lunch dags

Nu har William ätit gröt och idag gjorde jag så att det inte blev lika rinnigt som han fick igår och då gjorde jag enligt bruksanvisningen för smakportioner på paketet.
Ska äta blodpudding nu (järnrikt och det är bra för jag misstänker att jag har lite dåliga järnvärden) sen ska jag klä på WIlliam och åka till Robin, perfekt när det är sånt fint väder!

stockholms stads bostadsförmedling

Nu har jag skickat ett mejl till kundtjänst på Stockholms stads bostadsförmedling angående att ställa mig i bostadskö, för är man under 18år och har eller väntar barn kan man kontakta kundtjänst.
Det är så det står på deras hemsida så jag skickade ett mejl & frågade vem jag kontaktar nu och hur jag går vidare och hoppas på svar snart, har man tur så får man en lägenhet lagom tills jag går ut gymnasiet eller innan kanske.
Jag kanske är lite överengagerad men Robin tyckte det var bra och det gör jag med för annars skulle det nog aldrig bli av och köerna är ändå långa och väntetiden är på några år, så ligger jag i nu så är det bara bra.

Sen ska vi faktiskt på visning på söndag men det är bara en 2a som är relativt stor men det kan ju vara kul att gå på även om vi inte kommer köpa den eller ens har råd att köpa den.


mammas guldklimp!

 Junior håller i mammas solglasögon och ser väldigt fundersam ut.

  William med sin kära mamma

vilken lugn dag idag med fint väder dessutom!

Idag är jag så fruktansvärt trött att det inte är någon idé att skriva ett långt inlägg för då blir det säkert en massa inkorrekta meningar titt som tätt.
Kom i alla fall hem från stan för ett tag sen efter att ha fikat med Emilie & hennes pojkvän Erik, Jozephine och min syster +William såklart på Fresco vid Östermalm, jag och Jozephine såg blondinbella när vi åkte upp för rulltrapporna man hör verkligen när hon är i närheten.
Sen när alla skulle hem typ så kom vår kusin för hon och syster skulle gå på stan ett tag så då åkte vi hem.

William försökte ta sig ur vagnen idag så nu har jag satt på honom selen för att förhindra att han skulle kunna ramla ur vagnen eller försöka kasta sig över kanten en gång till. När började ni med sele i vagn till era barn ?
Skulle ha åkt till Robin ikväll men han o några kompisar kanske ska spela poker så jag & junior ska inte ut dit förens imorgon förmiddag, men det gör inget för jag och syrran ska till Jozephine när hon kommer tillbaka från Nynäshamn där hon hämtat sina nycklar till sin mamma. Får se vad vi hittar på, kanske går ner till vattnet eller bara chillar hemma hos henne.
Ska hur som helst bli trevligt att träffa en kompis och inte vara hemma hos mig.

Robin och Victor har badat idag! brrr, kallt.

MEN KÖR DÅ! ...aha

Jag och jossan sitter på bussen på väg till hennes mamma och bussen stannar helt plötsligt när de är grönt då han ska svänga till vänster och det står en bil som ska svänga in..
"Men KÖÖÖR DÅ...aha" precis efter jag slängt ur mig kör så kommer ytterligare en bil från vänster ska ska rakt fram emellan bussen och den andra bilen.
Väl framme hos hennes mamma så var underlåset självklart låst fast hon hade bett hennes mamma att inte låsa underlåset eftersom hon inte har den nyckeln
.
Så när vi ska tillbaka mot tunnelbanan så börjar det regna såklart och när vi är framme vid tunnelbanan och ska in genom dörrarna så ska jag fälla ihop paraplyet och så ändrar jag mig och vänder på paraplyet och tänkte veckla ihop det när jag gått igenom dörrarna.
Men då kommer en väldig vind från lufttrycker av tunnelbanorna så paraplyet vecklas ut och in och alla regndroppar på regnskyddet blåser över hela mig och Jozephine. Självklart står det en kille utanför och väntar på sin kompis som börjar skratta när han ser det hela & de som satt på bänken innanför dörrarna kollar på oss som "men vad fan sysslar ni med, hur svårt ska det vara att gå igenom en dörr egentligen?!".
Väl nere när vi skulle på tunnelbanan som vi för den delen precis hann med så kollar de som satt där vi gick på som "vad har dagens ungdom för sig egentligen?".
Helt galet haha.

På tunnelbanan träffade vi på självaste Simon Eloffson som vi inte sett på hundra år, det var lite trevligt.
Sen åkte vi till mig och har hyrt film som vi ska se på nu, bröllopsduellen och kärlek 3000 så ha en trevlig kväll allihopa!

adrenalinet gör en till ett litet barn

Nu har junior fått ärtor och det var verkligen ingen hitt, massor av grimaser och spottande så antingen tycker han inte om ärtor eller så vill han bara inte ha det värmt för Robin sa att när han hade gett honom ärtor så hade han gluffsat i sig alltihop men då var det inte varmt.
Så imorgon ska jag inte värma det och se om han tycker om det bättre då.
Annars så har vi gått upp typ nu eller vi var vakna mellan halv nio och tio imorse men sen somnade vi om i sängen och vaknade för ett litet tag sen.
Skulle kanske träffat Thessan idag nu då hon är barnvakt åt en granne men eftersom jag vaknade för ca en halvtimme sen så blev det inte så & sen orkade jag ändå inte åka till henne i det här ruskigt tråkiga vädret, hoppas det blir bättre väder senare till kvällen då min syster ska plåta.

Nu väntar jag på att min syster ska komma med mat till mig, fick henne att gå ner till grillen och köpa mig en hamburgare men om jag hade bott med Robin hade jag självklart gort mig något att äta ändå.

Annars så hade jag väldigt roligt igår på Gröna Lund med klassen, det är helt sjukt att man blir som ett litet barn när man är där! haha. Vi värmde upp med nyckelpigan och avancerade till Pop-expressen sen lustiga huset osv. Åkte ders nya attraktion insane och den är verkligen INSANE!
Sen har jag åkt uppskjutet för första gången och då blev det ändå två gånger om, var lite äckligt att när den var allra högst upp så kände man hur allting svajade för att det blåste så mycket så jag förstår att frittfall var stängt igår.
Så nu är man ledig idag och imorgon så nu har jag extra lång helg igen.
Sen ska vi ha teambuilding på måndag och åka Go-kart med skolan nästa torsdag, ska bli super kul för förra gången fick jag inte åka eftersom jag var gravid men nu ska de allt få se!

jävla omprov..

Sådär då har jag nyss gjort omprovt i geometri och jag fick ändå inte G, råkade göra någora dumma missar så jag missade lite poäng men det gör inget för jag skrev tillräckligt bra på nationella för att få G.
Så nu är William med mig i skolan och som vanligt blir alla helt till sig när de får träffa lillkillen, får lunch om 40min och sen ska jag hem och byta kläder så att jag inte fryser när vi ska till Gröna Lund.
Nu ska vi tydligen gå ner i verkstaden och demontera de aldra klassernas lådbilar.

