Äkta vänner är allt man behöver

Efter en extremt super dålig dag så har jag insett hur mycket äkta vänskap är värt, att veta att man har så underbara vänner som verkligen finns där då det behövs och inte sviker när man verkligen behöver en axel att gråta emot.
Idag fick jag veta hur äkta vänner är, det är dem som åker in till stan bara för att träffa än och prata lite, de som ser till att man får göra något roligt när man verkligen behöver det, de som ringer än på en gång efter att man har skickat ett deppigt sms, de som sitter och lyssnar på allt som har hänt hur lång tid det är tar utan att såga än med en elak kommentar sen.
Jag har upptäckt att äkta vänskap är guld värd och när man hittar vänner som finns där så ska man ta hand om dem och visa att man uppskattar dem.
Så till alla mina fina vänner, jag älskar er och vill ha er kvar i mitt liv.

Föräldrar är överskattade!

Är just nu väääldigt arg, ledsen, besviken, förbannad och irriterad.
Men morsan du slipper mig ett tag så jag hoppas du blir glad nu :)
Trevligt lov till er alla och glöm inte att gå "bus eller godis" imorgon.
Happy Halloween! ^^

Det är bra om man har batteri i datorn..

Jag skulle skriva om mer saker som hänt den senaste tiden men datorn i skolan bestämde sig för att dö så jag hann inte ens logga ut.
Men imorgon kanske det blir ännu ett inlägg för nu ska jag och William gå & lägga oss så att jag orkar gå upp inatt.
Sov gott allihopa!

Oj nu var det ett tag sen ni hade något att läsa om igen, fy på mig!

Först tänkte jag berätta lite om skolan.
Det går så bra för mig just nu, skönt att i alla fall någonting går bra här i livet just nu.
Har träffat massa nya härliga personer i skolan och skaffat mig nya vänner bland transport tvåorna, bland annat Jacqueline, Jessica, Anton, Jocke, Rikard...listan kan göras lång!.
Så det känns bra att man har roliga kamrater att träffa i och utanför skolan :)

Sen så klarade jag C teorin förra måndagen med kuggade på uppkörningen dagen efter på funktionsbeskrivningen om bromsar & körning i korsningar..
Men det gjorde inget för då vet jag vad jag var bra på och vad jag ska öva med på dessutom var jag glad ändå för att jag ens orkade gå upp och anstränga mig med tanke på omständigheterna.
Sen har jag ju uppkörning igen den 10e November så då tror jag att jag klarar det, har ju praktik just nu så jag kör om dagarna och får öva hela tiden.

Jag praktiserar på Växsjö Bilfrakt, Smålands logistik.
Just nu så kör jag en Volvo FM9 :) här får ni en bild på den.Ute på Värmdö, det var väldigt fint dit vi levererade.

Gäst bloggare

Min kära kamrat Ida kommer någon gång då hon har tid att gäst blogga mig då jag har bett henne att göra det för att jag tycker att hon har så mycket smart att säga.
Så istället för att jag ska försöka citera allt smart hon brukar säga till mig så får hon istället göra ett eget inlägg! (:

Så jag är väldigt tacksam över att hon har gått med på att göra några inlägg här i min kära blogg, jag hoppas att ni kommer njuta av att läsa det hon skrivit sen.
Sen hoppas jag att ni tänker till lite då ni läser.

Bilder på min första tatuering..


Sista gången man inte hade något där.

Färdigt och precis plastat in mig haha.

Dagen efter, jag är såå nöjd!
Visst blev det snyggt?

