vilket fint vårväder vi har

Nu tog Law & Order Special Victims Unit precis slut och Criminal Minds började nyss på 5an, idag är det skönt att vara mamma. Junior har sovit snart hela kvällen och jag hoppas verkligen att han kommer sova utan större problem under natten eftersom jag ska till skolan imorgon. Då junior sover under kvällen har jag tid för mig själv så nu slappar jag framför tvn med en ansiktsmask och ett nagelset.
Annars så har jag varit ute och gått med mamma efter att jag slutade skolan i det varma vårvädret, såg på nyheterna att det ska bli varmt imorgon & på lördag- perfekt väder för några härliga promenader med vagnen men att det blir sämre väder på söndagen. Robins pappa kommer till Stockholm under lördagen så imorgon efter BUP åker vi ut dit och när vi är där tror jag inte att jag kommer uppdatera så länge deras pappa är där, men jag ska inte hem förens på måndag morgon är de tänkt så jag kan uppdatera när han åkt.

Eftersom william bara blir större och större är det tyvärr dags att tänka på nästa bilbarnstol, men usch så dyrt det är kostar ju från 2000-4000kr :/ men de är ju bättre att börja kolla i tid så vi kan prata om vilket märke och modell än att behöva stressa med det när han är på gränsen till för stor för den bilbarnstol vi har nu.
Var på Babyland igår med mamma och kollade på de olika stolar som finns & läste om hur länge de kan användas, de flesta är från ca 6månader till 4,5-6 år eller så är de angivet i kilo.
Men jag vill att nästa bilbarnstol ska vara rätt snygg eftersom man ska ha den så länge så det är också något jag kollar på förutom priset, den får inte vara för dyr.
Han ska ju inte bo i bilen så jag vill inte lägga ut för mycket pengar på den men den ska ju vara bekväm för honom.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0