Jävla bredbandsbolaget

Så här är fallet eller måste vara fallet, mitt internet på min dator fungerar inte varken msn eller internet.
Antar att det är något med bredbandbolaget som strular för det har inte funkat varken igår eller idag så det är därför jag inte uppdaterat. Sitter hemma hos Robin och skriver nu ifall någon undrar.

Idag blir första natten på fem månader som jag får sova en hel natt, junior är med mamma hela kvällen tills imorgon någon gång då jag och Robin ska ha en kväll för oss själva utan bebis. Ska bli kul och skönt att få vara ungdom en kväll.
Får se om vi drar förbi någon brasa här ute i Berga eller vart brasorna nu är.
Har fikat med våran kusin (?) eller något med syrran i stan innan vi åkte ut hit, syrran ska sova hos henne och jag hos Robin. De skulle höra av sig ifall de ska till någon brasa så kanske vi ses senare ikväll.
Ha en trevlig Valborg kära läsare!

Står upp och sover

Är så fruktansvärt trött idag att jag skulle kunna stå upp och sova, förut åt William några gånger om natten men nu känns det som att han äter säkert 6 gånger om natten.
Och det är ju bra att han äter iochförsej  men ändå det är det att jag precis sovat och sover så där skönt djupt som han oftast vaknar och ska äta, även om han inte gallskriker när han vill ha mat så störs man ju i sömnen.
Vet någon mer som är trött just nu och det är lilla Wille det, sov kanske 40 min mitt på eftermiddagen när jag och mamma var på väg hem från stan och vaknade bara några minuter efter att vi kommit hem.
Är fortfarande vaken men jag misstänker att han snart kommer somna för han är ltie degig.

Satt nyss ute på gården och fikade lite då det kom en annan mamma med en rätt så stor flicka och en 11månaders bebis, de var väldigt intresserade för William men det verkade inte som om han var lika intresserad av dem.


Ursäkta eventuella stavfel men jag ser inte riktigt så bra just nu pga. att jag är så trött.

Kortaste utflykt jag varit med om

 Bildbevis på att vi faktiskt åkte till Largen
Paloma tyckte att vi ungdommar och junior skulle göra något annat än att bara sitta och glo på tomten i det rätt så varma vädret i hade i söndags så hon sponsrade oss med en hundring i bensin pengar och föreslog att vi skulle åka till Largen.
Sagt och gjort vi åkte dit för att upptäcka att det blåste på tok för mycket för att vi skulle kunna ligga i solen och gassa, stod ut i fem minuter och sen bar det av hem igen.
Junior med sina solglasögon & keps som matchar varandra i bilen på väg hem igen.
 Där ligger junir i skuggen medans vi andra satt i solen och stekte.
Fick den konstigaste middagen någonsin, halv äcklig pasta & konstig blandning av kryddor i köttfärsåsen det var precis ätbart som jag väntat mig.
Träffade Emilie F en stund i stan och åkte inte hem förens hennes pojkvän  Erik som dessutom är hennes fästman då de är förlovade hade sett junior. Han ville hemskt gärna se hur stor han blivit då han & Emilie träffat junior en hel del faktiskt i hans yngre dagar då han mest var en liten plutt som hängde i tutten, men det gör han ju fortfarande fast nu är han mer människa  :)
Att bero på förlovning, det måste vara väldigt mysigt att känna att man verkligen tillhör någon & att den tillhör en själv.
Hoppas att jag och Robin håller ihop så länge att vi också förlovar oss :) <3

Nestle Nutrion Sinlac

Som så många gånger förut när William och Ebony (en bebis i min mamma grupp för oss lite yngre) ligger i samma "pöl" och William studerar de färgglada små fåglarna som hänger i taket kommer den krypande 6½ månaders bebisen Ebony. Stackas lilla Wille som varken kan sitta själv eller krypa blir utsatt för hennes pet i ögat och klappa lite på hans huvud och dra lite i hans fingrar, men när du kan krypa och sitta kan ni dra i varandra och peta på varandra utan att den ena blir ledsen.
Ebonys mamma bjöd med mig på amerikans fotboll, de spelar en match på fredag men den är på kvällen och det misstänker vi skulle störa våra barns sömnrytmer så hon skulle höra av sig då de hade en match under dagtid som de brukar ha.
Efter mamma gruppen åkte jag till Kungens Kurva och köpte Nestle Nutrion Sinlac Specialgröt som jag ska börja ge junior på kvällen så att han sover bättre och sutar äta varannan timme eller vad det nu kan vara, för han stör min sömn något så fruktansvärt. Har inte sovit en hel natt sen första december. Hoppas gröten hjälper något, typ så att han känner sig mättare och inte behöver äta lika många gånger under natten.
  

