Så här kan man se ut när man spelar Nitendo Wii..

Bjuder på två foton från då Robin spelade Nitendo Wii igår haha.
Robins spelgubbe har hawii skjorta
Där kastar han iväg sitt bowlingklot
Annars så somnade William jätte sent igår, vi gick och la oss halv elva. Jag hade nattat honom vid halv nio men sen vaknade han till runt kvart över nio och då låg jag där till halv-tjugo i tio sen tröttnade jag och så då fick Robin försöka men det gick inte så då gick vi upp igen och så fick han kolla när vi spelade Wii och ärligt talat brydde han sig inte så mycket, han underhöll sig med mamma och syrran.

William tog sina första steg igår! :D <3

Det var lite häftigt på något sätt, när jag stod i kön i skolan för att ta vaccinet (ja jag tog svinsprutan fast jag först inte hade tänkt ta den) så pratade jag med två lärare och två elever & då kom det på tal om dagis och ifall han kunde gå än.
Det kunde han såklart inte och jag hade sagt att jag helst ville att han skulle gå innan han började på dagis och att jag skulle bli jätte ledsen om han tog sina första steg hos Robin.
Sen när jag hade kommit hem från skolan och Robin & William hade kommit så står han vid ena änden av bordet och går så långt han kan fast fortfarande hålla i sig i bordsbenet och sen släppte han och stod stilla i en kort stund sen tog han tre-fyra snabba steg mot mig!
En stund efter det när mamma kom hem stod han i hallen och då blev han så glad att han tog tre-fyra steg mot henne också.
Så nu dröjer det nog inte förens han går helt själv, han står själv också. När han släpper taget om handen kan han ställa sig själv en stund innan han sätter sig och igår hade han stått själv i hallen och ätit en majskrok.
Det kan inte bli gulligare än så!
Så nu lever jag på adrenalin kicken av att det har hänt så mycket de dagar han har varit hos Robin.
Hans mamma sa att han hade gått typ tre steg hos henne men att det var mer som att han hade snubblat fram än att han verkligen gick själv.
Sen menade jag att jag helst hade velat att han skulle ta sina första steg där jag befann mig och nu råkade det bli hos mig och Robin var ju med så han missade det inte, för jag menade inte att jag hade velat få se det själv eftersom Robin är ju hans pappa så han blir minst lika glad som mig.

Plugg och sjukt mycket ska vara färdigt tills imorgon..

Den här veckan går jag i skolan och jag har en hel del att göra så därför har jag inte haft tid att uppdatera men igår mixtrade jag lite med designen som ni har märkt och vi får se om det förblir så länge.
Har blivit färdig med en hel del faktiskt och egentligen kan jag inte förstå varför jag inte har gjort klart allt i tid men nu är det gjort och de känns skönt, har fortfarande 3-5 uppgifter kvar att vara färdig med och kunna lämna in innan vi har slutat imorgon men det borde inte vara några problem.

min son har har temperament.

Dumma mamma, ge mig fjärrkontrollen annars tänker jag gråta!
Mamma du är förlåten för igår kväll, jag väckte dig med dammsugaren i morse så jag är nöjd :)

Det lär bli få inlägg närmsta tiden..

Har lite att göra i skolan eller ja mycket rent allmänt just nu så det kanske blir någon inlägg här och där eller lite bilder, men det blir antagligen inte flitigt uppdaterade förens jag kommit ikapp i skolan och allt är lite lugnare.
Annars så är det match imorgon mot Hanviken tror jag och på söndag ska vi gå på Wildas 1års kalas och hela nästa vecka ska jag vara i skolan då Robin är frisk nu och ska ha honom från tisdag.
Han längtar väldigt mycket efter att få träffa jr nu när det är en vecka sen de sågs haha.
Idag träffade vi M och S vid långbro lekpark och lekte lite, det var rätt kallt ute och de hade varit ute längre än oss så det blev ingen jätte lång stund men det var trevligt ändå.
Hennes son är lite mer än 1år nu och han har blivit så stor!
Jag kommer ihåg i somras då vi åkte till Långsjön och hade småutflykter och ungarna bara satt stilla i sanden.
Ikväll blir det fredasmys med nacho chips och guacamole dip till idol kanske eller något annat b-underhållnings program. Jag hoppas att William somnar någorlunda tidigt med tanke på att det blir lite sen middag idag.
Nej  nu ska jag leka lite och trötta ut mitt lilla busfrö.

