Mys middag med Ebba & Abbe

Idag var det match så Kim åkte hemifrån tidigare och åt hos sin familj, näst sista matchen på Råsunda någonsin. Ganska sorgligt faktiskt, måste f*n gå dit med William nu så han får se vart de är Kim och Gert har tittat på alla matcher för de enda vi har pratat om är dom nybyggda arenorna.
Mest den som pajas-bajen och djuren kommer spela på eftersom vi ser den hela tiden när man ska någonstans. Hur som helst så kom fina Ebba över med grabben sin och åt middag med oss, idag blev det potatis och lax med färdig citronsås.
Brukar aldrig köpa såna färdig saker men fick bli det idag annars hade middagen blivit alldeles för sen, riktigt gott var det så krisar det fler gånger vet jag att man kan köpa sån.
Alla åt som hästar förutom Abbe, det åts dessutom bra med kvällsmål förutom för Abbe men det var förmodligen för att han var så himla trött.
Han somnade på Ebba med en flaska välling i munnen och det såg så himla mysigt ut!
Det var så skönt och mysigt att få sitta och prata om allt möjligt utan män i närheten eller gnälliga barn som avbryter en hela tiden. Imorgon bjöd hon över oss på fika när vi hämtat på dagis, så himla gulligt och snällt.
Vi råkade dock glömma bort hennes laddare så den är kvar här så imorgon bitti måste jag vara vid tunnelbanan tio i åtta senast och lämna den så att vi kan höras under dagen.
Hade velat sova sedan men kom på nu att vi ska till Kims jobb och hälsa på vid halv tio så är bara att gå hem äta frukost, klä sig presentabelt och åka.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0