La Roux - In For The Kill Skream Remix

Lyrics In Description

We can fight our desires
But when we start making fires
We get ever so hot
Whether we like it or not
They say we can love who we trust
But what is love without lust?
Two hearts with accurate devotions
And what are feelings without emotions?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand
(x2)
I hang my hopes out on the line
Will they be ready for you in time
If you leave them out too long
They'll be withered by the sun
Full stops and exclamation marks
My words stumble before I start
How far can you send emotions?
Can this bridge cross the ocean?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand
(x2)

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand
(x2)

I'm Going in
I'm doing it
Oh I'm Hoping you Will Understand
I'm Doing it
I'm hope you will understand

Bilder på blivande tatueringar! :)


Den fjäril elelr de fjärilar jag vill göra påminner lite om de som är på bilden, jag vill få den sortens lugna känsla över tatueringen.

Jag vill att min drake ska sitta upp ungefär som på den här bilden men jag vill inte att den ska se så elak ut som den på bilden utan lite mera snäll och sen ska den vrida lite mer på huvudet.

Som den här tecknade draken sprutar eld vill jag ungefär att min draken ska spruta.
Om man typ blandar de två drakarna så har man nästan den drake som jag vill göra.
Hoppas att ni förstår hur jag tänkt.

TATTOOS!

Nu är det inte ens en vecka kvar tills min första tatuering blir till som jag var och bokade idag med Ida, nästa tisdag vid elva sitter jag eller ligger jag ned och Steve sprutar ned de första dropparna bläck på min kropp.
Jag tänker inte som alla negativa människor att man "förstör" sin kropp utan jag tycker att jag förskönar den, jag kommer se mig som en snyggare tjej efter att jag har gjort de tatueringar som jag vill.

Den första som jag ska göra nästa vecka är 6 st stjärnor i blandade storlekar som jag tillägnar min familj och anledningen till att det är 6 st stjärnor är att tre är till min familj och de tre andra är en till William och sen är det två "över" som kommer bli tillägnad eventuellt fler barn eller en partner och sen kan den ju alltid byggas vidare.
Jag tror det kommer bli jätte bra.

Nästa tatuering som jag ska göra är två texter, en på vardera sida på mina revben under armarna.
Den ena texten lyder såhär; Choose love and the rest will follow och sen ett hjärta.
Den andra texten lyder följande; Stand up for what you believe in, even if it means standing alone. I belive in what i stand for and that's why i'm standing alone sometimes.

Tatueringen jag vill göra efter det är en fjäril eller flera fjärilar någonstans vid någon av mina fötter, antingen bara en simpel fjäril eller en fjäril som typ sitter längs en gren av något slag.
Det ska vara en sensuell känsla över tatueringen och det ska vara i färg, vi pratade om att blå, lila och gult skulle passa rätt bra på mig och tillsammans. Jag tänker på frihet och lycka när ja tänker på den tatueringen för att fjärilen är nog en av de friaste djur som finns här i världen.

Den än så länge sist planerade tatueringen är en eldsprutande drake som typ sitter med ryggen mot den som tittar på min rygg och med huvudet vridet åt höger/vänster och sprutar eld. I elden ska det stå "eternal love" och på draken hade jag tänkt att Williams födelsedatum ska stå.
Draken är tillägnad mig och min son för att jag är en stark människa som har klarat av så mycket.
Jag har uppfostrat min son och har snart gått ut skolan som vem som helst, mina betyg är rätt bra, jag har snart tagit mitt C-kort, jag har kvar mitt körkort och jag äger en bil. De enda jag inte har fixat i mitt liv än är ett jobb men det kommer ju med tiden, jag har tagit mig igenom så otroligt mycket och jag tycker att drake är en passande tatuering för mig och min son för den symboliserar för mig styrka och den är ett kraftigt djur.
Den påminner mig också om att aldrig mer låta någon trycka ned mig eller att behandla mig på ett sätt som jag inte borde behandlas.

Bilder kommer imorgon på ungefär alla tatueringar är tänkta att bli och sen blir det självklart foton vartefter de finns på kroppen.

