de tre senaste dagarna

Torsdag: Gick på föräldrar grupp på mitt BVC i fruängen och träffade 2 av mammorna från unga mamma gruppen jag går på i liljeholmen, verkade väl rätt ok den gruppen på BVC.
När den var slut så träffade jag Thessan och vi gick omkring i butiker från Zinkensdamm till Slussen, köpte 3st bodys till William på Babyplanet och en klänning till mig från Gina Tricot sen åt jag sen lunch på donken innan vi åkte hem.
På tuben ringde mammsen och bad mig köpa pizza till middag & det gjorde jag, kännde mig väldigt onyttig i torsdags eftersom jag bara åt skräpmat typ hehe, men till kvällen bättrade jag på mig med morotsstavar & dipp ^^

Fredag: Hade jag ett jätte gräl med mamma med början vid frukost och slut vid lunch strax efter,
så hela stämningen i lägenheten sjönk till botten och blev accepterbar fram till kvällens slut.
De ironiska i det var att iförrgår kväll så grälade grannarna bredvid oss och grannarna under oss och då skämtade vi lite om att imorgon (igår) så skulle jag och robin hålla sams men istället så började ju jag och mamma att bråka om allt möjligt så Robin kom aldrig igårkväll utan han kom för en timme sen och åker hem imorgon kväll.
Så igår spenderade jag större tiden av dygnet till att ligga i sängen och vara deprimerad tillsammans med min sovande son.

Nu ligger junior i gymmet och tränar medans robin sitter och är sällskaplig :)
Skulle egentligen gått till skolan igår men jag var så sjukt trött när klockan ringde så jag somnade om istället, ska dit några dagar nästa vecka. Funderar på att göra mig något att äta nu men ja vet inte riktigt vad, får väl hitta på något..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0