Nu är det dags för mellanmål och byte av en bajsig blöja, återstår en bajsig blöja för dagen och ser har liten bajsat färdigt för idag :P

Hoppas på att middagen är ätbar

Nu sitter jag och väntar på middagen som Robin & Victor håller på med, har en underlig känsla av att det inte kommer bli mer än ätbart för Victor hällde i eller ville hälla i alla möjliga kryddor i köttfärsåsen.
Blir förvånad om det smakar riktigt gott.
Annars så åkte vi till LArgen idag och tänkte sola med det blåste alldeles för mycket vid vattnet så vi åkte hem igen, även om vi inte var borta jätte länge så var det kul att göra något annat än att sitta på tomten och sola.
Ska träffa Emilie F om ett tag, hoppas jag hinner med alla tåg så att hon slipper vänta på mig.

Nationellt prov

Så var uppsatsskrivningen i engelska gjort, åh så skönt var lite nervös innan jag gick hemifrån imorse.
Men enligt mig själv så tycker jag att det gick rätt bra ändå.
Min syster var barnvakt eftersom jag hade glömt att säga till mamma att vi hade nationellt prov idag och då kunde hon inte vara hemma från jobbet så det var tur att syrran inte arbetar just nu för hon var gärna hemma med honom.
Innan provet hade vår skola varit så generösa att de hade köpt små MER och bulle till oss. Efter provet gick jag till mammas jobb och berättade om provet innan jag åkte hem.
Stod och snackade lite med vår ena fordonslärare Mr.X och han vill köpa en elmotor på 1000N som han ska ha i sin dragracing bil men de är ju inte billigt med sånt så han får se om han har råd med den, skulle försöka att söka bidrag från något ställe (minns inte vart just nu).
Antingen hjälper de till med ett bidrag eller säger tvär nej, vi sa att de skulle ju kunna tänka att dragracing branchen i alla fall tänker på miljön :P

Bilen på bilden är inte Richards!

Med mina nya skor är jag inte längre "dvärg"


Sådär ser skorna ut som jag nyss varit och köpt,
stod mellan dem och ett par Hilfiger också högklackade men inte sådan klack.
De där var mycket skönare att gå i och jag blir mycket längre med dem, kommer säkert upp i 167cm! :)

Annars så handlade jag och mamma på Willys nyss, det blev lite bröd & flingor, müsli och mjölk. Sånt man behöver helt enkelt och så hade de smakprov på olika desertostar och vi köpte hem en Castello (den gråa förpackningen) för den gillade jag mest av alla ostar. Nu är det dags att fixa middag som blivit en aning uppskjuten men de beror på att vi kom hem för ett tag sen och för att jag åt mellanmål direkt när vi kommit hem.
Skulle egentligen åkt till Robin nu ikväll men det blir inte så, min syster är och övningskör nu och hon skulle skjutsat ut oss till Robin men det är ju kaos i traffiken så det var helt uteslutet för jag orkar inte sitta i köer och dessutom kan jag lika gärna åka ut imorgon bitti.

Jag och junior efter skoköpet, handlandet och promenaden :)

Någon gång måste man kunna unna sig något gott

Nu sitter vi och ser på criminal minds. Har haft en riktigt bra dag idag.
Mötte Jozephine vid svampen som sagt men först väntade jag på syrran vid tunnelbannan, vi gick till Fresco och tog en fika. För min del blev det både en bit kladdkaka med grädde och en bit hallonpaj med vaniljsås, cola och ett glas apelsinvatten :)
Unnade mig lite fika innan jag ska bli nyttig och börja träna igen.
När vi fikat så kom Jozephines kompis Jenny förbi och vi pratade en stund innan vi gick in i Sturegallerian och kollade på kläder, hittade ett par super coola stilettklackar i chockrosa som jag funderar på att köpa men jag ska fundera på det för hos Robin kan jag absolut inte gå i dem så jag sparar antagligen pengerna och köper ett par andra klackskor som jag kan ha hos honom också.
Har provat ett par kilklackskor i kork av Tommy Hillfiger men de är öppna vid tårna och jag skulle jätte gärna vilja att de inte var det.
Får se ifall jag hittar nå snygga sommar klackskor som jag kan ha både hemma & hos Robin som inte är jätte dyra.

