Helgen

I fredags var jag ledig från skolan (varför vet jag inte, vi hade ingen lektion) så då sov jag väl längre än vanligt och fixade lite hemma, sen åkte jag till robin & de va fint.
Minns inte riktigt vad vi gjorde eller vi såg på Moulin Rouge och sen på Idol (som suger så jävla hårt!) , när de va slut gick vi och la oss och myste . Gud vad skönt det är ibland att bara ligga brevid robin och känna hur hans kroppsvärme smittar av sig , värt att notera: natten till lördagen var den första som ingen slog ner den andra från sängen sen jag blev så stor om magen. Vi lyckades sova brevid varandra utan större problem i hans 90 säng !
Medans jag sitter o skriver känner jag hur junior verkligen ligger och tar upp all plats i magen, har sån fruktansvärd värk i mina vänstra revben för det ligger något som trycker där . Lite ego som man måste få vara tillåter jag mig då att säga att jag längtar tills min kropp endast tillhör mig själv igen och till viss del robin, minus brösten som jr har tillträde till ;)
När jag kom hem igen på lördagen hjälptes mamma och jag åt att flytta sängramen & min madrass som stod i vardagsrummet till mitt nymålade sovrum och flytta hennes madrass till hennes nymålade rum ( vi har bytt rum nu ) .
Måste säga att även fast min säng är 30cm bredare än hennes Hästens madrass så är den så jävla tung ,
höll nästan på att skita i det men då hade jag ju sett mig själv som svag så jag stod ut ;D
Efter det kom Thessan över och vi såg på Sex And The City filmen som faktiskt var väldigt bra & hade det trevligt .
Ska ladda upp en bild på hur mitt nya rum ser ut den dag rummet är färdigmöblet och så för just nu står ramen till vänster och madrassen till höger, för madrassen är lite otymplig att bära & man behöver vara två för att lägga i den utan att förstöra något . Så jag får nog vänta tills Robin & pappa är här samtidigt .


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0