Helgen i dess korthet

Jaha så var denna helg slut, skönt att man har lov för annars hade jag nog varit i skolan nu.
I lördags var robins pappa & hans fru i sthlm över dagen och det var trevligt, junior fick 3st böcker, ett gosedjur & ett par byxor med tillhörande tröja :)
Till mig hade de köpt vindruvor och godis men som alltid ska robin nalla av mig utan att fråga men de var lugnt han fick de godis jag inte gillade så åt jag det jag tyckte var gott, innan de åkte så åkte männen och köpte pizza eftersom vi inte orkade laga middag till allihopa.
William var trevlig hela dagen och han struntade till och med i eftermiddags tuppluren han brukar ha och somnade sent och sov ändå till halv tio dagen efter. Efter att de hade åkt hem så åkte jag och älskling till Willys för att köpa blöjor & våtservetter & Victor hade tagit moppen till en kompis så vi var tvugna att ta med honom, så de satt i bilen och väntade så gick jag och köpte blöjor.
Sen såg vi på robinson innan det började bli dags att gå och lägga sig, men jr var fortfarande vaken så vi hade inte brådis till sovrummet.
Så på söndagen vaknade robin av att junior inte hade vaknat halv sju som vanligt utan sju, men jag var så trött så jag sa att robin fick ta honom så fick han ligga bredvid honom & ha morgonmys, hörde hur trevligt de hade det men jag njöt av att få ligga där för mig själv i några extra minuter.
Fick till och med Robin att byta morgonblöjan med bajs i, det är inte varje dag han går med på det fast det var lite protester i början men de gick ju bra ändå ;D

På söndagen klippte Victor & Robin äppelträden och det blev bra, igår krattade de löv när jag åkt och sen klippte robin det 3e äppelträdet som de struntade i på söndagen så nu är trädgården fin :)
Jag och plutt tog en promenad medans de höll på med träden men annars så gjorde vi inte mycket alls på söndagen då det inte var så jätte fint väder. På kvällen gjorde Robin oss kvällsmål och det blev köttbullssmörgås och blåbärspannkaka med glass, han vet allt hur han ska charma mig.
Vid halv sju kom deras mamma hem och hon sprang raka vägen in på toan men sen kom vi fram till att hennes bil och väldigt bensinsnål, hade klarat sig på en tank fram och tillbaka till hennes syster sim bor vid Hudiksvall typ.
Sen snodde hon William tills hon skulle gå och lägga sig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0