de tre senaste dagarna

Torsdag: Gick på föräldrar grupp på mitt BVC i fruängen och träffade 2 av mammorna från unga mamma gruppen jag går på i liljeholmen, verkade väl rätt ok den gruppen på BVC.
När den var slut så träffade jag Thessan och vi gick omkring i butiker från Zinkensdamm till Slussen, köpte 3st bodys till William på Babyplanet och en klänning till mig från Gina Tricot sen åt jag sen lunch på donken innan vi åkte hem.
På tuben ringde mammsen och bad mig köpa pizza till middag & det gjorde jag, kännde mig väldigt onyttig i torsdags eftersom jag bara åt skräpmat typ hehe, men till kvällen bättrade jag på mig med morotsstavar & dipp ^^

Fredag: Hade jag ett jätte gräl med mamma med början vid frukost och slut vid lunch strax efter,
så hela stämningen i lägenheten sjönk till botten och blev accepterbar fram till kvällens slut.
De ironiska i det var att iförrgår kväll så grälade grannarna bredvid oss och grannarna under oss och då skämtade vi lite om att imorgon (igår) så skulle jag och robin hålla sams men istället så började ju jag och mamma att bråka om allt möjligt så Robin kom aldrig igårkväll utan han kom för en timme sen och åker hem imorgon kväll.
Så igår spenderade jag större tiden av dygnet till att ligga i sängen och vara deprimerad tillsammans med min sovande son.

Nu ligger junior i gymmet och tränar medans robin sitter och är sällskaplig :)
Skulle egentligen gått till skolan igår men jag var så sjukt trött när klockan ringde så jag somnade om istället, ska dit några dagar nästa vecka. Funderar på att göra mig något att äta nu men ja vet inte riktigt vad, får väl hitta på något..


onsdag

Vaknade imorse och var så fruktasvärt trött eftersom junior hade vaknat mitt i natten och varit lite små pigg i kanske en halvtimme men då hade han ändå somnade väldigt tidigt på kvällen.
Skulle gått i skolan idag men ja hade glömt att jag skulle till bvc halv tio så jag sket i skolan idag.
Tänkte gå dit på fredag eller någon dag i nästa vecka, sen fick jag ju min data igår men då funkade den inte att logga in på om man inte var admistratör så nu ska jag lämna tillbaka den och fråga om man kan ändra det.
Iförrgår natt sov han i hela nio timmar och 45minuter innan han vakande och då åt han bara en gång mitt i natten och somande om direkt efter, det var så hiiimla skönt- måste säga att jag känner mig väldigt priviligerad av att han sove rpå nätterna och inte är vaken mitt i natten som de kanske var lite i början.
Nu är robin här så då ska jag väl passa på att vara med honom och junior men annars så är jag väldigt arg pch irriterad idag och främst på mamma som var tvungen att upplysa mig om läget & sanningen idag igen..

Underbara älskade...måndag

Vaknade imorse vid nio för att jag kände att junior låg och sprattlade bredvid mig så jag gick upp och bytte blöja och la honom i vardagsrummet i hans gym där han trivs så bra sen gick jag och la mig igen och sträckte på mig i ca 5-10 min tills mamma kom in med honom igen.
Gick upp och fixade med frukost och allt sen hoppade jag in i duschen och klädde på mig & när jag var klar tog jag upp william ur vagnen och badade honom, han måste ja vara fräsch på hans pappas födelsedag.

Då var morgonen avklarad och det bar av mot tunnelbanan eftersom jag skulle på efterkontroll på mvc och allt såg bra ut & jag hade läkt jätte bra, livmodern var ihopdragen till normal storlek igen mm. Hon rekomenderade att jag ska börja med knipövningar men det har jag redan gjort så det är bara att fortsätta med det.
Sån himlans bra tajming för när jag var klar där var det abra 10 min tills jag skulle vara på Öppna förskolan för att träffa de andra unga mammorna över lunch så då var jag verkligen inte sen iaf, skönt det !
När vi var klara där var det bara att åka till robin, men då jag skulle byta blöja innan vi åkte och ta på han fin kläder men såklart så kissade han på sin body som han hade på sig och då blev jag tvungen att byta den innan ja kunde ta på han resten.
Och alla som har barn vet att det tar sin tid att klä på en bebis som inte alls har lust att klä på sig.
Tyvärr hade jag glömt min digitalkamera hemma så jag har ingen bild på honom i sina fin kläder men han hade en vit body med slips på som jag fått av gamla 9c, blå randig skjorta & blåa jenas som jag fått av Lina och ett par grönrutiga strumpor jag fått av min syster, även kallade "snobb strumorna" av Robin haha + always hungry mössan.
Jag kom iaf iväg efter ett tag men sen när jag äntligen var vid tekniska högskolan och skulle med tåget så hade jag givetvis missat  de tåg som stannade vid täljö och tåget efter var ett snabbtåg, så då blev jag ju lite irriterad men passade på att gå och köpa våtservetter på någon liten butik bredvid pressbyrån för ca 40kr ! vilket rån

