snart.
Robin har eller är också sjuk just nu men han börjar också bli bättre.
Mamma och syrran är de enda som har klarat sig än så länge men det var nog mamma som smittade oss från första början.

Kräksjuk över en dag..

Det blev inga inlägg igår för jag spenderade dagen från det att jag slutade till att vara sjuk. Hann inte ens åka hem från skolan innan jag blev sjuk första gången & sen spenderade jag i stort sett helan kvällen till att ligga i sängen medans en vän lekte med junior.

Jag får alltid så dåligt samvete varje gång jag är sjuk och inte orkar leka med William men jag antar att i längden så kanske han inte bryr sig om en dag då mamma är lite tråkig jämförelse med resten av årets dagar då hon orkar leka med honom.


45 minuter kvar sen får man äntligen åka hem & hämta jr på dagis.

Nu sitter jag i skolan och känner mig riktigt seg, Williams förkylning har smittat både mig och Robin så nu börjar jag känna mig lite hängig och trött men det är väl bara att stå ut till kvällen så får jag sova sen.
Ska nog fortsätta med mitt tal sen och läsa lite i körkortsboken i väntan på att få åka hem.

RSS 2.0