Fin middag idag

Till förrätt bjöd vi på gratinerad hummer med örtsmör som jag gjorde själv.
Jag hade margarin, citronpeppar (istället för citron då de ej fanns hemma), rosmarin, svartpeppar, ströbröd och vitlök.
Blandade ihop allt och bredde på hummern innan den fick stå i ugnen ca 10min högt upp på 225 grader.
Natte fick en chèvre toast då han inte äter skaldjur.
Mycket gott tyckte alla även barnen, Viola sa "mmmm!" när hon fick smaka på hummer.
Till huvudrätt bjöd vi på fläskfilé, potatiskroketter, bearnaisesås och fetaost sallad.
Efterrätt hanns inte med och alla var ändå mätta.
Någon godis slank även ned i Williams mage efter maten när dom skulle gå.
En väldigt god och mysig lördagsmiddag!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0