Väl ute hos robin 1 timme efter att jag tänkt att jag skulle vara hos honom så var middagen iaf färdig och stod på bordet precis lagom till när jag kom, de var kul att vara hos dem även fast det känns lite konstigt ibland.. men han är ju ändå pappa till mitt barn och de går inte att komma undan bara för att vi inte är tillsammans just nu.
Robin uppskattade presenten han fick vilket var kul att se :D la ner ganska mycket tid i den för att de skulle bli bra !
Han fick en sorts fotoram på längden som vi satt i 6st foton på robin & jr och ett på mig och jr plus en glöggflaska eftersom vi hade en lite rolig diskussion om glöss innan jul då vi fortfarande var tillsammans ;)
Fick kläder av hans mamma till william och innan jag skulle åka hem hade vi en namndisskussion angående om jr ska ha fler namn än william. Vi funderar på William Bror **** Malmström, för att Bror är ett släktnamn upptäckte jag,mamma & hans mamma för någon dag sen då min morfar heter Folke Bror *** och det gör hans morfar också. 
Men robin vill ha ett till namn efter Bror och jag instämmer så nu funderar vi på något passade namn efter Bror.
Något förslag kanske ?

Nu ska plutten strax vakna och äta så lika bra att stänga av datan och göra sig i ordning och hoppa upp i soffan.

en bra söndag för omväxlingens skull

Nu är vi hemma igen och jag måste säga att vi har fått en hel del gjort på denna dag :)
Träffade jozephine och hennes pappa i skärholmens centrum, köpte nya trosor, var hos pappa & hämtade lite saker från källaren samt sett hur hans lägenhet ser ut. Nytapetserat i vardagsrummet och det blev fint & sen hade han äntligen börjat få lite möbler i badrummet och det såg riktigt fräscht ut !
När jag var nere i källaren blev jag tvungen att lukta på min utrustning som hänger där, fällde nästan en tår att av känna den ljuvliga svettdoften från plocken och kombinatet, alltså det luktar ju inte äckligt men de luktar ju inte nytt heller.
Det luktar hockey !  och den doften är underbar, tog till & med på mig hjälmen och ja blev nästan helt till mig av saknad.
Men som jag sagt förut så ångrar jag inte en sekund att jag skaffade barn så tidigt och jag kanske kan fortsätta med hockeyn ändå, vem vet vad framtiden har för planer för mig.
Och nu sitter jag har framför dumburken och fixar med robins present som förhoppnignsvis blir klar imorgon så att jag bara kan hämta den efter jag varit på efterkontroll och på öppna förskolan och träffat lite unga mammor :)
Ska ju ut till robin när jag hämtat den, hans son måste ju få träffa sin pappa den dag då han åldras fast det inte kommer synas på en gång förhoppningsvis haha :D
Nu ska jag göra mig en sen middag eller ett mellanmål innan bones börjar och efter jag har ätit ska jag mysa med min älskling.

bebis och jag

Shiit vad skönt det var att få sova ända till strax efter elva imorse viserligen somnade jag inte förens ca kvart över ett eftersom min älskling hade lite ont i magen och inte kunde somna men ändå, dessutom fick jag äta frukost i lugn och ro utan ett pip från honom. Verkligen en toppen start på dagen !
Nu försöker jag få tag i emelie eftersom vi skulle ses idag men de går ju inge vidare så nu ska jag till skärholmen & träffa jozephine och så ska ja prata med mamma för då kanske vi kan gå upp till pappa och hämta lite saker vi behöver, som flaskor så att jag kan pumpa ut tillräckligt med mjölk så att robin klarar sig hela dagen den 5e februari.
För då ska jag till kungsberget och åka skidor med skolan och då frågade jag honom ifall han kunde vara hemma med junior om jag pumpade ut mjölk och det ville han :)
Ne nu hör jag hur det väsnas lite ifrån sovrummet för junior & mamma ligger och halv sover, dasg att klä på honom så att jag kan åka någon gång.


