vilken chilldag

Blev väckt vid strax efter halv sju då junior vaknade och vägrade att somna om och han var pratglad & gullig ett bra tag innan han blev gnällig och tvingade upp oss ur sängen. Men Robin skulle ju ändå till skolan så det gjorde nog inget för hans del men jag som kunde sova hur länge jag vill drog en lätt suck.
Efter Robin åkt till skolan hade jag och jr det trevligt, han  somnade efter ungefär en halv timme och en stund efter det kom Victor upp som hade sovmorgon och när han gått så vaknade jr.
Sen hade vi lite små tråkigt innan han blev övertrött och vi tog en promenad i det sköna vädret vi hade idag!
Hade väl lite små tråkigt efter promenaden tills min älskling kom hem och sen flöt dagen bara iväg & nu sover junior i vagnen och vi tar det lugnt på Robins rum, åt nyss en extremt god apelsin för den delen.
Det är Sveriges värsta bilförare ikväll om jag minns rätt, hoppas junior inte kommer vara gnällig under den timmen :)

Annars träffade jag Victoria & hennes 7 månader gamla son iförrgår och det var väldigt trevligt, man märker verkligen hur man förändrats sen man blev mamma för vi är rätt så lika men ändå inte.
Vi gick i samma grundskola, går båda en fordonslinje, bådas pojkvänner går en bygglinje, våra pappors reaktioner på att vi var gravida var mer eller mindre detsamma, våra pojkvänners beteende påminner om varandra och vi själva har haft vissa saker som varit lika. Vi var hemma hos henne förutom då vi tog en promenad till Karolinska Huddinge och träffade en kompis till henne, sen innan jag skulle åka hem satt vi säkert en timme vid pendelstationen och pratade innan jag äntligen satte mig på ett tåg hem. Sa till henne att vi måste träffas oftare innan hennes mammaledighet tar slutt & hon höll med. :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0