bortrest

Idag gick jag upp vid nio och åt frukost tillsammans med mamma och efter det la jag mig i sängen igen och läste . Skulle följt med mamma till ikea men hon sov ett tag efter frukosten och ja ville inte väcka henne & när hon äntligen var vaken igen hade det börjat regna så ja stannade hemma och lästa klart boken .
Igår hade älskling de lite jobbigt hemma och så men de blev bättre till kvällen och idag lyckades han få loss alla muttrar till däcken och imorgon åker jag till landet , får skjuts ända till vårt hus där robin lämnar mig för att fortsätta till Falun för att besöka hans pappa över helgen (skulle följt med men nu i helgen tänder man ljus på gravar & vi har som tradition att tända ljus på mormors grav) så vi får besöka hans pappa någon annan helg .
Väldigt snällt av min kära att lämna mig och dessutom hämta mig & mamma på söndag när han ska hem (: <3
Efter helgen ska Stefan någon dag i början av veckan måla om våra rum , fy vad skönt att få det gjort så ja kan inreda mitt nya rum och ta upp spjälsängen och göra om garderoben så allt är fixat ifall de skulle bli en för tidig förlossning.
Sen så ska mamma ringa försäkringskassan någon dag i nästa vecka och ställa lite frågor som jag och robin har, de där med alla ledighets dagar hit och dit, spara dagar tills barnet blir äldre m.m är väldigt krångligt så för att inte bli förvånade om ett år är de bättre att ringa och fråga om det vi undrar .

I och med att jag inte är hemma under helgen så blir nästa uppdatering av bloggen när jag kommer hem på söndag eller under måndagen .

bebis i magen (:

bebis i magenV.13 - inte så stor   V.23+6 - lite större  
V.26 - växer med tiden    äntligen lite stor om magen :DV.31 - äntligen lite rund om magen :)  V.33+2 - bebis i magen   V.34 - vårt mirakel som ligger där inne :)

Som ni ser va jag extremt smal i början , låg ju till och med inne på Huddinge Karolinska eftersom ja kräktes så länge (ca 4månader), men efter det gick jag sakta men säkert upp i vikt och nu väger jag 60kg - 2kg mer än när ja först blev gravid .
Sen så var jag så vältränad innan att de va oxå därför de tog så lång tid innan ja fick lite mage + att lille junior väger inte så mycket har vi fått veta genom de extra ultraljud vi gjort .
Hoppas du som bad om bilder på magen är något nöjd nu .

älskling <3

Min så kallade ondeskefulla plan gick mer eller mindre prima ;)
Robin va väl här vid strax innan sex, gick och mötte honom i centrum & passade på o köpa youghurt och sås , hade förberett middagen innan ja gick så det enda mamma behövde göra var att steka köttfärsen och hacka tomater .
De blev tacos till middag och de va nog första gången jag kunde njuta av det för tidigare under graviditeten har ja spytt upp tacos då jag ätit det .. Sen såg vi på andra avenyn på datan och när det va slut hade ugly betty börjat och jag kollade ju såklart och tyckte det var bra . Men robin intresserade sig mer för att vila, kolla och känna på magen med jämna mellanrum . Efter det började desperete housewifes och vi såg bara tills sista pausen för då ville robin gå och lägga sig
så vi borstade tänderna o fixade oss , efter det slog ja till med min plan och jag måste säga att min kära var heeelt oförberedd och tog emot min plan med tacksamhet .
Tyvärr blev han ju lite trött efteråt o ville sova men jag höll han vaken en stund till & då passade vi på att mysa , gav honom massage med sån där massageboll och efter de somnade vi typ.
Tråkigt nog hade ja druckit en hel del för mycket vatten innan vi somnade för ja va tvungen att gå upp 5ggr under natten ;'(
Nu sitter jag här o saknar honom väldigt mycket,  junior rör sig annorlunda nu - han måste väl känna att hans pappa inte är närvarande längre. Idag känner jag mig väldigt kär och glad :) måste nog vara eftersom han nyligen varit här och jag har fått kramats hur mycket som helst, innan lunch låg vi i sängen och pratade om ekonomi, ledighet, bebis & allt som hör till. Robin längtar tydligen väldigt mycket tills han föds så han kan få "klia honom under fötterna och peta på honom ".

städning & ondeskefull plan..

Fy skäms, gick upp fruktansvärt sent idag . Inte förens vid halv elva /; så de blev en brunch istället för frukost och nu ska jag strax äta en korsning mellan lunch & mellanmål hehe. Efter jag ätit så ska jag städa lite & rensa bland alla tuuusen skor man äger som bara står och tar plats i garderoben .
Ne men imorse orkade jag inte gå upp vid åtta då jag först vaknade så ja kämpade för att inte gå upp onödigt tidigt , sen så va min systers en vän över på lunch vid elva så det är därför lunchen är uppskjuten .
Ville ju inte vara ivägen när han var här , och förresten så har jag nyss sett på Hitta Nemo ^^
" den där va lite svårare, antingen sa han att vi ska hoppa ner i svalget eller att hans mamma har bakat alger " haha .
Eftersom jag är så bra på att få de som jag vill så har jag en ondeskefull plan för ikväll då robin ska sova här & för imorgon eftersom han är här då också ;) Kan ju tyvärr inte avslöja den utifall han läser det här inlägget så om min plan fungerar kan jag skriva om det imorgon .

Ps. Eftersom någon hade önskemål om bilder på min gravidmage & av mig och Robin så tänkte ja ladda upp några bilder i nästa inlägg :)

dålig flickvän ?