Där är han sittandes i vagnen då jag och mamma var på ikea för någon dag sen :) <33

foton från igår :)

 Far & son   Nyfiken plutt

  Bebis med hans farbror & farmor   Farmor & bebis

 
Helt otroligt att en sån liten plutt bara kan ligga där på pappas axel sovandes helt omedveten om vad som händer runtomkring honom.

gårdagen

Igår åkte jag roslagsbanan för första gången med vagnen och de gick ju bra, fick hjälp av tåget av en *ung stilig man* ja för han var ju knappast ful men som sagt jag gillar fortfarande Robin.
Möttes av robin,victor & tobbe när jag klivit av och det var väl trevligt men som sagt läget är ju inte vidare muntert just nu.
Kändes lite konstigt att vara där ute nu när vi inte är tillsammans med det gick, va lite sur ett tag men sen somnade jag i Robins säng då han & Victor såg på lost och det var precis det jag behövde.
Sov i 1 timme efter middagen och när jag vaknat så vaknade william också och ville ha mat, efter att han ätit så passade Victor på att filma den lilla :)  Så vid det laget var jag på bättre humör.
Då den lilla var mätt och belåten så fikade vi, Robins mamma hade köpt hem en prinsesstårta & en chokladtårta och det var ju tur att hon köpte två för jag gillar inte marsipan och äter inte grädde hehe.
Efter fikan så somnade junior på robins mage så vi satt i soffan och bara tog det lugnt och pratade ett tag.
Victor var på övervåniningen då och satt vid datan & kollade på hans senaste film och när han skulle gå ner så råkade han gå in i Robins sladd till hans bärbara dator så den flög i golvet och från undervåningen lät det som om han slagit ner hela akvariet. Robins mormor var inne och hälsade på då så att hon fick så underverket som alla säger :P haha, så hon sa ju "jaha snart droppar väl fiskarna ner genom golvet".
När han kom ner och berättade vad som hänt så var robin inte alls lika lugn och glad längre, fick väl ett smärre utbrott på Victor så jag fick ta junior medans han gick upp och kontrollerade datan, som vi tror fungerar ändå än så länge.

Pappa åkte iaf och hämtade mig så att jag slapp åka tåg hem och mamma följde med såklart :)
Nu ska vi till IKEA så nu måste jag gå, vi hörs senare då jag laddar upp lite bilder från igår

planering av dagen

Har precis fått junior att somna efter en frukost & lunch så nu ska jag äta lunch och sen klä på mig, passade på att duscha när han sov på frukosten så nu är man fett fräsch !
Ska till robin med familj om någon timme så jag måse kolla när tågen går så att man inte råkar ta ett snabbtåg för de vore ju jobbigt, såg nyss att tuben går 14:05 och då är jag där 15:08 och robin tyckte de blev perfa så ja borde alltså skynda mig lite halft eftersom man aldrig vet när han vaknar och ska äta.
Nu har jag iaf klätt på mig så nu ska jag bara äta lite snabbt & sen klä på junior innan ja ska gå :)
Robin sa att om han hade varit rik hade han åkt och hämtat mig men då svarade jag " att jag kan själv ;D " haha

BTW ALLA MÅSTE KOLLA PÅ DENNA FILM SOM VICOTR GJORT:

