hem ljuva hem

Nu är vi hemma igen kom hem igårkväll men då såg vi på tv & jag var för trött för att uppdatera bloggen.
Hade det sjukt mysigt med familjen, mamma,morbror & morfar, hade fint väder precis hela tiden. På lördagen var det till och med så varmt att ja kunde ligga på en solsäng och sola i bh och shorts, fick till och med en bh rand på ryggen så jag är väldigt nöjd. Idag är det dock inte lika vackert väder men det duger så länge det inte regnar.
Robin och jag tog minst en promenad varje dag och det var riktigt kul för normalt brukar jag gå med barnvagnen ensam eller med hans mamma när vi är hos dem men de gånger vi gick på landet gick han med barnvagnen varje gång har jag för mig & jag gick bredvid.
Vi fick till och med leta påskägg som jag skulle kalla för home edition, robin & jag fick ett ihop tejpat äggskal med varsin tia i och william fick ett äkta påskägg med en slant från gammelmorfar i :) Ville egentligen att jag och älskling skulle fått ett äkta påskägg med en varsin kaka i med pengar dög också bra.
Men vi gjorde inte så värst mycket solade, gick promenader, åt mat, vilade & såg på tv och myste.

Måste säga att även fast Robins bil är en sedan får det plats med en hel del packning även om man får tänka på hur man lägger ned allting i bilen så fick allt i alla fall plats, vi fick ju plats med barnvagn, babysitter & två-tre mellanstora väskor inte dåligt. Innan vi åkte hem kom mammas faster & hennes man med det ena barnbarnet förbi på kaffe för de skulle också hem till Stockholm igen.

Nu håller jag på och tömmer min gamla telefon & sparar det som ska sparas och raderar resten, så en Sony Ericsson W910i svart säljes med minneskort & tillhörande kartong för minst 1000kr, intresserad någon ?
Använd sen i julas och inga repor.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0