Imorse var jag hos tandläkaren och mina tänder var som alltid -perfekta , de enda hon gjorde var att ta bort lite tandsten och sen fick jag köpa en såndär tandborste som gör att ja slipper få sånt mer . 
Efter det så skulle jag åkt hem men ja åkte till Emma istället o vi tog en promenad och sen gick vi hem till henne så lagade hon lunch, såg på film & pratade om lite allt möjligt och nu har jag nyss kommit hem.
Robin skulle ju åkt hit men nu blir de inte så ... måste säga att ja är lite besviken eftersom ja hade tänkt laga middag & fixa så de blev lite extra mys, men ne får väl vänta tills imorgon .
Idag va djävulen onödigt elak mot mig och jag är jääävligt trött på att alltid komma i andra hand i vissa lägen !
Han fattar visst inte att han får mig att känna mig som en dålig flickvän när han bara dissar mej för andra skit saker ibland & när han bara slänger ur sig saker för att han är irriterad eller vad som så blir jag givetvis ledsen .. tror han verkligen att jag tänker försöka hålla vårt förhållande vid liv om han aldrig kan anstränga sig ? Nä då får det fan vara.
Jag är en stark person och jag behöver ingen idiot till pojkvän för att kunna ta hand om vårat barn , men jag älskar honom det gör jag verkligen och av den anledningen står jag ut med honom. Och med hopp om att när William är född så kanske de vänder till det bättre och vårt förhållande känns bra igen.
Men jag känner mig vilse och ja vet inte vad jag ska göra och säga längre, för de känns som jag har provat det mesta och ändå har inget "mirakel" skett ?  Vad gör jag för fel egentligen .. Är jag en dålig flickvän ? /:

con gratz sis :)

Åååh vad glad jag blir, Erik har äntligen pratat med sina päron o så och han får åka ner till mig under julen :D ;/ *suuck* då är ju vår älskling född & robin och jag har inte pratat om hur vi ska göra precis efter , så om ja har otur får vi nog skjuta upp eriks besök tills typ sommarn eller något .
För ja tror inte de kmr bli så kul om Erik kmr bli väckt av den lilla som kommer skrika under nätterna plus att jag antagligen inte kommer orka med att ha besök precis i början.
Men de beror givetvis om jag är i sthlm under julen eller flyr till landet så jag slipper vara social i början , är jag i sthlm kanske han kan åka upp ändå över någon dag eller så åker han helt enkelt bara ner över en helg innan de är dags.
Så tur i oturen antar jag & nu under lovet gick de tyvärr inte att ja åkte till honom för han hade mycket att göra .
Men till sommaren 09 någon gång måste ju båda ha tid att ses & då får han ju samtidigt träffa William och kanske robin om han har tur, så underbart :')

Tjae förutom det glädjebeskedet under denna dag så har inte så mycket hänt, regnat sen ja gick upp ur sängen så ute har man inte varit & idag har jag ont överallt känns de som .
Ska tråkigt nog rensa min e-mail för den har fått fnatt och ja har ju ändå över 1000mail i bara inkorgen så de e dags nu x)
Sen så har min syster fått jobb i barnbutiken Sprall vilket innebär att hon kan säga upp sig på Espresso House- så con gratz sis ! (:

hämden är ljuv (':

Eftersom min kära tycker att jag ska få göra precis vad jag vill utan att han ska klaga eller något så måste ju det även gälla att ja får träffa precis VEM jag vill, så när fredrik kommer till sthlm i april för att se Metallica kan ju robin ta och passa vår lilla älskling så jag kan få träffa honom ^^ haha
Det är såhär att robin hatar fredrik (vilket är fullt förståligt) men om jag nu ska få göra vad jag vill så måste det inkludera att få träffa  honom, right (?)
Fredrik är en internetvän ja pratar med i typ 6-7år utan att träffa för när han vart i sthlm har ja alltid varit någon annanstans & då jag varit i gbg har han typ varit ute med deras båt eller något , så om vi nu skulle befinna oss i sthlm samtidigt borde jag ju träffa honom varsesej robin vill eller inte . För de va ju trots allt han som sa " du ska få göra vad du vill " .
Sen att jag egentligen inte alls känner något större behov av att få träffa fredrik nu längre när jag är lycklig & har skaffat barn med mannen jag älskar är en heelt annan sak .
Sen helt plötsligt har Robin inget emot att ja funderar på att åka till Uppsala så jag får träffa bästiserik igen,  jag uppskattar ju att han tillåter mig göra vad jag vill men egentligen blir ja bara skit besviken över att han helt plötsligt ändrat inställning helt .. låter väl konstigt men de är så det är.
Jag som är kvinna och smart tänker ju givetvis att han borde tänka "om hon är i uppsala kan jag passa på o göra vad jag vill för hon kan ändå inte göra något eftersom hon är så långt ifrån mig " och därför antar jag att ja är mer upprörd än tacksam över hans "nya inställning" ..De måste vara hormonerna som gör att ja blir så paranoid :S

ps. nu känner ja mig jätte gnällig & längtar tills han kommer ut så överdosen av hormoner kan börja avta någon gång (a) hehe

ber om ursäkt :')

Men av de 48timmar som helgen hittills har bestått av så har jag sovit ungefär hälften av dem så de är därför jag inte uppdaterar förens nu :)
Igår var mamma och jag på Granen de nya varuhuset bakom McDonals i kungens kurva och kollade in de nya butikerna, såg rätt najs ut faktiskt . Köpte doftljus och gick runt :)
Efter vi var klara där inne gick vi vidare till Ikea och kollade på madrass till spjälsängen och på lite andra saker , gick och handlade på kvantum och sen åkte vi hem.
Alltså har helgen hittills varit väldigt händelslösrik.
Däremot va jag hos Robin i fredags efter jag slutat vid tio istället för elva & de va fakttikst väldigt mysigt och bara glada miner vilket gjorde mej glad . Skulle ju egentlign sovit över men min idiot till pojkvän hade andra planer för kvällen när ja väl var där, än de han sa på morgonen om att han ville att jag skulle sova där så ja åkte hem och sov i min stora säng :)
Fast just nu är jag fruktansvärt irriterad dels för att robin hellre kör bil med hans töntar till kompisar än att vara med mig och sen för att han inte går o lägger sig förens mit i natten. Egentligen skiter jag i när han kommer hem men jag stör mig på att han jämt säger " ska bara va ute i nån timme eller två, lovar och ringa senare och säga god natt " .
Såkalrt hinner jag somna och vakna för at gå på toa och vad är klockan då , typ tolv eller senare och fortfarande inget sms eller missat samtal , måste kissa igen typ 2h senare och fortfarande inget samtal eller sms ... är de så konstigt att jag blir arg när han bara lovar saker som han aldrig håller ! ?  :S :@