Hemskt att jag blivit så glömsk på senare dar

Hade helt och håller glömt bort att jag skulle träffa Thessan idag, jag kom på det precis innan jag hade tänkte sova frukost med junior då jag kollade på klockan och tänkte "om en halv timme är klockan elva då borde jag egentligen laga lunch men jag skjuter på det och myser med william istället". Men vänta klockan elva skulle jag ju göra något så jag slog en pling till Thessan utan svar, slänge över ett sms och frågade om tiden.
Åh vilken tur hon slutade inte förens tolv då kan jag andas ut!
Så halv ett ska jag träffa henne tillsammans med hennes grannes bebis Frank som hon ska vara barnvakt åt och så ska vi gå förbi våran gamla skola.
Efter det blir det en promenad innan jag ska träffa Jozephine vid svampen och förhoppningsvis min syster också, men hon ska deklarera tillsammans med pappa idag fast vilken tid det vet jag inte.

Igår kväll satt jag och spelade Wipeout på kanal 5s hemsida, super kul men super svårt! :D
Gick inge vidare för mig, fick höra att "det här var bland det sämsta hon har sett" speler igenom så nu ska jag ge det en omgång medans william ligger och sover.
Måste tillägga att spelet är verkligen ruskigt bra gjort, det är precis som om man skulle stå där inför hinderbanan.

alla dagar kan inte vara bra

Ska egentligen var apå Öppna Förskolan om olycksfall men William var helt otröstlig precis som igår, kan inte riktigt komma på någon anledning till att inget vi gör fungerar så det kanske gör ont i munnen för han tuggar på fingrarna som en annan smaskar på godis.
Sen blev jag och robin jätte osams och då blev mamma och jag också osams & mamma hade ändå tagit fram mjölk som skulle användas ifall vi hade gått på informationen. Så jag har åkt moppe med Emma nyss, fram och tillbaka till Stuvsta moped service. Fryser så himla mycket om händerna nu, gick som snabbast i 70kh/h kanske.
Kände mig lite dum som sket i att gå på kursen för att jag bråkade med Robin & blev osams med mamma men jag var verkligen inte på humör för att sitta och lyssna på sånt idag, dessutom ville jag inte vara borta så länge som till halv tio när han är så konstig som han var igår kväll och innan jag gick hemifrån.
Men att jag och Robin blev så osams om en sån här sak är så himla onödigt, okej då han låg i magen men nu är vi föräldrar och måste kunna prata om saker utan att vilja döda varandra.
Jag menar ska vi förlova oss och flytta ihop någon dag kan man inte bli sådär irriterad att den ena flyr.
Får prata om det här nästa gång vi ses för ska vi börja så här igen tar det med all säkerhet slut inom ett halvår.

Nu ska jag mysa med junior lagom till grey's anatomy och imorgon vid fyra ska jag fika med jossan & min syster, då får jag något annat att tänka på.


mys-pys med gnällig bebis

Nu är jag och lillkillen äntligen hemma i våran lägenhet tre trappor upp utan hiss.
Infot om olycksfall var näst intill onödigt, i princip allt hon sa kunde man ha begripit själv faktiskt. Men de gjorde inte mig något att vara där i någon timme men hade Robin följt med hade han säkert blivit arg över att ha suttit där i någon timme för att höra saker man själv kan räkna ut.
Sen är william väldigt gnällig idag så det var lite små jobbigt att sitta där när inget riktigt hjälpte
Nu gör mamma middag till mig och det är väl behövligt har knappt ätit något idag faktiskt.

Imorgon ska jag och junior gå förbi Silvan Bygg och kolla på cement, bräder och gips/murbruk eftersom de har 40% rea och Robin & Victor ska bygga ut och renovera deras veranda lite  i sommar om det har råd och allt inte kostar för mycket.
Sen kanske jag ska plugga lite om jag får tid till det.
Ikväll ska jag och junior ha riktigt mys-pys framför tvn, hoppas att han inte tänker gnälla alltför mycket då.

Annars som ni ser har jag fixat lite med bloggen, inget märkbarn bara lite reklam och sånt.

