Peuuuwh vilken dag!

Vi hämtade William hos mamma efter lunchen och då fick jag höra att han vaknat klockan 6 imorse, oh nej stackars mamma!
Förstår inte varför William alltid går upp tidigt när han sover hos mamma, pappa eller på landet för hos oss vaknar han tidigast 7 men oftast runt 07:30-08:00.
Vi skulle hem till Kims familj efter att vi hade hämtat honom och han sov i bilen på väg dit men det räckte inte för han var så övertrött och så fruktansvärt jobbig, ville åka hem nästan hela tiden..är verkligen allergisk mot såna här dagar.
När han är gapig, dryg, lyssnar som en kratta, klänger, gör massa ljud, kastar sig och håller på när han får ett nej, mosar Viola & är dum mot henne, hoppar i soffan och inte ens lyssnar på när Kims familj säger till honom- skit jobbig helt enkelt men tack och lov är han inte alltid så!
När vi hade kommit så gick vi bort till Stackenparken och åkte pulka i en backe, vi lånade en pulka av Kajsa åt Viola för vi hade ingen vagn eller pulka med till henne men när hon skulle åka ned för backen första gången så råkar Kim välta hennes pulka och ramla själv i backen.
Så sen vart hon lite grinig men när hon åkte tillsammans med svärmor, mig & Kim då skrattade hon och tyckte det var jätte roligt.
Vi hade dock inte klätt oss för att vara ute så det blev ingen lång stund ute men det var bra för Williams del att vi var ute en stund i alla fall.
Innan middagen kom även Milla över för att få träffa Viola en stund.
 
Vi fick åka hem direkt efter kvällsmålet för då var båda barnen jätte trötta och Viola var gnällig när William äntligen var någorlunda lugn och såg på film men det var skönt ändå eftersom vi kom så tidigt.
Blir nog lugnare och mysigare nästa gång vi är där.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0