Oj vad segt..

Har inte uppdaterat eftersom det känns som att jag är osams med i stort sett alla i min omgivning mer eller mindre hela tiden, blev nästan Osams med E.L igår och det var lite komiskt för hon hade sagt igår under dagen
"du är inte osams med mig :D" fast då la jag till
"Än ja..." och så skrattade vi lite åt det.
Nej jag måste åka till skolan tyvärr och sen ska jag på möte med mamma och sen ska jag och William hem till E.L och äta lunch :) onsdagsmys!
Dags att göra frukost till mig själv och sen klä på mig.
Vi hörs!

Det är både bra och dåligt med sovmorgon..

Vi vaknade nio idag och det dåliga med det är att hans frukost blir på tok för sent och då blir lunchen senare etc så jag ska försöka få  honom att äta lunch mellan elva och tolv ändå annars lär han väl inte somna förens halv tio och det är för sent enligt mig.
När han somnar mellan åtta och nio är perfekt för då vaknar han lagom tidigt dagen efter, sover oftast bra under natten och sen får jag lite egentid på kvällen, bara att kunna se ett program som börjar nio och få se det från början är lyx!
Det bästa med sovmorgon är att jag får min "skönhetssömn" och känner mig hur utvilad som helst när jag vaknar och sen kan jag inte komma på någon mer jätte bra sak med att han vaknar sent.
Nej nu måste jag hålla koll på William för han har lärt sig att resa sig i matstolen hos mig och hos Robin.
ps vi tycker synd om dig älsklingen & Victor som antagligen har influensan (den vanliga), krya på er!

Egentid är lyx!

Har lite spa just nu medan prinsen sover, målar naglarna och trixar lite :)
Till kvällen blir det ansiktsmask och kanske ett bad om man hinner med det, det vore super skönt!
Ska klippa hans naglar också och hoppas att han inte vaknar.
Nej nu måste jag fortsätta, varje minut är dyrbar tid!

Morgonrocken klär min lilla buse

Vill gärna inte bli biten av hans små gaddar ^^

Alltid är det någonting...

Nu är jag och mamma osams och lämpligt nog är det ju sov dags så det blev inte något "god natt, sov så gott mamma" ikväll inte, mer åt hållet "BLABLABLA!! *smällde igen dörren*" och då hoppade jag in i duschen & nu ligger jag i sängen och grubblar lite.
Träningen gick inte så bra som jag vet att den kunde ha gjort men det är trist att träna med små tjejer som precis kan skjuta, det är inte som förut då jag spelade i foc farsta eller i dam2 då det handlade om slagskott i masken med en ruskig fart & styrka i.
Men och andra sidan så har de ju den åldern, de har inte behövt välja än om de ska satsa eller inte så jag kan inte förvänta mig mycket annat men de kunde ju göra jämnare uppdelning så att de stora & de som skjuter bra byter sida mellan övningarna så båda målvakterna får lika mycket träning..
Nej nu ska jag sluta skriva annars blir det för deprimerande att läsa, imorgon kan jag hoppas på en bättre dag!

Engelska B...

Sitter i skolan och läser boken jag borde ha läst ut tills idag men nu var jag itne ensam om att inte ha läst ut den så det blir väl examination för min del om en vecka (?) annars så har jag läst hälften och boken är så grymt bra!
Minns slutet och det är lite lagom hemsk men George gör det för Lennies skull men ändå.
Jag har äntligen klarat av fas a på lastbil och påbörjat fas b för lastbil så imorgon hade jag tänkt avsluta det och jag hoppas att jag blir godkänd för det vore super skönt!
Fick 60p på fas a personbil och godkänd är tre så jag får läsa lite mer och försöka med det imorgon igen.
När jag kommer hem ska jag nog plugga lite och efter det måste jag göra middag & sen är det träning ikväll, ska bli härligt att få träna idag. Känner mig taggad så jag hoppas att träningen går bra.
Nej nu måste jag fortsätta läsa boken, hej så länge!

Det är jag och Robin som är Williams föräldrar inga andra...

