Igår blev det utflykt med Långsjön med mina två favoriter

Medan lilla Emma fick sovmorgon så gick jag och JR upp, gjorde frukost och började packa picknick väskan samt kylväskan med det som skulle behövas för dagen.
Emma L sov hos mig i måndags då hade vi bestämt att vi skulle göra gårdagen till en utflykts dag och så blev det, till lunch blev det billys panpizza, smörgås & banan vilket junior verkade tycka var väldigt gott. Pizzan alltså.
Vi spenderade halva dagen på ena sidan Långsjön och sen gick vi runt till andra sidan för att jr skulle somna.
Men såklart så vaknade han då vi tänkte bada men men det gick rätt bra ändå faktiskt.
Det är ju lite knepigt att få ihop allt när man ska någonstans med små barn men vi fick faktiskt med oss allt förutom vatten till oss själva, klantigt värre!
William verkade ha roligt från början till slutet, vi gick hemifrån halv elva och kom hem klockan sex så igår fick han verkligen bra mycket luft.
Han tyckte det var kul att leka i vattnet också vilket var kul att se då han på senaste tiden inte varit så förtjust i att bada i badkaret.
Fast roligast var ju som vanligt att leka i sanden och göra sandkakor, dock går det inte så bra när det är geggamoja i leksaken för de är det inte bara att slå lite lätt på leksaken när man vänt det för då har det i stort sett fastnat i leksaken.
När vi hade gått till andra sidan Långsjön så kom två av Emmas kompisar förbi efter en stund och det verkade junior tycka var trevligt, men då de kom satt han och åt chips som han för den delen verkligen gillar vilket är lite lagom fel men men.
Sen tittade vi på då tjejerna badade vilket William tyckte var jätte roligt och sen efter en stunds tjatade så fick junior doppa fötterna i vattnet, han tyckte det var jätte kul att se när Emma simmade över halva sjön och tillbaka.
Sen lekte vi med hinken och vatten vilket slutade i att han till slut råkade hälla vatten på skorna och efter det blev de dags att dra sig hemåt.


Smaskens med ost smörgås!

Vi hade helt enkelt en väldigt bra dag igår!
Hoppas att ni också hade en bra dag igår och får en minst lika bra dag idag i det fina vädret.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0