Mys dag hemma hos mamma

Ikväll har vi som jag skrev tidigare varit hos min mamma och myst, blev bjudna på middag efter att vi hade varit i Kungens Kurva och handlade åt mamma när vi ändå var i krokarna så slapp hon ta sig ut för det.
Hon hade lagat potatis, morötter och grönsaker i ugn med kyckling och Viola fick samma sak fast kokt såklart.
Innan middagen var jag så trött att jag somnade till i soffan så var jätte seg i soffan och efter middagen råkade jag somna igen vilket även Kim gjorde fast han sov inte lika länge, väldigt trötta föräldrar med andra ord.
Väldigt skönt att få sova ut en stund och höra att dom busar och har sig, vaknade dock tvärt när Viola ramlade och slog sig men det var lika bra det för då kunde jag dra mig en stund.
När vi hade vaknat så var det dags för Viola att äta kvällsmål så mamma gjorde gröt till henne och vi mumsade på pepparkakor, kexs & ost och julmust.
Tog med några av Williams bebisleksaker som vi ska ge Viola i julklapp och lilla tjejen var så trött när vi åkte och somnade i bilen på nolltid men såklart när jag tog upp henne vaknade hon till..fast idag hade vi turen på vår sida för efter ett tag blev det tyst igen.
Hon sover än och vi myser framför TVn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0