Peace, Sundsvall & Järvsö

Oj det var så länge sen jag skrev något så jag vet knappt vart jag ska börja haha! Men det verkar som att sist jag skrev något mer detaljerat var från Peace And Love så jag försöker fortsätta därifrån.


Det jag kan säga efter att ha varit på P&L så har jag redan nu bokat in P&L 2011, så himla roligt hade jag att jag till och med har planerat in att jag ska dit nästa sommar!
Jag träffade ju som sagt massa härligt folk och jag har kontakt med 2-3 stycken fortfarande och ska väl försöka hålla kontakten ändå tills det är dags att packa alla väskor och bege sig uppåt i landet för en underbar vecka.

Efter P&L så åkte jag som sagt upp till Sundsvall och träffade en kille som jag bodde hos. Det var sjukt fint där uppe, frisk luft, skön värme & väldigt lugnt på något vis, inte alls som det är här i Stockholm då alla är stressade och otrevliga i stort sett.
Så på morgonen efter att jag hade åkt till honom så fick faktiskt jag köra hans bil ned till Järvsö för att vara med Emma som var där just då.
Vi åkte bland annat båt och la till på en liten Ö där vi grillade med hennes farfar & de två kusinerna, självklart blev det sol och bad & jag lyckades somna på stranden hehe.
Jag hade det jätte bra på Emmas landställe och det var jätte kul att få vara med hennes farmor & farfar + hennes två kusiner.
Det var helt klart värt de lille besväret att ta sig hem därifrån sen som verkligen var en pers!

Först så åkte vi ju bil till Ljusdal och där sa jag hej då till hennes farfar och sen till Emma som tog direkt buss ned till Stockholm.
Sen lyckades jag missa min buss tack vare att klockan på en pizzeria gick fel så jag fick ta en annan buss som gjorde att jag fick åka ett steg senare hela tiden och som slutade med att jag fick köpa en sista minuten från Hudiksvall tillbaka till Sundsvall.

Sen när jag kom tillbaka till killen jag bodde hos så fick jag vara med på hans sista timme på jobbet innan vi kunde åka hem.
Men vi solade & badade i hans pool, åkte motorcykel, jag följde med på hans jobb en dag (han kör också lastbil så de va bara roligt) och sen träffade vi hans kompisar och familj såklart, så blev det dragracing en dag eftersom Richard var där uppe o skulle köra så då åkte vi förbi och kollade.
Tiden liksom rann iväg och sen var det dags att åka hemåt så då skjutsade han mig dit Richard bodde och så åkte jag med honom och hans kusin hem till Stockholm.
När jag kom hem märkte jag verkligen att värmen var helt annorlunda, jag trodde jag skulle dö av värmen nästan!
Det var kortfattat men ändå utförligt om vad som hände efter Peace And Love. Enjoy!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0