Kanske hittat bostad!

Råkar vara så att min bästis en släkting har flyttat till ålderdomshem och hennes lägenhet tror vi är en hyreslägenhet så jag ska kolla på den & så ska vi se om jag kanske kan hyra den på något sätt.
Skulle vara så himla skönt om vi kan få en lägenhet så fort!
Fast jag och Robin ska prata med allvarligt om det här med att flytta ihop, det är ju ett väldigt stort steg och jag vill inte stressa honom till att fatta ett beslut han sen kanske kommer ångra men han sa att han tror det kommer bli bra.
Känns som om jag svävar på rosa moln nu, för några månader sen var allt skit och nu är allt så himla bra! :)

Skriver mer om hur det blir med egen bostad om några dagar då jag vet mer säkert.

äntligen är provet gjort och det gick bra!

Så har man gjort fordonsprovet och det gick ärligt talat väldigt bra så nu hoppas jag på ett G, gick ju mycket bättre när jag hade gjort hela häften eftersom en större del av provet var just den delen jag inte hade gjort igår.
Sen när jag skulle skicka in en engelska uppgift som jag skrev om igår kväll så hände något med datan och den försvann! Och jag var bara inte på humör eller hade energin till att göra om allt från början, så nu blir det väl bara ett G i engelska men jag ska ändå läsa engelska B nästa termin så då kan jag höja betyget.
Kompletterade muntligt en del av en svenska uppgift också så nu har jag bara geometri omprovet imorgon och sen är jag färdig vad jag vet.


Robin var som sagt med junior hela förmiddagen och han har fått junior att sova helt själv för första gången typ, jag brukar annars ta över och ge honom mat när vi försöker göra det tillsammans så ett stort grattis till dig älskling!
Men sen fick jag reda på att han hade gett honom ärtpuréen imorse som jag hade ställt fram för att tina till lunch men Robin gav honom det och mjölk till frukost. Funkar ju vilket som för det är ju så det ska vara, pappa gör på sitt sätt och mamma på sitt. Han hade tydligen grimaserat lite eftersom det var en ny smak han fick men hade gluffsat i sig det som han gör med det mesta, ett riktigt matvrak!
Nu ligger han på golvet och leker med ett flygplan medans Jozephine gör negerbollar.

foton från otursdagen

 Junior somnade iaf på bussen imorse

 Junior studerar hur Ebony leker med bollen

 Redan som bebis har han ett öga för tjejer

 Far & son ser på tv

 Blixten råkade skrämma William

jag älskar er mina pojkar! <3

Dags för Natt på museet 2 innan vi ska sova, ska som sagt till skolan imorgon bitti.

Vilken otroligt dåligt start jag fick på dagen imorse

Gick upp strax efter att klockan ringde vid sju på morgonen och åt frukost, duschade och klädde på mig men när då är junior tyvärr inte påklädd och min syster ville inte byta blöja (hur kan man inte vilja veta bajsets konsistens och färg?) så jag fick göra det också innan hon klädde på honom.
Så vi kom inte ut genom dörren förens tio i åtta och jag tänkte ta bussen som gick två minuter i åtta eller sex minuter över men missade den då jag såg att halvvägs till bussen så var klockan fyra minuter över åtta. Toppen redan då hade jag missat två bussar och gick upp för att kolla när 707 mot Tumba station gick, då den också går förbi skärholmen men nej den gick för tio minuter sedan så jag fortsatte min promenad mot Delicato för att svänga till höger så att jag kom ut vid Segeltorps industriområde.
Halvvägs framme ser jag den blåa bussen i rondellen, oh nej där missade jag ännu en buss och fick vänta i lite mindre än en kvart på nästa buss och den gick kvart i nio. Okej nu var jag tillräckligt irriterad för att strunta i att gå förbi skolan så jag ringde mamma och deppade lite över telefonen för att gå förbi hennes jobb innan vi skulle åka till liljeholmen på mamma grupp/ bebis träff som vi också kallar det.

Vi var bara tre stycken på mamma gruppen för den delen men det var trevligt ändå, Robin tog bilen till liljeholmen och hämtade junior där så att jag kunde åka till skolan och göra mitt fordonsprov.
I skolan med provet i handen ser jag att hela provet består av allt som jag inte hann plugga på så jag ska göra provet imorgon och har nyss fyllt i så gott som hela häften.
Passade på att prata med min naturkunskapslärare och vi kom överens om att jag ska få häften & uppgifter att göra över sommaren när vi slutar skolan och något liknanade i fordon då jag missat en hel del av den kursen.
Annars så ska jag skicka in en engelska uppgift som jag borde lämnat in för några månader sen senast tolv ikväll och den där engelska uppgiften "a summary" var inte nödvändig att göra om jag tänker läsa engelska B i tvåan och det ska jag men de känns bra om jag hinner göra den ändå.
Sen ska jag göra omprov i geometri på onsdag morgon för på eftermiddagen ska min klass och några/någon annan tydligen på Gröna Lund vid tre och får stanna så länge man vill.
Så imorgon ska Robin vara med William till lunch och på onsdag eftermiddag ska mamma vara med William när jag är på Gröna Lund.

måste plugga inför provet imorgon!

Idag måste jag fortsätta att göra frågorna till fordonsprovet, har gjort ungefär hälften och det är inte helt lätt att fylla i allt när jag knappt varit på de lektionerna. Jag vet att provet som mina klasskamraten gjorde var 5st A4a så jag vet att det är ett stort prov, men som jag kom överens om med Olle så ska jag bara göra provet för att se vad jag kan och vad jag ska plugga på över sommaren så betyget är egentligen inte viktigt.

Nu har jag pluggat stenhårt i lite mer än en timme och är väldigt insatt i drivaxeln och hur de påverkar differentialhjulen som i sin tur påverkar medbringaren osv och varför varvtalet på det yttre hjulet är större när man tar en kurva än det inte hjulets varvtal, gick precis över till att läsa om bromsar och bromsverkan.
Helt otroligt hur bilen är uppbyggt och att allt påverkar varandra så att bilen kan rulla och sen stanna när vi vill att den ska stanna.