Går omkring hemma som en annan hemmafru

Nu har jag dammsugit undervåningen och gjort fint, klippt naglarna på junior och nu sitter jag framför datan och väntar på att Robin ska komma hem. Igår dammsög jag övervåningen så nu är hela huset i stort sett dammfritt.
Snart ska man börja med lunch också så att man inte blir grinig för att man inte ätit på något timme.
Har drabbats av något slags sakna-robin-så-fort-han-går-ut-genom-dörren och det är både små jobbigt och fint, hade det super mysigt igårkväll när william äntligen somnat. Vi såg på den nya Fast And Furious and den var väldigt bra, inehöll dock vissa scener då de bytte bild alldeles för ofta så att man inte hängde med riktigt & nästan fick ont i ögonen men annars var filmen helt klart värd att se!
Annars så sitter jag och kollar in lite mamma bloggar och kollar efter saker som kan göra min blogg större.

Det ser ut som om William kommer vakna alldeles strax och vilja ha mat, tycker det är så mysigt att mata honom för han kollar på en på ett visst sätt som bara vi mammor förstår tror jag och det är så himla mysigt. För sen när han är mätt så kommer ett litet leemde på läpparna och han ser så belåten ut, skulle aldrig klara mig utan det!

Ska på olycksfall gruppinfo på BVC vid fem idag så när Robin kommer hem ska jag fråga om han ska följa med eftersom att jag ska på ännu ett gruppinfo om olycksfall imorgon fast på öppna förskolan. Nej jag är inte dum men de kommer informera om olika saker så därför ska jag på båda & om Robin hellre vill följa med imorgon så är det lugnt för mig.

helgen lite kort

I helgen har vi haft riktigt tråkigt. Robin och jag har nästan blivit osams, jag ville göra något kul men han nöjde sig med att bara vara hemma fast ändå så klagade han på att han var rastlös.
Fast helgen var helt okej även om vi inte hade det super kul, men kan ju inte alltid ha roligt någon gång måste vi ha en tråkig helg så att vi kan ha kul nästa gång vi ses.
Annars så har jag börjat träna benen nu, sitter 90g*1min 3gånger och ska göra det i en vecka sen byter jag övning, hoppas på något som helst resultat. Jag och junior har gått några promenader med barnvagnen då vi inte hade något bättre för oss, robin höll ju på att köpa ett Xbox igår men tack och lov så gjorde han inte det, kanske var det min övertalningsförmåga som fick honom att inse att det skulle vara ett onödigt köp.
Idag har vi varit ute och gått omkring i Åkersberga i väntan på att älskling ska sluta skolan och komma hem, fick robin att köpa hem en pizza till mig (onyttigt jag vet, men ja hade ett sug på pizza idag).
Skulle varit på bebisträff vid halv ett men jag pluggade lite hos robin idag, det kändes viktigare.

Nu tänkte vi se på Fast And Furious 4 men junior är lite ledsen nu, så vi skjuter nog på det någon timme.

Nybadad william




William är inne i vår med sin aprikosfärgade badcape :)

latmans fasoner

Igår spenderade jag & william förmiddagen till att sova, jag vägrade att gå upp när han ville så jag la ner honom på en filt på golvet så fick han ligga där så nöjd och leka med sina gosedjur. När jag äntligen gick upp blev jag osams med min syster istället men sen bestämde jag mig för att gå ut så jag åkte till stan och köpte mig nya sneakers. Efter säkert en timme i butiken bestämde jag mig för de färgglada skorna då de var mycket skönare än de vita Reebok jag provade, de vita var sköna men hade något konstigt tyg inuti som kändes halkigt och varmt så därför valde jag de lite häftigare skorna och det valet är jag nöjd  med.
Sen åkte vi till Skärholmen och mötte mamma & vi gick will Willys och handlade innan vi åkte hem och på kvällen såg jag och bebis på tv, han var lite sen med att somna igår det blev inte tyst förens tio.