trevliga dag var hälsad

Idag är en bra dag ! :') dels för att jag är på jätte bra humör och sen för att de är torsdag och då är de bara en halv dag imorgon sen är de höstlov ^^
Så är man äntligen färdig med alla texter som ska skrivas , har inte skickat artikeln men de funkade inte för mig så jag får lägga den i hotmail och kopiera upp den på skoldatan imorgon & skicka den det första jag gör ,
sen har jag gasskärt min flodhäst idag som är TO DIE FOR !
Men den blev inte helt färdig så vi får se om ja kan ta hem den imorgon , svets Stefan sa att om han hade lite tid över idag skulle han slipa den så allt vasst är borta men de va bara om han hade tid .
Sen är det en bra dag för att de bara är ca 6veckor kvar tills vår älskling kommer till världen , om han bara visste hur mycket mamma & pappa längtar efter honom och alla våra anhöriga .
Robin jag älskar dej så himla mycket & ja är så glad över att de är just du som är pappa till mitt barn :$ <3
Bara nu när jag sitter här och skriver känner jag hur han rör sig som en studsboll - han kanske märker av att jag lagar mat ^^  middagen blev ju lite försenad eftersom ja somnade när jag kom hem och sov i typ 1½ timme .
Måste tillägga ett storts GRATTIS VIKTOR PÅ 17ÅRS DAGEN (robins lillebror) eftersom han fyller år idag samma dag som deras typ morbror (?) Haldo fyller år .

Dinner is served time to eat , hörs (:

Herr.bebis

Idag var vi på undersökning hos vår barnmorska och allt var bra, mitt blodsocker eller något hade faktiskt sjunkit, hon visade Robin hur han låg och så fick han känna med händerna och det tror ja han uppskattade :)
Hon sa att han är lång för de kände hon längs ryggen och så & att han antagligen kommer bli lite ljusare än mig och få mörka ögon eftersom de tänderar att ta över ljusa färger , men att han kommer vara lik Robin en hel del i början för det brukar tydligen bebisar vara .
Vi fick lite papper också om bebisar eller nåt sånt, har inte hunnit läsa dem än.
Efter det åkte ja hem för ja va/är så sjukt trött och efter en timme i soffan så somnade jag och nu är de strax dags att äta .

Oh oh nu kom jag på en sak , imorgon ska jag gasskära min flodhäst i svetsen :') hahah tänkte ta ett foto på den och ladda upp sen men bara om den blir fin .
Varför jag ska gasskära just en flodhäst är för att ja tillägnar den åt min pojkvän , jag tycker att de har en likhet (a) <3
Fast de ska jag göra efter jag är färdig med min artikel.

Måste tyvärr göra er läsare besvikna och säga att den här dagen inte har varit speciellt intressant eller ah de har den fan inte varit , samma gamla vanliga ni vet :P

förlåt (:

Tänkte bara säga varför jag inte uppdaterade bloggen igår , åkte från skolan i regnet &  tog bussen hemmåt men gick av vid babyland och kollade lite på bilbarnstolar och frågade lite om priset på de olika modellerna .
Klev på bussen igen och åkte hem , gick in på lidl och köpte bilar ^^ tänkte snaska i mig de till kvällen men efter 6bilar  tyckte jag det var äckligt så mamma fick resten .
När jag kom hem gjorde jag en milkshake och en smörgås till mellanmål .
Somnade såklart framför tv precis när mamma börjat med maten , blev väckt då hon sa att maten var klar så jag gick upp och åt ändå fast jag kände för att bara sova vidare.
Blev inte mätt så jag fick äta igen efter typ 1timme då jag piggnat till och sen var det ugly betty & desperete housewifes på tvn , efter det så gick jag väl och lade mig och nu är det en ny dag :)

Hormoner hit och dit !

Så var provet äntligen gjort och jag kan pusta ut , tog mig 2timmar och en väldig skrivkramp senare så var jag finito .
Hyffsat nöjd faktiskt svarade på alla frågor förutom 1 och de var i fordon & sen kanske de blev ett och ett annat slarvfel på matten men i slutet fick ja totalt hjärnstopp :P
Eftersom jag slutade lite tidigare så bestämde jag för att åka till Robin, fast de blev såklart inte som jag tänkt men de var väl bra endå .
Jag ville ju helst bara mysa och vara lite intim eftersom det känns sen tusen år sen vi sist hade de mysigt ihop utan bråk men hans lillebror var i hans rum för att han pluggade och behövde den stationära datan & hans egen skoldata för att plugga så vi såg på en rätt bra film, men då fick jag huvudvärk av att kolla på skärmen istället .
Sen så sa Robin att han ville åka till Danmark under några dagar på lovet med typ tobbe,andreas,becka ( kille ) och victor & ja kan ju inte säga att jag jublade av glädje för jag trodde vi skulle till hans pappa i falun under några dagar o sen kunde han lämna mej vid morfars andra hus / vårt landställe på vägen hem .
Eller om han ville stanna där så vi fick vara själva någon gång men ne kanske inte och ärligt talat vill jag ju att han ska göra saker som han tycker är kul , men jag hatar danmark !
Dels för att de känns som att enda anledning till att åka dit är för att öl är billigt & att alla röker i det landet , så då blev ju bilden givetvis " kul han ska till danmark o supa med sina vänner, röka på & då kommer han självklart råka göra något med nån slyna som han träffat där " så givetvis var inte min första reaktion - självklart ska ni åka dit älskling.
Men nu tycker jag faktiskt jag är lite löjlig de är väl bara de att ja har lite svårt & lita på honom till 100% nu efter hans två missar , inte att han varit otrogen för sånt sysslar vi inte med men han har gjort bort sig de är allt och att bygga upp ett förtroende tar ju tid det vet alla .