Sista säsongen..Ännu en liten hemlighet att avslöja fast det är väl inte direkt någon hemlighet men förra året efter sista matchen som vi förlorade för den delen hade jag ju tänkt sluta med ishockey för alltid men jag ångrade mig.
Så det här året blir nog det allra sista på isen som målvakt, men vem vet det kanske blir tränare om några år istället..
Jag valde att köra en sista säsong dels för att få bättre kondition, bygga muskler och sen får man ju en hel del socialt liv på köpet och så ville jag ha fler roliga minnen med alla tjejer.
Jag ville inte minnes en förjävlig sista säsong som slutet på "karriären" så nu hoppas jag att vi alla hockey tjejer kommer få ett skit roligt år ihop!
Jag är glad över att vi kommer möta två nya lag i år, Linköping hc och Linden hockey som spelar i Eskilstuna, dels för att det är kul med nya lag och sen för att man får åka en liten bit och sen för att när vi lirar i Linköping så hoppas jag att en person kommer och kollar på de matcherna..

Volvo power!

Vi har fått ny tillskott i familjen som består av storebror "svarte Petter" som förra ägaren hade döpt honom till.
Ja slut på ironin, jag har äntligen köpt bil! :D
Så nu är jag stolt ägare till en svart V70 på 170 hästar och ingen turbo, men det duger mer än väl som första bil.
Jag har tyvärr inte hunnit ta några fina kort på bilen än men det kommer så ha tålamod gott folk! :)
Det jag ska fixa när jag har råd och tid är att tona alla rutor, byta baklyktorna till de som är svart tonade och kanske så att det blir dubbla utblås istället för enkelt som det är nu.
Sen fixa alla små fel så som att centrallåset kärvar och att vajern till höger framdörr för att öppna inne från hoppar loss ibland och sen blir de väl en service.

Tackar kära pappa för att han hjälpte till med att betala bilen och tackar kära mor för att jag får ha min bil på henne! :)

Har sparat en smaskig nyhet tills NU!

Jag har ju glömt att skriva något utav de viktigast sakerna som har hänt under sommaren och nu nyligen.
Jag tog körkortet den 18e Juni och klara teorin på första försöket men klarade inte uppkörningen på första försöker, dels för att jag fick en halv grinig dam och sen för att jag inte hade sovit direkt något och de få timmar jag fick sova var verkligen ingen bra sömn.
Det hade hänt en sak dagen innan så de gick ju som det gick..
Och nu håller jag på att plugga teori till C-kortet som jag försöker ta och vill ha tagit innan praktiken är slut.
Hade teoriprov i tisdags men blev inte godkänd så nu ska jag plugga mer.
Ja praktiken börjar v.42 och det ska bli jätte kul, ska förmodligen köra med en vän till familjen.

Lite kort om vad som hände efter allt resande

Det verkar som att det jag har gjort efter mitt resande var att spendera väldigt mycket tid med sonen på stranden, det blir nog en hel del sol och bad när det var varmt och man kunde vara ute utan att smälta.
Sen träffade vi Emma väldigt mycket när hon väl var hemma i Stockholm och inte utomlands eller på Gotland,så vi gjorde lite utflykter med junior.
När jag väl hade sommarlov försökte jag också träffa någon annan med barn så det blev en hel del lek med Sam för Williams del.


Ett grattis till Sam som har blivit storebror och till Malin & Joakim som har blivit 2 barn föräldrar, ni vet att jag gärna ställer upp som barnvakt när de behövs! :)

Ja du sen har jag försökt träffa så mycket kompisar som möjligt och så har det blivit en hel del natt bad, jag älskar att natt bada det är både skönare än på dagen och roligare.
Jag lyckades också att äntligen få tag i min älskade Ida som jag inte hade träffat sen sommaren då jag var gravid för sen blev det massa knas för henne så vi sågs inte förens nu i sommar och nu försöker vi ses med jämna mellanrum och hon har verkligen förändrats, till något positivt såklart!
Men det känns underbart när ens vänner gör något bra utav sina liv fastän det har haft det riktigt jobbigt. Så nu har hon äntligen fått träffat min son som hon verkade gilla rätt mycket och så har hennes pojkvän kommer hem från Italien så nu är det jag som väntar på att få träffa honom! haha

Mer foton från P&L


Mando Diao

Sångaren i Mando Diao

Mando Diao

Jay-Z, jätte dålig kvalité jag vet!

