Ursäkta usel uppdatering idag!

Ni får ursäkta mig men idag har jag varit tok upptagen sedan morgonen känns det som.
Efter att vi hade lämnat på dagis åkte vi in till öppna förskolan, värmde på vår lunch, umgicks & hade trevligt samt pysslade.
Så nu ska jag höra med Kim om han tycker ena blir bra som present till svärmor.
Vi var väldigt få idag fast jag hade trott att det skulle komma fler idag men det var bara skönt så att man kunde pyssla och låta Viola leka undertiden.
När dom stängde så gjorde jag sällskap med Jaccqui in till stan för att gå och byta pajformen som hade fått en spricka och hon skulle göra ett ärende i stan.
Sedan tog jag en promenad medan Viola sov till Gamla stan där jag tog tunnelbanan mot dagis.
Passade på att handla lite till middagen så att vi inte behövde ta oss till centrum innan vi kunde gå hem.
Det var en dålig hämtning idag med mycket protester och ännu en gång tjatar han om att han vill bli hämtad klockan fem istället för tre..
Men när han äntligen lugnat sig så förklarade jag igen varför jag hämtar tre, hur det annars skulle vara, hur det kommer att bli förmodligen och att vi ska njuta nu.
Distraherade även med att vi skulle baka en kladdkaka till kvällen när vi kom hem & han var så duktig!
Förutom att han sumpade ett ägg rakt över halva bänken och golvet men det torkade vi snabbt upp så att inte Viola kunde kladda ner köket.
Under tiden vi höll på med kakan hade jag börjar med middagen och eftersom både kakan & potatisen skulle in i ugnen blev det inge flyt med med att få potatisen färdig samtidigt som schnitseln.
Så barnen började med att äta varsin sådan, grönsaker & bearnaisesås i väntan på potatisen och dom tyckte det var så gott!
Efter ett tag var potatisen färdig och dom orkade tack & lov äta lite av den också innan dom blev mätta.
Innan jag tog ner Viola ur matstolen passade jag på att dammsuga & skura golven för då kunde hon inte attackera hinken med vatten.

Kajsa kom över och umgicks med oss idag efter middagen så när hon kom hade vi bestämt att vi skulle gå till centrum & köpa mys.
Men jag behövde först hälla ut skur vattnet och gå på toa, under den korta tiden hann William spåra ur helt tyvärr.
Han fick bland annat för sig att stå/gå/hoppa på vardagsrums bordet så han blev utan kladdkaka idag och vilket hejdundrande liv det blev då.
Vi kom i alla fall till och från centrum utan några större problem och att komma ut den lilla stunden behövde nog båda två.
När jag och Kajsa fikade åt barnen kvällsmål men jösses vilket liv han förde ett tag innan han åt upp det som serverades (yoghurt) fast efter en stund tog han förnuftet till fånga.
Han bad mig att komma in i rummet, satt och kramades länge, förklarade varför han inte fick någon bit, kom överens om att vi kan fika allihopa imorgon om han är snäll då och inte gör dumheter.
Det var så mysigt för då kom Viola traskandes och ville också komma upp så jag satte henne bakom William och då gav hon honom en bamse kram & en puss.
Vid det lagret var det sov dags för båda så jag gjorde i ordning dom, satte på band och nattade dom.
Sa god natt, pussade & kramade god natt, sa att jag älskade honom & fick höra samma tillbaka samt att vi ses imorgon.
Sedan satt vi i flera timmar och pratade om allt möjligt, det var så trevligt!
Hon frågade även om jag ville komma över till henne imorgon kväll utan barnen men vi får se om det går, Kim måste jobba en av dagarna men vet inte vilken än.
Det vore dock super trevligt då jag inte är iväg utan barnen särskilt ofta.
Har haft en mycket bra fredag & njutit av tiden som Kim inte varit hemma under.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0