onsdag kväll

Har nyss sett klart på Grey's Anatomy som jag bad robin att ladda ner på datan eftersom de inte har 5an här ute i skogen, haha Merdith tappade en njure på golvet när hon skulle lägga ned den i personens mage :P
Sover här ute inatt det är därför ja bad han ladda ner det eftersom jag är för lat för att åka hem nu plus att jag har en hemsk huvudvärk som inte vill försvinna !  Har haft det sen jag vaknade imorse men de försvann en stund under dagen.
Som för den delen var rätt slapp, skrev säkerhetskontrollen på engelska & skickade den till Markku så nu har jag bara bokrecensionen kvar att göra samt några matte uppgifter. Hade studietid hela dagen eftersom jag inte ska praktisera någonstans och inte behövde åka iväg och presentera mig själv som de andra fick göra.
Om en liten stund ska vi gå och lägga oss tror jag, de är ju inte direkt som att vi somnar så fort vi lagt oss & dessutom ska ja tvinga min kära att massera mig eftersom jag har sån huvudvärk.
Det är faktiskt lite små fascinerande vad ja får han att göra nu när jag är gravid ex behöver ja typ aldrig diska längre när jag är här för de brukar ja be honom göra o blinka lite extra med ögonfransarna :) haha , brukar bar behöva sätta mig på en stol och vifta lite med fötterna så tar han av mig mina byxor så jag slipper anstränga mig. 
Men de är ju inte som att ja tar det som en självklarhet och jag gör och kommer få göra saker för han sen ändå så det jämnar ut sig.
Nu kommer klunsen för det hör jag i trapporna, hej så länge :)

Postat av: Anonym

va ska din bebis heta?:)

2008-11-21 @ 15:47:14
Postat av: Anamaria

han ska heta William :)

2008-11-21 @ 16:40:03
Postat av: Kattis

fett gulligt!:)

2008-11-21 @ 17:43:08
Postat av: Anamaria

tack :')

2008-11-21 @ 17:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0