Sen en annan sak jag tänkt på är att jag faktiskt inte vet om det är jag som älskar min pojkvän så fruktansvärt mycket eller om de är mina hormoner som påverkar mig så mycket att jag fortfarande känner mig nykär ,
vilket är ganska frustrerande för eftersom jag iaf känner mig nykär vill jag givetvis ha det som i början när man myste och pussades oavbrutet men jag tror inte robin tänker på samma sätt som mig & då blir allt jobbigt för han uppfattar väl mig som tjatig, gnällig & jobbig när ja så himla gärna bara vill mysa och nästan blir ledsen när han inte vill det .
Vilket är ganska förstående för jag måste medge att jag själv tycker jag har blivit rätt gnällig ibland nu när jag är gravid ,
och jag har nästan tröttnat på att vara gravid eftersom ja blir så känslig & bölig för allt :$ .
Vill ha tillbaka mitt normala jag så man kan få känna igen sig själv igen men nu ska vi inte klaga, 
det finns faktiskt mycket underbara sidor med att vara gravid och när han föds kommer allt vi gått igenom under tiden vara värt det för alla säger ju att känslan av att hålla i sitt nyfödda barn är en av de bästa som finns .
 


Plugg & färg bestämning

Började faktiskt morgonen med att skriva lite på mitt utkast om reportaget vi ska göra från våran studieresa och sen när ja kände att jag mååste äta nu så åt jag givetvis frukost ,
sen la ja mig i mammas säng efter hon tjatat lite och kollade på väggen där vi målat & ja va inte nöjd .
Ville ha en mörkare grön än den som va på väggen så mamma letade lite i lägenheten efter alla möjliga gröna nyanser som fanns på lite allt möjligt :P
slutade med att jag skulle klä på mig och gick förbi hallen då jag upptäckte den gröna som finns på vår hallmatta , så de va ju bara att ruska av allt grus och springa in i rummet och hålla den mot den andra färgen jag ska ha och vips så hade jag äntligen bestämt mig .
Den mossgröns liknande färgen på våran dörrmatta ,så vi fick ta med oss den till silvanbygg för att få den färgen jag ville ha och det tog verkligen tid innan vi hittade någon som va väldigt lik den grön på mattan för just den färgen fanns ju givetvis inte på någon färgkarta men de löste sig & nu är färgen på väggen och jag är äntligen nöjd .
När vi kom hem va klockan rätt mycket så vi åt ett sent mellanmål och sen började mamma med midagen & nu är vi mätta och om 5min börjar gossip girl på tv så då har jag något att slappa till i en timme precis för då börjar andra avenyn & efter de ska ja plugga lite mer innan ja ringer min kära och säger ngåra fina ord innan man kan slumra in i en djup sömn som ja kommer tvingas vakna ur då ja måste kissa ... suck :)
Fick skjuta upp *fikan* med emma tills ja inte har så mycket jag borde ha gjort för länge sen, hon blev iaf inte arg för att jag inte kunde just idag vilket var skönt & thessan ville oxå ses men de får bli någon annan dag .

"det är skönt ute" - ofta !

Jag och mammsen skulle till Lina idag och få lite bebiskläder som hon sorterat ut, som för den delen va helt perfekta och jätte gulliga, skönt material & fina färger !
Men då skulle vi gå från fruängen till skärholmen för att motionera lite och det är väl ca 2,5km dit, inte så värst långt och mamma hade ju pratat med pappa som sagt att " det var ganska skönt utomhus " , visserligen hade han gått ut tidigare än oss & de stod på termometern att det var 10grader så jag tänkte * äsch så kallt kan de inte vara * .
Vi kom till Porsche när ja tänkte, uuuh ja fryser snart ihjäl skulle tagit långkalsonger på mig innan ja gick hemifrån ;'( och du hade jag ändå halsduk, pannband & vantar på mig men stark och uthållig som man är tog man sig ända fram utan att dö - men mamma kom överens om att vi så lagom heller skulle gå tillbaka för så skönt var det absolut inte ! :P

Nu har jag iaf nyss ätit och är övermätt så nu borde iaf junior vara överlycklig ;)
försökt plugga lite idag men de gick inge vidare, är för trött och okoncentrerad så jag får kompensera imorgon .


ps. kom på att igår på vägen till klassåterträffen träffade jag på Johanna och hennes pojkvän Christoffer på tunnelbanan och de va faktiskt väldigt trevligt att träffa på henne, för vi har inte setts på evigheter & hon verkade ha förändrats lite :')

Klassåterträff :)

Nyss kommit hem efter att ha varit på klassåteträff , nu har man ätit sig mätt och är trött & ska strax gå och lägga sig för i helgen har man en hel del att fixa .
Alla ville känna på lilla magen och hoppades på att junior skulle sparkas & slåss hej vilt men tyvärr så rörde han sig bara lite och den enda som verkligen fick känna något var Idil som råkade ha sin hand precis när han gjorde något ,
sen så låg den lilla rätt stilla när alla andra hoppades på att få känna något ;/ :)
Kul att se hur alla såg ut nu, inte några sådär WOW på någon speciell förens när ja såg att Ludde piercat läppen och färgat håret väldigt mörkt annars va de lite aha okej hon/han har ändrat frisyr och sånt men kul ändå.
Själv är man ju rund som en boll på magen så jag har väl förändrats markant sen vi gick ut 9an (a) haha
Innan ja gick hem från centrum så träffade jag Emma och hennes pojkvän Timmy så vi stod och pratade ett tag,
sen körde pappa & syster förbi så ja slapp gå därifrån :P de hade ändå varit och övningskört så det var ingen omväg att hämta mej .