Ska möta mamma nu så att jag får lite frisk luft idag innan jag måste fortsätta att plugga.

vilken sovmorgon man fick idag

Jaha nu vaknade vi eller egentligen vaknade vi vid sju imorse men jag var så himla trött att jag på något sätt lyckades få William att somna om efter ungefär en timme men då var han inte jätte glad över att mamma aldrig gick upp ur sängen.
Men nu är han på glatt humör och det är dags för frukost och sen lunch till William innan vi kan ut och gå.
Ska förresten inte gnälla över att bli väckt sju på morgonen för jag fick ett sms kvart i sex från Robin att de skulle åka mot färjan så han måste ju ha gått upp betydligt tidigare än oss.
Han sa att vi ses senare idag men när i hela fridens namn då? har för mig att han går i skolan imorgon och om inte han gör det så gör i alla fall jag det och sen ska vi på mamma grupp, men han är hjärtligt välkommen att sova med oss över natten om han vill det.
Sen räknade jag det till att William åt tutte ca 10ggr på 24 timmar och det är bra för det är betydligt mindre än vad han gjorde för bara någon månad sen.

svårt det ska vara att hitta egen bostad när man inte är miljonär

Nu sitter jag och kollar på bostäder i Stockhom och utanför, har hittat ett intressant boende i Vallentuna och nu kollar jag utanför Stockholm. Problemet är att om jag inte väntar ända tills jag gått ut gymnasiet så kan jag inte flytta vart som helsteftersom det inte får bli för lång resväg till skolan, sen är bostäder i Stockholm så himla mycket dyrare än utanför Stockholm men jag känner att jag verkligen skulle vilja hitta ett eget boende innan jag går ut gymnasiet, för att "testa" hur det kommer bli när jag inte bor hemma längre.
Känner ju att det blir mer små tjaffs och bråk mellan mig och mamma ju äldre William blir, hon har sina åsikter om saker och jag har mina och faktum är ju att han är min son & det är jag som ska uppfostra honom, visst uppskattar jag råd från henne med tanke på att hon har mer erfarenhet än mig men jag vill ju samtidigt lära mig och hitta mina egna sätt att göra saker och ting på.
Vet att jag har skrivit något liknande det här inlägget förut men ändå, blir så himla sugen på att flytta!
Vart bor alla andra unga mammor egentligen och hur i hela fridens namn hade de råd att köpa egen bostad, fast det såklart hon Becka 18år & 3 barn mamman bor i Valdermarsvik och där kostar det säkert inte i närheten av de summor man får betala för en hyffsat rymlig lägenhet i Stockholm.

Fick för den delen ett sms från Robin för några timmar sen där han skrev att han saknade mig & junior och att de skulle äta gädda och massa puss efter det, tycker det är bra att han saknar oss när han inte ser oss på några dagar.
Det vore ju förfärligt om han inte saknade oss.

Nu är det strax Robinson så nu ska jag göra iordning lite mys-pys, att bero på mys igårkväll såg jag på pistvakt med junior liggande på magen med huvudet mot axeln/brösten och han låg helt stilla. Trodde han hade somnat så jag var tvungen att kolla men han var näst intill klarvaken och låg ändå där helt tyst och bara slappnade av.
Tror inte vi har haft det så mysigt som vi hade de 40 minutrarna sen han var ett litet spädbarn!

Hur ska man veta vilken försäkring som är bäst ?

Sitter här och läser på om alla barn försäkringar som finns men eftersom alla sidor är olika och informationen ser olika ut från sida till sida så är det inte så lätt att jämföra alla försäkringar. Man vill ju att försäkringen ska täcka det mesta men inte ruinera en heller, vad är era barn försäkrade i ?
Jag tror att jag är försäkrad i Folksam men jag ska nog prata med pappa om det där för det är han som har koll på det.

Annars så ligger William och sover nu, olyckligtvis så sov sig William igenom hela besöket på Aquaria. 
Han somnade innan vi ens hade betalat inträdet, skrek lite grann medans jag och Emma parkerade barnvagnarna på deras otroligt oigenomtänkta barnvagnsparkering och sen fick han tutte & somnade i selen.
Rekomenderar absolut inte Aquaria till folk med barnvagnar som har barn som inte kan gå själva och knappt till folk som har barn som kan gå själva, det var varmt mycket folk ganska dunkel belysning och ganska trångt. Då var det ändå inte speciellt mycket folk när vi kom för kön var nästan dubbel så lång när vi skulle gå som när vi kom.
Men jag tror säkert att barn uppskattar museet även om jag som vuxen inte trodde att det skulle vara så som det var.
Vaknade när jag la ner honom i vagnen och var vaken hela vägen hem tills alldes nyligen.
Då min USB-sladd till min telefon är spårlöst försvunnen blir det inga bilder från museet just nu och jag glömde digitalkameran hemma så ni får ha lite tålamod.
Det verkar som att junior är väldigt förtjust i majs men det kan vara för att det har en söt smak som han gillar det, för det tar inte lång tid innan smakportionen är slut.

Nej nu ska jag fortsätta min research om försäkringar!

Aquaria, filmen Knowing & polishelikoptrar.

Nu har junior somnat för ett tag sen och ätit så nu ska jag sitta vid datan en stund innan jag också ska sova, fick sms från Robin medans junior åt att de var framme & att resan gick bra och att han saknade oss och de är lite kul för när junior fick tutte låg jag precis och tänkte på att jag undrade hur båtresorna gick & att det skulle bli tomt utan ett enda sms på hela helgen.

Men ikväll blir det inte till att somna halv två som igår natt efter bion jag var på med Jozephine för imorgon ska jag och William på Aquaria med Emma & Moa, nästan så att jag känner mig som ett barn som vill ha en klubba så kul tycker jag det ska bli. Längtar extra mycket efter att få se hajarna för jag tycker det är något häftigt med just hajar.
Annars så är det inte så kul att man inte kan gå med barnvagn där för då måste jag ha junior i bärsele och han är rätt tung så jag hoppas att inte min rygg får av i två bitar.
Någon som varit på Aquaria vattenmuseum ?


Jag och Jozephine var som sagt på bio igårkväll och vi såg på Knowing som jag rekomenderar folk att se, den var helt klart värd pengarna. Världen går under men sättet den gör det på är helt otroligt, jag som är en smyg miljönörd försökte se ifall man kunde leta efter något dolt budskap i filmen och kom fram till att det de säger om solen i filmen är säkert möjligt att det skulle kunna hända med tanke på den globala uppvärmingen.
Passade på att ringa mamma & Robin när jag gick på toa en snabbis under bion och junior var tydligen riktigt arg och somnade inte förens elva då han var helt utmattad av att ha skrikit, Robin tyckte det var hemskt och kunde inte somna när han visste att junior vad ledsen så jag fick ringa igen när jag visste att han sov lugnt.

