Sjukhus gör mig nervös..

Imorse när jag vaknade var jag så otroligt trött och ville bara somna om, beklagade mig lite till Kim över att jag fick en sån tidig tid men då kom Kim genast med ett smart svar.
"Ja dom tänkte väl att du är van att gå upp tidigt som har två barn", tror inte att dom tänkte på det när dom gav mig tiden men vem vet hur som helst stämmer det inte på oss för våra barn vaknar då inte olidligt tidigt utan snarare bekvämt tidigt snudd på lite sent.
Mamma kom tidigare än vi sagt och det utnyttjade jag lite så medan jag gick upp och fixade så att jag fick med mig allt ordnat hon med frukost så jag hann äta men inte kom jag iväg tidigt för det utan på håret så fick gå i raskt tempo.
 
Jag kom precis efter halv nio och måste ha missat precis när gynekologen ropade upp mitt namn för sedan stod jag i kön till kassan i säkert 20 min innan jag fick skriva in mig och visa upp mitt frikort men det ordnade sig ändå så jag fick träffa henne.
Hon hade med sig en manlig praktikant med sig som utbildade sig till läkare berättade hon fast först skojade hon med mig och sa att han skulle bli gynekolog men han hade andra planer, hon tyckte han var duktig och ville ha kvar honom visade det sig.
Hur som helst känner jag mig inte så pryd över att ha manliga läkare/gynekologer/barnmorskor utan tänker inte så mycket på det för oavsett kön så är det en person som gör sitt jobb och så länge hen gör det bra bryr jag mig inte om vad hen har mellan benen.
Jag känner att livet blir mycket enklare om jag inte bryr mig om vem som pillar mig mellan benen dessutom skulle det kännas otroligt jobbigt om en man skulle vara den enda tillgängliga barnmorska vid en förlossning om jag inte hade tillåtit det.
Ska man knipa då eller? nej sån är inte jag haha.
Vissa tycker att det är väldigt obehagligt och kräver att få en kvinna, hur är ni på denna punkt?

I alla fall så fick jag klä av mig underdelen som vanligt och sätta mig i gynstolen, sedan är jag inte den som vill veta hur verktygen ser ut eller vad dom gör för det gör mig obekväm så jag brukar bara ligga avslappnad och titta på den där fula blomman som alltid sitter i taket.
Jag får allid höra hur lugn jag är och tålig och vad ovanligt det är men jag har kanske ingen låg smärttröskel.
Hon förklarade varje steg hon gjorde för praktikanten och han fick hjälpa till med vissa saker så att han också lärde sig något och jag kände mig väldigt lugn med dom.
Som jag förstod det så topsade dom och använde en plastsak som dom skrapade lite med och stoppade sedan ner det i en burk med någon vätska i och den vätskan skulle jag gissa på att den ska vidare till något labb eller så.
Sedan tittade dom i ett mikroskåp och pratade med läkarspråk men det jag uppfattade lät som att jag eventuellt har förändringar igen..
Hon gjorde även ett vaginalt ultraljud och tyckte inte att det såg ut som några rester men jag fick ändå en ny tid nästa tisdag för att lämna ännu ett prov och göra nytt ultraljud så att dom inte såg fel.
Dom ville inte knipsa idag men är osäker på varför men man kanske inte gör det om man inte är säker på att det är förändringar?
Jag var så larvigt nervös innan och är fortfarande lite nervös eftersom jag fick så luddiga svar idag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0