Idag har jag åter igen förskjutit gå upp ur sängen tiden tills aldelles nyligen så nu ska jag äta frukost medans junior sitter i babysittern & pratar med sin moster.
Annars så är Robin i skolan och får snart lunch och efter det ska han åka & tona rutorna innan han kommer hit så jag ska dammsuga och ta undan lite kläder innan han kommer.

långpromenad & mobilköp

Idag har vi gått en rejäl promenad gick omkring från ca halv tolv till kvart över tre. Köpte ny telefon idag det blev samma som förut alltså en Nokia 5310 ExpressMusic fast med rosa på kanterna, så de är tänkt att Victor ska köpa den Robin köpte till mig. Men det verkar som att mammas ena telefon gick sönder idag så antingen får hon köpa den eller någon av robins/victors gamla telefon som itne har onödiga funktioner som musik och sånt för de bryr sig inte mamma om.
Kollade på allt möjligt i centrum för att fördriva tiden, först kläder, sen skor och sen trosor och sist inrednings prylar, trodde inte mamma skulle jobba så länge som efter tre. Men jag åt lunch hos henne för att inte lägga pengar på en onödig utgift som mat.

Annars så ska Robin tona rutorna/bakrutan på torsdagvid ett  i Huddinge och då kommer han hit efter det så då slipper jag åka ut dit för de är ju egentligen hans tur att komma hit så det blir prima. Sjukt hur bra allt är mellan oss nu om man tänker på hur hemskt allt var för bara 2månader sen, hon Elin var ändå något bra i det stora hela oavsett hur jobbigt det än var.

Nu ligger junior i hans gym och jag ser att han lyckades slita loss luftballongen :D duktig bebis!


Pics från landet


Ligger och solar i det fina vädret


Älskling går med barnvagnen :)


Junior med solhatt :)

hem ljuva hem

Nu är vi hemma igen kom hem igårkväll men då såg vi på tv & jag var för trött för att uppdatera bloggen.
Hade det sjukt mysigt med familjen, mamma,morbror & morfar, hade fint väder precis hela tiden. På lördagen var det till och med så varmt att ja kunde ligga på en solsäng och sola i bh och shorts, fick till och med en bh rand på ryggen så jag är väldigt nöjd. Idag är det dock inte lika vackert väder men det duger så länge det inte regnar.
Robin och jag tog minst en promenad varje dag och det var riktigt kul för normalt brukar jag gå med barnvagnen ensam eller med hans mamma när vi är hos dem men de gånger vi gick på landet gick han med barnvagnen varje gång har jag för mig & jag gick bredvid.
Vi fick till och med leta påskägg som jag skulle kalla för home edition, robin & jag fick ett ihop tejpat äggskal med varsin tia i och william fick ett äkta påskägg med en slant från gammelmorfar i :) Ville egentligen att jag och älskling skulle fått ett äkta påskägg med en varsin kaka i med pengar dög också bra.
Men vi gjorde inte så värst mycket solade, gick promenader, åt mat, vilade & såg på tv och myste.

Måste säga att även fast Robins bil är en sedan får det plats med en hel del packning även om man får tänka på hur man lägger ned allting i bilen så fick allt i alla fall plats, vi fick ju plats med barnvagn, babysitter & två-tre mellanstora väskor inte dåligt. Innan vi åkte hem kom mammas faster & hennes man med det ena barnbarnet förbi på kaffe för de skulle också hem till Stockholm igen.

Nu håller jag på och tömmer min gamla telefon & sparar det som ska sparas och raderar resten, så en Sony Ericsson W910i svart säljes med minneskort & tillhörande kartong för minst 1000kr, intresserad någon ?
Använd sen i julas och inga repor.

påsk

Nu har jag monterat den nya bilbarnstolen i Robins bil, tog ltie tid men nu sitter allt fast och slängt in vagnen i bagageluckan- den tog en hel del plats fast vi monterade isär chassit och sittdelen.
Fick nyss min nya telefon av Robin, han köpte mig en Nokia 5310 ExpressMusic i svart som jag ska betala tillbaka när jag har tillgång till en bankomat.
Så om ett tag när mamma hängt all tvätt och vi slängt in alla väskor i bilen bär det iväg till mitt landställe, vi är där tills någon gång på söndag. Ska bli så himla skönt att komma härifrån i några dagar med min kära, ska plugga lite om jag orkar men jag borde ta mig tid att få något gjort.

Ha en bra påsk alla glada läsare så hörs vi nästa vecka!

söt du är ibland hjärtat


Haha vad söt han kan vara ibland, ser ut som en liten fluga i sin mammas solglasögon :')

Var nyss och köpte ny bilbarnstol med pappa, är mycket nöjd med köpet.
Om han inte blir en jätte stor klump i förtid ska han kunna ha den tills han är ca 4år.
Den är grå och blå & junior gillade den. KOstade 1500kr så det var ett bra pris.