Annars imorse fick jag nästan ett raseriutbrott då vissa personer i klassen inte kan visa hänsyn till att alla inte nöjer sig med G i matte, utan vill ha lite lugn och ro så man får något gjort !
Om de bara nöjer sig med G så är de väl deras val, men jag satsar på höga betyg så jag kan plugga vidare sen och när vi har prov på måndag känns de rätt viktigt att få något gjort på sista mattelektionen .. då kan man väl acceptera det och hålla låg profil - så mycket begärt är det väl inte ?


Nu önskar jag att Robin va här så jag kunde få ligga och mysa i sängen med min kärlek innan man somnar men om jag har lite tid över ska vi ses i helgen, saknar min baby jätte mycket - blää ! :'( <33
Har för den delen tvingat robin att gå på krogen imorgon om han orkar, han har ju inte vart på krogen än fastän han varit 18 sen i januari hehe så jag tyckte att nu är det dags, han måste dit innan vår älskling föds ! :)


Regnet bara öser ner..

Åh så himla typiskt  vaknade och gick upp , åt frukost och sådära ,såg att de duggade lite innan ja gick hemifrån & märkte att det vräkte ner när ja kom ut vände & hämtade ett paraflax (paraply) så ja inte skulle bli som en sur tvättsvamp :P hehe
Går ner och är vid grillen när jag ser att bussen kommer , en ljudlig suck inombords då ja vet att om jag hade kunnat springa så hade jag hunnit med bussen utan problem men eftersom ja inte ska springa såå..
en kvart på en halv torr och blöt bänk i väntan på nästa buss , kul start på morgonen .

Var på föräldrar utbildning igår med storasyster för jag lovade ju Robin att han bara behövde följa med en gång .
De va lite kul faktiskt speciellt när tjejerna som höll i kursen pratade om att bröstmjölk är bra mot det mesta små saker barn kan få just då var det torra och irriterade rumpor hon menade och att sånt där vitt pulver inte är så bra att använda längre, när två av de vuxna männen fick massa konstiga bilder i hjärnan och började skratta .
Den ena menade att de kändes som att vi kvinnor ska stå och spruta mjölk lite överallt och gjorde en gest om hur han menade och ja måste säga att vuxna män inte alls behöver vara så tråkiga som man kan tro .
Iallafall inte de som följde med sina tjocka flickvänner på kursen för de skämtade och skrattade åt alla möjliga små saker som man kan tänka sig att en kostymnisse inte kan skratta åt .
När kursen var över så fick vi en kopia med allas nummer och namn ifall man ville träffas igen när barnet är fött , men vi är ju så unga så jag tror inte vi är så aktuella att träffa i de andras ögon eller så har jag helt fel och det är motsatsen för de kanske tänker, de är så unga vad spännande och se hur de klarar sig men de e ju ett tag kvar .


Tid är dyrbart

Skulle jag få veta att jag skulle dö om ½ år så skulle tiden med den jag älskar vara det mest dyrbara ja kan få ,
att känna att man verkligen tagit vara på den sista tiden som läkarna gett en.
 I allmänhet så tror jag faktiskt inte att vi människor verkligen uppskattar det vi har utan vi vill alltid ha det vi inte har ,
vilket är något bra samtidigt som de är en dålig egenskap , att aldrig förstå hur lyckligt lottad man är som har det vi har istället för att klaga över det som vi inte har för de finns ju faktiskt de människor som inte har någonting speciellt.
Som nöjer sig med en bostad, ett jobb,kläder & mat på bordet .
  Måste säga att jag känner mej otroligt lyckligt lottad som tillhör de kvinnor som inte har några problem med att bli gravid om man ska tänka på att de finns par som försöker skaffa barn i flera år innan de lyckas,
livet är ju ändå den största gåvan som vi har chans att upptäcka under våra liv .
Att bära på denna individ är den härligaste känsla som finns, att undra över hur han ser ut , vilken ögon/hårfärg han kommer få , vem han kommer likna mest , om han kommer bli en sån som måste pilla på allting eftersom han rör sig så mycket i magen, att bara sitta vid tvn och känna på magen .
 Känner verkligen att innan jag blev gravid fanns de alltid något slags " i helgen ska ja göra si&så , kan vi åka dit för ja ... " men nu känner ja bara, åh fy fan skönt att bara sitta hemma och läsa en bok & vänta på att pojkvännen ska komma över så man bara får vara med varandra - tiden med honom är de finaste ja kan önska mej.
 Jag känner mig så lycklig av att jag har någon att älska & att just han vill vara med mig och att vi gjorde valet att skaffa barn tillsammans , sen om han älskar mej lika mycket längre som jag älskar honom de är en sak för sej.
Om det skulle ta slut så finner man alltid ett sätt att lösa det på eftersom han alltid kommer vara pappa till vårt barn .

Dagen efter..

