Ny säng på G!

Idag ska jag och Kim som min pojkvän heter (nu är han inte längre anonym för det känns som att det inte behöver vara så hemligt längre då det är ganska seriöst mellan oss) åka till IKEA och kolla på ny säng.
Jag har redan varit och provlegat lite i förrgår med mamma och William bara för att vara lite förbered så att vi inte går omkring utan att ha någon som helst koll på vad vi behöver för säng.
Har dessutom läst igenom sängguiden och kollat vilken madrass som borde passa oss bäst utefter hur vi sover på natten, vad vi väger och våran längd samt läst tips om vilket material som är bäst att ha då man sover två i sängen.
Det känns riktigt kul att köpa en stor säng eftersom det är en bra investering för oss och den kommer vi ta med oss när när/om vi flyttar ihop.
Vi skapar ett oss och vi båda tycker att allting känns så himla rätt och bra så varför ska vi då vänta i flera år med att skapa ett oss bara för att det är så man har gjort förut.
Vi båda tycker att ibland behöver man inte vara tillsammans i en evighet för att upptäcka att det känns rätt, ibland så känns det bara så rätt från första början och ja det är sällsynt men det händer faktiskt.
Man ska aldrig sluta tro på kärleken helt enkelt.


Den sängstommen blir det förmodligen och sen blir de antagligen madrasser från IKEA eller från ett ställe i Bromma som har utförsäljning på fjolårets sängar och då skulle en komplett 1,60 säng kosta fyra och ett halv tusen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0