På väg hem från Heron City när vi gått av bussen och satt /hängde i den gula saken i taket på tunnelbanan & väntade på att den skulle åka så att jag kunde gå hem så kom helt plötsligt en bekant till oss moster och hennes svärson (den bekantas pojkvän). De frågade vart vi hade våra pojkvänner "min är hemma och sover" svarade jag lite tafatt, sen frågade de vad vi gjorde här, om vi bodde här och om vi hade sett någon kille och vi svarade självklart på frågorna.
Nej vi hade inte sett någon kille (?).
Sen sa de att något fruktansvärt hade hänt och så sökte hon igenom hela vagnen medans han stod och väntade men sen sa de att de inte ville skrämma upp oss eller så & sa hejdå sen gick de vidare.
Ingen av oss vågade/tänkte på att fråga vad det var som hade hänt för vi blev ju avbrutna i det roliga vi hade så vi stod bara där tills de gick vidare, nu i efterhand kan man ju undra allt handlade om.
Vägen jag brukar gå från tunnelbanan hem är inte särskilt belyst eller trevlig så jag kollade omkring överallt och gick på tå för att inte kliva på någon kvist så att jag kunde höra ifall någon kom efter mig, men sen tröttnade jag och sprang hela vägen upp till dörren.
När jag var hemma så hörde jag och sen såg två-tre stycken polis helikoptrar med lampor som flög omkring här och sen försvann de en bit för att komma tillbaka, så jag tänkte bara att om de verkligen hade hänt något ska man nog vara glad för att man tog sig hem helskinnad. Ringde självkalrt Jossan för att fråga om hon fortfarande tänkte gå till Mälarhöjden men hon hade ringt sin pappa och han hämtade henne så då behövde jag inte oroa mig.
Därför somnade jag inte förens halv två igår.

mamma är det bästa som finns

 Junior sittandes på golvet

 Titut där är du ju mamma!

Lagar middag nu så jag uppdaterar senare igen.

roslagsbanans konduktörer är trevliga

Kom nyss ut till Robin, vi ska vara här över dagen eftersom han, hans bror, deras kusin & hans kompis ska till Åland över helgen och tänkte jag att de blir lite väl många dagar som junior får vara utan sin pappa.
Dessutom kan jag passa på att plugga lite medans han gullar med junior.
Nu vaknade han tydligen men det gör inget för han ska snart få potatismos och tutte. Försökte med potatismos/palsternacka innan vi skulle åka men det spottade han ut och de är väl bra för då har han vant sig att det är vid tolv och efter som han får mat och inte innan.
På vägen hit tänkte jag att konduktörerna på Roslagsbanan är så sjukt trevliga om jag jämför med de busschaufförer som brukar köra bussen vi annars åker med och då stannar de ändå vid varje person som kliver på för att kolla om de har giltig biljett. Om Robin eller jag någon gång inte haft det så har de oftast varit snälla och bjudit på en resa eftersom de vet att vi alltid brukar ha giltig biljett.

Ska träffa min vapendragare Jozephine när vi ska hem, ska bli kul för vi har inte setts på några dagar/vecka och jag vill inte försumma mina gamla kompisar bara för att jag har blivit mamma, det skulle kännas fel.

varning för otrevliga busschaufförer linje 173

Jag blir så irriterad, jag och mamma hade gått omkring i Kungens Kurva och skulle på bussen hem och då stod det en vagn på barnvagnsplatsen längst fram i bussen och vi ställde oss bredvid men vår vagn har inte handtag som går att vika upp och ner utan de går att göra så de blir längre eftersom Robin är ganska lång.
Så då stack ju handtaget ut en bit i mittgången och då satt busschauffören och stirrade på oss i spegeln med solglasögon på sig och efter ett tag sa han något i stilen med "jag får inte köra när något blockerar mittgången så då kan du inte du åka med" med den mest otrevliga attityd jag hört.
Då gav mamma igen med att "men att väga tvåhundra kilo och stå i mittgången går bra?!" det hade han inget svar på.
Så frågade mamma lite stressat men ändå snällt ifall det fanns plats på den bakre banvagnsplatsen och inte en själ kunde svara på frågan och jag hade William i famnen då han inte ville sitta eller ligga i vagnen, så jag gick bak själv och kollade och det fanns plats. Så då tog vi på vagnen där men det var fruktansvärt trång eftersom det stod en till vagn bredvid.

Det som var så hemskt var att när han tog en rondell så körde han tillräckligt snabbt för att vagnen skulle glida ut från platsen och nästan tack & lov få tag i vagnen, men busschauffören sa inte ett skit?! hur nochalant är inte det.
Tänk om William hade legat i vagnen ? :O :S
Sen var den en tjej som hade en pirra med två tunga lådor och något mer på som ställde sig där dörrarna är och antagligen skulle vänta tills en av barnvagnarna där framme skulle av så att hon kunde ställa sig där, men då sa han i mikrofonen att hon inte kunde stå där på grund av brandrisken och att det är en nödutgång så hon fick kliva av.
Sen var det en gammal gubbe med en sån där sak som man kan lägga ner mat i (vet inte vad en sån kallas) och gick på där barnvagnarna går på för smidighetens skull men nej då han fick vackert gå av för att gå på där framme.

Kan nästan tro att han fick extra betalt för att vara dryg och det konstiga är att det är väldigt ofta busschuförerna på linje 173 Skärpnäck-Skärholmen och tillbaka är otrevliga när jag har åkt. Om inte det så är de ofta försenade eller alldeles för tidiga, börjar ju fundera på om man har samlat så många tråkiga chaufförer som möjligt på just den sträckan.

tvillingar

Nu har vi ätit middag och mys i sängen,kollat på bilar & pluggat lite men klockan börjar närma sig kväller och vi ska dra oss till vardagsrummet för att se på tv.
Imorgon har Robin mösspåtagning och får en härlig sovmorgon med oss, ska egentligen till skolan imorgon men vi får se hur jag gör. Älskar min familj något så otrolgit mycket.
Vi pratade nyss lite om olika bloggare och tvillingar & Robin avslöjade att hans mormor någonting har tvillingar så jag hoppas verkligen att hans poolare har kapaciteten att producera tvillingar, skulle gärna bli gravid med tvillingar någon gång.
Känns coolt med två stycken som är hälften av varandra nästan, om ni förstår min tankegång.
Men vi tyckte också att det är sjukt vad dagens ungdom förändrats om man tänker på våra föräldrar när de var ungdommar, då hade det varit skamligt att få barn utan att ha någon fast inkomst.

Nykomling till denna blogg ?

Har tänkt på att ni som inte följt med från början kanske undrar lite om vad jag är för typ och det kan ni läsa om här.

Hej jag heter Anamaria och går första året på gymnasiet, STFG (stockholms transport & fortdonstekniska gymn.) läser transport. Hann gå en termin i skolan innan William föddes så nu under mammaledigheten har jag fortsatt mina studier och behöver alltså inte gå om ettan utan hoppar in i tvåan. 
Min skola var tog beskedet om att jag väntade barn när jag började där väldigt bra och tog hänsyn till att jag inte hade samma energi som alla andra när magen började bli stor. Men jag var väldigt pigg och gick i skolan till slutet, det sista jag gjorde i skolan var att kränga däck, balansera däck och byta bromsar och tre dagar senare föddes han och de flesta var väldigt imponerade över att jag orkade göra så mycket fast magen var så stor. STFG är väldigt tillmötesgående om att jag har valt att skaffat barn så här tidigt och kommer på bra lösningar om hur jag ska plugga samtidigt för att uppnå de resultat jag vill ha och när jag kan göra prov.
I början var jag jätte oroligt för att min nya klass och lärarna skulle frysa ut mig och göra så att jag hellre ville vara hemma men den oron var helt onödigt, min klass tyckte och tycker det är jätte kul och lärarna stöttar mig till 110% och det är det inte alla skolor som gör!


