Vilken härlig dag

Babysimmet var otroligt mysigt, helt fantastiskt och jag kan inte förstå att jag inte badat med henne eller William när dom var ännu mindre!
Hon verkligen älskade det, hon skrattade och plaskade, pekade och pratade, simmade och dök. Vår lilla delfin.
William var avundsjuk innan mamma kom och hämtade honom men hade förklarat för honom att vi ska åka hela familjen och bada på helgen istället med Melissa så han visste att han också kommer få göra något kul snart.
Nu är mamma inte så jätte pigg så jag tänkte faktiskt höra med intruktören och kolla om inte William kan få titta på nästa gång och hoppas på att det går bra då jag hemskt gärna inte vill bli tvungen att avstå dessa tillfällen..
Men eftersom babysimmet var mellan 12-12:30 idag så blev alla rutiner helt fel idag igen, vi simmade när hon borde sovit och hon åt en burk efteråt när hon kanske borde fått frukt, vi gick på stan efteråt då Viola sov och jag åt en sen lunch och William fick ett knäppt mellanmål (MAX onyttigt men mmm så gott ibland) och det lagades ingen ordentlig middag idag för ingen var hungrig.
Så Viola fick fiskbullar och Kim åt upp en matlåda från igår, hemskt när jag tänker på det men tack och lov blir det så här väldigt sällan så en dag med katastrofala matvanor får väl gå an.
Dom åt ju i alla fall ett ordentligt kvällsmål fast William tramsade nå otroligt innan han åt upp halva tallriken.
Men dom somnade i alla fall i tid och det är alltid något när inget annat har varit ordentligt.
 
Eftersom bilen ska till Bilia imorgon så sover Kim hos sina föräldrar ikväll för hans pappa ska följa med när han lämnar bilen så det blev smidigast så, barnen hann ändå mysa lite med Kim innan dom somnade.
För min del har det blivit mycket egentid nu under kvällen och jag har hunnit nörda vid datorn och TVn en bra stund så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.
Har en hel del som snurrar i huvudet just nu och hade behövt ringa några samtal i veckan men kanske går att slänga iväg några mail istället.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0