http://www.youtube.com/watch?v=oGR1HaaojzU

hahah :D

Nu ska jag gå, hörs senare


en vanlig torsdag

Var så sjukligt trött imorse när ja klev upp runt sju tiden för att hinna i tid till skolan som jag ändå inte gjorde, kom väl ca 5min försent så jag var inte jätte sen. Vi skulle ju har vår första lektion i lindvreten och den ville jag vara med på så jag pallrade mig upp ur min varma säng imorse och det var fruktansvärt jobbigt.
Ångrade mig nästan så fort jag satt mig i klassrummet och kände hur himla gärna jag skulle vilja krypa ner i sängen igen och somna om men to late, var med till lunch och efter det var jag tvungen att gå. Var tvungen att vara någonstans klockan ett med mamma och efter det köpte vi en del till Robins present, han fyller ju 19 på måndag- grattis i förskott ! :D
Och nyss fixade jag en annan del av hans present så snart är allt färdigt, det är en present med tanke bakom förstår ni ;)
Så min dag har varit rätt bra idag william sover nu så jag tror jag ska vila lite innan han tänkt vakna en sista gång innan vi somnar för natten, imorgon ska jag iaf hem till robin för att Victor vill filma den lilla lite och träffa honom & det ska väl bli roligt...Lite konstigt kanske att vara där nu när vi inte är tillsammans men ändå någon gång måste bli den första.


tiden beter sig konstigt ibland

Jag kom nyss på att det var precis innan nyår den 28/29e december som all den här skiten började och ändå har det hänt så himla mycket på så här kort tid, de känns ju som att de gått 2månader när de bara har gått ca 3½ veckor.
En dag känns ju som en hel vecka för att det händer så mycket på en ynka dag, de är ju sjukt att det kan kännas så ibland. Jag vet inte vad jag ska tycka och känna om saker och ting längre, allt är så komplicerat och invecklat så att man knappt vet ut eller in.
Nu vill robin tydligen säga upp bekanskapen med allihopa & vill inte ha något med de att göra längre men jag som känner honom vet inte om de är så mycket att lita på, han skulle ju lika gärna kunna vakna imorgon & fått massa förlåt oss sms vi ska inte göra si eller så mer så att han beslutar sig för att umgås med dem iaf ..så jag vet inte riktigt.
Men alltesammans är ju rätt personligt så ja vill inte lämna ut våra liv alltför mycket speciellt inte när allt är väldigt skört & känsligt just nu.
Han har iaf inte slängt ut mig ur sitt liv som han säger att han tänker göra med de andra och de ska man väl vara tacksam över, men och andra sidan kan han inte slänga ut mig på samma sätt som han kan göra med alla andra eftersom vi är en familj men ändå.
Men att det ena dagen kan kännas som att en dag är lika lång som en hel vecka och sen nästa dag känns det som att man bara varit vaken i några timmar när dagen är slut är lite konstigt, tiden beter sig så underligt ibland.
Vi får väl se hur allt blir med tiden som jag har sagt förut... nu måste jag iaf mata min hungriga son så på återseende.

ps. gick handledarkursen nyss och det gick bra.


är helt slut

Psykfallet till slampa som robin dejtade var såklart tvungen att ringa och säga/hitta på att hon var gravid igår så jag bröt ju ihop, orkade verkligen inte med mer skit nu det räcker med allt som varit hittills. Det där var det sista jag behövde höra nu när jag precis hade börjat må lite bättre & ökat sakta i vikt men nejnej då får man ett sånt jävla besked !
Det värsta är ju att de faktiskt hade sex -blir sjukt äcklad av att mitt exs penis redan varit i någon annan när ja hade den helt priviligerat för mig själv i 1½år ...menmen gjort är gjort.
Fast robin blev ju skit förbanand på henne & skällde ut henne för att hon ringt och sagt det till mig när hon visste att jag mådde lite dåligt och lala, sen sa han idag att hon måste hittat på det för att hon hade sagt till honom att hon hade p-spruta/p-stav så nu vet jag inte vad man ska tro :S
Så jag har tillbringat natten på SÖS psykakut för barn och ungdomar eftersom jag mådde så jääävla dåligt igårkväll & då blir ju sos såklart inkopplade och om de skulle anse att jag är en olämplig mamma kan jag lova att den där Elins liv kommer blir riktigt jävla tråkigt de närmsta månaderna för då är det hennes fel & delvis robins.
Men hon verkar ju inte ha fattat att han fortfarande gillar mig & tänker på mig ,saknar mig m.m , skickar lite sms då och då för hon tror väl typ att bara för att han gjorde slut o sen träffade henne ett tag så har han kommit helt över mig,
men nej tyvärr så är inte fallet. Han är bara trött på allt just nu & orkade inte försöka få vårt förhållande bra så då gjorde han slut istället'för vi bråkade ju ändå så mycket- graviditetshormoner enligt mig, men han trodde ju att jag överdrev.. han valde den enkla vägen och nu är allt som det är.
Men det är ju vad han säger till mig & jag har ingen aning om vad han säger till henne så jag ska inte vara alltför elak.
Jag stör mig däremot på att han får mig att hålla fast vid honom trots allt han gjort bara för att han säger såna saker som att han tänker på mig & jr jämt och för att vi hade det helt fantastiskt precis när jr kom,
det är ju därför jag inte bara skiter i honom och går vidare.
Eftersom jag så himla gärna vill ha det så bra igen & för att han och william är så äckligt söta ihop :/ <3

