William kan också!

Tänkte uppdatera lite om vad han har lärt sig senaste tiden.

Han har ca 11 tänder varan 5 nere och 6 uppe så han kan nog bitas så det gör ont men sånt han har inte börjat med än och hoppas att han inte tänker börja med heller.

Han kan säga: mamma, pappa, titta, där, den, brum brum, nej, ja, god natt och säkert något ord med

Han har lärt sig: att snurra runt i en cirkel, stänga av tvn, springa lite, sparka boll, kasta boll, klättra upp på stolar och liknande, skjutsa stolar/pallar dit han vill och sen klättra upp.

Peka mot kylskåpet/skafferiet och peka på vad han vill ha, äta själv utan att kladda om han vill, äta yoghurt med sked, äta mat med barn gaffel utan att göra illa sig. Dra upp mamma/vänner/etc från ex soffan för att gå sno ens plats, han älskar att prova skor så när jag har kompisar över går han omkring med deras skor och det ser skit roligt ut, han kastar sina egna blöjor i sopkorgen.

Han trivs på dagis och gillar att leka utomhus och blir jätte arg när man måste gå in, har gått på några ett års kalas och föredrar faktiskt banan & yoghurt framför tårta (?) men äter gärna kaka någon gång ibland & helst hembakat då.

Han älskar också att kolla på när man lagar mat och diskar samt att han gärna hjälper mig när jag dammsuger och skjuter på dammsugaren haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0