Jag så trött på allas åsikter om hur jag och min älskling väljer att uppfostra våran son, när ni själva skaffar barn har ni hunnit ändra er minst 5 gånger om huruvida ni vill vara den stränga, kompis-föräldern eller den som bryr sig och sätter gränser/reglar som ni vill att era barn ska följa.
Vi har inte planer på att säga att det är okej att dricka alkohol när man är 14år och ingen av våra föräldrar sa ja till det när vi var i den åldern så ingen av oss har varit eller är någon fest-varje-fredag person, vi kanske vill uppfostra William & eventuella framtida barn efter bibeln principer någorlunda?
Vi vi visa vem som bestämmer så att våran son får respekt för sina föräldrar och inte tror att han kan göra hur som helst & säga vad som helst, typ exemplet är skrikande barn i butiken då den ena föräldern ger efter och låter barnet få godis om det är det den vill ha. Tror ni själva att barnet inte förstår att han kan fortsätta sådär när han blir äldre?

Det är varje individs val hur man vill uppfostra sitt eget kött & blod och de flesta sätten fungerar ju bra i det moderna samhället vi lever i. Men då är det väl lite dumt att säga att allt som står i bibeln är skit, när ni ändå inte verkar kunna något om vad bibeln säger?
Visst jag och Robin har inte levt efter bibelns principer i våra ungdomsår och vi är ju fortfarande unga men det är aldrig försent att utforska och läsa lite. Jag menar snälla rara jag har aldrig läst i en bibeln förens nu & jag har levt väldigt o kristet men vad gör det. Visst jag har barn, har haft sexuellt umgänge utanför äktenskap, svurit en hel del i onödan och är ogift så jag har inte gjort något enligt bibelns principer så här långt men och andra sidan.
Om jag hade varit uppfostrad kristen hade jag antagligen levt ett helt annat liv än det jag gör idag.

Så bara för att jag har varit lite kräsen när det kommer till dagis och allt det där (som är helt normalt för den delen) tror vissa att jag kommer bli överbeskyddande & aldrig låta honom göra sig illa. Och varför orkar ni ens säga "haha William kommer bli bög om du ska hålla på sådär eller typ mobbad och komma till mamma när han ska tvätta och är 35år".
Jaha och? jag kommer fortfarande älska mitt barn när han är vuxen och har ha inte hittat en partner får han mer än gärna komma över och tvätta hos mig. Jag skulle välja att se det som kvalitetstid mer än som att jag har misslyckats, har jag lärt honom allt jag kan och känner mig nöjd så har jag gjort mitt jobb.
Så länge han inte blir någon mördare eller liknande är jag glad.
Och om William kommer säga "mamma/pappa jag älskar dig" när han är ungdom skulle jag bli överlycklig, för jag kan verkligen känna att vi ungdomar har en tendens att visa för lite uppskattning på allt som våra föräldrar gör för oss.
Så efter att ni läst det här kan ni ju påminna era föräldrar om att ni uppskattar dem, om ni gör det!  Det ska jag i alla fall göra.

Halv trist dag i skolan som vanligt...

Usch jag känner att jag börjar bli lite smått skoltrött, vill hellre ha ett jobb och tjäna pengar men eftersom jag tar körkortet genom skolan så måste jag ju gå dit.
Sen blir jag så trött på att höra alla tjata om att jag blir särbehandlad för det stämmer inte, lärarna tjatar minst lika mycket på mig som på er andra om jag inte är färdig med uppgifterna i tid bara det att ni kanske inte får höra det eftersom jag inte är i skolan varje dag.
Visst jag är inte färdig med fas a men ni kan ju inte se om jag sitter hemma och läser i körkorts boken och lånar min systers cd-skivor och gör tester hemma eller hur? så varför ska inte jag få köra simulator och lastbil när ni som går till skolan varje dag knappt är klara med alla fas a, b & c m.m. Ni får ju köra lastbil så när jag faktiskt har någon som kan ta William borde väl jag också få köra när jag är i skolan.
Ne nog klagat om skola, vi vet alla att det inte kan vara roligt varje dag.

Nu har jag sökt jobb i några timmar så nu ska jag belöna mig med chips framför tvn..

Ja jag har sökt så många jobb som möjligt och hoppas på svar inom en snar framtid, även om pengar inte kan göra en lycklig är det ändå roligt att ha lite. Vissa kanske tycker att pengar gör en lycklig men det gör inte jag, pengar ger en tillfällig lycka men i längden är det andra viktigare & större ting som gör dig lycklig.

