Dagarna som varit i sin korthet..

Nu är vi hemma igen efter att ha varit ute hos Robin sen ja hur blir det nu då, jr lämnade jag i fredags eftermiddag/kväll och själv åkte jag ut i söndags. Måndagen var riktigt roligt med  K, vi får verkligen ta och göra om det!
V klarade teorin så alla var på bra humör den dagen, grattis!

Sen skulle våra barn ha lekt på tisdagen men hon hade glömt säga till sin mamma att hon inte skulle lämna V på dagis så när hon gick upp var han inte hemma, men men så kan det gå och vi ska ju ändå ses nästa helg så de kan leka då!
Men jag och min lilla prins begav oss till Åkesberga ändå och tog en promenad och gick omkring lite i centrum sen åkte vi hem i väntan på att få höra om V hade klarat det eller inte och hade han inte tack vare en konstig lärare. Men så var det för min syster också ena gången hon körde upp, gjorde allt rätt men den hon körde med hittade i stort sett på egna punkter bara för att kugga henne. Aja han borde klara det nästa gång, för ungen kan köra bil.
Igår onsdag då åkte vi hem från Robin och gick omkring i Täby, usch vid det här lagret borde jag veta att jag inte ska gå in i butiker som har fina underkläder...så det slutade med att 4 par ur läckra s-trosor fick följa med hem och göra alla andra paren sällskap. Min syster förstod inte det fina i dem utan sa "usch trådar haha".
Hittade ett par super snygga stövlar samtidigt så jag ska försöka få mamma att betala hälften, nej de är inte jätte dyra men jag vill inte att alla mina pengar ska gå åt till mig själv fast det är ingen risk men ändå. Att fråga skadar inte.
Sen mötte jag L vid fem och vi har inte setts på flera år, säkert fyra år! Så det var jätte kul att ses även om det inte blev en jätte lång stund, de blev lite kvalitetstid hemma hos mig istället. Nu får det inte dröja flera år innan vi ses igen, det blir väl en månad kanske för när William fyller 1år blir det kalas och då är alla gamla godingar bjudna!
Idag ska vi träffa V och hennes son E så om ett tag ska jag ringa och fråga vilken tid vi kan komma över, behöver planera lite eftersom vi måste ta pendel till henne och så att han inte sover när vi äntligen är hos henne som sist vi var hos henne. Det ska bli kul för vi har inte setts sen innan sommaren så nu är det dags igen!
Vi har ju en hel del att prata om, sist var hon förlovad men så är det inte längre.
Nej nu ska jag äta frukost medan min lilla buse försöker väcka grannarna och sin moster med att slå en plast låda i golvet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0