vilken bra dag

Så har alla gått hem och lugnet har åter lagt sig och jag har ätit mat nu & matat junior som sover i sin säng för en gång skull ! ;O :D  Han fick massor med fina och sköna kläder av alla mina kära vänner som kom idag, tusen tack :') <3
Snart har man så mycket kläder så att jag inte behöver köpa något förens har är ca året gammal haha.
Jozephine sov ju hos mig igår och vi fick hålla oss uppe tills mamma kom hem runt tolv någon gång eftersom hon hade nyckeln till källaren där extra madrassen står. När madrassen äntligen var uppe och vi kunde sova ja då vaknade såklart junior som höll sig vaken i ca 1 timme & då höll jag nästan på att dö av trötthet !
Idag har jag faktiskt fått ganska mycket gjort har städat, duschat, städat, matar jr & typ ätit och nu hinner jag till & med uppdatera bloggen medans William sover.
Nej jag tror jag ska äta igen när jag inte behöver stressa i mig maten för jag känner på mig att han snart vaknar och ska äta igen, så på återseende.
Sen saknar jag robin idag för ja skulle vilja att han var här o tog hand om jr så att jag kunde få vila en stund men mamma finns ju fast hon är trött idag, lite lagom bakis fårn igår- hon tål ju nada eftersom han dricker så sällan.
Vilket är bra så missförstå mig inte nu.
Måste säga att denna dag varit ganska bra faktiskt, om robin kom skulle dagen bli perfekt men de lär inte hända så jag nöjer mig med att dagen har varit bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0