En av anledningarna till att jag vill ha ett jobb är att jag vill köpa bil, visst har jag sparade pengar men det vore synd att köpa en bil för de pengar mamma & pappa har sparat till mig och sen skulle det kännas bättre att köpa min första bil för pengar jag själv har tjänat ihop.
Först var jag riktigt tänd på att köpa en rosa V70 97a som gått 19***mil och kostade 37lax och jag ska fortfarande åka och kolla på den men av en slump skickade Robin en 855a som gått lite längre men som ändå var snygg så då ändrade jag söökområdet och hittade en riktigt fin bil.
Det är en 850 t5r 96a kombi som kostar 16500kr (billigare vid snabb affär) och den har allt jag vill att en bil ska ha; tonade rutor, styling bakljusen, vinge, fina fälgar, baslåda + slutsteg och sen har ägaren bytt nödvändiga saker detta år. Den är helt enkelt perfekt om jag sliper ned listerna och lackar dem i samma färg som bilen, helt sjukt att bilen säljs för så lite pengar?
Nej nu ska jag gå och vara onyttig och hoppas att bilen inte är såld för då ska jag se till att jag har råd att köpa den om jag så måste sälja Williams tjänster, haha missförstå det inte. Han är ur bra på att dammsuga & är väldigt noggrann. Skämt åsido.

Robins första fars dag var igår..

och jag tror att han uppskattade att jag tog William så fort han vaknade, sa att han kunde somna om och så väcker vi honom när frukosten är färdig.
Så medan han låg och drog sig i sängen bakade jag scones och jr kröp omkring och lekte som vanligt, men efter ett tag tröttnade William på att inte få sin frukost så jag fick göra gröt samtidigt & då när han skrek/gnällde lite kom hans farmor (väckt antar jag) störtandes mot honom & frågade varför han skrek, men då bad vi henne att gå och lägga sig igen eftersom jag höll på i köket och hon fick inte se vad jag pysslade med förens det var färdigt.
Sen när sconesen var färdiga åt vi tre som går upp rätt så tidigt frukost och Robins mamma tyckte de smakade gott så jag lyckades med dem.
Robin är inte mycket för alla dagar hit och dit eftersom det är så många & jag kan hålla med honom till viss del, det är ju inte vad man gör för god gärning en enda dag som räknas det är ju hur man är mot varandra varje dag som räknas sen kan det vara mysigt att ha just en dag att visa extra mycket uppskattning på men all hysteri att man ska köpa saker på alla dagar vi har är lite överdrivet tycker vi.
Så min & Williams enkla gest var att baka scones och göra frukost till mannen i vårt hus (lånade hus då eftersom vi båda bor hemma).

När jag var hos frisören i lördags pratade vi också lite om fars dag och så,
men tänker man någonsin tänkt på alla barn som av någon anledning inte får fira fars/mors-dag hur känner inte de varje gång det är en sån dag?
Tänk på de barn som inte har det bra hemma men som ändå tvingas spela upp sig under just den dagen, som kanske måste rita pappa en teckning eller ge han något fast han alla andra dagar kanske våldtar/antastar/misshandlar sina barn...
Då de tjatar om alla present-tips och nedsatta priser på fars/mors-dag presenter på tvn och varför ska man köpa något? Det handlar bara om en dag, man ska visa respekt mot sin far varje dag inte bara en dag om året.
Jag är tacksamma över att du valt att delta i våra liv och ta det ansvar som kom med graviditeten även om de tog ett litet tag. Du är en bra pappa Robin <3

Frukostmys

Nu har vi nyss ätit frukost så vi ska väl klä på oss och leka lite men sen måste jag ju faktiskt ta och röra på mig om inte alltför lång tid då jag ska permanenta ut växten och eventuellt klippa om det behövs. Jag ska vara där tolv och nu när frukosten blev lite sen så får jag antingen äta tidig lunch eller sen lunch men efter det ska vi åka ut till Robin eftersom det är fars dag imorgon och då ska vi äta fars dag frukost och ha lite frukostmys för under dagen ska Robin träffa en vän och då ska jag träffa K och V så ska våra bus frön få leka lite.
Nu måste jag kila för snart dör datorn!

Film marathon med E.L, vi är inne på tredje filmen nu...

En av de filmer vi såg var I taket lyser stjärnorna och vi har båda läst boken som är helt underbar och filmen var också bra men jag tycker de har missat lite från boken men så är det ju oftast.
Den handlar om en tjej som går i 8an eller 9an och hennes mamma har cancer och flickan genomgår en stor förvandling från den lite halvt tysta tjej hon är i början till att umgås med henne som hon & hennes kompis i början pratar illa om och börjar supa & ha sig. Filmen rekommenderar jag starkt att se!