Stunder som förevigats


En glad pappa med tjock bebis i famnen


William är coolast i världen i mina solglasögon ;D


Farmor, bebis & farbror


Minst och störst i soffan, minst kollar på tvn & störst på bebis :)

fortsätt kämpa william, du klarar det!

Nu håller William på att lära sig att vända sig från rygg till mage och han kan det nästan, han har gjort det i Robins säng och i soffan igårkväll men inte när han legat på golvet. Han lkommer över på magen men mosar ena armen fast det dröjer nog bara någon dag tills han har förstått att han måste ta bort den undre armen för att ligga kvar på mage.
Så fortsätt kämpa junior så klarar du det snart! :)
Han kan vända sig från mage till rygg ibland det är nog lättare eller det ser ut som att det är lättare.

Igår var jag på mamma grupp för oss unga mammor men jag är självklart yngst där med inte för att det gör mig något för de andra är ju inte gammla heller, den äldsta är 23år.
Men igår var det bebisarnas gnäll dag inte en unge som inte gnällde någon gång, tror att det är så att alla bebisarna brukar sova vid den tiden vi hade träff igår och av någon anledning så ville ingen somna förens vi skulle därifrån.
Innan vi skulle ha sångstund så la jag WIlliam på mage för att träna lite men då kom den ena bebisen som kan krypa, Ebony som för den delen är väldigt söt och klappade honom på huvudet så då tänkte jag att om jag vänder honom så att han kan se vad det är som tar på honom så kanske han tycker det är lite roligare.
Men då råkade hon trycka sitt finger i hans öga, som tur var blundade junior men han tyckte det var lite läskigt så han skrek till och började nästan gråta men lugnade sig väldigt snabbt när jag tog upp honom.

Efter jag hade varit på bebisträff åkte jag hem och lämnade lite packning & sen gick jag och mamma en promenad till Skärholmen där jag tog ett hål till i öret, hade två i vänster och ett i höger men det översta växte igen ungefär då vi var i USA förra året då jag tog ut det örhänget för att det var lite obehagligt att ha under hjälmen.
Köpte nya solglasögon också, av någon anledning köper man ofta nya solglasögon varje år undra varför ? det är ju egentligen väldigt onödigt att göra det om man har ett par hela glasögon man använde året innan.

Efter det åkte vi hem och kollade på Unga mödrar, jag ogillar den där Malou Stella för att jag tycker hon låter hennes mamma göra nästan allt precis som att hon bara är mamma när det passar henne.
Bara en sån sak som att hon stod och plattade håret och hennes son kom in i badrummet tog tag i sladden och fick plattången i huvudet & brände sig lite lätt & hon ropar på sin mamma att ta honom och kollar inte ens hur det gick med honom :S

Helgen i dess korthet

Jaha så var denna helg slut, skönt att man har lov för annars hade jag nog varit i skolan nu.
I lördags var robins pappa & hans fru i sthlm över dagen och det var trevligt, junior fick 3st böcker, ett gosedjur & ett par byxor med tillhörande tröja :)
Till mig hade de köpt vindruvor och godis men som alltid ska robin nalla av mig utan att fråga men de var lugnt han fick de godis jag inte gillade så åt jag det jag tyckte var gott, innan de åkte så åkte männen och köpte pizza eftersom vi inte orkade laga middag till allihopa.
William var trevlig hela dagen och han struntade till och med i eftermiddags tuppluren han brukar ha och somnade sent och sov ändå till halv tio dagen efter. Efter att de hade åkt hem så åkte jag och älskling till Willys för att köpa blöjor & våtservetter & Victor hade tagit moppen till en kompis så vi var tvugna att ta med honom, så de satt i bilen och väntade så gick jag och köpte blöjor.
Sen såg vi på robinson innan det började bli dags att gå och lägga sig, men jr var fortfarande vaken så vi hade inte brådis till sovrummet.
Så på söndagen vaknade robin av att junior inte hade vaknat halv sju som vanligt utan sju, men jag var så trött så jag sa att robin fick ta honom så fick han ligga bredvid honom & ha morgonmys, hörde hur trevligt de hade det men jag njöt av att få ligga där för mig själv i några extra minuter.
Fick till och med Robin att byta morgonblöjan med bajs i, det är inte varje dag han går med på det fast det var lite protester i början men de gick ju bra ändå ;D

