Nu är säsongen slut och för min del lär det inte bli några fler heller.

Igår spelade jag min sista match, någonsin tror jag faktiskt, mot Ormsta/DE och eftersom vi förlorade den så åkte vi ur slutspelet och därmed är säsongen nu över. Visst har de några träningar kvar och en turnering men jag har inte planerat att medverka i något utav dem. Tänker satsa på skolan och alla körkort jag ska ta, det är ju minst 3st B, C & CE sen vill jag ta MC kort också men det kommer bli när jag har tid och råd så jag har ju att sysselsätta mig med ändå. Barn, skola, massvis med körkortsteori, läxor ja listan kan göras lång men min poäng är att jag kommer ändå ha fullt upp, kommer förmodligen börja gymma istället för jag måste ju träna på något vis annars lär jag få väldiga abstinensproblem haha. Kan dock säga att säsongen eller min "comeback" verkligen inte blev som jag hade hoppats på men jag började ju ändå med inga förhoppningar och tur var ju det för annars hade jag blivit fruktansvärt besviken på mig själv. Men jag lämnar hockey världen bakom mig med många goda minnen och en hel del foton från både roliga och tråkiga stunder, sen har jag ju lärt känna massvis med roliga personer så det känns ändå bra att sluta nu. Det är helt enkelt inte samma sak längre nu när jag har barn och inte tränar på samma nivå som förut och inte kommer kunna göra det heller.

Måste bara säga

Grymt härlig vinst igår mot Järfälla! Fick stå Dam2s match eftersom de var i trollhättan på cup och Järfälla ville tydligen inte ändra datumet och dam1 målisarna är tydligen uttagna till U18 om jag hörde rätt så de var det bara jag kvar som kunde stå den matchen. Vi var ett riktigt blandat lag! Tror de var 5 tjejer från mitt lag (flick A/jun) varav den ena tjejen också tränar med Dam2, sen var det 5 tjejer från Dam1 då och så jag i målet, vi storspelade och vann med 8-1. Lite segt dock att jag släppte in ett riktigt skit mål längs vänstra stolpen, tror den gick in via skridson faktiskt men men sånt händer. Skönt att få vinna någon gång i alla fall, blev helt klart påmind om varför jag spelar hockey.

Har en tråkig nyhet...

Och den är att min eller våran älskade lilla son har falsk krupp precis som vi misstänkte,
William var ju hos barnläkaren idag med mamma som är hemma med honom då jag har praktik och inte kan vara borta nu i början.
Så han hade fått luftrörsvidgande och så hade hon tagit lite prover på honom & när de ändå var där så testade de honom för laktosintollerans som jag hade när jag var liten och fortfarande har för den delen.
Robin hade falsk krupp när han var liten fast han var ändå ca 3 år gammal och kommer ihåg hur det kändes så de känns ju lite jobbigt att junior också har det men jag hoppas att det går över för honom också som det gjorde för Robin.
Det enda bra med det hela eller bra och bra, de beror nog på hur man ser på saken, det är i alla fall att han får vara hemma från dagis några dagar och det är ju lyx för honom. För mamma med som får kvalitetstid med honom, de känns ju lite trist att jag missat alla sådana tillfällen eftersom jag måste vara i skolan för att få ett slutbetyg och allt det där men det är ju inte som att jag aldrig någonsin kommer få stanna hemma från jobbet senare i livet när William är sjuk.
Nej nu ska jag fortsätta lyssna på spotify (bjuder på en av mina spellistor, så klicka på länken om ni undrar vad jag lyssnar på, du behöver dock ha spotify för att kunna lyssna) och vänta på att mammsen & jr ska komma för de borde komma när som helst, ha en fortsatt bra dag!

Praktik om 6 timmar, jag gillart!

Nu ska jag krypa ned i sängen och sova men de blir ingen skönhetssömn ikväll inte, jag ska ju upp igen om fem timmar eftersom jag börjar sex imorgon men eftersom jag har en snäll pappa så skjutsar han mig imorgon annars kanske jag hade varit tvungen att gå upp ännu tidigare.
God natt och önska mig lycka till imorgon!

Min energinivå är definitivt på bör laddas nivån.

Usch känner mig så låg men ändå så hög just nu, det finns så mycket grej som bara är helt underbart & som går bra för mig just nu men det finns en hel del saker som tynger ned mig & som är jobbigt att ta tag i och göra något åt.
Just nu skulle jag bara vilja gosa ned mig i sängen de närmsta dygnen!
Eller ha en egen lägenhet som jag och jr kunde bo i och ladda upp våra batterier vore inte heller helt fel.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om och jag har börjat tappa lusten för att fortsätta blogga över huvudtaget.
Robin och jag är ju inte tillsammans längre så det finns inget "gulligull" att skriva om så som flytta ihop, syskon, förlovning etc för såna planer har för min del blivit väldigt ointressant och jag vill inte skriva om mitt privatliv på samma sätt längre eftersom hela situationen är väldigt komplicerad.
Men vi försöker i alla fall lösa allt på bästa sätt för juniors skull och än så länge fungerar det bra med att Robin har honom på helgerna.
Info: jr har 8 tänder och ½ tänder så snart har han nio små bissingar i munnnen, han pratar och gör sig förstådd väldigt bra, är tydlig med vad han vill och har verkligen börjat testa sina gränser!

RSS 2.0