Sen såg vi på Män som hatar kvinnor och det var också bra men jag roligt som jag är trodde ju att det var en komedi att döma av namnet alltså så först blev jag lite besviken tills E sa att det inte var en komedi men att den var lite rolig ibland ändå. Det finns ju en bok av den filmen också eller rättare sagt man gjorde film av boken då boken verkligen blev en succé då den tydligen är andra mest lästa bok i världen, alltså är det bara Bibeln som är mer läst än den boken än så länge och det är ju lite häftigt.

Och nu ser vi på Wrong Turn 2 men det är egentligen ingen film för mig för jag har tröttnat på alla filmer då de dör hej vilt och folk ser ut som hej kom och hjälp mig, har sett nog med skräckisar och rysare i mitt liv. Jag blir bara rädd och drömmer konstiga drömmar när jag ser på sånt så nu har jag inte sett någon sån film sen Saw 5 gick på bio eller om det var Instängd jag såg på senast här hemma med Robin & mamma tror jag.
Det är lite lagom äckligt med alla muterade människor som äter upp allt och alla, så jag försöker skriva så länge som möjligt så att jag slipper se på filmen haha.

Jag blev ingen finalist i Årets Mamma-blogg 2009..

Jag gick tyvärr inte vidare till att bli en av de fem finalister som ni läsare kunde rösta på men det var roligt ändå att jag ens hade chansen att få titeln "Årets Mamma-blogg 2009", bättre lycka nästa gång kanske.
Så eftersom jag inte gick vidare då intresset hade varit enormt så kan ni alltså inte rösta på mig, men tack ändå ni som sa att ni skulle rösta på mig om jag hade gått vidare!
Ni kan ju alltid rösta på de fem bloggar som gick vidare och de hittar ni här.
http://www.mama.nu/artiklar/2009/5-finalister-i-arets-mamma-blogg-tavling/index.xml

Fläskfile med ris och sås, mumsfillibabba!

Jag har nyss lagat middag till min största prins, syrran och mig själv såklart & resultatet blev faktiskt väldigt bra. Det gick ju snabbt att laga en god och enkel middag så nu har jag nog funnit lite inspiration till att fortsätta laga mat som är god, köttbullar & falukorv duger som lunch men till middag kan man faktiskt anstränga sig lite. Det vill säga om jag inte har en jätte tidig träning.

William somnade ungefär en kvart efter att jag kom hem och sover än men snart får han ändå ta och vakna så att han hinner äta middag innan pappa ska skjutsa mig till träningen.
Han och syrran ska ta hand om William medan jag tränar, hörde en fågel viska något om IKEA? ja de får ha det så roligt och jag hoppas att min buse uppför sig bra.
Är väldigt tacksam över att någon kunde ta William för annars hade det inte blivit någon träning för min del & skulle jag inte träna idag blir det ingen match för min del så tack så mycket pappa och syster för att ni offrar en timme eller två för min skull det uppskattas.
Nej men nu måste jag passa på att umgås med min kärlek innan han ska åka hem till sig eftersom han har fixat sig ett helgjobb eller inte ens det, dela ut reklam (?) i området där han bor och det är ju lätt tjänade pengar.
Så efter vi har sagt hej då så ska jag ta mig det sista som blev över från middagen, jag gör plats för mer mat genom att vila lite nu och sen ska jag se till att liten har en packad väska med allt han behöver.
Oj nu hör jag ett litet pip ifrån sovrummet, vilken tur att William hann vakna innan hans pappa åkte!
Han brukar bli så ledsen under kvällen annars och krypa mot dörren, stackare men det slipper han göra idag.

Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var väl roligt hurra! Nu blir det vinter nu blir det vinter, som vi har önskat hurra! ...

Som de flesta antagligen har märkt så har det snöat i stort sett hela dagen!
Stora fina flingor som faller ned mot marken och virvlar omkring i luften, åh jag längtar tills snön stannar kvar så att jag och mina prinsar kan åka pulka och leka i snön för jag är övertygad om att William kommer gilla vintern, det verkade han göra på sportlovet förra året så vi åkte skridskor!

