Äntligen fan !

Fick mitt CSN-kort igår och har nyss aktiverat det och kollat lite på de rabatter man får , ganska najs :)
Imorgon måste jag skriva min informationstext om säkerhet i svets/verkstad eller valfritt som jag lärt mig i fordon
och lämna in utkastet till Katarina innan jag kan skriva in det på datan .
Samt att om jag hinner så ska jag påbörja reportaget från studiebesöket vi gjorde för någon vecka sen och den kommer bli bra, eftersom ja tog lite foton då vi var ute och åkte  så kan jag andvända dem sen när ja skriver in reportaget på datan.

Men nu måste ja typ gå för jag måste äta mellanmål och det gör jag samtidigt som las vegas går på tv ,
vilket blir ca 1 timme innan middagen är färdig.

mums (:

Nyss ätit så nu känner jag mig som en uppsvälld groda fast väldigt mätt istället för bara lite halv tjock :P
Som jag sa igår så sov jag ju hos min stora kärleken igår och så hade ja glömt när jag började imorse så då fick jag sms och fråga ,till ingen hjälp alls den ena skrev halv nio och den andra tio x) hehe
Så jag åkte så att jag skulle vara där någon gång i mitten, men när ja kom dit så började vi såklart tio vilket hade inneburit lite längre sömn om jag hade velat men då hade jag inte fått skjuts till bussen & gå orkar man ju inte (a)

Efter skolan passade jag på att plugga lite fordon innan ja hann bli trött så nu är det gjort & snart ska ja slänga mig i soffan och se på top model innan ja går o lägger mig .
Btw , slutar 11 på torsdag & är ledig på fredag - sjukt skönt !

ps. igår kunde inte ha varit mer mysigt , även fast ja sov på en madrass på golvet under större delan av natten för att ja tyckte att ja inte fick plats eller kunde ligga som ja ville & sen hoppade upp i sängen igen så måste jag säga att kvällen ändå var rätt lyckad .
Speciellt då vi låg och pratade om oss & bebis innan vi somnade på riktigt - älskar dej mest Robin !

1år med älskling (': <3

Idag firar jag ett år med min kära, känns helt sjukt att tiden har gått så fort !
Är iaf hemma hos honom fast från början skulle vi vart hos mig men eftersom Robin inte investerat i något +kort eftersom han har bil , så fick jag åka till honom .
Blev ju inte riktigt som jag tänkt mig men det är okej ändå , de e ju tanken som räknas som sagt :)
Spat igår blev riktigt lyckat så nu är man lika len som en bebis i huden & fräsch , änsträngde mig faktiskt för att se lite bra ut - mer än vad Robin gjort iaf !
Efersom jag sover över så får ja väl gå upp med tuppen imorgon för att komma i tid till skolan , men men  .

Nu kom robin hem igen :D han & Viktor ( hans lillebror )  hade varit över hos hans bästis Tobbe för o kolla på hans baslåda som han byggt i bilen medans jag såg på Andra Avenyn på datan, gotogo (:

Fix & trix

Jaha nu har man vaknat och tvättat håret och ska väl klä på sig strax så man kan åka och kolla på ny telefon , någon som rekomenderar någon BRA telefon som inte går sönder efter 1-2 månader ?
Just nu har jag en W910i men den suger och de e ändå 2½  / 3e telefonen jag har nu för den första gick inte o laga och då fick jag en likadan men den va oxå värdelös och då fick jag en sprillans ny ( den jag andvänder nu ) men den vill jag bli av med !
Men efter det ska jag iaf platta håret & städa rummet så de e fint tills imorgon :)
Sen ikväll ska jag ha spa i badkaret och tända ljus, lyssna på musik och mysa med mej själv.

Igår hade jag som sagt var matteprov och det gick faktiskt rätt bra , hoppas på ett starkt G eller VG för MVG kan jag inte få eftersom den delen inte var med på det här provet .
Robin gick och köpte gymkort igår så nu e han jätte glad och det gillar vi för då slutar han tjata om det hela tiden + att då kommer han gå upp i muskler och det gillar vi (a) mums !

Aj min rygg ! :/

Hade idrott imorse som vanligt men just idag fick jag oxå vara med :D de va innebandy & de är ju roligt, i högalid så spelade man ju det hela tiden så det var inte spec svårt & ja fick beröm .
Inte för att ja tyckte att det jag gjorde va speciellt svårt bara lite teknik övningar & sånt men kul ändå :)
Men såklart så ifall man kan göra det så har jag gjort det, klämde en liten oanvänd muskel i ryggen så nu har ja ont & går som jag vet inte vad !
Men sen fick vi vara i gymmet & då fick ja cyckla istället för att hålla på med tyngder o så ,
efter det var de matte & de e ju lätt ( har prov imorgon ) efter lunchen hade vi den mest värdelösa lektion vår klass någonsin har haft , studietid och absolut ingen förutom jag & Erika arbetade , fast även hon lallade ju sen då hon var färdig . Vår lärare var inte glad och skrev en lapp till vår mentor om hennes missnöje :P

Har nyss varit på stan med Thérése och strosat runt , de va trevligt . Vi träffade på Hampus från gamla klassen och hans vän och efter det träffade vi på Anna, Emelie & deras kompis som ja inte kan stava till och så stod de o kände på magen och pratade .
Sen när vi va på 7-eleven träffade jag på en gammal vän , Vajana & hennes kompis som jag inte träffat på typ tusen år ! och hon blev jätte chockad när hon såg magen & visste verkligen inte vad hon skulle säga och skämtade lite om att ifall de hade varit hon hade hennes mamma dödat henne haha ,men de va jätte trevligt att träffa henne :D

Dags att äta nu junior sparkar och petar fast de har han ju gjort nästan hela tiden, men nu verkar han upprörd :P

Bejbi <3

I måndags var vi på ett extra ultraljud eftersom barnmorskan tyckte det ,
var roligt, den jätte lilla låg där inne och sög på stortån :'D haha , barnmorskan sa att han var vig och sprallig även fast han inte rörde sig så mycket under själva besöket.

Köpte hem en dvd från undersökningen så nu kan vi kolla på honom när vi känner för det ,

ska på återbesök om 2veckor för det tyckte hon med den kalla gélen tyckte det.

Han vägde 1389 g, 188 g under det "normala" men de gjorde inget för han var inte under de 20% som man får ligga på innan de tycker att barnet väger för lite .

 Igår köpte Robins mamma bebiskläder till William , 3par strumor , en sparkdräkt , en fliströja med öron & passande byxor till :$ hih gud vad gulligt av henne .

Är i V.30+1 idag och alla vill att du ska komma ut snart <3


I skolan är väl allt bra , hade svets hela dagen idag men jag mådde dåligt & spydde en

smula på toan så jag åkte hem sen. Men ja var ändå nästan helt färdig så

svets Stefan tyckte inte att det gjorde något .

Annars så är de matteprov på fredag & idrott imorgon samt sv + ngt mer , fett taggad till provet - a pice of cake ! ;'D haha


Välkommen till min nya blogg!

Hejsvej (:
Hade egentligen tänkt starta blogg för några månader sen men ja har inte riktigt haft tid, så det fick bli nu .
Måste gå nu eftersom top model börjat men vi hörs väl imorgon igen ,
eftersom jag är ny med bloggen så uppskaffat jag all sorts respons .
Kolla min profil för mer info & om någon undrar något eller vill prata så är det bara att fråga om min mail .

RSS 2.0