Jay-Z, de va underbart!

Alla har packat och är på väg hemåt igen efter en underbar vecka.

Medan alla andra gick så satt lilla jag kvar och arbetade.

Foton från Peace And Love


Peace And Love! ;)

Vår 10L drink kommer till världen.

SKÅL!

Mitt bland tälten så ser man ett öl torn, kreativt! ;D

Sitter och njuter efter att ha gått den jobbiga vägen till Systembolaget för att kunna blanda vår drink.

Sliten och väldigt brun flicka i Kupolen med Jennie som provar kläder.

Så där låg jag och sov de morgnar då det var sjukt varmt ute och man kokades i tältet, klockrent! ;)

Peace, Sundsvall & Järvsö

Oj det var så länge sen jag skrev något så jag vet knappt vart jag ska börja haha! Men det verkar som att sist jag skrev något mer detaljerat var från Peace And Love så jag försöker fortsätta därifrån.


Det jag kan säga efter att ha varit på P&L så har jag redan nu bokat in P&L 2011, så himla roligt hade jag att jag till och med har planerat in att jag ska dit nästa sommar!
Jag träffade ju som sagt massa härligt folk och jag har kontakt med 2-3 stycken fortfarande och ska väl försöka hålla kontakten ändå tills det är dags att packa alla väskor och bege sig uppåt i landet för en underbar vecka.

Efter P&L så åkte jag som sagt upp till Sundsvall och träffade en kille som jag bodde hos. Det var sjukt fint där uppe, frisk luft, skön värme & väldigt lugnt på något vis, inte alls som det är här i Stockholm då alla är stressade och otrevliga i stort sett.
Så på morgonen efter att jag hade åkt till honom så fick faktiskt jag köra hans bil ned till Järvsö för att vara med Emma som var där just då.
Vi åkte bland annat båt och la till på en liten Ö där vi grillade med hennes farfar & de två kusinerna, självklart blev det sol och bad & jag lyckades somna på stranden hehe.
Jag hade det jätte bra på Emmas landställe och det var jätte kul att få vara med hennes farmor & farfar + hennes två kusiner.
Det var helt klart värt de lille besväret att ta sig hem därifrån sen som verkligen var en pers!

Först så åkte vi ju bil till Ljusdal och där sa jag hej då till hennes farfar och sen till Emma som tog direkt buss ned till Stockholm.
Sen lyckades jag missa min buss tack vare att klockan på en pizzeria gick fel så jag fick ta en annan buss som gjorde att jag fick åka ett steg senare hela tiden och som slutade med att jag fick köpa en sista minuten från Hudiksvall tillbaka till Sundsvall.

Sen när jag kom tillbaka till killen jag bodde hos så fick jag vara med på hans sista timme på jobbet innan vi kunde åka hem.
Men vi solade & badade i hans pool, åkte motorcykel, jag följde med på hans jobb en dag (han kör också lastbil så de va bara roligt) och sen träffade vi hans kompisar och familj såklart, så blev det dragracing en dag eftersom Richard var där uppe o skulle köra så då åkte vi förbi och kollade.
Tiden liksom rann iväg och sen var det dags att åka hemåt så då skjutsade han mig dit Richard bodde och så åkte jag med honom och hans kusin hem till Stockholm.
När jag kom hem märkte jag verkligen att värmen var helt annorlunda, jag trodde jag skulle dö av värmen nästan!
Det var kortfattat men ändå utförligt om vad som hände efter Peace And Love. Enjoy!

Dags att uppdatera mina kära läsare om vad som händer egentligen!

Efter att folk i min närhet har bett om en uppdatering så ska ni äntligen få det nu för nu har jag faktiskt lite tid över så nu får ni nog en hel del att läsa! ;)

RSS 2.0