Undertiden all underbar snö virvlade omkring i lutfen så stod jag och små frös i väntan om att få köra el-bilen och det var lite kul att åka med när Jocke körde eftersom det är han som oftast är ansvarig för el-bilen och han har kört mest. Så det gick undan när han skulle visa övningarna och när jag själv skulle göra övningarna så gick det inte snabbt och jag mejade ner en och en annan kona så sen gick vi in och åt lunch.
Så nu under eftermiddagen har jag kört lastbilssimulator och det var jätte kul, han sa att det var ovanligt att man var så bra som jag var första gången för att de flesta brukar köra ner någon kona men det gjorde inte jag och sen tyckte han att jag var jätte bra på att kolla i speglarna och att jag var noggran & höll ett lågt tempo och det är till min fördel. Han trodde att jag skulle ha nytta för det i arbetslivet om jag behöll de egenskaperna.
Nu ska jag nog åka hem för nu har jag bara suttit framför datan i snart en timme och gjort ingenting eftersom mitt konto till astra inte fungerar för mig idag och då kan jag inte göra några teoriprov.
Hej så länge!

Inspektion på förskolan som William har fått en plats hos.

Igår vid halv tre så gick vi förbi förskolan Isbjörnen som ligger i Västertorp och den är ganska liten, den har tre avdelningar med 14barn i varje i åldrarna 1-3år och just nu hade de ingen som var tre år och de yngsta var 1½år, de lagade maten själva (visst lite halvfabrikat blev det ibland som pyttipanna men mest hemlagat), personalen bestod av mestadels unga kvinnor och det är en positiv sak men det fanns några äldre och det är bra att de finns bådeock för då kan de lära av varandras erfarenheter.
Deras in skolning bestod av tre dagar varav den första är vi föräldrar med och då går man hem vid lunch, andra dagen går vi hem efter lunch och tredje går vi hem då de har vila. Men vi får se hur det går, det mesta beror ju lite på hur William vänjer in sig vid att inte vara med mamma och pappa men det blir säkert bra.
Men som helhet verkade dagiset faktiskt rätt bra och eftersom det är relativt litet är risken för att William tappas bort eller liknande inte så stor som om det hade varit ett jätte stort dagis.
Och hon som vi pratade med verkade jätte trevlig och snäll.

Segt att börja dagen med att diska men någon måste ju göra det

Då började jag dagen med att diska eftersom mamma smet undan hennes diskdag igår och det blev ju en hel del disk efter att jag hade lagat middag. Det blev köttfärsbiffar med fetaost och soltrokade tomater i med potatis.
Men då slapp Robin diska och kunde bara sätta sig och ge jr frukost och sen äta själv.
Och eftersom jag att började morgonen med att diska så missade jag åtta bussen och fick ta kvart över åtta bussen men jag kom ändå i tid till skolan.
Första dagen jag är i skolan den här veckan, men jag tycker det har känts ganska segt att gå till skolan när vi ändå inte har gjort något eftersom jag måste se till att någon är hemma med William för att jag ska kunna vara i skolan och när jag har fixat så att Robin tar William så kanske jag har gjort en viktig sak på en hel dag som jag dessutom hade kunnat göra hemifrån.
Så därför har jag varit hemma lite innan och efter höstlovet.
Nej nu är det snart lunch och under förmiddagen så har jag kört lite el-bil men det gick inte så bra för det var ett tag sen sist och det snöade utomhus så det blev jätte immigt på rutorna och det gick inte att få bort på något annat sätt än att ta vantarna och torka bort allt, men efter fem minuter var det lika immigt ändå.
Under eftermiddagen ska jag köra simulator för första gången och förmodligen köra lite el-bil också sen ska jag hem till mina män som leker och har sig.

Årets Mamma 2009

Hej allesammans!
Den 15 november går Årets mama 2009 av stapeln. Vid galan kommer Årets mama, Årets papa, Årets barnklädesdesigner, Årets bäst klädda mama, Årets mama-inspiratör, Årets power-mama, Årets mama-hjälte samt Årets mamma-bloggare koras!

I det här inlägget ser ni som sagt att jag nu deltar i tävlingen om titeln "Årets Mama 2009" så heja på mig och håll tummarna för att jag kommer till finalen! alltså fortsätt läsa min blogg och tipsa andra om den här bloggen ;)

God natt

Nu ska jag grubbla vidare och försöka få någon sömn. Ska hur som helst passa på att pussa lite på min sovande prins!