Är tillsammans med mitt livs kärlek och idag är allt underbart även om det inte var det för en liten period då vi hade en liten kris, Robin är Williams pappa och tar studenten om en månad så eftersom ingen av oss har något arbete så bor vi hemma.
Jag och william hos min mamma & syster och han hos sin mamma & lillebror.
Tanken är väl att så fort vi har råd så flyttar på ihop, vart är inte besämt än men till en början blir det i Stockholm men om några år blir det nog några mil ifrån Stockholm. Jag är 17 år och min pojkvän är 19år och vi är inte förlovade än, behöver inte stressa med sånt tycker vi.



Blev gravid som 15åring när jag fortfarande gick i grundskolan och hade det riktigt besvärligt med illamående från vecka 6 till vecka 14 och blev faktiskt inlaggd på Karolinska Huddinge i tre dagar för att vätskas upp, då jag var helt uttorkad. Fick några tabletter mot illamåendet och det försvann helt i vecka 17½.
Så jag fick ingen drömstart på graviditeten då jag gick ner 8kg och än idag väger jag inte lika mycket som innan jag blev gravid. Eftersom jag var så vältränad innan jag blev gravid så blev jag inte tjock förens i månad sju säkert.
Kan väl säga att William är halft planerad då vi slarvade rejält med preventivmedel och körde i säkra perioder, vi hade pratat lite om barn men det var verkligen inte meningen att det skulle bli så tidigt. 
Vi fick reda på att jag var gravid i vecka 6efter utebliven mens och direkt efter det kom illamåendet.
Inte nog med att jag var så himla illamående jag blev hur känslig som helt och misstolkade minsta lilla & kunde bli ledsen över nästan vad som helst och det skapade också en del onödiga bråk mellan Robin & mig. Inte riktigt någon förstod att jag hade så mycket hormoner att jag själv såg mig som en riktig gnäll kärring.

Kan inte säga att någon av våra familjer blev överlyckliga över graviditetsbeskedet men i nu läget så är alla glada och tycker William är underbar!

I min blogg så är jag mig själv och ingen annan, jag skriver om mitt liv och allt som hör till det så som skolan, mamma grupper, lång promenader, dåliga  dagar och min familj och självklart om William & hans utveckling!

Har ni några som helst frågor så ställ dem, svarar gärna!
Och kommentera mera, det är roligare att blogga när ni läsare kommenterar och jag ser ju ändå på statistiken att ni läser min blogg så då kan ni lika gärna lämna ett litet spår..
Tack för att ni läser min blogg, puss på er.


nationellt prov idag igen

Kom nyss hem från skolan efter att ha gjort nationellt prov i matte problemlösning. Satt i 160min så lång tid som man fick på sig och jag tyckte att provet gick riktigt bra för att knappt ha räknat någon matte under vårterminen, så nu har hoppet tänds hos mig igen och jag hoppas att jag får ett starkt G.
Annars så loggade jag in på fronter nyss och såg att jag fick VG+,VG- och G+ på de tre delarna av det engelska nationella proven så jag är väl rätt nöjd, men jag hade gärna fått ett MVG på någon av delarna.
Sen pratade jag med Markku och jag ska göra fordonsprovet på måndag och omprovet i geometri på onsdag sen ska jag bara lämna in en engelska uppgift till Katarina så är jag färdig med allt och kan börja planera vad jag ska läsa under sommaren.
När jag var i skolan så fick junior vara hemma med mamma & min syster.
Imorgon så ska lådbilsracet hållas i skolan och alla andra klasser förutom vi transportare har byggt lådbilar så imorgon får vi se vem som vinner, de som ska köra ska vara i skolan halv åtta och vi andra till åtta Så det ska bli kul att få se vad alla andra gjort som vi inte hade tid att få göra.

gott med palsternacka

Nu sover junior i vagnen och Victor & Robin ska återta arbetet med verandan efter ett utbrott på varandra och lite vila, nu ska det nog gå ur vägen. Hoppas att inte junior vaknar av sågandet men de tror jag inte för han är inte speciellt ljudkänslig eller han var i alla fall inte det när han var mindre.
Ska passa på att se på gossil girl som jag tankat ner innan man ska börja med middagen.
Idag matade Robin junior med palsternacka och han tyckte det var kul, William är väldigt matglad!
Det verkar som att han tycker palsternacka är gott för han "hugger" efter skeden och skulle gärna äta mer än han får men man ska inte bli mätt på smakportioner så han får bara lite grann.
Senare i veckan ska jag börja med potatismos med palsternacka i innan jag avancerar till brocoli tror jag, vi får se vad det blir.

Annars så blir jag arg på mig själv över att jag glömde fordonshäftet hemma som jag skulle plugga på över helgen, men jag får köra stenhårt pluggande när jag kommer hem imorgon.

lite kort om lördagen

Sitter hemma hos Robin nu och hör hur de bär brädor från bilen till deras nya veranda, som ser riktigt bra ut!
Golvet är lagt, utbyggnaden är färdig nu ska de bara bli ett ordentlligt räcke :) 
Såg på en film men sen åkte de och köpte mer brädor innan det stängde medans junior sov i vagnen.
Nej nu måste jag ner jag hör att junior vaknar nu och det är dags att börja med middagen, men ikväll blir det mys framför tvn och robinson.
Annars så fick Victor & Robin se när junior åt palsternacka till lunch.

målvaktsträning

Glömde skriva att jag var på målvaktsträning igår eftermiddag, hade Nanna som tränare och hon spelar i Danmarks landslag tror jag och i Segeltorp. Så vi hade lite fys kombinerat med vanliga övningar på isen, tror inte hon vet att jag inte spelat på över ett år men hon sa inte att jag var dålig i alla fall. 
Behandlades som alla andra målvakter och det tycker jag var skönt, efter träningen pratade jag lite med Peter och funderar på att träna fys med juniorerna/dam 2. Får se vem som har bäst träningstider men för min del blir det mer som att komma igång träningar.
Är faktiskt fortfarande anmäld till Fiskens elit vecka men jag funderar på att ringa och ändra den vecka till en vanlig vecka och se om jag orkar komma igång tills dess.
Får tillbaka ca 100 kr om jag inte väljer att delta alls på lägret och pappa betalade 4300 kr förra året för att vara med men jag åkte ju aldrig eftersom jag blev gravid, så nu får vi se hur det blir.

mammas lill prins bus

 Från måndags promenaden

 helt slut efter promenaden

 från i onsdags

 från promenaden igår

tandinfo och barnvagnar överallt

Var på tandinfo med William på BVC med min mammagrupp igår och hon sa inte om han kommer få tänder snart eller inte men jag har inte brottom med det så det gör inget att jag inte fick någon diagnos.
Men tydligen så är flour tanten tillbaka.
Hon informerade lite om tandborstning för barn och när man ska till folktandvården/privat tandläkare för första gången vid tre år och att man absolut inte/helst inte ska ge sina barn coca cola och söta drycker eftersom det inte är bra för tänderna & att vatten är allra bäst, men det vet man ju vid det här lagret.

