adrenalinet gör en till ett litet barn

Nu har junior fått ärtor och det var verkligen ingen hitt, massor av grimaser och spottande så antingen tycker han inte om ärtor eller så vill han bara inte ha det värmt för Robin sa att när han hade gett honom ärtor så hade han gluffsat i sig alltihop men då var det inte varmt.
Så imorgon ska jag inte värma det och se om han tycker om det bättre då.
Annars så har vi gått upp typ nu eller vi var vakna mellan halv nio och tio imorse men sen somnade vi om i sängen och vaknade för ett litet tag sen.
Skulle kanske träffat Thessan idag nu då hon är barnvakt åt en granne men eftersom jag vaknade för ca en halvtimme sen så blev det inte så & sen orkade jag ändå inte åka till henne i det här ruskigt tråkiga vädret, hoppas det blir bättre väder senare till kvällen då min syster ska plåta.

Nu väntar jag på att min syster ska komma med mat till mig, fick henne att gå ner till grillen och köpa mig en hamburgare men om jag hade bott med Robin hade jag självklart gort mig något att äta ändå.

Annars så hade jag väldigt roligt igår på Gröna Lund med klassen, det är helt sjukt att man blir som ett litet barn när man är där! haha. Vi värmde upp med nyckelpigan och avancerade till Pop-expressen sen lustiga huset osv. Åkte ders nya attraktion insane och den är verkligen INSANE!
Sen har jag åkt uppskjutet för första gången och då blev det ändå två gånger om, var lite äckligt att när den var allra högst upp så kände man hur allting svajade för att det blåste så mycket så jag förstår att frittfall var stängt igår.
Så nu är man ledig idag och imorgon så nu har jag extra lång helg igen.
Sen ska vi ha teambuilding på måndag och åka Go-kart med skolan nästa torsdag, ska bli super kul för förra gången fick jag inte åka eftersom jag var gravid men nu ska de allt få se!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0