Jag har ju sagt till honom att jag fortfarande älskar honom och att jag vill ha honom tillbaka & då har han sagt att han också älskar mig på ett sätt & vill ha tillbaka mig på ett sätt men att han just nu inte vet vad han vill & därför inte vill ha någon alls för stunden.
Sen vet jag ju inte om vi menar samma sorts älskar & vill ha varandra tillbaka för de känns inte som det jämt,
" vi får ta en dag i taget nu & ta det lugnt allt kommer bli bra" som han säger med jämna mellanrum och han har väl rätt.
Vi får låta tiden utvisa hur framtiden blir för man kan ändå inte bestämma över ens framtid..

Är jag en idiot som fortfarande vill ha honom ? borde jag kanske skita i honom och bara låta honom vara pappa till william och inget mer ? han kanske inte förtjänar mig när han gjort som han har, men ens känslor kan man inte styra över :/

vid frukosten imorse


Lite mjölk & drägel har väl alla i munnen ? hur som så ser han väldigt intresserad ut av någon som är brevid honom, undra vad :)



Prins charmig i hans nya bamsebody han fick igår av tant Emelie A, hans pappa lär älska dräkten då han ser den :D


Nu sover plutten på mormors mage som också sover för den delen så jag ska väl passa på att göra mig lite lunch innan han vaknar för det borde han göra om ett tag, annars så väntar jag på att robin ska bli klar med bytet på de bakre bromsarna så att han kan åka hit.  Hände lite tråkigt skit igårkväll ett enormt gräl med mammsen så jag & syster åkte till pappa och såg på film för att slippa vara hemma.. Mådde skit dåligt igårkväll men nu känns det lite bättre iaf.
Det ser ut som fan hemma hos han eftersom han genomgår ett stambyte & dessutom ska måla om hela vardagsrummet, så det var igentejpat nästan överallt & de hände plast lite varsom och dammigt var det också !
Stackare som måste bo i röran i 9veckor men nu har de ändå gått några veckor så de är inte så långt kvar.
Men ändå att inte ha någon toa eller rinnande vatten, jag förstår om pappa inte lagar mer måltider än nödvändigt i röran & hellre äter ute eller köper färdiglagat som man bara behöver värma i mikron.

lite foton från igår


Thessan en del av Racil plus massa fika

Carolina, Karin, Valeria, Siri, Thessan + lite av Josephine :)


Emma, Thesan, Valeria, Karin plus en bit av Siri


Jag & plutten, festens höjdpunkt ! :') <3  + Emma

vilken bra dag

Så har alla gått hem och lugnet har åter lagt sig och jag har ätit mat nu & matat junior som sover i sin säng för en gång skull ! ;O :D  Han fick massor med fina och sköna kläder av alla mina kära vänner som kom idag, tusen tack :') <3
Snart har man så mycket kläder så att jag inte behöver köpa något förens har är ca året gammal haha.
Jozephine sov ju hos mig igår och vi fick hålla oss uppe tills mamma kom hem runt tolv någon gång eftersom hon hade nyckeln till källaren där extra madrassen står. När madrassen äntligen var uppe och vi kunde sova ja då vaknade såklart junior som höll sig vaken i ca 1 timme & då höll jag nästan på att dö av trötthet !
Idag har jag faktiskt fått ganska mycket gjort har städat, duschat, städat, matar jr & typ ätit och nu hinner jag till & med uppdatera bloggen medans William sover.
Nej jag tror jag ska äta igen när jag inte behöver stressa i mig maten för jag känner på mig att han snart vaknar och ska äta igen, så på återseende.
Sen saknar jag robin idag för ja skulle vilja att han var här o tog hand om jr så att jag kunde få vila en stund men mamma finns ju fast hon är trött idag, lite lagom bakis fårn igår- hon tål ju nada eftersom han dricker så sällan.
Vilket är bra så missförstå mig inte nu.
Måste säga att denna dag varit ganska bra faktiskt, om robin kom skulle dagen bli perfekt men de lär inte hända så jag nöjer mig med att dagen har varit bra :)

