Detta kommer bli en super vecka!

Jag bara känner det i hela kroppen, sprudlar av glädje och känner mig bara så tillfreds med mig själv & hur allt är just nu. En underbar känsla verkligen som jag hoppas kan få stanna länge länge!
Men hur som helst så började veckan bra igår med måndag då vi lämnade på dagis som vanligt och jag såg att dom målat under dagen, blev helt lycklig när jag såg hur duktig han blivit på att rita gubbar & framför allt sig själv.
Visst blev han lite putt när vi skulle hem men sen vände han och så bara gick vi, av en slump träffade vi på Ida & Hugo och Hugos mormor längs vägen så vi gjorde sällskap en bit innan vi skiljdes åt och vi fortsatte hemåt.
När vi kom hem så lekte vi, lagade mat och fick äta innan Kim kom hem för han jobbade över men det gick bra ändå. Viola fick en smörgås innan middagen så vi slapp lyssna på hennes ljuva stämma för hon är alltid så, att så fort hon ser att man står vid spisen, kylskåpet eller skåpen så kommer hon springandes och börjar gnälla haha.
Sedan flöt kvällen på och pojkarna smet in i sovrummet och bowlade på paddan medan vi tjejer höll på med annat.
Dom somnade i en bra tid så jag fick se Familjen Annorlunda ostört och sen la vi oss tidigt men tyvärr fastnade jag vid telefonen och sov ändå inte förens runt tolv men tanken var god.
 
Har en kompis som har barn med vattkoppor så funderar återigen på om man ska försöka smitta barnen så det är avklarat innan vi båda jobbar och någon måste vabba i sådana fall. Det är ju inte varmt utomhus så dom slipper lida av värmen samtidigt om dom skulle bli sjuka nu.
Mammsen min är inte alls för idén om att smitta barnen utan tycker nog det kommer när det kommer men eftersom jag själv fick vattkoppor vid 12-13 år så vet jag hur hemskt det är att få det när man inte är ett litet barn och det sägs ju att det är "lättare" att ha det när man är liten?
Hur som helst kanske vi försöker träffa dom i veckan, pappa lugn det tar två veckor innan det slår ut så du kan umgås med William som vanligt undertiden. Pappa har nämligen precis haft lunginflamation den stackarn men nu är han frisk!
 
Nu ser jag bara hur hemmet ser ut som en tillfällig katastrof så jag ska strax ge mig på att plocka bort alla leksaker, dammsuga eftersom Viola gått omkring och smulat sönden en vissen blomma..
Sedan ska jag också lägga mig och vila, har man tur kanske man somnar, innan det är dags för mellanmål & hämtning på dagis.
Vi ska direkt till centrum för att handla några ingredienser till kvällens middag för idag kommer förmodligen Bella & Robin över så då blir det vegetariskt, som jag för överigt har en dille på just nu och även oliver, det ska bli trevligt!
 
Annars är det små saker som gör denna vecka till en bra vecka men vill ju inte avslöja allt nu men kan skriva kortfattat, imorgon ska jag eventuellt träffa en gammal goding under dagen som följer med oss till öppna förskolan, på kvällen ska jag hem till Mikkis utan barnen på Me & I träff, på torsdag ska Kim ut och äta med jobbet så kanske bjuder hem någon på middag då, på fredag är grabben ledig så då ska vi till öppna förskolan innan han åker till landet i en vecka.
Utöver alla roliga små händelser under veckan så är jag så otroligt kär i min fina underbara fästman!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0