På söndagen klippte Victor & Robin äppelträden och det blev bra, igår krattade de löv när jag åkt och sen klippte robin det 3e äppelträdet som de struntade i på söndagen så nu är trädgården fin :)
Jag och plutt tog en promenad medans de höll på med träden men annars så gjorde vi inte mycket alls på söndagen då det inte var så jätte fint väder. På kvällen gjorde Robin oss kvällsmål och det blev köttbullssmörgås och blåbärspannkaka med glass, han vet allt hur han ska charma mig.
Vid halv sju kom deras mamma hem och hon sprang raka vägen in på toan men sen kom vi fram till att hennes bil och väldigt bensinsnål, hade klarat sig på en tank fram och tillbaka till hennes syster sim bor vid Hudiksvall typ.
Sen snodde hon William tills hon skulle gå och lägga sig.

natti natti

Nu ska jag och älskling se på LOST, fast jag tycker de har blivit snurrigt och ltie tråkigt det var bättre förut men får duga som underhållning när junior sitter där nere med Paloma & Victor.
Annars så var jag i skolan imorse och fick lite gjort så nu är jag nästan helt färdig med reportaget om styrinrättningen.
Efter vi sett på LOST så borde junior somna och då går vi och lägger oss så då är det natti natti till alla läsare och imorgon vid lunch kommer robins pappa men innan dess ska vi handla blöjor & fixa lite.

vilket fint vårväder vi har

Nu tog Law & Order Special Victims Unit precis slut och Criminal Minds började nyss på 5an, idag är det skönt att vara mamma. Junior har sovit snart hela kvällen och jag hoppas verkligen att han kommer sova utan större problem under natten eftersom jag ska till skolan imorgon. Då junior sover under kvällen har jag tid för mig själv så nu slappar jag framför tvn med en ansiktsmask och ett nagelset.
Annars så har jag varit ute och gått med mamma efter att jag slutade skolan i det varma vårvädret, såg på nyheterna att det ska bli varmt imorgon & på lördag- perfekt väder för några härliga promenader med vagnen men att det blir sämre väder på söndagen. Robins pappa kommer till Stockholm under lördagen så imorgon efter BUP åker vi ut dit och när vi är där tror jag inte att jag kommer uppdatera så länge deras pappa är där, men jag ska inte hem förens på måndag morgon är de tänkt så jag kan uppdatera när han åkt.

Eftersom william bara blir större och större är det tyvärr dags att tänka på nästa bilbarnstol, men usch så dyrt det är kostar ju från 2000-4000kr :/ men de är ju bättre att börja kolla i tid så vi kan prata om vilket märke och modell än att behöva stressa med det när han är på gränsen till för stor för den bilbarnstol vi har nu.
Var på Babyland igår med mamma och kollade på de olika stolar som finns & läste om hur länge de kan användas, de flesta är från ca 6månader till 4,5-6 år eller så är de angivet i kilo.
Men jag vill att nästa bilbarnstol ska vara rätt snygg eftersom man ska ha den så länge så det är också något jag kollar på förutom priset, den får inte vara för dyr.
Han ska ju inte bo i bilen så jag vill inte lägga ut för mycket pengar på den men den ska ju vara bekväm för honom.


Plugg

Hade muntligt nationellt prov i engelska idag, tror det gick rätt så bra faktiskt :)
Sen har jag bytt däck på en bil pch fått förklarat på tavlan av Jocke hur man räknar ut hur många km en bil går om man vet varvtalet per minut (något sånt).
Så idag har jag varit en halv dag i skolan och imorgon ska jag till skolan igen eftersom vi har studietid och det behöver jag.

What a beautiful day!

Solsken, fågelkvitter, blå himmel med vita moln och klar luft utomhus.
En riktigt härlig vår dag att fylla 1/3år på, idag blir plutten 4 månader :) <3

Idag har vi varit i skolan hos syster johan och fyllt i en blankett för körkorstillståndet, ätit & bytt blöja i centrum, åkt tunnelbana & fått allt avklarat med soc så nu slipper vi dem för gott hoppas jag.
De är sånt fint väder ute att man kanske borde tvinga ut robin på en promenad.
Sen har systeryster kommit hem idag från usa och har köpt min son en vit & orange randig piké med matchande byxor till som han kan ha till sommaren :)
Och min efterlängtade amerikanska SIRAP!

Nej nu ska jag mysa med robin och junior.


RSS 2.0