Söt pojken!

Imorse när jag och William åt frukost så hade jag sms kontakt med hans pappa och det blev inte så som vi hade bestämt..
Så vi pratade och då frågade jag om han kanske ville vara med morfar för det var så länge sedan han var där och det ville han.
Han bad mig ringa och fråga om det gick bra och då fick jag reda på att pappa skulle sitta i telefon möte imorgon bitti så då sa jag att morfar tydligen ska jobba lite imorgon och det visste inte jag.
Då säger han "Ska han jobba hemma eller? Om han ska jobba hemma varför kan jag inte åka till han?".
Precis efter att jag skickat det till pappa så ringer han & efter att ha pratat en stund så förklarar jag för William att morfar måste jobba imorgon bitti så då måste han vara tyst och vänta på att han ska bli färdig.
Snabbt svarar han "aa annars kommer ni och hämtar mig fort" och sedan säger han att han ska ju inte jobba nu ikväll och sedan går det ytterligare en stund innan han säger "aa så då måste jag vara tyst, jag kan ju ligga i min säng och sova undertiden".
Min otroligt smarta älskade pojke!
Han är ju så otroligt gullig ibland och vid såna tillfällen märks det hur väluppfostrad han är som vet att man måste vara tyst när man ringer viktiga samtal.
Han blev i alla fall hämtad runt lunch tid och de åkte och handlade på vägen hem & han var så glad över att de bara skulle handla så lite att han fick köra lill vagn.
Vi fick allihopa varsin hej då puss och sedan gick han ut till bilen med sin ryggsäck och vinkade utanför vid bilen, det blåste så mycket att det nästan såg ut som att han skulle blåsa iväg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0