Aj min rygg ! :/

Hade idrott imorse som vanligt men just idag fick jag oxå vara med :D de va innebandy & de är ju roligt, i högalid så spelade man ju det hela tiden så det var inte spec svårt & ja fick beröm .
Inte för att ja tyckte att det jag gjorde va speciellt svårt bara lite teknik övningar & sånt men kul ändå :)
Men såklart så ifall man kan göra det så har jag gjort det, klämde en liten oanvänd muskel i ryggen så nu har ja ont & går som jag vet inte vad !
Men sen fick vi vara i gymmet & då fick ja cyckla istället för att hålla på med tyngder o så ,
efter det var de matte & de e ju lätt ( har prov imorgon ) efter lunchen hade vi den mest värdelösa lektion vår klass någonsin har haft , studietid och absolut ingen förutom jag & Erika arbetade , fast även hon lallade ju sen då hon var färdig . Vår lärare var inte glad och skrev en lapp till vår mentor om hennes missnöje :P

Har nyss varit på stan med Thérése och strosat runt , de va trevligt . Vi träffade på Hampus från gamla klassen och hans vän och efter det träffade vi på Anna, Emelie & deras kompis som ja inte kan stava till och så stod de o kände på magen och pratade .
Sen när vi va på 7-eleven träffade jag på en gammal vän , Vajana & hennes kompis som jag inte träffat på typ tusen år ! och hon blev jätte chockad när hon såg magen & visste verkligen inte vad hon skulle säga och skämtade lite om att ifall de hade varit hon hade hennes mamma dödat henne haha ,men de va jätte trevligt att träffa henne :D

Dags att äta nu junior sparkar och petar fast de har han ju gjort nästan hela tiden, men nu verkar han upprörd :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0