Igår var tydligen sista träffen med mamma gruppen på BVC och vi tyckte det var lite synd men hoppas att vi kan fortsätta ses ändå, ta en promenad eller en fika och när våra barn är så stora så de kan sitta i bebis gungor så gå till någon park.
Jag och tre från gruppen tog i alla fall en promenad efter gruppen var slut, gick mot långbro och runt någon sjö och vidare. Pinsamt värre hittar jag knappt där jag bor i alla fall inte åt det hållet.
Pratade om allt möjligt på promenaden, bland annat om rutiner och hur alla gör för att få deras barn att sova & vad de får för mat, Det såg lite roligt ut för alla barnvagnar tog upp hela trottoaren, speciellt när vi stannade och pratade med en annan mamma ur samma grupp som hade varit på babysim med hennes dotter och missat tandinformationen.
Efter promenaden träffade jag Jozephine i skärholmen och vi gick i lite butiker och pratade & sen gick hon upp till sin farmor så då åkte vi hem.

Idag tog jag en promenad med en ur min mamma grupp och vi gick en bra bit, nästan två timmar.
Gick förbi Johan Skyttes skolan och tillbaka mot fruängen och stannade vid en park och när vi skulle därifrån hem så blev det lite gnäll på ungarna eftersom det närmade sig lunch.
Ska skicka ett sms till henne i nästa vecka när jag kommit hem från Robin/han åkte hem så kunde vi ta en promenad igen.

skola,skola och ännu mer skola!

Har haft galet mycket att göra de senaste dagarna det är därför jag inte uppdaterat bloggen.
I tisdags hade jag mitt efterlängtade svetsprov och det gick bra, så nu hoppas jag på MVG i svets. Blir riktigt ledsen om jag får VG faktiskt, inte för att VG är dåligt men jag har verkligen kämpat med svetsen!
Hade nationellt prov i onsdags och det gick OK antar jag, matte är inte min starka sida och absolut inte sen jag fick barn.
Känns som att alla mina hjärnceller försvinner ut i bröstmjölken! haha
Igår var jag i Lindvreten på läkarundersökning så att jag kan få börja övningsköra snart & på halva fordonslektionen med Markku och fyllde i svaren till provet åt Max (som körde simulator under en del av lektionen), 
alla hade provet igår förutom jag som ska ha det i nästa vecka någon dag innan jag åkte hem efter lunch.
Sen idag gick jag förbi en snabbis för att hämta ett häfte med text och sånt i så att jag kan fylla i mitt eget häfte inför provet, hoppas verkligen på minst G annars kommer jag gråta. 
Sa det till Olle och då skrattade han och sa att jag kunde börja gråta nu och att jag ska vara glad över ett G med tanke på att jag tar hand om ett barn men jag sa att G+ då är jag relativt nöjd, så han sa att han kan sätta ett litet plus i kanten om det gör mig klad! haha

Och när jag var i skolan i onsdags så var mamma med honom då hon ändå skulle till jobbet och beställa lite så fick hon ingen mjölk & junior hade ändå precis somnat när jag lämnade dem så det var inte mat dags förens om några timmar, så då hämtade jag honom när mina tuttar var helt sprängfyllda med mjölk!
Efter han hade ätit så började den gamla vanliga ritualen att alla ville bära honom och gulla med honom, så de fick honom och gick in i klassrummet medans jag fortsatte med engelskan. Behövde inte hämta honom förens han blev ledsen (undra vad de gjorde?) och sen åkte vi hem.

skola idag då

Nej nu måste jag lägga på ett kol och äta frukost eftersom jag ska till skolan nu och ha svetsprov. 
Efter det ska jag räkna matte eftersom det är nationella imorgon och jag har knappt börjat räkna- känns ganska hopplöst eftersom jag inte räknat matte på någon månad men jag hoppas att mitt minne är med mig nu.

På torsdag ska jag på läkarundersökning i skolan och kolla synen & allt det där så att man kan få börja övningsköra någon gång, har inte börjat än för jag tyckte inte det var någon idé när jag var gravid och sen har jag inte haft tid.
Dessutom har inte min syster fått sitt körkort än och pappa säger att hon går först då hon har uppkörning nästa vecka.

R.I.P Mikael

Skulle ha uppdaterat bloggen mer igår men morfar ringde och sa att en vän till oss tagit livet av sig så det kändes inte som att uppdatera bloggen var prio ett igår  kväll.
Hoppas att du funnit frid nu.

Måste börja någonstans för att komma iform

 Taggad inför första jogget på över ett år, orkade dock bara ett varv runt fotbollsplanen nedanför mig och lite grodhopp innan jag beslutade mig för att gå hem och äta.
Sen på lördagen bar det av då som jag skrev förut. Var ruskigt roligt att stå på isen igen men lite ringel-rostigt, ska faktiskt ner igen på fredag och köra igen och kanske någon fys i veckan.Ska kolla när de tränar.

Men annars så joggade jag faktiskt en bit på Rydbo vägen från täljö genom skogen igår, blev en hel del backar och peppning för att orka men jag lyckades bra. 
Sprang långt ifrån hela vägen dit och tillbaka men man måste börja någonstans.

I am still alive!

 Jag lever fortfarande, men mer än så känns det inte som.
Har SUPER ont i hela kroppen och är jätte trött så nu ska jag försöka få jr att somna så jag kan dega framför tvn.
Var ärligt talat nästan jobbigare än att föda barn men det är otroligt vilket muskelminne man har, gick absolut inte så dålgit som jag hade förväntat mig.
Har allt på film men måste ladda kameran och komma på hur jag fixar allt så ni kanske kan få se en bit.

God natt allihopa.

På isen igen på lördag & 17år på söndag!

Har nyss varit i Segeltorps ishall och kollat på Flick B, inte samma tempo på de spelarna som när jag spelade men de är yngre så de är fullt förståligt.
Efter träningen fick tjejerna se bebisen och sen kom Peter förbi (min gamla tränare) och tur var väl det för jag har varit så sugen på att testa utrustningen och se hur det går nu när jag fött barn.
Han sa att de skulle ha målvaktsträning på lördag mellan 18-19 och då sa jag att jag jätte gärna skulle vilja testa att spela någon dag och då sa han att jag kunde komma ner, men att han försökt/har fixat några landslagsspelare som skyttar.
Men jag gjorde klart för honom att han får skjuta på mig för annars lär jag dö på isen haha!

