Min självkänsla är inte på topp längre

Satt nyss på facebook och kollade i folks album på foton på mig och såg det här fotot i min vän Lauras album från USA.
 Ja tröjan är lite tajt men man tager vad man haver.

 Observera hur smala handleder jag har nu.

Tänkte genast på hur allt kan förändras så snabbt, fotona är tagna vid ungefär samma tidpunkt fast med ett års skillnad. Under påsken 2008 var man kung på planen och sen ett år senare står man framför spegeln och nästan gråter av bilen man ser av sig själv, kan inte beskriva hur missnöjd jag är med min kropp idag.
Förra året när jag och Robin träffades vägde jag ungefär 62-63kg och var hur vältränad som helst och nu ett år senare och en bebis rikare väger jag ynka 52kg.
Har vaken rumpa eller muskler längre och jag skulle göra vad som helst för att bli vältränad igen så nu längtar jag verkligen tills jag kan börja jogga och träna som förut.
När William låg i magen vägde jag som mest 62kg och hoppades på att inte väga under 55kg när han var född men nej så blev inte fallet. Robin brukar alltid säga "vad ska jag säga när du säger sådär om dig själv?" jag vet inte kanske att du älskar mig även fast jag inte är lika snygg som förut och att vi har en underbar son & att jag kan träna sen ?
Kan ju inte ljuga och säga att jag älskar mig själv för det gör jag verkligen inte, mina bröst är jag otroligt nöjda med nu men när William slutat amma kanske de inte alls är lika snygga längre- är tacksam för att jag inte har massa bristningar på dem.
Har dock bristningar vid naveln och på sidan men de tror jag beror på att jag var platt så himla länge ända till månad 7 tror jag. Mamma säger att jag ska kalla dem för bebis streck så det gör jag nu men de är inte snygga för det.

Medans vissa skulle dö för att ha den kropp jag har nu efter förlossningen så klagar jag och det kanske inte är rätt men förstå mig rätt när jag klagar. Jag är inte van vid att inte vara vältränad och knappt ha någon kondition, det passar mig inte. Men jag skulle heller inte velat gå upp 20kg och vara helt sladdrig nu, jag skulle vilja ha ett mellanting av dess kroppar antar jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0