Lååångpromenad

Idag var jag i skolan  och hade matte, William skötte sig bra han var tyst ett bra tag innan han vaknade och ville ha mat.
Hann inte med så många uppgifter men jag missade iaf inte genomgången av algebra som för den delen verkar väldigt jobbigt & små tråkigt men ändå måste man tradas med det för att få ett betyg och klara nationella.
Efter det gick jag till mammsen och var där till typ 1 då han äntligen ätit färdig och somnat och då vandrade jag vidare till Mediamarkt och Kungens Kurva och gick i lite butiker, sen gick jag tillbaka till Skärholmen och postade nå papper så att jag får barnbidrag för William till mitt konto. Efter det mötte mamma mig då hon slutat & vi gick i centrum och köpte balonger tills imorgon innan vi åkte hem.
Så det blev en väldans lång promenad idag från ett till halv fyra ungefär :) men det var skönt och nu är jag lite små trött i kroppen fast på ett härligt sätt.
Sen blev jag lite arg på pappa över telefon men de var förståligt nu i efterhans så my bad.. Men jag ville ju prata med någon då men ingen hade ju slutat skolan så de fanns ingen att ringa och robin var upptagen med att leta efter bromsar med hans någon kompis, så han var också lite små sur idag eller han blev det när han inte hittade bromsar till bakdäcken som jag hemskt gärna vill byta ^^

Men om ett tag kommer Jozephine över och gör mig & William sällskap ikväll eftersom både mamma och syster ska bort ikväll, Robin skulle gjort mig sällskap men jag ringde och sa att han inte behövde åka hit för jag kom på att Jossan bor så nära mig så hon kan göra mig sällskap ikväll. Dessutom ska hon ändå gå på min babyshower imorgon så vi bestämde oss för att hon ska sova här så slipper hon gå upp så tidigt imorgon :)

Nu ska plutt äta, på återseende !

Ingen soffpotatis inte

Nu ska jag och min plutt ut och gå, vi ska träffa Jozephine som jag inte sett på eveigheter ! :) ska bli trevligt
Försöker se till att gå ut och gå varje dag i minst 30min, precis som man ska men de är inte därför jag går ut utan för att jag verkligen hatar att sitta hemma och ruttna :P
Jag är inte något bra på att bara vara hemma och ta det lugnt, jag gillar när saker händer runt omkring mig det har jag alltid gjort. Så nu ska jag bara ta på mig ytterkläderna så är vi redo för livet utanför lägenheten.
Jag var en väldigt aktiv tjej innan jag fick barn och jag ska inte bli någon soffpotatis bara för att jag är mammaledig.
Annars så har jag ringt om fastställande av faderskapet och vi ska dit på tisdag klockan tre, och imorse ringde Liv Weisberg som journalisten hette och som jobbar för UR.
Hon ställde lite frågor och tänkte filma en dag med mig och William här hemma antar jag och en dag med oss då jag är i skolan, så nu ska jag prata med rektorn imorgon när jag ska dit på matten & fråga om det går bra.
Men nu måste jag gå Jozephine ska inte behöva vänta längre än nödvändigt :P
Det blir för den delen jätte bra att vi ska ses nu för då när jag ska hem så kan jag möta Robin halvvägs eftersom han ska hit och ha lite 'quality time' med familjen (: <3

Färdig :')