skulle väl många förknippa med abort & extrem bakfylla men för lilla mej tänker jag mest på från igår till idag.
Stannade hemma från skolan & brandövningen , sov skit dåligt men samtidigt inte , vaknade för tidigt , var fortfarande ledsen & små grät så till sist hoppade min syster upp i sängen brevid för att hon ville det eller något sånt .
Läste lite sms när jag vaknade o raderade gamla och onödiga sms & så fort ja läste riktigt gamla fina sms bröt jag ut i en gråt attack , att man kan vara så känslig jösses :$ ;(
 Följde med henne när hon skulle till Täby och lämna jobbansökan på en butik där för då skulle jag slippa vara ensam hemma , såg ut som en sombie på vägen dit tyckte hon och tjae vacker va ja kanske inte men ja hade iaf gått upp ur sängen * det ni * kändes nästan som att ja skulle gå sönder när vi var tvunga att ta roslagsbanan just därför att den han man ju åkt typ 1000ggr sen vi blev tsm & att vi skulle till täby av alla platser i stockholm var också väldigt sorligt,
för dit åkte vi en hel del på helgerna förut för att ha något att göra - så egentligen var hela resan väldigt sorgfylld .
  Robin tog sig lite tid och åkte från lunchen för o träffas & först kändes det ännu värre att bara se honom men när vi  pratat ett tag så måste ja nog säga att det kändes bättre ( hade visserligen glömt bort hälften av allt ja hunnit tänka på från igårkväll som jag tänkte säga ) , så vi sa att vi får prata mer någon annan dag .
 Just nu mår iaf ingen av oss sådär riktigt dåligt som när jag vaknade imorse och jag vet iallfall att han fortfarande älskar mej men kanske inte som då vi först träffades ,
  nu fick jag huvudvärk så nu ska ja vila eller något , nos vemos !

Jäävla paus ...

Vem fan var det som kom på att man kan ta en paus ?!
Sånt fanns så lagom heller när morfar & mormor va små, de kunde ju knappast säga " pullan de e dags för en paus, jag känner mej lite kvävd måste ut i friska luften ett tag och fundera " och sen komma tillbaka efter några månader och säga " jag saknade dej varenda sekund, så här kan vi inte ha det jag älskar ju dej klart vi ska fortsätta tillsammans " & de va de
Antingen var man tillsammans/gifta eller så skiljde man sig nog om saken , så vilken idiot var det som kom på att man ska gå och må dåligt tills den ena har bestämt hur den vill ha det ?!

Så nu ska jag må dåligt i all evighet känns det som, tills robin vet hur han känner för nu har vi tagit en paus & personligen skulle ja kunna åka till morfar så att jag är så långt borta från verkligheten som möjligt tills han bestämt sig.
Men de kan jag ju ändå inte göra eftersom junior ska ut om 7veckor vilket också känns åt helvete när hans föräldrar inte har de så bra som de borde, hatar när saker är osäkert !
Usch vad jag hatar kärlek just nu , allt känns ju så hopplöst tråkigt åh ...
Kunde ju inte ens åka tunnelbana hem för att jag var så ledsen och grät/gråtit så mycket att mamma tvingade pappa att hämta mig vid Danderyds sjukhus *pinsamt* :(
Att höra att han inte va lika kär i mig längre är ju nästan lite logiskt med tanke på mitt häftiga gravid-humör & klagande ibland, men att han vill ha en paus är olidlig .. hade vi gjort slut hade man kunnat stanna hemma o gråta tills de iaf känns bättre men samtidigt vill jag absolut inte att det ska ta slut för jag älskar ju fortfarande honom </3
Men att inte veta hur det kommer bli, de är just det smärtsamt & så fruktansvärt jobbigt - man går och väntar på de värsta så att man nästan slutar hoppas och ärligt talat så brukar man ändå göra slut trots man haft en paus.
Ja har varit med om exakt samma skit med min första kärlek och att de ska va samma skit igen med nästa stora kärlek  som jag dessutom valde att skaffa barn med , de är ju bara sorligt :'(
Sen är det ju irriterande att jag inte vet hur han tänker eller känner över det här .
  Men nu är allt så här o jag kan ju knappast göra något åt saken & jag vet inte va ja ska göra för att få bort tankarna heller eftersom allt bara känns tråkigt , är ju inte hungrig just nu och de är absolut inte bra för ja måste ju äta ändå o de hatar jag , för ja anser att mat ska ätas med passion och inte för att man måste .

hockey :'/ <3

Igår när vi va och handlade träffade jag på Carro vid bananerna ( hon jobbar ju på kvantum & ja skulle ta en gratis banan för barn ) så ja stannade och pratade lite och hon sa att de hade träningsmatch mot SSK nu på onsdag, men den va tyvärr inte i hallen så ja kan inte kolla på den.
Men jag lovade att jag skulle komma och hälsa på någon mer gång innan den lilla är född och givetvis hälsa på igen när han är född , sen berättade jag att ja tänker försöka så länge som möjligt utan smärtlindring eller något & då tyckte hon att jag var galen så jag skämtade att efter det kan man iaf vaxa benen utan att det gör ont :P
Jag kollade nyss på farstas hemsida och såg att de har träningsmatch mot segeltorp i hallen så den kan jag ju alltid gå och kolla på om jag skulle vilja, så får ja träffa Kennet & Mange som ja inte träffat på typ tusen år !
Jösses vad tomt det är utan hockeyn nu , nästan läskigt faktiskt och riktigt tråkigt men jag har ju gjort mitt val och jag hade ändå aldrig kunnat leva med mig själv om ja hade gjort abort och fortsatt med hockeyn .
Då hade man fått ååångest så fort man hade sett ett barn som är i samma ålder som mitt barn skulle varit men nu slipper jag få ångest :) eftersom den lilla kommer om ca 7-8 veckor <3

Ps. Om någon vill köpa min utrustning så är de bara att höra av sig , benskydden är i strl. 35/36" och kombinatet i SR. S
men nu ska jag och mammsen ut och gå *försöker röra på mig så mycket som möjligt fram till förlossningen*  .

Viiiilken tråkig dag :P

Ja vad ska man säga om idag då vaknade & åt frulle , klädde på sig , åkte o kollade på färg med mamma , handlade mat med mamma , åkte hem när syster övningskört klart .
Packade upp alla varor och så , såg på reprisen av S.O.S Familj samtidigt som jag åt 2mandariner & en ostsmörgås( sjuuukt hur barn beter sig nu förtiden, fan när ja va 12år sket jag nog fullständigt i smink. Hade ju bättre saker för sig än sånt shit ) sen när det tog slut tänkte jag diska men hamnade i bråk med min syster som valde att gå hemifrån .
Så nu har jag nyss ätit middag efter att mamma ringt o klagat över att ja inte ätit ( som vanligt :P ) och nu väntar ja väl på att någon av dem ska komma hem o störa friden jag har (a) hehe .
Såg att Flightplan går ikväll på tv4+ och att Exorcisten: Begynnelsen går på 6an så nu om man orkar vara vaken till dess så har man iaf något att se på .