Sen ska vi till Åkersberga och fira min och mammas kusins fru(?)s barn & mig (båda fyller år den 10maj) på lördag vid två, så lördag hoppas jag blir en rolig dag.
På söndag förmiddag har jag inget planerat  men jag funderar på att träffa Jozephine som jag egentligen skulle träffat på lördag och sen åka ut till Robin på kvällen och sova där till måndagen.
Av Robin önskade jag mig en ny pyjamas eftesom han alltid klagat på mina Tweety byxor men får jag ne blomma så är jag nöjd ändå eftersom det bara är 3dagar kvar och han inte har någon ekonomi just nu, av syrran blev det mjukis byxor i gått helst eftersom alla hockey byxor är förstora och de enda jag kan ha är ett par skolbyxor från grundskolan, av mamma har jag inte önskat mig något och inte av pappa heller. Nöjer mig med god frukost och lunch :)

Skulle egentligen gått på Amerikansk fotboll på lördagen vid tre och träffa Elina Ebonys mamma (den söta bebisen som petar junior i ögat jämt) DIF-Mean Machines men eftersom vi ska bort på lördagen får jag följa med henne en annan gång.

nationellt prov i engelska

Så hade man nationellt prov imorse i engelska, skriv och hörselförståelse.
Det gick inte så bra för Kenny att sätta på skivan så vi fick börja med skrivdelen och det gick rätt bra för mig, vilken tur att jag bläddrade igenom provet en extra gång för då upptäckte jag att jag missat en sida.
Hade dött om jag inte hade upptäckt det!
Sen fick vi en liten rast och då passade jag på att mata och mysa med junior innan jag gick tillbaka för hörförståelsen som gick rätt bra, men jag tycker att de pratar så snabbt på den delen.

När alla prov var färdiga pratade jag med Katarina om en uppgift jag ska lämna in som hon vill ha i ett annat format så jag ska testa att spara den som något annat och så om hon kan läsa det då.
Har sån ny powerpoint att det inte finns "spara som ,.,.,format" och sen är den engelsk på köpet, så när jag ändå höll på imorse så passade jag på att finslipa lite. Nu är jag riktigt nöjd med uppgiften.

Strömavbrott hos Com Hem

Aktuell information från Kundservice

2009-05-05

5 maj kl. 23.30 Vi beklagar att vi under kvällen den 5 maj har haft stora problem med våra tjänster digital-tv, telefoni och bredband. Dessa tjänster slogs ut helt på grund av ett strömavbrott i Stockholm. Dock har de analoga tv-kanalerna SVT1, SVT2, Barn/Kunskapskanalen, SVT 24 och TV4 fungerat i hela landet. Strömavbrottet inträffade vid 20-tiden - kl 22 fungerade alla tv-kanaler igen. Bredband och telefoni fungerade från och med kl 23. Om ditt bredband eller din telefoni inte kommer igång, starta om modemet. Även comhem.se och vår kundservice har drabbats av problemen.

Där är den aktuella informationen angående strömavbrottet igårkväll.
Det var dock lite kul för just när com hem fick strömavbrott satt jag med fötterna och försökte stänga av tvn och sen helt plötsligt dog allt förutom 1,2,4. Så mamma blev lite arg på mig och vi trodde att jag hade lyckats radera alla icke analoga kanaler. Så sen satt jag oc läste igenom intruktionsboken till tvn och försökte hämta hem alla kanaler men lyckades självklart inte. När syrran överningskört kom pappa upp och satte på datan och på något sätt fick han reda/listade ut att Com Hem hade drabbats av strömavbrott.
Tur att fallat var så för jag brukar ofta lyckas ha sönder elektroniska saker.


Williams första smakportion

 Ser riktigt aptitligt ut den där röran.

 Vad var det jag fick i mig? inte var det tutta i alla fall hmm..

Det gick riktigt bra, som han oftast gör med något nytt så svalde han det med hull och hår och utan kvälvningar. Blev lite chockad faktiskt jag hade föreställt mig skräcksenariot att han satte i halsen och bara hostade och hostade men det blev raka motsatsen. Såg ut som om han tyckte det var ganska gott, vid en sked så grimaserade han och efter det fick han nog då fick han resten av flaskan med mjölk i och Robin fick se att han kunde hålla den själv.

Det blev heller inga biverkningar efter sprutorna igår så ännu en sak att vara glad över.

Nu ska jag klä på William  & stoppa ner i bärselen och gå ner till tunnelbanan & hoppas att det finns en metro kvar så man har något att läsa.

Vaccination 2

Har nyss varit på BVC för juniors andra vaccination och jag blev väldigt förvånad över att han knappt skrek något eftersom att han skrek eh hel del vid hans första vaccinationen. Han märkte inte ens att han fick den första sprutan i benet och vid den andra spruten så skrek han i ganska precist en minut och sen blev han tyst. Jag hade förväntat mig att han skulle bli helt förstörd som sist men jag gick tydligen dit med turen i hand.
Robin skulle egentligen ha varit med men han fastnade i bilkö vid Solna så han kom såklart när vi var klara och nu ligger han i sängen och väntar på middagen.
Sen somnade han direkt efter vi gått därifrån och sover fortfarande, hoppas han vaknar snart så att vi kan äta.
Idag ska han få sin första smakportion, det blir potatismos.
Vi vuxna får potiatis, köttbullar, brunsås och lingonsylt och jag står för middagen.

Eftersom junior var så duktig så blir det mys-pys ikväll.


Min självkänsla är inte på topp längre

Satt nyss på facebook och kollade i folks album på foton på mig och såg det här fotot i min vän Lauras album från USA.
 Ja tröjan är lite tajt men man tager vad man haver.

 Observera hur smala handleder jag har nu.

Tänkte genast på hur allt kan förändras så snabbt, fotona är tagna vid ungefär samma tidpunkt fast med ett års skillnad. Under påsken 2008 var man kung på planen och sen ett år senare står man framför spegeln och nästan gråter av bilen man ser av sig själv, kan inte beskriva hur missnöjd jag är med min kropp idag.
Förra året när jag och Robin träffades vägde jag ungefär 62-63kg och var hur vältränad som helst och nu ett år senare och en bebis rikare väger jag ynka 52kg.
Har vaken rumpa eller muskler längre och jag skulle göra vad som helst för att bli vältränad igen så nu längtar jag verkligen tills jag kan börja jogga och träna som förut.
När William låg i magen vägde jag som mest 62kg och hoppades på att inte väga under 55kg när han var född men nej så blev inte fallet. Robin brukar alltid säga "vad ska jag säga när du säger sådär om dig själv?" jag vet inte kanske att du älskar mig även fast jag inte är lika snygg som förut och att vi har en underbar son & att jag kan träna sen ?
Kan ju inte ljuga och säga att jag älskar mig själv för det gör jag verkligen inte, mina bröst är jag otroligt nöjda med nu men när William slutat amma kanske de inte alls är lika snygga längre- är tacksam för att jag inte har massa bristningar på dem.
Har dock bristningar vid naveln och på sidan men de tror jag beror på att jag var platt så himla länge ända till månad 7 tror jag. Mamma säger att jag ska kalla dem för bebis streck så det gör jag nu men de är inte snygga för det.