Nu är jag mer eller mindre helt färdig med bloggen, hoppas ni gillar det för jag lovar er att det tog tid !
Tänkte nästan kasta ut datan genom fönstret när de gick som allra sämst men min syster fanns där och hjälpte mig så mamma kan vara glad över att datan står där den står haha.
Nu ska jag gå och äta kvällsmål så jag får skriva mer imorgon om jag får någon tid över till det :)

exprimenterar

Som ni läsare säkert märker så håller jag på och leker lite med bloggen, får lite assistans och hjälp av min storasyster som faktiskt är webbprogramerare men det arbetar hon inte med men hon kan iaf ldet hon håller på med :)
Hoppas ni tycker om den när allt är helt färdigt & om någon har något förslag på hur ni vill att bloggen ska se ut så uppskattas det.
Annars så var jag nyss på BVC på kontroll och sen hos barnläkaren för undersökning, min lilla älskling väger nu 4730g och har då gått upp 390g på 1 vecka :D och är 58cm och har växt 4cm på 1vecka- känner mig väldigt stolt nu :D
Undersökningen hos läkaren gick fint och de var inget fel på lille William.
Sen ringde Adam som har hand om unga föräldrar/unga mammor gruppen jag anmält mig till och frågade om det var okej om han gav mitt nummer till en journalist som ska skriva om unga föräldrar som kombinerar skolan samtidigt,
som jag då som ska plugga hemifrån samtidigt som jag är ledig för att kunna hoppa in i 2an när ledigheten är över.
Självklart sa jag att det var okej att han gav mitt nummer till henne för det kan ju vara en bra och rolig sak,
sen sa han något om att hon också skulle göra nån inspelning om det men han visste inte så mycket om den saken så det får hon själv berätta om. Så hittills har dagen varit väldigt bra :D
Robin var såklart väldigt glad & stolt över att höra att vår son ökat så mycket i vikt & längd, han var tyvärr inte med på kontrollen eftersom han går i skolan & skulle ha någon redovisning nu.
Skulle varit i skolan nu men svetslokalen är inte helt färdig så det blev mer en kompliteringslektion nu och jag är färdig med allt så jag kan vara hemma och ta det lugnt, skönt att den lilla sover just nu dessutom så jag har tid att uppdatera.

Babyshower

Sen en sak till, min babyshower kommer hållas nu på lördag mellan 2-4.
Och det är inget måste att köpa något till William eller mig, det är mest tänkt så att ni mina vänner ska få träffa underverket så att jag slipper träffa alla en och en och visa honom för de blir rätt jobbigt efter ett tag :P haha
Men om någon funderar på att köpa kläder så passar storlek. 62 och uppåt :)
Kommer märka vägen hit med nå grejer längs vägen, typ gröna band eller något liknande så att folk hittar hit.
Men skriv gärna på facebook om ni kommer eller inte så att jag vet, tack !


 William i hans gym :)   William i mosters knä, se så fin han är .

lite små lullig förstår ni

Det är lite roligt det här med amning förstår ni, man blir nämnligen lite lullig i hjärnan av alla hormoner och av att man ska vara så lugn jämt och ständigt. Jag finner det rätt kul eftersom jag helt plötsligt glömmer bort alla möjliga saker- de är ju egentligen inge bra utifall jag någon gång skulle glömma bort något viktigt men oftast är det bara små saker som jag glömmer bort. Som att Thessan var här i fredags & diskade (tur att ja har en sån bra vän) och pratade m.m & att jr och jag var hemma hos Erik (,Emelis pojkvän) förra måndagen måste det ha varit efter vi varit i Sturegallerian en kortis.
Fy fan vad fint han bodde stort & sådär typ som man kan föreställa sig att villor ute på Lidingö ska vara :P haha
Men igår så var vi i skolan igen och då fick jag ett passerkort som går till hissen också så då är det problemet löst,
efter det gick jag till mammsen och åt. Sen promenerade jag till Willys och handlade innan ja gick förbi Micro och kollade på bildelar och Elgiganten & kollade på ny telefon.
Funderar på att köpa en Samsung Touchwiz - någon som vet om det är ett bra köp ?
Just nu så sover William det är därför jag har tid att uppdatera bloggen, att bero på det så är han inne i en tillväxt period nu och han äter hela tiden känns det som, värst är nog kvällarna. Ibland känns det som att han kommer bita av mina bröstvårtor då han äter så ofta & suger så hårt, men till min stora glädje är det fortfarande kvar ;)