Usch har lite smått ångest över att jag fortfarande inte skrivit klart min infotext & artikel men ja får väl försöka få det gjort imorgon, hade ju tänkt göra det idag tills mamma kom o sa att vi skulle kolla på färg.
Plus att man måste räkna lite matte, men de e ju inte så svårt mest ansträngande att bara sitta stilla .

                                                                               Älskar dej så sjuuukt mycket baby <3

Trevligt :)

Kom nyss hem efter att ha fikat med Emelie & hennes pojkvän Erik som för den delen verkade väldigt snäll och trevlig :)
först satt vi och fikade på espresso house och efter ett tag kom Eriks två kompisar som hade varit och köpt jeans och sen gick vi på taco bar medans de gick och köpte skor för de ville inte äta på taco bar .
När vi typ ätit färdigt så kom Emelies fyra tjejkompisar + den enas pojkvän in och hälsade och så, de verkade oxå väldigt trevliga och sen när de såg magen så började alla " åh vad gulligt, vilken månad " och de där vanliga frågorna vilket ja tycker är gulligt .
Nu är jag iaf jätte mätt och de känns nästan som att ja skulle kunna sprängas :P haha ,  jag o den lilla lyssnar på musik och beben rör sig i takt till musiken <3
Funderar på att dra mig mot soffan och vila till tvn eller se andra avenyn på datan eftersom jag missat 2 avsnitt i veckan .

Uppdatering :)

Så fick jag som jag ville ändå :D muhaha . Vi gick på föräldrar kursen iförrgår även fast Robin absolut inte ville gå från början, men jag är ju tjej och jag vet hur jag ska få som jag vill (a) hehe
Jag tyckte kursen var bra och lärorik , de gick igenom olika slags bedövningsmetoder till förlossningen och deras för & nackdelar + att vi fick lyssna på en slags avslappnings cd och då råkade såklart Robins telefon ringa och givetvis hade han glömt sätta på ljudlös så jag fick lust o döda honom men kom snabbt över tanken.
Speciellt eftersom jag var irriterad på honom innan kursen ens börjat för att han klagade över att den höll på länge mm.
Själv så funderar jag faktiskt på att försöka så länge som möjligt utan någon som helst bedövning / smärtlindring och om jag klarar det så lär ju vaxa benen & bikini linjer vara a piece of cake ;)
Nu ligger den lilla och knuffas, kan se hur något sticker ut på varsin sida magen men han kanske bara rör sig till musiken som jag lyssnar på ( Metallica - Turn the page ) det ser iaf roligt ut .

Annars så gjorde jag inget speciellt igår som jag kan komma på nu, när ja kom hem hade min syster lagat middag så jag åt , kissade och tänkte kolla på film men då somnade jag som en sten och vaknade av att Stefan ringde och sa att han nästan var framma & frågade vilket nummer vi bodde på.
Så nu har han varit här och kollat på väggarna som han ska måla & kommenterat våra färgval (:

Tv-kväll :)

Så var denna dag över, riktig små tråkig faktiskt . Först fordon & samhälle och sen verkstad då vi pratade lite om framvagnen, styrinrättningen & något mer .
Nu är det ugly betty och sen desperate housewifes och sen får man sova ,
saknar min älskling jääätte mycket men vi får ju ses imorgon på utbildningen :) <3  ( som ligger jätte dåligt i tiden, mitt på dagen suck ) så Robin får ju åka tidigare från hans praktik och jag måste gå tidigare från skolan.
Men nu börjar fula bettan * HAHA* så nu måste jag kila ,
ps. nu är det bara 8veckor tills han är beräknad - vi längtar så sjukt mycket ! :'D <33

jaha ja .

Igår va jag på extra ultraljud med Thessan eftersom Robin slutade 20min innan vi skulle vara där ,
den lilla hade gått upp i vikt och det var ju bra, men han väger fortfarande lite under det  "normala" .
vilket givetvis gjorde mig irriterad och så..
Pratade över telefonen och ja sa att ja ville ta en paus om han inte bättrade sig o började prioritera lite bättre .
Efter han gymmet skrev han att han ville ses ändå, så jag åkte till danderyd vid sex  och så pratade vi ut .
Han ville verkligen inte ta någon paus o så sa han varför han bettet sig lite som en idiot och de lät ju alltesammans rätt rimligt så jag förlät honom och gav honom en chans att han vill vara både pappa & pojkvän .
Så vi fortsätter som vanligt :)

Nu ska jag ha fordon, hörs senare .

Äckliga jävla dag !

Hm började väl med att jag inte alls sov så bra som jag brukar göra & vaknade med ångest typ och att god nattet med robin igår söög, underlättade ju absolut inte .
Undrade varför han aldrig vaknade så till slut tröttnade jag o frågade om man inte säger godmorgon ? en stund senare skrev han godmorgon , alltså va han kanske inte vaken då jag var det menmen.
Åt frukost och så o dagen flöt på, låg mest o deppade i sängen tills Thessan ringde o babblade om att hon var 1timme för tidig till Henkes match ( som för den delen är mitt ex sen nåt år tillbaka ) .
Samtidigt kom syrran in o frågade om ja hade lust att se på bio o jag sa ja ,så hon jag & pappa gick och såg på Step Brothers som var mycket sämre än jag hade trott att den skulle vara.

