tar en bloggpaus

Som ni säkert märkt så har jag inte uppdaterat på ett litet tag och det är såhär att jag tar en bloggpaus nu.
Har så mycket annat jag kan göra på den tid jag spenderar framför datan, som att vara med William även om han sover, plugga, städa & diska- helt enkelt vardags sysslor.
Sen ska vi ändå till Småland om någon vecka och där finns det absolut inget internet, inte ens rinnande vatten än så länge.

Hämtade mina betyg idag och jag är mycket nöjd. Fick två MVGn, fyra VGn och tre Gn. Ingen fick MVG i svets för Stefan tyckteatt  vi har haft för lite svets för att få det och det kan jag hålla med om, så jag hoppas att jag får svets till nästa år och kan höja mig till MVG då.
Mamma tyckte nästan att vi kunde rama in mina betyg för så bra betyg har jag nog aldrig haft. Borde fått nästan lika bra betyg i nian men då blev jag sänkt för att jag var hemma och spydde var och varannan dag.
Sen tog jag hem allt i skåpet och ska tvätta mina arbetskläder, men hängselbyxorna jag fick speciellt i tanke på min mage som inte blev särskilt stor ska jag se ifall Robin eller Victor kanske kan ha, annars sparar jag dem tills jag går ut trean.
Kanske blir gravid igen innan dess vem vet (a) ;) ?

Annars så tog Robin studenten i fredags så nu behöver han aldrig med gå i skola och han tycker det ska bli jätte skönt att slippa alla jobbiga personer i hans klass. Firade med släkt och smörgåstårta hans mamma bakat, den var så god att jag sa att hon skulle kunna göra smörgåstårtor på beställning och ta betalt. Någon intresserad kanske ?
Robins moster Nina körde oss i hennes veteranbil, en Pontiac tror jag och det var kul men de blåste ju en hel del så junior tyckte det blev kallt efter en stund.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0