Idag kom brevet som vi inte ville ha eller öppna...William har fått en dagisplats från 1/12..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu med tanke på att jag är så trött efter att ha tränat och det gick ju inte heller alltför bra. Det nya kombinatet är så obehagligt och stelt men så är det alltid men jag gillar nog det gamla bättre faktiskt (ledsen pappsen).
Men jag kan säga att ingen är glad över att han har fått en plats och absolut inte jag & min andra halva, vi är rejält nedstämda över att ha fått hem det brevet.
Men det är något konstigt med det för de hade skickat det till mamma och inte till mig? så imorgon ska mamma ringa och fråga varför hon har fått en förskoleplats hon inte har skickat efter om då hon inte har några barn i den åldern.
Så jag kan ju hoppas att de har skickat fel men antagligen blev det bara ett simpelt missförstånd, någon fattade väl inte att jag har barn fast jag är 17år och tyckte kanske det var konstigt så de skickade till min mamma istället men det är ju ännu värre med tanke på hennes ålder. Det vore skandal om min mamma hade en sån liten unge!

Så enkelt är det att kvinnor över 40 ska inte skaffa barn, det är egoistiskt. Vem vill ha en mamma som är ca 60år man man är 18? Som har ont överallt och går i pension fem år efter ens 18e födelsedag? Inte jag i alla fall, det är säkert.
Då är det bättre att skaffa barn tidigt enligt mig, som att jag kommer vara 34år när William är 18år och jag kommer förmodligen inte ha ont i kroppen eller gå i pension inom fem år, jag kommer till och med vara tillräckligt ung för att precis ha skaffat ett till barn när jag är 34år och då kommer jag ändå att vara yngre än vad min mamma är då jag fyllt 18år.
Nej men hur som helst vet jag inte om jag ska vara glad över att han har fått en plats så tidigt eller om jag ska vara ledsen in i det sista. Jag vill ju gärna tacka nej och hoppas att jag får en plats inom tre månader på ett av de förskolor jag skulle vilja att han gick på men det är ju inte bara det som spelar roll. Nästa termin kommer vi ha praktik och då måste någon ha honom och antagligen arbetar alla då så då går det inte att ha honom med mig. Det vore bara ansvarigt och opassande så det är både bra och dåligt att han har fått en plats.
Fast om vi skulle tacka ja kanske man kan vänja in honom jätte länge och inte bara över några veckor eller hur länge den nu brukar vara.
När satte/tänker sätta era barn i förskola eller i förskolekö ?

Mammagrupp om 1timme och 40min

Precis som rubriken lyder ska jag och min lilla prins på mammagrupp också kallat bebisträff och han har precis somnat så jag ska hoppa in i duschat och klä på mig så att jag är färdig ifall han skulle vakna tidigare än han borde.
Morgonen har vi ägnat till att äta frukost och lyssna på The Voice & lekt tittut som är Williams favoritlek just nu och webbat med Robin över msn. Jag undrar om William förstår att det är han och jag som syns på skärmen eller om han tror att det finns två personer som ser ut precis som oss.
Förresten när började ni ge era barn mjölk, inte att dricka utan att ha i gröten och så?
Och om jag är laktosintolerant är det någon som vet ifall chansen att William också blir det är stor eller liten?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en trevlig måndag!

Hemma och dags att sova..

Nu ska jag och min lilla prins gå och lägga oss.
Helgen blev riktigt lyckad hos Robins pappa och vi fick riktigt god mat, tyvärr glömde B-M ge mig receptet på två av rätterna men jag kommer att få dem inom sin tid, ingen brådska.
Jag hade tänkt skriva ett lång inlägg om hur tiden bara har runnit iväg då min lilla William blir 11MÅNADER IDAG!? men det får bli ett halv lång inlägg.
Jag kan inte förstå att tiden gick så fort, det känns som bara för någon månad sen som han låg i magen och vi sprang omkring i småland och letade efter krypet. Krypet är ett litet gosedjur jag fick av mamma då William var så liten inne i min mage och därför fick krypet följa med mig precis överallt tills jag inte behövde honom som en symbol för min bebis längre. Nu har jag William som ett litet klistermärke och det trivs jag med. Jag älskar min son!
Om en månad kommer det inte längre heta att han är 5månader eller 9månader utan ETT ÅR och *månader...det är ju helt galet men ändå så underbart.
Nej nu hinner jag inte skriva mer för då kanske en liten plutt på inte ens en meter går över sov-trött till övertrött.

RSS 2.0