Men innan vi åkte så hann jag givetvis bli osams med Robin och det började ju redan på morgonen eftersom irritationen från igårkväll fortfarande fanns kvar , sen ringde han och då va täckningen såklart inge vidare enligt honom men ja själv hade väl gissat på att de bara va en ursäkt för att lägga på.
Blev iaf osams om hurvidan föräldrar utbildningen är nödvändig eller inte, för den ena jag / vi funderar att gå på är för unga föräldrar o den andra är den vi anmälde oss till hos barnmorskan .
Den för unga föräldrar är 6ggr innan och 3ggr efter o de tar upp sånt som en vanlig utbildning inte gör & de kan ju vara bra + att vi får träffa andra par och ensamstående unga föräldrar och de kan ju vara kul .
Men allt blev iaf helt kaos o jag låg väl o grät i minst 30min efter vi lagt på och då passade mamma på att påminna mig om att jag är stark ensam även fast jag så gärna inte vill vara ensamstående förälder och att hon inte vill att Robin ska dra ner mig så jag anpassar mig för honom jämt . Samt en hel del annat , så nu funderar ja på om vi kanske borde ta en paus men ja har inte bestämt mig än ska ju iaf ses imorgon och då hade jag tänkt ta upp det  .
Så nu känns allt jätte jobbigt o jag har absolut inte fått någon läxa gjord i helgen som ja borde fått & usch ,
han sa att han tyckte det var jobbigt med alla kurser o så men sen skrev han " de e en tjej sak " o då blev ja ännu mer upprörd o mamma fick nästan ett utbrott .
Plus att han sa att han vill inte känna sig som " någon gubbe redan nu & ville leva sin ungdom .." men jag då ?!
Ska ja bara vara hemma o till lags när de är något . Jag har ju faktiskt gett upp i stort sett allt  hockeyn , en vanlig skolgång och tillgängligheten att bara gå ut ifall någon vill ses m.m
Aja nu ska jag se på Gossip Girl premiären , hörs imorgon .  Hoppas ingen annan haft en lika dålig dag som mig :P

Nu idag dåra ,

Vaknade väl runt sju och tänkte " fan kan man aldrig få sova ut ! " så jag fick gå upp ändå & kila på toa, för kissnödig är man ju hela tiden :P drack lite vatten och somnade om . Vaknade igen vid nio - halv tio och bestämde mig för att gå upp & käka frukost eftersom ja hörde att mamma äntligen var vaken - sällskap mums ! :)
Tog väl någon timme innan ja ätit upp frukosten , men det berodde på att jag satt vid datan & laddade upp bilder på magen på facebook eftersom alla tjatar (a) hehe  och sen bestämde jag att vi skulle ut och gå .
Så vi gick till västertorp och gick egenom marknaden , gick in i en butik med barnsaker och fastnade .
Köpte en vinteroverall och 2st pyjamaser, ur gulliga & lagom pojkigt också .
Nu slipper lille William att frysa när vi ska hem från sjukhuset eller ska åka bil någonstans.

Annars så kom jag på att jag stötte på Stefan , Jozephines pappa ,på VI när ja skulle köpa glass i torsdags och nu har jag ordnat så att han kommer över någon eftermiddag i veckan och kollat på tapeterna så han kan måla om sen .
Men nu ska jag kila & se reprisen av top model så jag får veta vem som vann & efter det ska ja läsa de 41 sidor som återstår av första boken ja läser .

Igår ..

Igår lånade jag äntligen två böcker så nu har jag något att läsa , men tyvärr läste ja halva boken igår så snart är den slut.
Ska läsa om böckerna som handlar om " Klanen Otori "  för de är jätte bra & ja vill läsa de senaste böckerna som kommit ut och de jag redan läst har jag glömt bort vad de handlande om. . . så tillbaka till bok ett då :P
Annars så somnade jag när ja kom hem igår vid strax innan två ( då jag faktiskt cyklat hem för att motionera lite extra )efter boklånandet och mitt nya inköp av amning-bhar , och vaknade väl 3½ timme senare ,
åt skräpmat till middag samtidigt som CSI har jag för mig & sen gick jag o la mig igen :P
Diskuterade kosttillskott & sånt och bristningar med Robin innan jag somnade men ja blev så arg så jag slängde telefonen i väggen, men den höll såklart som alltid !

Va på MVC på kontroll igårmorse också , de gick bra :) Ska på uppföljnings-ultraljud på måndag så då får jag ännu en chans att kolla på den lilla innan han ska ut ! <3

HAHAH

Jag säger bara ett ord och det är : KAAAOS ! , totalt jävla kaos under svenska timmen idag när Katarina skulle berätta i vilken ordning hon vill att vi ska skriva vår artikel om stress & när vi ska sätta rubrik på texten .
Att den ska sättas sist och inte först - då Jesper trodde att hon menade att rubriken skulle vara längst ner när hon menade att den ska skrivas sist men vara högst  upp .
Efter det skulle hon förklara hur man fixar radavståndet 1.5 från enkelt & då bröt kaoset ut igen, haha Rickard den ****** som tror han är bäst på allting skulle försöka förklara men hade såklart fel, precis som oss andra som hade glömt hur man gjorde .
Sen sa jag något smart & då slänger Marcus ur sig: jag måste ju hålla med nu för hon är liksom på min "sida" om du förstår , hehe vi håller ihop liksom . För det blev nästan så att det var "vår" sida och "deras" sida , typ som  de smartas sida och idioternas sida :P haha
Så Katarina fick visa efter en stunds gissande men shit vad jag skrattade när Rickard och någon annan skulle gissa hur man gjorde & sen när halva klassen gått och satt sig i ett annat klassrum för eget arbete så skojjade vi lite hämningslöst om att man får lust att döda honom ibland .

Efter skolan åkte jag iaf & lämnade min platt-tång till Thessan och åkte hem , nu sitter jag här och skriver men ska faktiskt slänga mig vid tvn & se på las vegas och äta mellanmål .
Ps. Ugly Betty & Desperate Housewifes hade premiär igår och ikväll har Grey's Anatomy premiär :'D YEY !

RSS 2.0