Medans vissa skulle dö för att ha den kropp jag har nu efter förlossningen så klagar jag och det kanske inte är rätt men förstå mig rätt när jag klagar. Jag är inte van vid att inte vara vältränad och knappt ha någon kondition, det passar mig inte. Men jag skulle heller inte velat gå upp 20kg och vara helt sladdrig nu, jag skulle vilja ha ett mellanting av dess kroppar antar jag.

prov på onsdag tror jag

Eftersom Stefans äldsta son hade gjort en blindtarmsoperation i förra veckan så blev det inget praktiskt prov för mvg i Svets. Så på onsdag tror jag att jag ska få göra provet, ska nog förbi skolan imorgon och fråga när jag får göra det och passa på att fråga vad jag ska göra härnäst i skolan förutom matte och de sista nationella provet i Engelska.

Annars hade faktiskt Robin nationellt prov idag och han tyckte det gick rätt bra så vi hoppas på det bästa.

William blir överkörd :P

Idah har jag och William varit på bebisträff/mamma grupp och lunchen vi fick var riktigt god, lax & potatit med någon god sås till och sallas såklart. Nu kan William sitta bra i en såndär vit plaststol med en uppblåsbar sak som gör att stolen blir lite mindre.
Sen när vi ätit färdigt fick vi ananas,melon och kakor samt lite godis och jag som itne dricker kaffe fick saft.
När vi var färdiga vid bortdet förflyttade vi oss till lekrummet och lade Wiliam i en av pölarna så att han kunde ligga och kolla på de olika djuren som hänger i taket.
Som vanligt kom lilla Ebony och körde över honom :D haha.
Ne men hon kröp över hans ben och fortsatte till en boll och sen när vi hade sångsamling kröp hon över mina ben och runt mig för att hon ville ha Williams napp. Så jag flyttade den och då kröp hon efter den tills hon gav upp och kröp till sin mamma.

När bebisträffen/mamma gruppen var slut gjorde jag och Helena som bor där jag bor än så länge (hon letar efter ny lägenhet) sällskap till fruängen. Sen skulle vi ta 173 till IKEA men hon skulle in på konsum och köpa våtservetter så då gick jag före till busskuren och träffade på en mamma från min andra mamma grupp och då stod vi och pratade.
Men när bussen kom så stod det en vagn/något med hjul på barnvagnsplatsen längst fram i bussen och jag och hon från min mamma grupp på BVC har breda vagnar så vi tog vagnplatsen längst bak i bussen och stod och pratade tills hon gick av. Hon skulle till Babyland och köpa en potta.

Sen gick jag och mamma i stort sett hela vägwn hem från IKEA och nu ha rjag nyss ätit mellanmål och kollar på sista avsnittet på Andra Avenyn via SVT Play innan jag ska fixa middag.

ps.nu när Robin & Victor har börjat bygga på deras nya veranda så smsar vi inte lika mycket och de är både skönt och tomt, de är otroligt så mycket sms jag och robin kan skicka på en dag bara till varandra. Så nu när det inte är flera hundra på en dag längre känns de lite konstigt men ändå bra.

funderar på att ha en tävling ?

Nu har jag och mamma nyss varit ute och gått, gick förbi mammas en väninna och fikade. De tyckte han och hans gosiga lår var ur gulliga :) Junior somnade när vi gick därifrån men som vanligt så vaknade han när vi burit upp vagnen så nu äter han så får vi se om han somnar om sen.
Förstår inte varför han vaknar så fort vi kommer in :S

Nu har Robin & Victor börjat bygga på deras nya verandem igår och idag tog de bort den gamla veranden, så snart får deras mamma en sprillans ny och större veranda precis lagom till sommaren och Robins student.

Annars så har jag lagt ner alla vinter skor i källaren och funderar på att rensa garderoben idag och alla skor jag inte kommer använda mer imorgon eller någon dag i veckan.
Men nu är fallet såhär att jag är ägare till sjukt mycket skor och somliga aldrig använda som ligger i kartong fortfarande så jag funderar på att ha en tävling där priset kan vara ett par av mina skor.
Storleken är 38-39 :) låter det som en bra idé ?

Stort och skönt

Idag vaknade jag med huvudvärk som jag gör var och varannan dag. Förstår inte varför för jag dricker mycket vatten och äter ofta och går minst en timme om dagen så jag blir inte klok på varför jag mår dåligt så ofta, ska beställa tid på vårdcentralen för att kolla mina järnvärden nästa vecka.
Har nyss sovit i två timmar ensam i min stora säng och det var väl behövligt, har inte alls lika ont i huvudet längre men det är inte helt borta heller.
Annars så var jag och mamma ute och gick idag, vi gick genom Segeltorp bort till Kungens Kurva och handlade & sen åkte vi hem och då gick det ungefär en halvtimme innan jag somnade.
Nu ligger junior och sover i sängen och jag ska fixa mig något att äta och diska alla bestick.
 Se så fint han har lagt sina händer :)

 Det var ju en halv flaska kvar när jag kom hem igår så jag var tvungen att värma den annars vore det slöseri på mat, så då fick jag se med egna ögon hur bra junior håller flaskan själv.

Förlåt jag var nog lite trött

Kom på igår kväll att jag skrivit att jag och bebis skulle se på Robinson men det var ju fredag igår inte lördag.
Fick för mig att det var lördag igår och det märkte ni nog så nu uppmärksammar jag mitt misstag.

äntligen hemma hos bebis

Sitter med min älskade son i knät och lyssnar på hur han smaskar på hans små händer.
Det var både skönt och jobbigt att vara utan junior i ett halft dygn. Tyvärr blev det ingen brasa igår för vår del eftersom det tydligen var brandförbud i Berga eller i alla fall dit vi tänkte åka så vi stannade hemma och myste.
Var lite halv tråkigt till och från då vi inte hade någon bra film att se på kvällen men  vi åkte till Arena och köpte oss varsin avocado sallad så vi kom i alla fall ut en liten stund även fast vi inte åkte till någon brasa.
Nu ska jag och junior leka lite innan William ska sova, kunde inte låta bli att ta upp junior ur vagnen då jag och syrran kom hem fast han låg och halv sov så nu blir det snart lite gnälligt innan han kommer kunna somna igen.

Är fruktansvärt trött för att ha sovit i stort sett hela natten menmen det funkar ändå. Ikväll ska vi ha suuuper mys framför tvn och se på Robinson och höra näbbgäddan Christian klaga över allt och alla, vi hejar på Jarmo, Angela, Erik B och Nina!



RSS 2.0