Jag känner mig förvånansvärt glad med tanke på Robin och allt det där... Man kan ju känna att man egentligen borde vara sjukt deppig men ja har nog varit tillräckligt deppig under de senaste veckorna så att jag kan få känna mig glad med gott samvete nu.
Jag saknar ju honom väldigt mycket & jag tycker fortfarande om honom trots allt han gjort mot mig, men de är väl rätt självklart att jag inte bara kan glömma honom bara sådär efter 1½år .
Men vi har fortfarande inte kommit fram till någon super lösning hur vi ska göra men vi ska väl ses någon dag i veckan, möjligtvis ikväll utifall han tänkte följa med på läkarkontroll på BVC imorgonbitti och komma sent till skolan.
Men det är fortfarande jag som bestämmer mer eller mindre när han ska komma så jag har inte blivit helt mjuk i huvudet och bara förlåtit honom för att jag inte vill vara ensam med jr, nej nej starkare än så är jag !

foton :)

 haha mupp med bebis i famnen :D   jag & min björnunge <3

 tidig morgon och far ger son en eskimåpuss ;)

ÄNTLIGEN !

Jaa de var fanemej verkligen på tiden, nu för tiden hinner jag ju aldrig uppdatera bloggen varje dag för så fort datan är på så vaknar william - det är precis som om han känner det på sig ! ;O haha
Men nu har jag sövt honom med en lång barnvagnspromenad till lidingö och hem igen, alltså inte bara åka fram och tillbaka dåra utan jag var hemma hos Emelie :)
Igår var plutten med mig i skolan hela dagen -som farbror viktor sa " Ja de kanske var i tidigaste laget men viss mognar ju tidigt :D", han skötte sig bra och skrek inte alltför mycket utan var rentav ganska tyst under hela dagen.
Han sov lämpligt nog då vi fick testa att köra lastbilssimulatorn och det var skit roligt :D
Och iförrgår var lille William i Sturegallerian för första gången med tant Emelie & mig, eller han var där en kort stund i måndags också fast då var gubbe Erik & hans vän Måns (tror jag) också med.
Så idag vid 1 tiden var jag förbi Öppna Förskolan i Liljeholmen för att träffa Adam som informerade mig lite om unga föräldrar/unga mammor gruppen som han & en till har och det lät som en kul idé.
Bara att hoppas att de andra mammorna är trevliga så att man trivs.

Och all den här röran med robin är ju helt insane, vet varken ut eller in men som det ser ut nu är han & den där flickan inte tillsammans för att jag skällde ut robin och sa något i stilen med "antingen hon eller din familj !" och då valde han junior ;D haha. Så nu har jag makten över när han ska träffa oss och inte, vilket är skönt för då behöver ja aldrig sitta och vänta på honom och han "kanske inte dyker upp för att något annat kom i vägen" för det existerar inte.
Han har fått en chans att vara en bra pappa på och om han missbrukar den blir de inte roligt.

Men nu måste jag äta, får uppdatera den imorgon om jag får någon tid över till det.

singel & mamma

Nu är det ett tag sen jag uppdaterade sist igen, jag vet men ja har haft ganska fullt upp de senaste dagarna och till folks information så har jag o robin gjort slut ... Och de var inte något som jag ville men eftersom han träffat en annan så ah är ju jag helt förstörd, för jag trodde aldrig att det skulle ta slut på det här sättet och heller inte att han skulle ersätta mig så snabbt med någon han knappt känner för att jaa, de kanske kan få det bra :S
Och den jävla idioten ska med all rätt ha dåligt samvete över hur allt har gått till, vara ledsen över att han sårar mig så fruktansvärt mycket och känna sig som ett svin för att han inte ens kunde leva ensam i några veckor & iaf lära känna henne på ett normalt sätt istället för att kasta sig in i något så snabbt som han gör.
Han borde ju dissa oss båda och bara bry sig om William tills han verkligen är säker på att han gör rätt och så han iaf hinner bearbeta sina känslor för mig, för han säger ju själv att han inte kommit över mig än & blabla just därför är de ännu jobbigare att han ändå måste ha henne på en gång.
Så nu är jag ung mamma,studerande & singel men stark- eller jag ska iaf försöka att vara stark.
Kämpa på som fan i skolan för att gå ut med bra betyg, göra allt jag kan för att william ska få det så bra som möjligt och inte kasta mig in i något nytt förhållande för snabbt. Tänker eller ska försöka att inte träffa någon kille alls förens jag är helt över robin för jag vill inte att någon stackars oskyldig kille ska bli mitt tröstpris,
utan då väntar jag hellre tills jag hittar någon seriös som kan finna sig i situationen att jag har barn med en annan person och att jag är ung.

RSS 2.0